شناورهای متجاوز به آب‌های بوشهر متوقف شدند.

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 280
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۱, ۶:۱۷ ب.ظ
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

شناورهای متجاوز به آب‌های بوشهر متوقف شدند.

پست توسط zzvf »

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم،قلندر لشکری امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد:مقابله با قاچاق سوخت از مهم‌ترین برنامه‌های دریابانی در استان است و برای این منظور اقدامات بسیار ارزشمند و تاثیرگذاری انجام داده‌ایم.وی افزود:از ابتدای سال جاری تا پایان خردادماه بیش از 600 هزار لیتر سوخت قاچاق در سطح استان بوشهر کشف و ضبط شده است.
فرمانده دریابانی استان بوشهر خاطرنشان کرد:این میزان کشفیات بیش از 1.8 میلیارد تومان ارزش ریالی داشته است و نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 550 درصد رشد داشته است.
لشکری از توقیف 109 فروند شناور متخلف در آب‌های سرزمینی استان بوشهر خبر داد و گفت:در 3 ماه نخست امسال، ماموران دریابانی استان بوشهر بیش از یک‌هزار و 505 ساعت گشت‌زنی داشته‌اند و با کنترل کامل حوزه استحفاظی موفق به توقیف 109 فروند شناور متخلف شدند.وی افزود:15 طرح مختلف اطلاعاتی و عملیاتی در آب‌های سرزمینی استان بوشهر اجرا کرده‌ایم که تعداد 174 نفر قاچاقچی و متجاوز مرزی دستگیر و همچنین تعداد 16دستگاه خودرو نیز توقیف شده است.
فرمانده دریابانی استان بوشهر از توقیف 8 فروند شناور متجاوز در آب‌های سرزمینی استان بوشهر خبر داد و گفت: توقیف هشت فروند شناور متجاوز و دستگیری 31 نفر متجاوز مرز از دیگر اقدامات این فرماندهی در سه ماه نخست امسال است.
 
[External Link Removed for Guests] 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”