جانا سخن از زبان ما میگویی
تمام بحث من همینه برای مثال در تلویزیون یک دستگاه ورزشی جدیدن داره تبلیق میشه که برای عضلات شکمه و قبلن نمونه های مشابه اون رو زیاد دیده بودیم تازه اخرش میگه با ثبت اختراع درمورد شکایت امریکا از هلیکوپتر های ساخت ایران هم که به خاطر موتورهای به کار رفته در اون بود که ایران گفت من این ها رو باز سازی کردم و این پرونده مختومه شد و (با ساخت موتور بومی یا خرید از طریق بازار سیاه و تغییر سریال اون) و با تغیرات سازه و..شروع به ساخت بالگرد بومی کرد
نکته بعد اینکه چین اکثر تسلیحات نظامیش مهندسی معکوس بوده شکی نیست و شما نمیتونی با مثال زدن چند مورد بقیه رو کتمان کنی
نه دیگه نشد! حالا شما داری میپیچونی ! ! !
اول میفرمایید :
چین تمام تجهیزات نظامی خودش رو که ساخته از طریق مهندسی معکوس بوده
حالا میفرمایید :
اینکه چین اکثر تسلیحات نظامیش مهندسی معکوس بوده شکی نیست و شما نمیتونی با مثال زدن چند مورد بقیه رو کتمان کنی
بالاخره همه اش یا اکثرش؟ اکثرش هم نشان از کم اطلاعی شما دارد چون چین محصولات بومی بسیاری دارد که الزاما مهندسی معکوس نیستند!
گوبلز جان کم اطلاعی بنده خوب شاید شما درست میگی چون ما از پشت پرده ها مثل شما خبر نداریم اشاره به مطلب زیر
یک نمونه اش رو عرض کردم! جنگنده جی 10 که تا چندی پیش عده ای میگفتند بومی است و عده ای دیگر میگفتند مهندسی معکوس از فلا طرح روسی یا اروپای! بعد معلوم شد بخشی از طرح رو چین از اسرائیل خریده است و .....! پشت پرده این است!
البته طبق معمول چین تکذیب کرد و اسرائیل .................! که البته هم باید چنین باشد! به عنوان مثال تانک جگوار چین که توسعه مشترک چین با امریکا است رو چین و آمریکا تا چندی پیش تکذیب میکردند! ولی معلوم شد که ...........!
همیشه پشت پرده مسائلی هست و روابطی! زمانی (در زمان وجود اتحاد شوروی و دوران تیرگی روابط پکن و مسکو) آمریکا و چین بر روی توسعه جنگنده بمب افکن های چینی کار میکردند! این پشت پرده بود تا امروز که مشخص شده است!
در ضمن من نمیدونم که شما از کجا میدونی پشت پرده ای وجود داره
بالاخره هر کسی ممکن است سطحی از روابط را داشته باشد که بر حسب آن اطلاعاتی نیز خواهد داشت! هر چند شما و امثال شما نپذیرید! (که حق هم دارید)
البته برخی از این پشت پرده ها در مورد کشور های دیگه امروزه آشکار شده و صرفا یک جستجوی ساده نیاز دارد!
این هم از پاسخ آخر بنده به شما!