[External Link Removed for Guests] [BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]صبح امروز گزارشی از طرح پهپاد رزمی و شکاری نیمهسنگین نیروی هوایی ارتش خدمت حضرت آیتالله العظمی خامنهای ارائه شد.[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE] به گزارش مشرق به نقل از فارس، حضرت آیت الله خامنهای فرمانده معظم کل قوا صبح امروز با حضور در دانشگاه هوایی شهید ستاری در هفتمین مراسم مشترک دانش آموختگی، تحلیف و اعطای سردوشی دانشجویان دانشگاههای افسری ارتش حضور یافته و به بیان سخنان مهمی پرداختند.
پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی، امیر خلبان حسن شاهصفی فرمانده نیروی هوایی ضمن خیر مقدم، گفت: در دانشگاههای افسری ارتش جمهوری اسلامی، ضمن آموزش فناوریها و علوم جدید، آموزش معارف دینی و اعتقادی نیز از برنامههای اصلی است.
وی با اشاره به طرح های راهبردی و بومی و نصب انواع شبیهسازها در نیروی هوایی تأکید کرد: نیروی هوایی ارتش با تقویت توان دفاعی و بازدارندگی خود، در آمادگی کامل برای صیانت از مرزهای هوایی و آسمان جمهوری اسلامی ایران، بسر میبرد.
در ادامه این مراسم همچنین امیر بخشنده فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری گزارشی از برنامههای آموزشی و پژوهشی دانشگاه هوایی شهید ستاری بویژه طرح پهپاد رزمی و طرح شکاری نیمه سنگین ارائه کرد.
نیروهای مسلح کشورمان به همت متخصصین داخلی در حوزه ساخت و فنآورهای پهپادی جزو چند کشور اول جهان محسوب میشوند که در این راستا چندین نوع هواپیمای بدون سرنشین در حوزههای رزمی، شناسایی و جمع آوری اطلاعات تولید شده و در خدمت نیروهای مسلح کشورمان است.
همچنین جمهوری اسلامی ایران با طراحی و ساخت هواپیماهای جنگنده صاعقه، آذرخش و قاهر 313 امروز در زمره معدود کشورهای دارای این توانمندی به حساب میاید.
[External Link Removed for Guests]
ارائه طرح «پهپاد رزمی» و «شکاری نیمهسنگین» به رهبری
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
Re: ارائه طرح «پهپاد رزمی» و «شکاری نیمهسنگین» به رهبری
شکاری به جنگنده ای گفته میشود که تخصص آن جنگ هوایی علیه جنگنده های دشمن میباشد، و اما احتمالی که من میدم این است که باتوجه به اینکه این پروژه در اینچنین مراسمی اعلام شده پس نهاجا نقش اصلی در طراحی و ساخت آن را دارد نه وزارت دفاع؛ و محتمل ترین گزینه به نظر من مربوط هست به ماکتی که چند سال قبل در رژه روز ارتش رونمایی شد و شبیه YF-23 بود و ورودی هوای آن در قسمت بالای بدنه قرار داشت.
- محل اقامت: azerbaycan
- سپاسهای ارسالی: 33 بار
- سپاسهای دریافتی: 123 بار
سلام و احترام
من فکر میکنم تو فرهنگ واژه نیروی هوایی کشور ما شکاری به جنگنده ی پشتیبانیه نزدیک هوایی گفته میشه!
بازم اهل فن بهتر میدانند

من فکر میکنم تو فرهنگ واژه نیروی هوایی کشور ما شکاری به جنگنده ی پشتیبانیه نزدیک هوایی گفته میشه!

بازم اهل فن بهتر میدانند

کارها چنان در دست تقدیر است که چاره اندیشی به آن به مرگ می انجامد...!!
(110)
(110)
-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
creator نوشته شده:سلام و احترام![]()
من فکر میکنم تو فرهنگ واژه نیروی هوایی کشور ما شکاری به جنگنده ی پشتیبانیه نزدیک هوایی گفته میشه!![]()
بازم اهل فن بهتر میدانند
نقل قول از یکی از کاربران میلیتاری با نام کاربری PersianKing:
هواپیمایی که با هدف رهگیری و شکار سایر پرنده های نظامی طراحی میشه. این هواپیماها اغلب توانایی مانورهای سنگین هوایی را جهت انجام نبردهای نزدیک هوایی دارند و توانایی دست یابی به سرعت های بالا را جهت زود رسیدن به/ترک کردن منطقه شکار/درگیری را دارند. سایر دسته ها و انواع هواپیماها به تهاجمی/پشتیبانی نزدیک(سازه بسیار مستحکم در برابر ضدهوایی، طراحی برای حرکت در سرعت وارتفاع کم، مأموریت شکار ادوات زمینی)، رهگیر بلند برد(ااغلب توانایی مانور کم و در عوض سرعت یا ارتفاع پروازی بالا، موشک و رادارهای بلندبرد) و بمب افکن(اغلب فاقد توانایی رزم هوایی، توانایی محدود در انجام مانور هوایی، نیازمند اسکورت و یا عمل کننده در منطقه ی ایمن از نیروی هوایی دشمن) هستند. البته این ها هواپیماهای رزمی هستند، هواپیماهایی با کاربری تانکر سوخترسان، ترابری، آواکس، گشت و مراقبت دریایی و جاسوسی شناسایی در دسته هواپیماهای پشتیبانی و اغلب غیررزمی قرار می گیرند. البته تقریباً دیگه یک دهه هست که سعی می کنند هواپیماها رو چندمنظوره(MultiRole) طراحی کنند تا از هزینه ها و پیچیدگی ها کاسته بشه.
-
- سپاسهای ارسالی: 430 بار
- سپاسهای دریافتی: 467 بار
واژه جنگنده (شکاری) طیف وسیعی از هواپیماهای رزمی رو در بر میگیره ولی در ویکی پدیا و بعضی از منابع دیگه به طور خاص به هواپیمایی که قابلیت رزم هوایی داشته باشه اطلاق شده