دقت موشک خلیج فارس به زیر ۱۰ متر رسید

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2412 بار
سپاس‌های دریافتی: 1563 بار

Re: دقت موشک خلیج فارس به زیر ۱۰ متر رسید

پست توسط onbekende »

دوست عزیز  .A. ,

جناب Blanco گفتن موشک خلیج فارس که برای هدف قرار دادن ناوها طراحی شده.به یاد ندارم سیستم پدافندی THAAD روی دریا یا روی ناوهای هواپیمابر و دیگر ناوها نصب شده باشه !
بهتر بود میگفتید Aegis Ballistic Missile Defense System (به اختصار ABMD) که داره برای نیروی دریایی آمریکا توسعه داده میشه.
[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 188 بار
سپاس‌های دریافتی: 204 بار

پست توسط Blanco »

البته به قول یکی از دوستان ناو هواپیمابر میتونه در فواصل دورتر مستقر بشه و نقش خودش رو به عنوان یه پایگاه شناور ایفا بکنه .
پس ما باید به فکر افزایش برد خلیج فارس باشیم .

یه مورد دیگه هم این هست که برای زدن این ناوها باید مختصات اونها رو به دست اورد . در یکی از سایتهای داخلی خوندم که مختصات باید از طریق رادارهای ما ورا افق زمینی یا دریایی یا هواپیما و یا پهپاد نظارت به موشک ارسال بشه که در شرایط جنگی رادارها در امان نیستن و فضا برای پهپاد ها نا امن میشه . در باره این موارد هم اگه ممکنه بحث بشه یا اگه تاپیکی هست که قبلا در باره این مورد بحث شده ادرس رو بدید .
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

R.A.F نوشته شده:
Blanco نوشته شده:سیستمی وجود داره که بتونه موشکی مثل خلیج فارس رو بعد از شروع حرکت (پرتاب) رهگیری کنه و باهاش درگیر بشه ؟
یعنی دیگه منتظر نمونه که موشک بخواد بهش نزدیک بشه و به سرعت نهایی برسه و بعد بخواد درگیر بشه ! از همون 200-300 کیلومتری واکنش نشون بده و با سرعت بالایی که داره سریع خودش رو به موشکی برسونه که تازه حرکتش رو شروع کرده و در اواسط راه هست و سرعتش کمتر هست ...

بله دوست من وجود داره

سیستم THAAD با سقف ارتفاع 150 کیلومتری دقیقا به همین منظور و برای هدف قرار دادن موشکهای بالستیک در فاز میانی (غیر از موشکهای قاره پیما) طراحی شده،

بد نیست بعضی از دوستان قبل از فتوی دادن کمی اطلاعاتشان رو دربارهء جنگ افزارها کامل بکنند.

تصویر

دوست عزیز اگه منظورت از فتوا دادن نظر منه که باید بگم اون نظر شخصیم بود....فاز میانی در خارج از جو هست...موشک های پدافندی قابلیت مانور در خارج از جو رو ندارند....در ضمن به قول دوستمون سیستم تاد یک سیستم زمین پایه هست...اون همه تجهیزاتش برا رهگیری و انهدام خودش یه ناو جداگانه میطلبه.....دونستن اینها سخت نیستا...یکم مطالعه می خواد.....غرور چیز بدیه

در ضمن تلافی کردن اون جریان پیام خصوصی یکم بچه بازیه...بهتره جوردیگه ای نفرتت رو نشون بدی ....با تیکه پروندن فقط ارزش خود گوینده کم میشه.... تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1062 بار
سپاس‌های دریافتی: 3155 بار

پست توسط R.A.F »

نظرتون راجع به موشک استاندارد که هم دریا پایه اس و هم از جو خارج میشه چیه، برای هدف قرار دادن موشک خلیج فارس مناسب تشخیص اش میدین یا نه؟!

esijoon نوشته شده:.....دونستن اینها سخت نیستا...یکم مطالعه می خواد.....غرور چیز بدیه

اونوقت اینو برای من گفتی یا واسه خودت؟!!؟ تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

R.A.F نوشته شده:نظرتون راجع به موشک استاندارد که هم دریا پایه اس و هم از جو خارج میشه چیه، برای هدف قرار دادن موشک خلیج فارس مناسب تشخیص اش میدین یا نه؟!

esijoon نوشته شده:.....دونستن اینها سخت نیستا...یکم مطالعه می خواد.....غرور چیز بدیه

آهاااااااااا...این شد یه حرف درست....موشک ضد ماهواره استاندارد.....معلوم شد تازه رفتی یه مطالعه کردیا...احسنت......

راستی اون جمله آخری هم معلومه با کی بودم...دیگه پرسیدن نداره که

ببین دوست عزیز...موشک های پدافندی مثل سیستم سام روس و پاتروت آمریکایی نیاز به وجود تراکم هوا برای انجام مانورد داردند...خارج از جو به دلیل رقیق شدن تراکم مولکولی نمیتونن مانور بدن...همونطور که هواپیمای معمولی نمیتونه خارج از جو پرواز کنه......

ولی موشک های ضد بالستیک مثل تاد و استاندارد 3 با انجام محاسبات راداری اقدام به رهگیری مسیر هدف میکنند و مانوری خارج از جو نمیدن....اگر توجه کرده باشید سیستم های sm-1 و sm-2 سقف پروازی حداکثر 30 کیلومتری دارند و سوختشون یوستر سوخت جامد هست.....ولی sm-3 دارای سقف پروازی 150 کیلومتری هست.....بالچه های خیلی کوچکی داره و احتمالا سوختش ترکیبی و مایع است....

حالا یک قضیه که اینجا میمنونه آیتم رادار گریزیه که موشک های فاتح 110 و سامانه های فجر و سجیل از اون بهره میبرند......اینجا دیگه کارایی رادار ها و همچنین ضد رادار ها میاد وسط.....

یا حق
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1062 بار
سپاس‌های دریافتی: 3155 بار

پست توسط R.A.F »

esijoon نوشته شده:
R.A.F نوشته شده:نظرتون راجع به موشک استاندارد که هم دریا پایه اس و هم از جو خارج میشه چیه، برای هدف قرار دادن موشک خلیج فارس مناسب تشخیص اش میدین یا نه؟!

آهاااااااااا...این شد یه حرف درست....موشک ضد ماهواره استاندارد.....معلوم شد تازه رفتی یه مطالعه کردیا...احسنت......

راستی اون جمله آخری هم معلومه با کی بودم...دیگه پرسیدن نداره که

ببین دوست عزیز...موشک های پدافندی مثل سیستم سام روس و پاتروت آمریکایی نیاز به وجود تراکم هوا برای انجام مانورد داردند...خارج از جو به دلیل رقیق شدن تراکم مولکولی نمیتونن مانور بدن...همونطور که هواپیمای معمولی نمیتونه خارج از جو پرواز کنه......

ولی موشک های ضد بالستیک مثل تاد و استاندارد 3 با انجام محاسبات راداری اقدام به رهگیری مسیر هدف میکنند و مانوری خارج از جو نمیدن....اگر توجه کرده باشید سیستم های sm-1 و sm-2 سقف پروازی حداکثر 30 کیلومتری دارند و سوختشون یوستر سوخت جامد هست.....ولی sm-3 دارای سقف پروازی 150 کیلومتری هست.....بالچه های خیلی کوچکی داره و احتمالا سوختش ترکیبی و مایع است....

حالا یک قضیه که اینجا میمنونه آیتم رادار گریزیه که موشک های فاتح 110 و سامانه های فجر و سجیل از اون بهره میبرند......اینجا دیگه کارایی رادار ها و همچنین ضد رادار ها میاد وسط.....

یا حق

استاد استاد

من رفتم تحقیق کردم، نوشته بود این موشک نازلهای دقیقی داره که امکان مانور دادن این موشک در خارج جو رو فراهم میکنه.

ضمنا این موشک از سیستمهای جهتگیری مختلفی منجمله سنسورهای مادون قرمز دورنگ برخورداره که اصلا رادار گریزی حالیش نمیشه!

نظرتون در اینباره چیه؟

(میشه یکم دیگه تشویقم کنید من ذوقمرگ بشم تصویر)
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

در چنین شرایطی ناو هواپیمابر باید از نقطه صفر مرزی ما(جزایر ایرانی رو هم حساب کنید)باید حداقل 300 کیلومتر دور بشه که در اینصورت جنگنده ها در رفت و برگشت 700 کیلومتر مسیر دورتری رو باید طی کنن.این خودش بهترین فرصت هست.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

R.A.F نوشته شده:

استاد استاد

من رفتم تحقیق کردم، نوشته بود این موشک نازلهای دقیقی داره که امکان مانور دادن این موشک در خارج جو رو فراهم میکنه.

ضمنا این موشک از سیستمهای جهتگیری مختلفی منجمله سنسورهای مادون قرمز دورنگ برخورداره که اصلا رادار گریزی حالیش نمیشه!

نظرتون در اینباره چیه؟

(میشه یکم دیگه تشویقم کنید من ذوقمرگ بشم تصویر)

اوه اوه...بپا یه وقت یخ نکنی......دوست عزیز وقتی یک چیزی رادار گریزه یعنی رادار های پیش اخطار نمیتونن اونو ردیابی کنند که بعد از اون جست و جو گر های فرو سرخ استاندارد-3 بتونن اوانو ردگیری و مورد اصابت قرار بدن....

سنسور های مادون قرمز هم یک سیستم جهتگیری نیست...سیستم ردیابیه....
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”