پیشنهاد جدید روسیه به ایران آنتِی-2500 به جای اس 300!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 874 بار
سپاس‌های دریافتی: 1751 بار

Re: پیشنهاد جدید روسیه به ایران به جای «اس 300» «آنتِی- 2500

پست توسط pasha85 »

Aspahbod نوشته شده:در مورد جمله ی آخرتون بحث نمیکنم ولی دو جمله ی قبلش جای بحث داره. موضوع اینه که ساخت یه پدافند دریاپایه به راحتی چسبوندن یه پدافند زمینی به عرشه ی کشتی نیست. خیلی دنگ و فنگ داره. اگه تاریخچه ی توسعه ی سیستم های اینچنینی رو بخونین متوجه میشین که عموما اول نمونه ی زمین پایه ساخته میشه بعد میرن سراغ نمونه هایی که از دریا شلیک میشن و این فرآیند هم کلی کار می بره. این رو در نظر داشته باشین که توی همین بخش فنیش گیر کرده باشیم.

دوست عزیز تمام سیستم های پدافندی که ادعا شده که در ایران ساخته شده میتوان گفت همان سیستم وارداتی می باشد البته با تغییراتی در ان
فقط نمیدونم چرا تا خالا تور نساخته چون فقط این جا مونده
در مورد دریاپایه عرض کنم که ایران 3 بار موشک استاندارد را تا حالا به عنوان موشک داخلی برای دفاع از ناو ها معرفی کرده پس نباید مشکلی داشته باشه

بهترین راه حل میتونه شراکت راهبردی ایران با چین در ضمینه تهیه پدافند برد کوته و بلند باشه چه نوع رمینی ان چه نوع در یاپایه ان
البته تا اون موقع باید این روسها رو مجبور کنیم این S300 ها رو به ما بدن چون حق ما هست
با تشکر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 23 بار
سپاس‌های دریافتی: 234 بار

پست توسط Aspahbod »

دوست عزیز تمام سیستم های پدافندی که ادعا شده که در ایران ساخته شده میتوان گفت همان سیستم وارداتی می باشد البته با تغییراتی در ان
در مورد دریاپایه عرض کنم که ایران 3 بار موشک استاندارد را تا حالا به عنوان موشک داخلی برای دفاع از ناو ها معرفی کرده پس نباید مشکلی داشته باشه

بهترین راه حل میتونه شراکت راهبردی ایران با چین در ضمینه تهیه پدافند برد کوته و بلند باشه چه نوع رمینی ان چه نوع در یاپایه ان
البته تا اون موقع باید این روسها رو مجبور کنیم این S300 ها رو به ما بدن چون حق ما هست
با تشکر

من دقیق منظورتونو نمی فهمم. میگین که هیچ کدوم از اینا ساخت ایران نیست و صرفا ارتقای سامانه های موجوده؟ در این صورت باید بگم که به احتمال بسیار زیاد اشتباه می کنید. منابع خیلی زیادی هست که ثابت می کنه این حرف اشتباهه. اما اگه منظورتون نبود طرح جدید بومیه که به خاطر اینه که ما اصولا تو آخرین و بدترین حالت (مثل جریان اس-300) میریم سراغ یه همچین کاری و کلا ترجیح میدیم تولید تحت لیسانس یا مهندسی معکوس داشته باشیم به این دلیل که هزینه ها پایین میاد.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

pasha85 نوشته شده:
hani1459 نوشته شده:این روسها سیاستشون از انگلیسی ها نجس تره من کلا اعتقادم به اینه که خسارت رو بگیریم و این مبلغ هنگفت رو برای ساخت تسلیحات جدید خرج کنیم
با 4 میلیارد دلار نه تنها میتونیم دها واحد پدافند باور 373 رو تولید کنیم .که به احتمال بسیار زیاد خیلی از s300 بهتره بلکه میتونیم یک گام رو به جلو برداریم و پدافند های جدید تری طراحی کنیم و بسازیم

صحبت از باوری است که هنوز تولید نشده است
ایا بهتر نیست روسها را متقاعد کنیم که s300 رو بدهند تا بتونیم یکی از انها را مهندسی معکوس کنیم
هر چمد هنوز اعتقاد ندارم که سیستم پدافندی قابلی توسط ایران ساخته شده باشد
اگر هست چرا هنوز ناو های ما از یک سیستم پدافند کوتاه برد و میانبرد مناسب برخوردار نیستند
به نظر میرسه که سیستم پدافندی ایران فقط شامل اپگرید می باشد .

با عرض سلام

لازم به ذکره دوست عزیز که چندین سال پیش شبکه المنار لبنان وابسته به حزب الله در مستندی سامانه پدافند s300 رو نشون داد که ارم سپاه پاسداران روش حک شده بود و همگان معتقدند که ایران چند واحد s300 رو از بلا روس تهیه کرده و این حرف تا حد زیادی میتونه درست باشه پس در این صورت مهندسی معکوس ان برای ما کاری نخواهد داشت
در مورد پدافند های برد کوتاه و بلند هم موفقیت های بزرگی داشیم سامانه موشکی رعد.محراب .حرز نهم . یا زهرا .سامانه مرصاد همراه با موشک شاهین .سامانه صیاد 2.میثاق.بهینه سازی s200 . بهینه سازی موشک راپیر.تور و.........
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 367 بار
سپاس‌های دریافتی: 409 بار

پست توسط zadhoosh »

سوال اصلی این است که چرا از نظر روس ها اس 300 مشمول تحریم هست ولی فروش این سامانه آزاد است.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

pasha85 نوشته شده:
Aspahbod نوشته شده:در مورد جمله ی آخرتون بحث نمیکنم ولی دو جمله ی قبلش جای بحث داره. موضوع اینه که ساخت یه پدافند دریاپایه به راحتی چسبوندن یه پدافند زمینی به عرشه ی کشتی نیست. خیلی دنگ و فنگ داره. اگه تاریخچه ی توسعه ی سیستم های اینچنینی رو بخونین متوجه میشین که عموما اول نمونه ی زمین پایه ساخته میشه بعد میرن سراغ نمونه هایی که از دریا شلیک میشن و این فرآیند هم کلی کار می بره. این رو در نظر داشته باشین که توی همین بخش فنیش گیر کرده باشیم.

با تشکر

ما انواع موشک های بالستیک رو با اجزاشون میسازیم و همین موضوع اثبات گر توانایی ما در تولید خود موشک هست !
حتی در گذشته یه راکت با نام یاسر (با سرجنگی 750 پندی ) ساخته شده که ظاهرا از بدنه و موتور موشک هاوک استفاده میکنه!
[External Link Removed for Guests]

مهمترین موارد در ساخت پدافند (به غیر از موشکش) سیستم های الکترونیکی و رادار و نرم افزار اون هست که در این زمینه ها ما توانایی های خوبی داریم:

تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

همگان معتقدند که ایران چند واحد s300 رو از بلا روس تهیه کرده و این حرف تا حد زیادی میتونه درست باشه پس در این صورت مهندسی معکوس ان برای ما کاری نخواهد داشت
در مورد پدافند های برد کوتاه و بلند هم موفقیت های بزرگی داشیم سامانه موشکی رعد.محراب .حرز نهم . یا زهرا .سامانه مرصاد همراه با موشک شاهین .سامانه صیاد 2.میثاق.بهینه سازی s200 . بهینه سازی موشک راپیر.تور و.........

آنچه در مورد خرید اس 300 از بلاروس مطرح شده حقیقت دارد! اما مسئله مهم مدل این سامانه است که مدل P است! از جمله مدل های پایه ای اس 300 که قابلیت های به روزی ندارد! باور 373 ما بر اساس این سامانه است!

برخلاف تصور شما مهندسی معکوس به همین راحتی ها نیست! اینطور نیست که شما بردی در اختیار داشته باشید و مشابه آن برد سیمی از نقطه B به A وصل کنید و به همین راحتی به معادل برسید! نمونش چین که بعد از دو دهه تلاش برای دستیابی به نمونه مشابه اس 300 از طریق مهندسی معکوس دست آخر به سیستمی با قابلیت های به مراتب پایین تری رسید و اس 300 روسی سفارش میدهد!

یکی از موشک هایی که ما خواهان مهندسی معکوس آن بودیم موشک رولاند بود که تاکنون موفق به مهندسی آن نشده ایم و به جایش به دنبال سیستم های ساده تری رفتیم همچون اچ کیو 7 چین! در مورد سامانه رعد هم صرفا عرض میکنم که بومی نیست!(اجازه و امکان توضیح بیشتر ندارم)
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

پست توسط mm1990 »

جناب گوبلز S-300‎ P‏ که بهش اشاره کردید در چه مشخصاتی با مدلهای بروزتر آن تفاوت دارد؟ و آیا امکان ارتقاء آن وجود دارد؟ چون بنا به گفته مقامات نظامی باور-373 از اس-300 پیشرفته تر خواهدبود(البته راجع به درست یا غلط بودن این ادعا نمیتوان اظهارنظر کرد فعلا بنا را بر صحیح بودن باید گذاشت مگر اینکه عکسش ثابت بشه)
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 401 بار
سپاس‌های دریافتی: 479 بار

پست توسط aaa10 »

Goebbels نوشته شده:
همگان معتقدند که ایران چند واحد s300 رو از بلا روس تهیه کرده و این حرف تا حد زیادی میتونه درست باشه پس در این صورت مهندسی معکوس ان برای ما کاری نخواهد داشت

آنچه در مورد خرید اس 300 از بلاروس مطرح شده حقیقت دارد! اما مسئله مهم مدل این سامانه است که مدل P است! از جمله مدل های پایه ای اس 300 که قابلیت های به روزی ندارد! باور 373 ما بر اساس این سامانه است!

برخلاف تصور شما مهندسی معکوس به همین راحتی ها نیست! اینطور نیست که شما بردی در اختیار داشته باشید و مشابه آن برد سیمی از نقطه B به A وصل کنید و به همین راحتی به معادل برسید! نمونش چین که بعد از دو دهه تلاش برای دستیابی به نمونه مشابه اس 300 از طریق مهندسی معکوس دست آخر به سیستمی با قابلیت های به مراتب پایین تری رسید و اس 300 روسی سفارش میدهد!

یکی از موشک هایی که ما خواهان مهندسی معکوس آن بودیم موشک رولاند بود که تاکنون موفق به مهندسی آن نشده ایم و به جایش به دنبال سیستم های ساده تری رفتیم همچون اچ کیو 7 چین! در مورد سامانه رعد هم صرفا عرض میکنم که بومی نیست!(اجازه و امکان توضیح بیشتر ندارم)

ایا منبعی هم برای اثبات این ادعا دارید.با توجه به نیازی که کشور داره اگر سامانه ای در این کلاس حالا از هر جای دنیا تحویل ایران شده بود با سروصدای فراوان و شلیک نمادین رونمایی میشد.در اصل ورود این سامانه از بلاروس تردید وجود دارد و بر اساس گمانه زنی های سایت های اینترنتی است اونوقت شما نتیجه گیری کردید باور 373 بر اساس ان ساخته شده!!!
در مورد رعد هم یا نباید حرفی بزنید یا منبع ان را بیان کنید در غیر اینصورت درمورد باور 373 هم صرفا عرض میکنم که بر پایه اس 400 ساخته شده که مخفیانه به ایران فرستاده شده!(اجازه و امکان توضیح بیشتر ندارم).یا نباید ادعایی کرد یا اگر ادعایی صورت میگیرد حق مخاطب است که سندش را ارائه بدهید.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Goebbels »

ایا منبعی هم برای اثبات این ادعا دارید.با توجه به نیازی که کشور داره اگر سامانه ای در این کلاس حالا از هر جای دنیا تحویل ایران شده بود با سروصدای فراوان و شلیک نمادین رونمایی میشد.در اصل ورود این سامانه از بلاروس تردید وجود دارد و بر اساس گمانه زنی های سایت های اینترنتی است اونوقت شما نتیجه گیری کردید باور 373 بر اساس ان ساخته شده!!!
در مورد رعد هم یا نباید حرفی بزنید یا منبع ان را بیان کنید در غیر اینصورت درمورد باور 373 هم صرفا عرض میکنم که بر پایه اس 400 ساخته شده که مخفیانه به ایران فرستاده شده!(اجازه و امکان توضیح بیشتر ندارم).یا نباید ادعایی کرد یا اگر ادعایی صورت میگیرد حق مخاطب است که سندش را ارائه بدهید.

دوست گرامی شما میتوانید صحبت های بنده رو بپذیرید یا نپذیرید! بنده در این زمینه به شما حق میدم! هیچ توضیحی به شما نخواهم داد و در اینباره با کسی بحثی ندارم! هر کس هم که حرف حقیر رو نپذیره حق داره!

گوبلز تا به امروز چنین صحبت هایی (که موردی رو میدانم ولی قابل توضیح نیست) در هیچ کجای نت و دنیایی حقیقی مطرح نکرده! امروز هم که مطرح کردم امکان توضیحش نیست!

در مورد خرید از بلاروس شایعات از کانال های مشخصی به منظور خاصی منتشر شده که بماند و البته شایعه هم نیست هر چند که خواستند اینطور به نظر بیاد! بنده نتیجه گیری نکردم! بلکه واقعیتی رو گفتم که از آن خبر دارم!

ما برای ساخت باور نیاز به سیستم پایه ای داشتیم که از بلاروس تامین شد و .............................!
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

متاسفانه از 12 الی 13 تصویری که در پست بالا قرار داده بودم فقط یکی نمایش داده میشه!
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

Goebbels نوشته شده:

با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز

تا حدودی سخنان شما میتونه درست باشه اما تا حدودی نمیدونم یکی دو سال پیش بود کهگروهی از نظامیان روس از موشک بهینه ساز شده s200 بازدید کردن و عملا گفتن که دیگه این موشک رو نمیشه s200 نامید کشوری که موشک اسکاد رو تبدیل به شهاب 3 میکنه بعدش عاشورا و بعد از اون سجیل توانایی های خودش رو توی مهندسی معکوس و ارتقای ان و در مراحل بعدی خودکفایی در علم موشک سازی نشون داده این براش دیگه کاری نداره کشوری که جنگنده f5 رو مهندسی معکوس میکنه و در مراحل بعدی خود کفا میشه و جنگنده شفق و جنگنده رادارگریز قاهر رو طراحی میکنه کشوری که انواع و اقسام موشک های کروز و پدافند رو مهندسی معکوس میکنه و در مراحل بعدی خودش موشک طراحی میکنه و میسازه و عملیاتی میکنه کشوری که نا وجنگی"هلیکوپتر .اسلحه رو مهندسی معکوس میکنه کشوری که جنگنده . تانک .موشک و... رو طراحی میکنه و میسازه اینکه s300 رو مهندسی معکوس کنه دیگه یک چیز کوچیکیه گیریم مدل p باشه وقتی بتونه اون رو معکوس کنه که ارتقاش کاری نداره اصلن چرا نتونه سلاحی جدید با توجه به نیازهایی که داره طراحی کنه و بسازه
گفتین چین کسی در اینکه چینی ها در مهندسی معکوس بسیار قوی هستند شک نداره اما چون اونها نتونستن ما هم نمیتونیم
در ضمن من گفتم میتونن مهندسی معکوس کنن اما حتما باید این کار رو بکنند شاید سامانه ای متفاوت و با طرحی بومی رو طراحی کرده باشن تو این چند سال بعد از اون همه تجربه در ساخت موشک پدافندی و همین اخری (سامانه پسیو حرز نهم ) دیگه نمیشه گفت ما این توانای رو نداریم که یک موشک بومی رو خودمون طراحی کنیم مگر ما جنگنده قاهر رو طراحی نکردیم

بعد گفتین سامانه رعد بومی نیست لابد شما هم از اون دسته انسانهایی هستید که مدارکی دارید اما به خاطر مسائل اطلاعاتی نمیتونین رو کنید و بعد از چند سال که این موضوع ثابت میشه همه چیز رو کتمان میکنین من تو این چند سالی که در این انجمن بودم از این مسائل زیاد در اوایل دیدم کسانی که میگفتن ایران عرضه این کار ها رو نداره و هر چی داره از کره است اما حالا چی دیگه از این حرف ها زده نمیشه دیگه کسی نمیگه موشک هامون رو کره ای ها میسازند چون سجیل رو دیدن دیگه نمیگن دیگه کسی نمیگه که کره ای ها به ساخت ماهواره بر به ایرانی ها کمک کردن بلکه میگن این ایرانی ها هستند که به کره ای ها برای برتاب ماهواره کمک میکنن کافیه به اخبار مراجعه کنید

جناب گوبلز من احترام فوق العاده زیادی برای شما قائلم اما در این چند سال اینقدر معجزه در این جور مسائل در ایران دیدم که اگر روزی بگن که یک ایرانی داره رو مریخ راه میره باور میکنم

با تشکر از شمادوست عزیز
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Goebbels »

با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز

تا حدودی سخنان شما میتونه درست باشه اما تا حدودی نمیدونم یکی دو سال پیش بود کهگروهی از نظامیان روس از موشک بهینه ساز شده s200 بازدید کردن و عملا گفتن که دیگه این موشک رو نمیشه s200 نامید کشوری که موشک اسکاد رو تبدیل به شهاب 3 میکنه بعدش عاشورا و بعد از اون سجیل توانایی های خودش رو توی مهندسی معکوس و ارتقای ان و در مراحل بعدی خودکفایی در علم موشک سازی نشون داده این براش دیگه کاری نداره کشوری که جنگنده f5 رو مهندسی معکوس میکنه و در مراحل بعدی خود کفا میشه و جنگنده شفق و جنگنده رادارگرز رو طراحی میکنه کشوری که انواع و اقسام موشک های کروز و پدافند رو مهندسی معکوس میکنه و در مراحل بعدی خودش موشک طراحی میکنه و میسازه و عملیاتی میکنه کشوری که نا وجنگی"هلیکوپتر .اسلحه رو مهندسی معکوس کشوری که جنگنده . تانک .موشک و... رو طراحی میکنه و میسازه اینکه s300 رو مهندسی معکوس کنه دیگه یک چیز کوچیکیه گیریم مدل p باشه وقتی بتونه اون رو معکوس کنه که ارتقاش کاری نداره اصلن چرا نتونه سلاحی جدید با توجه به نیازهایی که داره طراحی کنه و بسازه
گفتین چین کسی در اینکه چینی ها در مهندسی معکوس بسیار قوی هستند شک نداره اما چون اونها نتونستن ما هم نمیتونیم
در ضمن من گفتم میتونن مهندسی معکوس کنن اما حتما باید این کار رو بکنند شاید سامانه ای متفاوت و با طرحی بومی رو طراحی کرده باشن تو این چند سال بعد از اون همه تجربه در ساخت موشک پدافندی و همین اخری (سامانه پسیو حرز نهم ) دیگه نمیشه گفت ما این توانای رو نداریم که یک موشک بومی رو خودمون طراحی کنیم مگر ما جنگنده قاهر رو طراحی نکردیم

سلام

دوست گرامی توانمندی های هر عرصه قابل تعمیم دادن به عرصه دیگری نیست!

مثلا موشک دهلاویه مهندسی معکوس کورنت نیست! بلکه تولید تحت لیسانس آن است چون در غیر اینصورت برادران روس پوست ما رو میکنند!

مثلا موشک های سی 802 یا موشک صیاد 2 اینها انتقال تکنولوژی از چین هستند نه مهندسی معکوس!در مورد جنگنده رادارگریز و ................ هم اصلا حرفی نمیزنم!

چین هم بسیاری از تسلیحات رو مهندسی معکوس کرد ولی در اس 300 ماند! همانطور که عرض کردم حوزه های مختلف نظامی قابل تعمیم نیستند! سامانه حرز نهم هم در برابر اس 300 مثل آب نبات چوبی است در برابر طلا!

بنده عرض کردم باور براساس اس 300 پی است اما عرض نکردم که دقیقا همان است یا تغییری نکرده! آن بحث نظامیان روس و ............... هم خیالی بیش نیست! هیچ کارشناس نظامی خارجی امکان بازرسی سیستم های آن هم تغییر یافته ما را ندارد! آن هم برادران قابل اعتماد روس! ! !

صحبت بنده از ارتقا نبود! از مهندسی معکوس بود صرفا!

بعد گفتین سامانه رعد بومی نیست لابد شما هم از اون دسته انسانهایی هستید که مدارکی دارید اما به خاطر مسائل اطلاعاتی نمیتونین رو کنید و بعد از چند سال که این موضوع ثابت میشه همه چیز رو کتمان میکنین من تو این چند سالی که در این انجمن بودم از این مسائل زیاد در اوایل دیدم کسانی که میگفتن ایران عرضه این کار ها رو نداره و هر چی داره از کره است اما حالا چی دیگه از این حرف ها زده نمیشه دیگه کسی نمیگه موشک هامون رو کره ای ها میسازند چون سجیل رو دیدن دیگه نمیگن دیگه کسی نمیگه که کره ای ها به ساخت ماهواره بر به ایرانی ها کمک کردن بلکه میگن این ایرانی ها هستند که به کره ای ها برای برتاب ماهواره کمک میکنن کافیه به اخبار مراجعه کنید

پیشتر عرض کردم خدمت شما و دوستان که :

گوبلز تا به امروز چنین صحبت هایی (که موردی رو میدانم ولی قابل توضیح نیست) در هیچ کجای نت و دنیایی حقیقی مطرح نکرده! امروز هم که مطرح کردم امکان توضیحش نیست

بنده از آن دست افراد نیستم! و مسئله ای رو هم مطرح نکردم که فردا روز عکسش مشخص شود!

به وقتش مواردی رو مطرح خواهم کرد که چندی بعد بدان خواهید رسید اما امروز بماند!

جناب گوبلز من احترام فوق العاده زیادی برای شما قائلم اما در این چند سال اینقدر معجزه در این جور مسائل در ایران دیدم که اگر روزی بگن که یک ایرانی داره رو مریخ راه میره باور میکنم

معجزه نشاندن آر کیو 170 بود! برخی رونمایی های دفاعی و ایضا تبلیغاتی معجزه نیست (مثل موشک دهلاویه یا امثال آن) بلکه تبلیغلاتی است که میخواهند در نظر شما معجزه باشد!

کار های ارزشمند دفاعی در ایران صورت گرفته اما متاسفانه این کار ها از نمونه های تبلیغاتی و غیر بومی به سختی قابل تشخیصه! مگر اطلاعی در آن زمینه باشد!
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”