پیشنهاد جدید روسیه به ایران آنتِی-2500 به جای اس 300!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

Re: پیشنهاد جدید روسیه به ایران به جای «اس 300» «آنتِی- 2500

پست توسط hani1459 »

Goebbels نوشته شده:
سلام

دوست گرامی توانمند های هر عرصه قابل تعمیم دادن به عرصه دیگری نیست!

مثلا موشک دهلاویه مهندسی معکوس کورنت نیست! بلکه تولید تحت لیسانس آن است چون در غیر اینصورت برادران روس پوست ما رو میکنند!

دوست عزیز نمیدونم شما از تحریم ها خبر داری یا نه (تولید تحت لیسانس) فروش هر سامانه نظامی تهاجمی به ایران ممنوعه من جمله کورنت چه برسه تولید تحت لیسانس
پژو رو داشتیم تحت لیسانس تولید میکردیم ولی پژو هم ایران رو تحریم کرد به نظر شما وقتی قطعات ماشین رو تحریم میکنند میزارن یک کشور موشک رو مونتاژ کنه

گیریم این طور باشه این همه تسلیحات در چین من جمله s300 که مهندسی معکوس شده یا این همه تسلیحات که در ایران مهندسی معکوس شده چرا شکایتی نشده
آخرین ويرايش توسط 2 on hani1459, ويرايش شده در 0.
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 401 بار
سپاس‌های دریافتی: 479 بار

پست توسط aaa10 »

Goebbels نوشته شده:
ایا منبعی هم برای اثبات این ادعا دارید.با توجه به نیازی که کشور داره اگر سامانه ای در این کلاس حالا از هر جای دنیا تحویل ایران شده بود با سروصدای فراوان و شلیک نمادین رونمایی میشد.در اصل ورود این سامانه از بلاروس تردید وجود دارد و بر اساس گمانه زنی های سایت های اینترنتی است اونوقت شما نتیجه گیری کردید باور 373 بر اساس ان ساخته شده!!!
در مورد رعد هم یا نباید حرفی بزنید یا منبع ان را بیان کنید در غیر اینصورت درمورد باور 373 هم صرفا عرض میکنم که بر پایه اس 400 ساخته شده که مخفیانه به ایران فرستاده شده!(اجازه و امکان توضیح بیشتر ندارم).یا نباید ادعایی کرد یا اگر ادعایی صورت میگیرد حق مخاطب است که سندش را ارائه بدهید.

دوست گرامی شما میتوانید صحبت های بنده رو بپذیرید یا نپذیرید! بنده در این زمینه به شما حق میدم! هیچ توضیحی به شما نخواهم داد و در اینباره با کسی بحثی ندارم! هر کس هم که حرف حقیر رو نپذیره حق داره!
گوبلز تا به امروز چنین صحبت هایی (که موردی رو میدانم ولی قابل توضیح نیست) در هیچ کجای نت و دنیایی حقیقی مطرح نکرده! امروز هم که مطرح کردم امکان توضیحش نیست!
در مورد خرید از بلاروس شایعات از کانال های مشخصی به منظور خاصی منتشر شده که بماند و البته شایعه هم نیست هر چند که خواستند اینطور به نظر بیاد! بنده نتیجه گیری نکردم! بلکه واقعیتی رو گفتم که از آن خبر دارم!
ما برای ساخت باور نیاز به سیستم پایه ای داشتیم که از بلاروس تامین شد و .............................!

خوب با اینحساب شرایط فرق میکنه.اگر صرفا نظر خودتون است و به هر دلیلی تمایلی به رو کردن سند ندارید همانطور که گفتید مخاطب میتونه ان را بپذیره یا نپذیره.دراینصورت همچنان با تاکید میگم این سیستم به ایران تحویل داده نشده.بخصوص اینکه حالا شما گفتید بلاروس جاهای دیگر در اینترنت از چین حرف میزنن و باور را سرهم بندی hq-9/fd-2000 میدانن.محکم هم سر حرفشون هستند.
[External Link Removed for Guests]
که در همه حال تا سند قابل قبولی رو نشه قابل بحث نیست و در حد یک نظر شخصی است!!فقط در مورد تکه اخر کلامتان در پست قبلی گفتید
از جمله مدل های پایه ای اس 300 که قابلیت های به روزی ندارد! باور 373 ما بر اساس این سامانه است!
اما در این پست فرمودید
بنده نتیجه گیری نکردم! بلکه واقعیتی رو گفتم که از آن خبر دارم!ما برای ساخت باور نیاز به سیستم پایه ای داشتیم که از بلاروس تامین شد

نوع برداشت متفاوتی را ایجاد میکنه به این معنا که در اولی احساس میشه سامانه بلاروسی قدیمی است و باور بر پایه این سامانه قدیمی ساخته شده اما در دومی صحبت از یک پایه است پس با اینحصاب شما میتوانید یک پایه را علاوه بر مهندسی معکوس توسعه هم بدهید به مدل پیشرفته ای تبدیل کنید!!!
من میگم اول بگذاریم باور به نتیجه برسه بعدا میتونیم ان را تحلیل کنیم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

دوست عزیز نمیدونم شما از تحریم ها خبر داری یا نه (تولید تحت لیسانس) فروش هر سامانه نظامی تهاجمی به ایران ممنوعه من جمله کورنت چه برسه تولید تحت لیسانس
پژو رو داشتیم تحت لیسانس تولید میکردیم ولی پژو هم ایران رو تحریم کرد به نظر شما وقتی قطعات ماشین رو تحریم میکنند میزارن یک کشور موشک رو مونتاژ کنه

بهتر از شما خبر دارم اما انچه که عرض کردم به مراتب قبل تر از تحریم های اخیر بود! رونمایی از خط تولید دهلاویه چندین و چند سال پس از شروع کار خط تولید آن صورت گرفته! خبر ندارید!

اصولا رونمایی ها در ایران در بیشتر موارد مدت ها پس از ایجاد خط تولید و شروع تولید صورت میگیره!

نوع برداشت متفاوتی را ایجاد میکنه به این معنا که در اولی احساس میشه سامانه بلاروسی قدیمی است و باور بر پایه این سامانه قدیمی ساخته شده اما در دومی صحبت از یک پایه است پس با اینحصاب شما میتوانید یک پایه را علاوه بر مهندسی معکوس توسعه هم بدهید به مدل پیشرفته ای تبدیل کنید!!!

بله که قدیمی است! شکی در این نیست اما بنده هم عرض نکردم که باور 373 عینا این سامانه است! گفتم براساس آن است! پایه ای برای مهندسی معکوس که میتواند توسعه ای در بر داشته باشد که بماند!
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

حضور S-300P صحت دارد ، اما این سامانه ارزش به خدمت گرفتن و سپردن امنیت آسمان کشورمان به آن را ندارد زیرا تعداد بدست آمده کافی نبوده و از لحاظ تکنولوژی هم نمونه P قدیمی و ناکارآمد است که برای مثال برد موشک آن ( به نقل از ویکی ) 47 کیلومتر می باشد که 2 کیلومتر بیشتر از موشک شاهین ( سامانه مرصاد/هاک ) است !
تنها ارزش این سامانه مبنا قرار گرفتن برای ساخت یک سامانه بومی ( باور ) و ارتقا آن تا سطح نمونه های پیشرفته S-300 است .
برای ارتقا باور و رساندن آن به سطح نمونه های پیشرفته روسی و یا حداقل کم کردن فاصله آن با نمونه های مذکور به غیر از تلاش های بومی ، فن آوری هایی نیز از بلاروس و چین ( چین برای من تائید شده است ) وارد شده است .
البته قابل ذکر است اگر نمونه اول باور به پای نمونه های پیشرفته روسی نرسد ، به علت بومی شدن آن می توان در نمونه بعد فاصله تکنولوزی را کمتر کرد .

درباره رعد هم به محضی که بتوانم پرس و جو می کنم و اگر اجازه داشتم آن را بیان می کنم ، فقط این را بگویم که رعد 2 سال دیگر هم کار دارد .
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Goebbels »

گیریم این طور باشه این همه تسلیحات در چین من جمله s300 که مهندسی معکوس شده یا این همه تسلیحات که در ایران مهندسی معکوس شده چرا شکایتی

جملگی یا تغییراتی داشتند و مشابه دقیق نبودند یا اینکه تکنولوژی منتقل شده و براساس آن تولید شده برای همین شکایتی صورت نگرفته ولی ما فکر میکنیم که طرف مهندسی معکوس کرده!

مثل جریان جی 11 چینی! همه تصور میکنند چین سوخو رو مهندسی معکوس کرده در حالی که .............................! پشت پرده خبر هایی هست که من و شما ازش اطلاع نداریم!

ما خواستیم یک نمونه بالگرد امریکایی رو در داخل بسازیم کار به شکایت هم رسید! این که حرفی زده نمیشه برای این است که خبرهایی در پشت پرده وجود دارد! یا اینکه تغییراتی در محصول ایجاد شده که با نمونه اصلی تفاوت دارد!

مثلا در مورد موشک های تاو آمریکا نمیتواند ادعایی داشته باشد چرا که شباهت بسیار است اما تفاوت هم قابل توجه است! اس 300 چینی با نمونه روسی تفاوت های بسیاری داره که روس ها بر اساس همین تفاوت ها ست که ............!
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

در مورد خرید اس 300 پی باید بگم که بعید نیست!
من هم جای طراحان باور 373 بودم پدافند اس 300 رو برای مطالعه خریداری میکردم تا بتونم با سیتم کولد لانچ و رادارها و... اون آشنایی پیدا کنم و بر اساس او سیستمی جدید با توانایی بالاتر و با هزینه کمتر تولید کنم!
ولی باید در نظر داشت که حتی اگه چنین اتفاقی (الگو گیری از اس 300 پی) رخ داده باشه به معنی این نیست که باور 373 حتما باید توانایی مشابه اس 300 پی رو داشته باشه! اینطور نیست!بلکه ممکنه در سطح بالاتر و یا حتی پائینتر از اس300 پی قرار بگیره و این بستگی به تکنولوژی و هدفگذاری سازنده داره!
گفته (پیشبینی)شده که باور از 2 یا 3 مدل موشک استفاده خواهد کرد که همین مورد اونو با اس 300 متفاوت میکنه ! ممکنه که پروژه باور چنین طرحی داشته باشه:
-موشک با برد (فرضا) 200 کیلومتر بر اساس موشک فاتح 110
-موشک با برد 100 کیلومتر بر اساس راکت نازعات 6
-نمونه داخلی موشک کوتاه برد تور (مستقر بر روی کامیون نینوا)

بررسی توان ایران در ساخت سیستم دفاع هوایی موشکی مانند اس 300
Please Login or Register to see this code
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط hani1459 »

Goebbels نوشته شده:

بهتر از شما خبر دارم اما انچه که عرض کردم به مراتب قبل تر از تحریم های اخیر بود! رونمایی از خط تولید دهلاویه چندین و چند سال پس از شروع کار خط تولید آن صورت گرفته! خبر ندارید!

اصولا رونمایی ها در ایران در بیشتر موارد مدت ها پس از ایجاد خط تولید و شروع تولید صورت میگیره!

بله که قدیمی است! شکی در این نیست اما بنده هم عرض نکردم که باور 373 عینا این سامانه است! گفتم براساس آن است! پایه ای برای مهندسی معکوس که میتواند توسعه ای در بر داشته باشد که بماند!

دوست عزیز گوبلز
شما در پیچوندن مسائل مهارت فراوانی داره و بحث رو خوب منحرف میکنیمن در ادامه مطالبم این رو عرض کردم که

گیریم این طور باشه این همه تسلیحات در چین من جمله s300 که مهندسی معکوس شده یا این همه تسلیحات که در ایران مهندسی معکوس شده چرا شکایتی نشده

بحث من سر مطلب قبلی شماست که گفتید

Goebbels نوشته شده:
سلام

دوست گرامی توانمند های هر عرصه قابل تعمیم دادن به عرصه دیگری نیست!

مثلا موشک دهلاویه مهندسی معکوس کورنت نیست! بلکه تولید تحت لیسانس آن است چون در غیر اینصورت برادران روس پوست ما رو میکنند!

چین تمام تجهیزات نظامی خودش رو که ساخته از طریق مهندسی معکوس بوده حتی جنگنده هاش کشوری میتونه از کشوری شکایت بکنه که قبلن عین همون تجهیزات نظامی رو به اون کشور فروخته باشه در غیر اینصورت نمیتونه همین طور که شاهد هستیم کشور های زیادی دست به مهندسی معکوس میزنند منجمله ایران اما از شکایت خبری نیست
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Goebbels »

دوست عزیز گوبلز
شما در پیچوندن مسائل مهارت فراوانی داره و بحث رو خوب منحرف میکنیمن در ادامه مطالبم این رو عرض کردم که

بنده بحث ر و منحرف نکردم! اشتباه نکنید! شما با ویرایش دائمی پست های خودتان موجب شدید که در پست دیگری پاسخ شما رو بدم :

جملگی یا تغییراتی داشتند و مشابه دقیق نبودند یا اینکه تکنولوژی منتقل شده و براساس آن تولید شده برای همین شکایتی صورت نگرفته ولی ما فکر میکنیم که طرف مهندسی معکوس کرده!

مثل جریان جی 11 چینی! همه تصور میکنند چین سوخو رو مهندسی معکوس کرده در حالی که .............................! پشت پرده خبر هایی هست که من و شما ازش اطلاع نداریم!

ما خواستیم یک نمونه بالگرد امریکایی رو در داخل بسازیم کار به شکایت هم رسید! این که حرفی زده نمیشه برای این است که خبرهایی در پشت پرده وجود دارد! یا اینکه تغییراتی در محصول ایجاد شده که با نمونه اصلی تفاوت دارد!

مثلا در مورد موشک های تاو آمریکا نمیتواند ادعایی داشته باشد چرا که شباهت بسیار است اما تفاوت هم قابل توجه است! اس 300 چینی با نمونه روسی تفاوت های بسیاری داره که روس ها بر اساس همین تفاوت ها ست که ............!

این که شما متوجه منظور بنده نمیشید و به صحبت های بنده توجهی نمیکنید پیچوندن از طرف بنده نیست! بنده پاسخ شما رو دادم ولی این شما بودید که نخواندید! یا نخواستید بخوانید!

این فرمایش شما :

چین تمام تجهیزات نظامی خودش رو که ساخته از طریق مهندسی معکوس بوده حتی تمام جنگنده هاش کشوری میتونه از کشوری شکایت بکنه که قبلن عین همون تجهیزات نظامی رو به اون کشور فروخته باشه در غیر اینصورت نیتونه همین طور که شاهد هستیم کشور های زیادی دست به مهندسی معکوس میزنند منجمله ایران اما از شکایت خبری نیست

نشانه کم اطلاعی شما است! مثال میگ 21 ، تی 54/55 ، کلاشینکوف ، چند نمونه موشک ضد تانک و جنگنده جی 10 و ....................................................! ساخت چین مهندسی معکوس نیست بلکه واردات تکنولوژی از کشور های دیگر همچون شوروی و روسیه است و تولید تحت لیسانس است ! شمار دیگری از تسلیحات این کشور همچون چند نمونه جنگنده نیز طراحی داخلی است نه مهندسی معکوس! این ما هستیم که از روی بی اطلاعی تصور میکنیم که همه چیز چین حاصل مهندسی معکوس در داخل است! نمونش جنگنده جی 11 و حتی جی 10 که طرح این جنگنده رو چین از اسرائیل خریده! تحقیق بفرمایید!

روسیه مدت ها پیش به ما کورنت رو فروخت و مدتی پس از آن ما با توجه به قابلیت هایی که دارد و نیازی که داریم لیسانس اون رو خریدیم و ..............................!
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط hani1459 »

جانا سخن از زبان ما میگویی

تمام بحث من همینه برای مثال در تلویزیون یک دستگاه ورزشی جدیدن داره تبلیق میشه که برای عضلات شکمه و قبلن نمونه های مشابه اون رو زیاد دیده بودیم تازه اخرش میگه با ثبت اختراع درمورد شکایت امریکا از هلیکوپتر های ساخت ایران هم که به خاطر موتورهای به کار رفته در اون بود که ایران گفت من این ها رو باز سازی کردم و این پرونده مختومه شد و (با ساخت موتور بومی یا خرید از طریق بازار سیاه و تغییر سریال اون) و با تغیرات سازه و..شروع به ساخت بالگرد بومی کرد
نکته بعد اینکه چین اکثر تسلیحات نظامیش مهندسی معکوس بوده شکی نیست و شما نمیتونی با مثال زدن چند مورد بقیه رو کتمان کنی

گوبلز جان کم اطلاعی بنده خوب شاید شما درست میگی چون ما از پشت پرده ها مثل شما خبر نداریم اشاره به مطلب زیر

در ضمن من نمیدونم که شما از کجا میدونی پشت پرده ای وجود داره
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Goebbels »

جانا سخن از زبان ما میگویی

تمام بحث من همینه برای مثال در تلویزیون یک دستگاه ورزشی جدیدن داره تبلیق میشه که برای عضلات شکمه و قبلن نمونه های مشابه اون رو زیاد دیده بودیم تازه اخرش میگه با ثبت اختراع درمورد شکایت امریکا از هلیکوپتر های ساخت ایران هم که به خاطر موتورهای به کار رفته در اون بود که ایران گفت من این ها رو باز سازی کردم و این پرونده مختومه شد و (با ساخت موتور بومی یا خرید از طریق بازار سیاه و تغییر سریال اون) و با تغیرات سازه و..شروع به ساخت بالگرد بومی کرد
نکته بعد اینکه چین اکثر تسلیحات نظامیش مهندسی معکوس بوده شکی نیست و شما نمیتونی با مثال زدن چند مورد بقیه رو کتمان کنی

نه دیگه نشد! حالا شما داری میپیچونی ! ! !

اول میفرمایید :

چین تمام تجهیزات نظامی خودش رو که ساخته از طریق مهندسی معکوس بوده

حالا میفرمایید :

اینکه چین اکثر تسلیحات نظامیش مهندسی معکوس بوده شکی نیست و شما نمیتونی با مثال زدن چند مورد بقیه رو کتمان کنی

بالاخره همه اش یا اکثرش؟ اکثرش هم نشان از کم اطلاعی شما دارد چون چین محصولات بومی بسیاری دارد که الزاما مهندسی معکوس نیستند!

گوبلز جان کم اطلاعی بنده خوب شاید شما درست میگی چون ما از پشت پرده ها مثل شما خبر نداریم اشاره به مطلب زیر

یک نمونه اش رو عرض کردم! جنگنده جی 10 که تا چندی پیش عده ای میگفتند بومی است و عده ای دیگر میگفتند مهندسی معکوس از فلا طرح روسی یا اروپای! بعد معلوم شد بخشی از طرح رو چین از اسرائیل خریده است و .....! پشت پرده این است!

البته طبق معمول چین تکذیب کرد و اسرائیل .................! که البته هم باید چنین باشد! به عنوان مثال تانک جگوار چین که توسعه مشترک چین با امریکا است رو چین و آمریکا تا چندی پیش تکذیب میکردند! ولی معلوم شد که ...........!

همیشه پشت پرده مسائلی هست و روابطی! زمانی (در زمان وجود اتحاد شوروی و دوران تیرگی روابط پکن و مسکو) آمریکا و چین بر روی توسعه جنگنده بمب افکن های چینی کار میکردند! این پشت پرده بود تا امروز که مشخص شده است!

در ضمن من نمیدونم که شما از کجا میدونی پشت پرده ای وجود داره

بالاخره هر کسی ممکن است سطحی از روابط را داشته باشد که بر حسب آن اطلاعاتی نیز خواهد داشت! هر چند شما و امثال شما نپذیرید! (که حق هم دارید)

البته برخی از این پشت پرده ها در مورد کشور های دیگه امروزه آشکار شده و صرفا یک جستجوی ساده نیاز دارد!

این هم از پاسخ آخر بنده به شما!
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط hani1459 »

Goebbels نوشته شده:

نه دیگه نشد! حالا شما داری میپیچونی ! ! !

اول میفرمایید :

چین تمام تجهیزات نظامی خودش رو که ساخته از طریق مهندسی معکوس بوده

حالا میفرمایید :

اینکه چین اکثر تسلیحات نظامیش مهندسی معکوس بوده شکی نیست و شما نمیتونی با مثال زدن چند مورد بقیه رو کتمان کنی

بالاخره همه اش یا اکثرش؟ اکثرش هم نشان از کم اطلاعی شما دارد چون چن محصولات بومی بسیاری دارد که الزاما مهندسی معکوس نیستند!

[quote]

شاید من بد منظورم رو بد رسوندم من تمام منظورم اینه که چین از همین مهندسی های معکوس به اینجا رسیده پس ایران هم میتونه و تونسته از اولین بند گفتگوی من و شما تا به اینجا حرف من همین بوده و هست
و اما شما بعضی مواقع با استناد به مواردی فضایی(منظور بدون سند و مدرک) چیز هایی رو میخوای اثبات کنی که به شکل دیگه ای اثبات شده . من میگم مهندسی معکوس میگی شکایت میکنند و در جای دیگه میگی تغییراتی درش به وجود میارند و شکایتی نمیشه نباید خودتون گفته خودتون رو نغز کنید
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Goebbels »

قرار بود پست پیشین آخرین پاسخ بنده به شما باشه که مثل اینکه نمیشه!

و اما شما بعضی مواقع با استناد به مواردی فضایی(منظور بدون سند و مدرک) چیز هایی رو میخوای اثبات کنی که به شکل دیگه ای اثبات شده . من میگم مهندسی معکوس میگی شکایت میکنند و در جای دیگه میگی تغییراتی درش به وجود میارند و شکایتی نمیشه نباید خودتون گفته خودتون رو نغز کنید

بنده حرف خودم رو نقض (منظور شما از نغز همان نقض است دیگر؟ نه ؟!) نکردم! متاسفانه شما در صحبت های بنده دقت نمیکنید و پاسخ های بی ربط میدهید!

عرض کردم برای اینکه نمونه مهندسی معکوس شده دچار شکایت نشه باید تفاوتی داشته باشه! تغییراتی درش به وجود بیارند! این تناقض نیست! نه مثل موشک دهلاویه که با کورنت مو نمیزنه!

اگر عکس های دهلاوه و پرتابگر آن را با کورنت و پرتابگر آن مقایسه کنید بد نیست! (البته یک تفاوت دارد که آن هم عدم نصب سایت دید در شب است که به صورت انتخابی است و بودن و نبود آن نشان چیزی نیست)!

من میتوانم تفاوت هایی در پرتابگر تاو ایرانی با آمریکایی نشان بدم ولی شما میتوانید تفاوتی از پرتابگر دهلاویه با کورنت نشان بدید؟! (به جز آن موردی که عرض کردم و اثبات گر چیزی نیست چون صرفا نصب نشده)

اگر کشوری سلاحی رو در اختیار داشته باشه و بخواهد از طریق مهندسی معکوس عینا نمونه ای بسازد دچار مشکل شکایت میشود! اگر بخواهد دچار این مشکل نشود باید تفاوت های قابل قبولی ایجاد کند و تغییراتی بدهد! خلاصه توضیحی قانع کننده داشته باشد!

در ضمن مهندسی معکوس چین چندین دهه از ما زودتر شروع شده و ..........................!
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”