کشتی آمریکایی حامل سلاح و مهمات برای تروریست‌های سوری غرق ش

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

Re: کشتی آمریکایی حامل سلاح و مهمات برای تروریست‌های سوری غر

پست توسط mj_piremard »

با سلام
چه فتوشاپ باحالی :::P
تابیله
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط samre »

حالا گیرم که ج.ا و بشار اسد و شبیه و حزب الله عراق و لبنان کل سوریه را تخیب کرده و تک تک نفرات ارتش آزاد را کشتار کردن

هزینه بازسازی سوریه را چه کسی باید بدهد؟
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 401 بار
سپاس‌های دریافتی: 479 بار

پست توسط aaa10 »

samre نوشته شده:حالا گیرم که ج.ا و بشار اسد و شبیه و حزب الله عراق و لبنان کل سوریه را تخیب کرده و تک تک نفرات ارتش آزاد را کشتار کردن

جالبه ایران و حزب الله شدن مسئول ویرانی سوریه!!!!!!!تو نگران بازسازی نباش.
سوریه در حال عبور از دهانه بطری تنگی است که در دو سال گذشته در آن محبوس بود. وی گفت: «این بازی کثیف که غرب و هم‌پیمانانش علیه سوریه آغاز کردند رو به پایان است. کشورهای غربی برخلاف آنچه در ظاهر نشان می‌دهند در حال حاضر برای تضمین سهمیه شرکت‌هایشان در سرمایه‌گذاری برای بازسازی مجدد سوریه و استخراج نفت و گاز در سواحل سوریه با یکدیگر رقابت می‌کنند و پیشنهادات فریبنده‌ای را ارائه می‌دهند تا بتوانند در این بازسازی مشارکت کنند.» اسد افزود: «بانک جهانی که بدون خواست آمریکا و اجازه این کشور نمی‌تواند حتی قدمی بردارد پیشنهاد دست و دلبازانه‌ای را برای اعطای وامی به ارزش ۲۱ میلیارد دلار با قوانین و شروط آسان ارائه داده و اعلام کرده است که به حمایت مالی از طرح‌های بازسازی سوریه تمایل دارد اما همه این‌ پیشنهادها رد شده است.» رئیس‌جمهور سوریه می‌گوید: «مهم‌ترین نکته در حال حاضر، نحوه تعامل با مرحله بعد از جنگ در سوریه به‌ویژه چگونگی تعامل با ویرانی‌های گسترده‌ای است که در مناطق مختلف سوریه شاهد آن هستیم و اینکه چطور می‌توان بر زخم‌های مردمی که عزیزان‌شان را در جنگ از دست داده و حتی آواره شده‌اند و بسیاری از اموال و خانه‌هایشان نابود شده، مرهم گذاشت اما بزرگ‌ترین نگرانی درباره پیامدهای ویران‌کننده‌ای است که برای سوریه و برخی کشورهای عربی دیگر به وجود آمده و آن گسترش فتنه‌های طایفه‌ای و دینی به شکلی بیمارگونه است که در حقیقت خطری بزرگ برای همه جهان عرب و آینده آنها به شمار می‌رود لذا برای رویارویی با این مساله و ریشه‌کن کردن آن باید با جدیت وارد عمل شد.» اسد درباره گشوده شدن جبهه درگیری جدید در جولان گفت: «این مساله کاملا جدی است اما سوریه به فکر مقاومت نمایشی نیست بلکه در اندیشه مقاومتی سازماندهی‌شده و از قبل طراحی‌شده و ادامه‌دار و تاثیرگذار است. سوریه همواره برای به دست گرفتن زمام امور و ترسیم میدان مبارزه به شکلی که به این جنگ‌ها خدمت کرده و به دشمنان ضربه وارد کند، است و این ماهیت مقاومتی است که حزب‌الله در جنوب لبنان آن را آغاز کرد.»
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2412 بار
سپاس‌های دریافتی: 1563 بار

پست توسط onbekende »

samre نوشته شده:حالا گیرم که ج.ا و بشار اسد و شبیه و حزب الله عراق و لبنان کل سوریه را تخیب کرده و تک تک نفرات ارتش آزاد را کشتار کردن

سلام

همانگونه که ایران بعد از جنگ33 روزه سال 2006 در بازسازی جنوب لبنان به لبنان کمک کرد و الان هم داره به عراق در بازسازی کمک میکنه به سوریه هم کمک خواهد کرد.
بالاخره داشتن یک سنگر در خارج از کشور هزینه هایی دارد که باید پرداخت شود...
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Goebbels, شاید اشتباه کنم،

اما خاطرم هست این سوال آمریکا و غرب از جهانیان بود: آیا در مقابل تروریست کنار ما هستید یا کنار تروریست ها ( پس از 11 سپتامبر)

بنابراین این منطق 0 - 1 مربوط به طرف مقابل است نه ج.ا

اینها فکرشان 0 و 1 بود و جز مطیع یا دشمن چیزی را قبول نداشتند، هنوز هم همین هستند هر چند در گفتار مدعی میانه روی شده اند، اما در عمل میانه روی ها را بر اساس همین منطق 0 و 1 خودشان محکوم می کنند. کافیست با دقت نگاه کنید.

مدل داخلیش هم داریم، چه کسانی از روابط ایران با کشورهای کمونیست نالیدند و اعتراض داشتند که ج.ا تکلیف دوست و دشمنش را معلوم باید بکند، و البته مواضع همین افراد که به این روابط غیر دوست و دشمنی جمهوری اسلامی مثلا با کمونیست ها ایراد وارد می کردند، در قبال سوریه و بشار اسد نیز همینطور است. حتی در مورد گروه های مقاومت نیز خیلی مواقع همین مسئله را که ریشه در افکار مطلقشان دارد بیان می کنند که ثملا فلان گروه به ایران خیانت کرد و فلان ... در حالی که این درک را ندارند که الزامی وجود ندارد یک گروه مقاومت کاملا مطیع ایران باشد که ایران ازش حمایت کند و روابط الزماً دوست دوست و دشمن دشمن نیست، ممکن است یک گروه قدری دوست باشد و در مواقعی حتی دشمن ! اما باز درک این مسئله را ندارند و این غیر مطلق اندیشی جمهوری اسلامی را به فریب خوردن و ساده لوحی تعبیر می کنند. در تمام این موارد یک تشابه بینشی وجود دارد که مطمئنا شما نیز قبول دارید تصادفی نیست.

بنده شما را در گروهی قرار نمی دم چون شناخت کافی از شما ندارم، اما خوشحال می شم بدونم چطور از نظر شما امثال ج.ا که طرف مقابل و مخالفان دولت را به رسمیت می شناسد و پذیرای انتخابات آزاد و گفتگو است منطقش دو بیتی است؟ در حقیقت چطور به این نتیجه رسیده اید که جمهوری اسلامی مرز بندی مطلق دوست و دشمن دارد؟ خصوصا در مورد بحث سوریه

ضمناً فراموش نکنید، بی طرف حق قضاوت ندارد، بنابراین اگر انگشت اتهام به سمت اسد یا تروریست ها یا اصلا هر دو می گیرید یعنی دارای یک موضع هستید و از آن منظر در حال بیان نظر، بنابراین صرف نظر دادن در مورد مسئله نقض ادعا بی طرفی است. خوب موضع شما چیست؟ تصویر

Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

جناب M.Abooali

به خاطر ندارم که حرفی از جمهوری اسلامی زده باشم! عرض کردم :

متاسفانه طرز فکر ما به گونه ایست که یا طرف باید با ما باشد یا بر ضد ما ! حال در این میان حد وسط یا حتی بی طرفی وجود خارجی ندارد!

که خطابش به دوستان است نه حکومت! دوستانی که تصور میکنند یا باید حامی اسد بود یا حامی مخالفانش! اگر منتقد اسد باشی پس حامی مخالفانش هستی! در پاسخ به پست یکی از دوستان بود :

من موندم این دوستانی که به بشار تیکه میندازن ایا منظورشون اینه که از کار تروریستهای سوری حمایت میکنن؟ اگه نه لطف کنن یه توضیح بذن دقیقا منظورشون چیه؟

منطق صفر و یک!

منطق صفر و یک رو آمریکایی ها نیز در زمان جناب جرج بوش دنبال میکردند و هر کسی میتواند این منطق رو داشته باشد حال چه جمهوری اسلامی باشد چه نباشد! صد البته جمهوری اسلامی نیز از این منطق های صفر و یکی دارد! خودی و غیر خودی و .......................... که اگر نگیم کلیت نظام بلکه بخش مهمی از نظام همیشه مطرح کردند! بنده کاری بهش ندارم!

پس کل صحبت شما در مورد اینکه بنده چیزی رو به جمهوری اسلامی نسبت دادم زیر سوال میرود! چون خطاب بنده به دوستان بوده نه حکومت!

عرض کنم که بنده در جریان سوریه بی طرف نیستم! موضع خودم رو مشخص کردم! اما بی طرف هم میتواند قضاوت کند اما از خارج از میدان!

نشنیدید میگویند بی طرفانه قضاوت کردن؟! موضع بی طرفانه داشتن؟!

بی طرف براساس بی طرفی خود و دخالت ندادن پیش زمینه های ذهنی و با دید از خارج و نه از داخل میتواند قضاوتی داشته باشد! قضاوت بی طرفانه که البته میتواند درست باشد یا غلط! البته شاید بی طرفی در دنیای امروز معنی نداشته باشد برای برخی اما همواره یکی از گزینه های موجود است!

شاید یکی بگوید من نه حامی اسد هستم و نه از معارضین مسلحش دفاع میکنم! خوب این به چه معنی است؟!

اما بنده عرض میکنم که بنده نه حامی اسد هستم نه تروریست ها بلکه طرفدار مردم سوریه هستم! در جنگ قدرت اسد و مخالفانش همواره این مردم سوریه هستند که نابود میشوند! اسد و حکومت موروثی کودتایی اش باطل - معارضین جنایت پیشه باطل! حق مردم سوریه!

اینکه جمهوری اسلامی مخالفین اسد رو عملا به رسمیت شناخته یا اینکه در سوریه طرفدار انتخابات (نه از نوعی که اسد برگذار میکند با یک کاندیدا) و رای مردم هست نیز جای بحث فراوان دارد که اینجا مکان مناسبی برای این بحث نیست!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

Goebbels,

اهمیت ندارد شما چه کسی را مخاطب خود قرار داهد اید، اتفاقا این مسئله اصلا جایی در روابطی که من طرح کردم نداشت که قرار باشد در صورت خلافش خللی در اون روابط ایجاد شود.

کسانی که به روابط ایران با کمونیست ها ایراد می گرفتند، به حمایت از گروه های مقاومت ایراد می گرفتند، الان هم در مورد مواضع ایران نسبت به سوریه ایراد وارد می کنند. این افراد مدعی هستند منطق دوست و دشمنی ندارند در حالی که عملا با این طرز فکر زندگی و تفکر می کنند.

حالا مخاطب شما تو این مسئله اصلا دخالتی ندارد. مخاطب شما هر کس که باشد، مسئله بالا برقرار و غیر قابل انکار است. که مشترکات این طرز فکر ها در همان مطلق گرایی است، حتی اگر خودشان مدعی باشند مطلق گرا نیستند.

بابت دیگر مسائل بحث ضرورت نداره چون بسیار دور است، هدف بیان این نکته و یادآوری تشابه این طرز فکر که باطن و ظاهری متفاوت دارد بود. بنده هم صراحتاً عرض کردم شما را در دسته ای قرار ندادم و مقصود از بیان این طرز فکر این نبوده که شما در زمره این افراد هستید. 
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Goebbels »

جناب M.Abooali

پرسشگری ، انتقاد ، وارد کردن ایراد الزاما مطلق گرایی نیست! منطق صفر و یک نیست!

کسی که فرق سه مورد بالا را نتواند با مطلق گرایی تشخیص دهد خود یک مطلق گرا است! دید تک بعدی و منطق صفر و یکی دارد!

در سیاست زوایا و جنبه های مختلفی هست که میتوان مورد پرسش ، انتقاد و ایراد قرارداد! در طرز برخورد جمهوری اسلامی با حوادث سوریه هم میتوان اشکالاتی وارد کرد! این الزاما ریشه در مطلق اندیشی ندارد!

با این دید مشخص قضیه حق و باطل هم مطلق گرایانه و صفر و یکی میشود! در حالی که اینطور نیست! حق و باطل از شناخت حاصل میشود! مطلق گرایی و منطق صفر و یک از پیش زمینه های خاص ذهنی که در بیشتر موارد ثابت است!

اینکه میفرمایید مخاطب اهمیتی ندارد! اتفاقا اینگونه نیست! صحبت بنده در پاسخ به فرمایش یکی از دوستان بود و در چارچوب صحبت ایشان! و اگر بخواهیم دایره رو نامحدود کنیم آن وقت برداشت های نامحدودی هم خواهیم داشت! که ربطی به صحبت بنده ندارد! مثلا همین برداشت شما :

اما خوشحال می شم بدونم چطور از نظر شما امثال ج.ا که طرف مقابل و مخالفان دولت را به رسمیت می شناسد و پذیرای انتخابات آزاد و گفتگو است منطقش دو بیتی است؟ در حقیقت چطور به این نتیجه رسیده اید که جمهوری اسلامی مرز بندی مطلق دوست و دشمن دارد؟ خصوصا در مورد بحث سوریه

منطق صفر و یک رو بنده به جمهوری اسلامی نسبت ندادم! که شما این فرمایش رو میکنید! چگونه مخاطب اهمیت ندارد؟! در حالی که در مورد هر مخاطبی منظور مشخصی میتوان داشت و نظرات کاملا متفاوتی! این منطق رو به کسی نسبت دادم که مرز بندی مشخص و مطلقی دارد! شما نمیتوانید دایره صحبت بنده رو نامحدود کنید تا به برداشت مورد نظر خودتان برسید!

مقصود از بیان این طرز فکر این نبوده که شما در زمره این افراد هستید.

مقصود شما از صحبت هایتان مشخص است! مهم این است که انچه که قرار است نسبت دهیم از صحبت های بنده بدون پیش زمینه های فکری خاص خواننده قابل برداشت هست یا نه!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

Goebbels, جان

بحث پیچیده نیست. موضوع از نظر بنده نیز همانطور که شما گفتید بسیار ساده است. نهایتاً به قول ملاصدرا حقیقت آن است که جاریست، نه آن چه فریاد می زنند یا آنچه من و شما بخواهیم.

در قبال رویکرد جمهوری اسلامی در مقابل سوریه نه من مسئولیتی دارم که در مقام دفاع باشم و نه اختیاری که در مقام ارشاد.

در سیاست زوایا و جنبه های مختلفی هست که میتوان مورد پرسش ، انتقاد و ایراد قرارداد! در طرز برخورد جمهوری اسلامی با حوادث سوریه هم میتوان اشکالاتی وارد کرد! این الزاما ریشه در مطلق اندیشی ندارد!

شما ببین سخن خودت را. من کجا گفتم اشکال وارد کردن به رویکرد ج.ا در مقابل سوریه گویای مطلق گرایی است؟

بنده گفتم امروزه، کسانی در حال ایراد گرفتن منطق جمهوری اسلامی در قبال سوریه هستند که دیروز در مقابل همین رویکرد برای موارد دیگر نیز همین طور برخورد کرده اند و البته این بین شخصیت هایی که رویکرد مشترک داشته اند منظور است نه صرف داشتن انتقاد به عملکرد ج.ا . منتها شما گفتار بنده را به کل تعمیم داده اید، و به دنبالش میگید من دارم نامحدد فکر می کنم؟

ظاهرا شما هستید که گفتار من را در حالی که مرزبندیش کاملا روشن است را به افرادی خارج از این مرز بندی نسبت میدید تا به این ترتیب مثلا اثبات کنید این طرز فکر مطلق گرایانه است.

داشتن انتقاد به رویکرد ج.ا دلیل مطلق گرا دیدگاه روابطی افراد نیست. هیچ کجا صحبت بنده هم چنین مضمونی نداشته است.

شما نمیتوانید دایره صحبت بنده رو نامحدود کنید تا به برداشت مورد نظر خودتان برسید!

بنا بر شرح بالا، این دقیقا نکته ای است که باید به خودتان بگفتید نه به بنده. من گفتارم روشن تر از اون بودکه شما بخواهید عده ای دیگر را هم در اون تعریف من جمع بزنید. اما شما با نادیده گرفتن منظور اصلی بنده کل ماجرا را جور دیگری مشاهده می کنید. بحث با شما در این مورد مشکل است.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Goebbels »

بماند جناب M.Abooali ! بهتر است که بنده با شما هم کلام نشوم! چون هیچ نتیجه ای در بر نخواهد داشت!
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2412 بار
سپاس‌های دریافتی: 1563 بار

پست توسط onbekende »

جناب   ,

همه چیز رو به همدیگه قاطی نکنید.
اولا اینکه این کمک ها از همان اول بودجه خاص خودش را دارد و لازم نیست از جیب مردم در بیاوریم بدیم به حزب الله و... .دوما مقداری تفکر بد نیست.بهتره بیشتر از نوک بینیمون رو ببینیم...امروز اگه به حزب الله و سوریه کمک نکنیم فردا باید خود شما و خانواده و دوستان و آشنایان شما دم در خونشون با دشمنان مبارزه کنن.
شما اگه دوست داری جنگ توی کشور خودت باشه میل خودته ولی ما چنین نظری نداریم...

در مورد بقیه صحبت هاتون هم جواب های خوبی دارم منتها بهتره این تاپیک رو منحرف نکنیم.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

samre نوشته شده:
onbekende نوشته شده:

سلام

همانگونه که ایران بعد از جنگ33 روزه سال 2006 در بازسازی جنوب لبنان به لبنان کمک کرد و الان هم داره به عراق در بازسازی کمک میکنه به سوریه هم کمک خواهد کرد.
بالاخره داشتن یک سنگر در خارج از کشور هزینه هایی دارد که باید پرداخت شود...

حتما از جیب ملت بینوا ؟

آیا مردم ایران راضی هستند
اگر در ایران آزادی هست برای مسائل مرگ و زندگی رفراندوم بذارند :
کمک به کشورهای سوریه و حزب الله آری یا نه؟
آیا انرژی هسته داشته باشیم یا نداشته باشیم ؟

اونوقته که مردم 90 درصد آرای میگن نه غزه نه لبنان
اونوقته که مردم میگن مسائل اقتصادی و معیشتی را فدای جاه طلبی های هسته نمیکنن

چرا ج.ا و سپاه اینقدر از انتخابات آزاد زیر نظر سازمان ملل ترس داره؟

و

samre نوشته شده:در مورد بودجه : همون بودجه ای ازش صحبت میکنید مردم راضی نیستند به کشور غریبه پول داده بشه
این توهم شماست که فکر میکنید دنیا با ایران سر جنگ داره و از طریق صداسیما که دست خود شماست سعی دارید این موضوع را القا کنید و مردم باهوش تر از این حرفا هستن
دنیا با مردم ایران سر جنگ نداره دنیا با ج.ا سر جنگ داره دنیا با تفکرات ج.ا سر جنگ داره
روزی میرسه که بخاطر سیاست غلط ج.ا همه مسلمونا کافر بشن

بعد از 33 سال که مردم به ج.ا رآی دادن اگر یک انتخابات آزاد زیر نظر سازمان ملل نه زیر نظر سپاه برگذار شود 90 و خورده ای درصد از مردم رآی به ج.ا میگن نه نمیخواهیم

ظاهرا شما آمارگیری کردید و حتی درصد مخالفین رو هم در اختیار دارید! پس چه نیازی هست که رفراندوم برگذار بشه!
آیا کشور حاکمیت ندارد؟ آیا مجلس ندارد؟ آیا نماینده ها رو مردم انتخاب نمیکنن؟
مردم در سال 57 انقلاب کردن و رهبر انقلاب امام خمینی هم بدون هیچ ترسی رفراندوم برگذار کرد و مدل حکومتی تعیین شد و مردم به جمهوری اسلامی رای دادن , حالا اگه شما قبول ندارید دیگه به خودتون مربوطه چرا که رای اکثریت مهمه نه اقلیت!
اگه مردم الآن هم اعتراض داشته باشن میتونن انقلاب کنن! پس چرا چیزی نمی بینیم؟ از تیر و تفنگ میترسن؟ پس چرا سال 57 ریختن جلوی ارتش شاهنشاهی ؟ملتی که از که از ترس جونش جلوی حکومت فاسد نایسته لیاقت آزادی نداره , پس یا این مردم بی لیاقتن و یا کلیت حکومت سالمه و مردم اونو قبول دارن!
اما در مورد توهمی که میگید باید گفت که شما در خوابید و از تاریخ عبرت نگرفتید!
زمان جنگ 8 ساله رو فراموش کردید که صدام با حمایت حاکمان دیکتاتور منطقه و کشورهای خارجی (آمریکا و اروپا و....) به ایران حمله کرد؟ آیا آمریکا نبود که ریگی رو به پایگاه ماناس دعوت کرده بود ؟
از این مثال ها زیاد میشه زد ولی اگه چشمی بینا و گوشی شنوا باشه!
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
قفل شده

بازگشت به “اخبار نظامي”