با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
تا حدودی سخنان شما میتونه درست باشه اما تا حدودی نمیدونم یکی دو سال پیش بود کهگروهی از نظامیان روس از موشک بهینه ساز شده s200 بازدید کردن و عملا گفتن که دیگه این موشک رو نمیشه s200 نامید کشوری که موشک اسکاد رو تبدیل به شهاب 3 میکنه بعدش عاشورا و بعد از اون سجیل توانایی های خودش رو توی مهندسی معکوس و ارتقای ان و در مراحل بعدی خودکفایی در علم موشک سازی نشون داده این براش دیگه کاری نداره کشوری که جنگنده f5 رو مهندسی معکوس میکنه و در مراحل بعدی خود کفا میشه و جنگنده شفق و جنگنده رادارگرز رو طراحی میکنه کشوری که انواع و اقسام موشک های کروز و پدافند رو مهندسی معکوس میکنه و در مراحل بعدی خودش موشک طراحی میکنه و میسازه و عملیاتی میکنه کشوری که نا وجنگی"هلیکوپتر .اسلحه رو مهندسی معکوس کشوری که جنگنده . تانک .موشک و... رو طراحی میکنه و میسازه اینکه s300 رو مهندسی معکوس کنه دیگه یک چیز کوچیکیه گیریم مدل p باشه وقتی بتونه اون رو معکوس کنه که ارتقاش کاری نداره اصلن چرا نتونه سلاحی جدید با توجه به نیازهایی که داره طراحی کنه و بسازه
گفتین چین کسی در اینکه چینی ها در مهندسی معکوس بسیار قوی هستند شک نداره اما چون اونها نتونستن ما هم نمیتونیم
در ضمن من گفتم میتونن مهندسی معکوس کنن اما حتما باید این کار رو بکنند شاید سامانه ای متفاوت و با طرحی بومی رو طراحی کرده باشن تو این چند سال بعد از اون همه تجربه در ساخت موشک پدافندی و همین اخری (سامانه پسیو حرز نهم ) دیگه نمیشه گفت ما این توانای رو نداریم که یک موشک بومی رو خودمون طراحی کنیم مگر ما جنگنده قاهر رو طراحی نکردیم
سلام
دوست گرامی توانمندی های هر عرصه قابل تعمیم دادن به عرصه دیگری نیست!
مثلا موشک دهلاویه مهندسی معکوس کورنت نیست! بلکه تولید تحت لیسانس آن است چون در غیر اینصورت برادران روس پوست ما رو میکنند!
مثلا موشک های سی 802 یا موشک صیاد 2 اینها انتقال تکنولوژی از چین هستند نه مهندسی معکوس!در مورد جنگنده رادارگریز و ................ هم اصلا حرفی نمیزنم!
چین هم بسیاری از تسلیحات رو مهندسی معکوس کرد ولی در اس 300 ماند! همانطور که عرض کردم حوزه های مختلف نظامی قابل تعمیم نیستند! سامانه حرز نهم هم در برابر اس 300 مثل آب نبات چوبی است در برابر طلا!
بنده عرض کردم باور براساس اس 300 پی است اما عرض نکردم که دقیقا همان است یا تغییری نکرده! آن بحث نظامیان روس و ............... هم خیالی بیش نیست! هیچ کارشناس نظامی خارجی امکان بازرسی سیستم های آن هم تغییر یافته ما را ندارد! آن هم برادران قابل اعتماد روس! ! !
صحبت بنده از ارتقا نبود! از مهندسی معکوس بود صرفا!
بعد گفتین سامانه رعد بومی نیست لابد شما هم از اون دسته انسانهایی هستید که مدارکی دارید اما به خاطر مسائل اطلاعاتی نمیتونین رو کنید و بعد از چند سال که این موضوع ثابت میشه همه چیز رو کتمان میکنین من تو این چند سالی که در این انجمن بودم از این مسائل زیاد در اوایل دیدم کسانی که میگفتن ایران عرضه این کار ها رو نداره و هر چی داره از کره است اما حالا چی دیگه از این حرف ها زده نمیشه دیگه کسی نمیگه موشک هامون رو کره ای ها میسازند چون سجیل رو دیدن دیگه نمیگن دیگه کسی نمیگه که کره ای ها به ساخت ماهواره بر به ایرانی ها کمک کردن بلکه میگن این ایرانی ها هستند که به کره ای ها برای برتاب ماهواره کمک میکنن کافیه به اخبار مراجعه کنید
پیشتر عرض کردم خدمت شما و دوستان که :
گوبلز تا به امروز چنین صحبت هایی (که موردی رو میدانم ولی قابل توضیح نیست) در هیچ کجای نت و دنیایی حقیقی مطرح نکرده! امروز هم که مطرح کردم امکان توضیحش نیست
بنده از آن دست افراد نیستم! و مسئله ای رو هم مطرح نکردم که فردا روز عکسش مشخص شود!
به وقتش مواردی رو مطرح خواهم کرد که چندی بعد بدان خواهید رسید اما امروز بماند!
جناب گوبلز من احترام فوق العاده زیادی برای شما قائلم اما در این چند سال اینقدر معجزه در این جور مسائل در ایران دیدم که اگر روزی بگن که یک ایرانی داره رو مریخ راه میره باور میکنم
معجزه نشاندن آر کیو 170 بود! برخی رونمایی های دفاعی و ایضا تبلیغاتی معجزه نیست (مثل موشک دهلاویه یا امثال آن) بلکه تبلیغلاتی است که میخواهند در نظر شما معجزه باشد!
کار های ارزشمند دفاعی در ایران صورت گرفته اما متاسفانه این کار ها از نمونه های تبلیغاتی و غیر بومی به سختی قابل تشخیصه! مگر اطلاعی در آن زمینه باشد!