اف14های ایران تا 2020 کاملاً مدرنیزه می‌شوند( لطفابخوانيد)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 306 بار

Re: اف14های ایران تا 2020 کاملاً مدرنیزه می‌شوند( لطفابخواني

پست توسط sazan1978 »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
من گفتم دقيقا همون 4 قطعه عوض بشه. مادربورد که عوض بشه معمولا در اتصال قطعاتي مثل هارد ديسک و ... محدوديتي وجود نداره و همچنان مثلا هارد ديسک IDE هم پشتيباني ميشه

,
خوب من نگفتم هر چيزي رو ميشه روي هر چيزي بست، حدود 14 يا 15 سال از آخرين نسل کيس‌ها و پاورهاي AT ميگذره که براي کامپيوتر عمر زيادي محسوب ميشه. اما همين شاهکار هواپيمايي نسل 5 يعني F22 چيزي حدود 20 سال از شروع پروژه‌ي اون ميگذره و هنوز هم کاملا عملياتي نشده. پس سرعت رشد در حوزه‌ي هوافضا به سرعت کامپيوتر دچار تغييراتي بنيادي نميشه. مثال شما شبيه اينه که بخواهيد مثلا هواپيماهاي جنگ جهاني اول رو با هواپيماهاي نسل چهارمي مقايسه کنيد، تا جايي که ميدونم هواپيماي نسل چهارمي هنوز هم به وفور در تمام ارتش‌هاي مدرن جهان استفاده ميشه. اما کيس AT حتي پيدا کردنش هم راحت نيست. چون سالهاست که ATX جايگزين اون شده. F14 هم يک هواپيماي نسل چهارمي هست که اقوام خيلي قديمي‌تر اون مثل F4 فانتوم هم هنوز در ارتش‌هاي مطرحي مثل ترکيه و اسرائيل داره استفاده ميشه. فکر ميکنم مقايسه‌ي شما مقايسه‌ي درستي نيست

آقا مهدی گل ، نظر شما رو قبول کردم و از فرمايشات شما استفاده کردم . اما در انتهای متنتون فرموديد که قياس کامپيوتر با هواپيما درست نيست که بايد عرض کنم ، شما ابتدا کامپيوتر را با هواپيما قياس کرديد نه بنده تصویر
[HIGHLIGHT=#ffff00]«گاوآهِن»  
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72684 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
به لحاظ زماني منظورم بود، نه اصل موضوع، به هر حال کامپيوتر هم يک سيستم هست و قوانين مهندسي سيستم بر اون حاکم هست. هواپيما و هر سيستم ديگه‌اي هم در اين زمينه با هم اشتراک مفهوم و قانوني دارند. اما به لحاظ زمان خير، 20 سال براي يک کامپيوتر يعني شايد بيش از يک قرن در صنعت هوايي :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط ashkan154 »

ramin-am نوشته شده:تامکت با توجه به جغرافیای ایران میتونه کار امد بمونه ، یکی از دلایلی که تامکت زودتر از موعد از سازمان رزم نیروی دریایی کنار گذاشته شد این بود که هزینه پروازی اون مقرون به صرفه نبود و اینکه کارکرد تعریف شده برای تامکت دیگه وجود نداشت . اینبار تهدیدات فرق کرده بود و نیروی دریای بیشتر تبدیل یه نیروی مهاجم واکنش سریع شده بود تا یک نیروی دفاعی دوربرد .
ولی کارکد تامکت از اول در ایران یک کاربرد متفاوت بود ،
پرنده برتری هوایی دفاع هوایی دوربرد که برای گستره وسیع سرزمینی ایران بسیار مناسب بود ، برد و مداومت پروازی مناسب رادار پرقدرت برای زمان خودش اسلحه دوربرد و قابل اطمینان . ولی آیا این تکنولوژی با تمام جلوتر از زمان بودنش باز هم در قرن جدید میتونه بهترین باشه
اینجا بحث سر تامکت هستش و نمیخوام بحث رو به سمت نیاز های نیروی هوایی ببرم
تامکت با توجه به ساختار اصلی خودش و ماموریت تغریف شده میتونه هنوز هم یک هواپیمای برتری هوایی / دفاع هوایی دروبرد در ایران تا سالها مورد استفاده قرار بگیره ولی نه به تنهایی بلکه در قالب یک شبکه پدافندی منسجم که چه در زمین و چه در هوا دارای لایه های مختلف باشه
ولی برای این منظور باید یک نو سازی اساسی روی این جنگنده صورت بگیره
نوع سلاح های مورد استفاده باید عوض بشن ، با توجه تغییر تهدیدات از بمب افکنها و جنگنده های سنگین به جنگنده های چالاک با توانایی مقابله ضد الکترونیکی بالا تامکت باید حدا اقل به یک موشک هوا به هوای مدرنتر و کوچکتر BVR در کلاس امرام مجهز بشه موشکی شاید با بدنه اسپارو ولی با اویونیک و موتور جدید یا یک آلامو تغییر یافته برای سازگاری با جایگاههای تامکت
راداری . سیستم کنترل آتش و موتورهای جدید و در کنار انها یک بازسازی اساسی و افزایش عمر سازه برای تمام ناوگان ،
در این حالت بله تامکت میتونه یکی از ارکان سازمان رزم و لایه های پدافند باشه و نه کل سازمان پوشش هوایی
طبق گفته های دوستان یکی از راهکارهای اساسی که نیروهای غربی در پیش گرفتن یک دست کردن جنگنده ها حداقل از نظر زیر سامانه ها هست مثل موتورها ،
ولی ایران یک گستره جغرافیای خاص دارا هست که نیاز به چندین تایپ و روش دفاعی رو در کنار قابلیتهای تهاجمی طلب میکنه

تا به حال همچین نقد کاملی نخونده بودم
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

[External Link Removed for Guests]
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: بوشهر
سپاس‌های ارسالی: 14428 بار
سپاس‌های دریافتی: 3461 بار

پست توسط reza4087 »

با تشکر از جناب کیارش
عکس بالا واقعی نیست و حنگنده از تصویر زیر بریده شده:

--------------------

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 732 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

پست توسط brid7sky »

ashkan154 نوشته شده:
ramin-am نوشته شده:تامکت با توجه به جغرافیای ایران میتونه کار امد بمونه ، یکی از دلایلی که تامکت زودتر از موعد از سازمان رزم نیروی دریایی کنار گذاشته شد این بود که هزینه پروازی اون مقرون به صرفه نبود و اینکه کارکرد تعریف شده برای تامکت دیگه وجود نداشت . اینبار تهدیدات فرق کرده بود و نیروی دریای بیشتر تبدیل یه نیروی مهاجم واکنش سریع شده بود تا یک نیروی دفاعی دوربرد .
ولی کارکد تامکت از اول در ایران یک کاربرد متفاوت بود ،
پرنده برتری هوایی دفاع هوایی دوربرد که برای گستره وسیع سرزمینی ایران بسیار مناسب بود ، برد و مداومت پروازی مناسب رادار پرقدرت برای زمان خودش اسلحه دوربرد و قابل اطمینان . ولی آیا این تکنولوژی با تمام جلوتر از زمان بودنش باز هم در قرن جدید میتونه بهترین باشه
اینجا بحث سر تامکت هستش و نمیخوام بحث رو به سمت نیاز های نیروی هوایی ببرم
تامکت با توجه به ساختار اصلی خودش و ماموریت تغریف شده میتونه هنوز هم یک هواپیمای برتری هوایی / دفاع هوایی دروبرد در ایران تا سالها مورد استفاده قرار بگیره ولی نه به تنهایی بلکه در قالب یک شبکه پدافندی منسجم که چه در زمین و چه در هوا دارای لایه های مختلف باشه
ولی برای این منظور باید یک نو سازی اساسی روی این جنگنده صورت بگیره
نوع سلاح های مورد استفاده باید عوض بشن ، با توجه تغییر تهدیدات از بمب افکنها و جنگنده های سنگین به جنگنده های چالاک با توانایی مقابله ضد الکترونیکی بالا تامکت باید حدا اقل به یک موشک هوا به هوای مدرنتر و کوچکتر BVR در کلاس امرام مجهز بشه موشکی شاید با بدنه اسپارو ولی با اویونیک و موتور جدید یا یک آلامو تغییر یافته برای سازگاری با جایگاههای تامکت
راداری . سیستم کنترل آتش و موتورهای جدید و در کنار انها یک بازسازی اساسی و افزایش عمر سازه برای تمام ناوگان ،
در این حالت بله تامکت میتونه یکی از ارکان سازمان رزم و لایه های پدافند باشه و نه کل سازمان پوشش هوایی
طبق گفته های دوستان یکی از راهکارهای اساسی که نیروهای غربی در پیش گرفتن یک دست کردن جنگنده ها حداقل از نظر زیر سامانه ها هست مثل موتورها ،
ولی ایران یک گستره جغرافیای خاص دارا هست که نیاز به چندین تایپ و روش دفاعی رو در کنار قابلیتهای تهاجمی طلب میکنه

تا به حال همچین نقد کاملی نخونده بودم

سلام
امریکا میدان نبرد را با استفاده از آواکس ها مدیریت می کند و اف 18 را جایگزین کرد که هم توانایی حمله به زمینی و هوایی را دارد و هزینه نگهداری و پرواز کمتری دارد . نکته اینجاست که چرا باید هواپیمایی داشت ( اف 14 ) همزمان توانایی حمل 6 فروند موشک دور برد فونیکس را داشته باشد . آپا اساسا لود کردن بیشتر از دو موشک دور برد روی جنگنده درست است ؟
بله یک زمانی اف 14 از زمان خودش جلوتر بود ولی میراژ ها در اواخر جنگ چه شاخ و شونه ای کشیدند.
نکته قابل اتکاء اف 14 رادار آن است و موشک فونیکس حالا مثلا یک رادار با توانایی رادار اف 14 که با دانش امروز می تواند کم حجم تر و سبک تر نیز باشد بر روی مثلا یک میگ 29 که خودمان مهندسی معکوس کرده ایم با موتور های بهینه شده برای مصرف سوخت کمترکه توانایی مثلا حمل دو موشک فکور را داشته باشد بهتر است یا اف 14 خسته (منظور خستگی سازه به مرور زمان)، با مخارج نگهداری بالا و تعداد کم ؟
گسترده جغرافیای ایران وسیع است و فکر می کنم غالبا دو مورد در ماموریت های نیروی هوایی مهمتر است اول پشتبانی نزدیک هوایی دوم گشت هوایی برای پوشش نقاط کور راداری و دفاع نقطه ای . و فکر میکنم در گذشته دفاع ایران هوا پایه بوده یعنی تمام مسئولیت حافظت از هوای کشور و حتی نفوذ به خاک دشمن به عهده نیروی هوایی بوده و الان دفاع کشور به صورت زمین پایه است و حداکثر دو نوع جنگنده می تواند نیاز های ما را تامین کند.
 َمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرً  سوره الطلاق 2،3
  هر كس تقواي الهي پيشه كند خداوند راه نجاتي براي او فراهم مي‏ كند.و او را از جائي كه گمان ندارد روزي مي‏دهد، و هر كس بر خداوند توكل كند كفايت امرش را مي‏كند، خداوند فرمان خود را به انجام مي‏رساند، و خدا براي هر چيزي اندازه ‏اي قرار داده است. 
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

با حرفهای شما موافقم ولی نخواستم خودم این موارد به تفضیل توی پست بیارم
من هم اشاره کردم که موشکی مثل فینیکس یا نمونه مهندسی معکوس اون یعنی فکور دیگه برای رزم هوایی امروزی زیاد کارایی ندارند و نیاز به یک موشک BVR نوین با قدرت مانور بالاتر وزن کمتر هست

اهداف تغییر کرده و دیگه خبری از بمب افکنها کند و بزرگ حامل موشکهای کروز نیست
تامکت در یک شبکه منسجم کنترل و پوشش هوایی میتونه کارا باشه ، برد تامکت نسبت به بقیه جنگنده های رهگیر و برتری هوایی ایران بیشتر هست مداومت پروازی زیادی نسبت به فالکروم دارا هست ، ولی مشکلات سن بالای بدنه و ساعات پروازی بالا و پیچیدگی سازه دارند
در پست قبلی خودم یک سری پیش شرط برای در خدمت باقی ماندن تامکت گذاشتم
بازسازی و افزایش عمر سازه
تغییر اوییونیک به یک نمونه کاملا دیجیتالی
تغییر پیشران ها به نمونه ای با مصرف کمتر و رانش بیشتر و رد یک کلام یک پیشران مدرن
در ضمن یک شبکه دفاعی مردن ترکیبی از زمین پایه و هواپایه هست نه صرفا یک مورد بخصوص با گستره جغرافیای ایران
در یکی از تاپیکها هم من به فرمایش امیر اسماعیلی در مورد عدم نیاز به آواکس در شبکه پدافندی اعتراض کرده بودم
یک شبکه پدافندی منسجم و دقیق از لایه های مختلف تشیکل میشه تا تهدیدات در کمترین زمان ممکن کشف شناسایی رهگیری و نابود بشن
یکی از این لایه های جنگنده های برتری و پوشش هوایی تخصصی هستند که ایران دو تایپ اصلی رو در اختیار داره
تامکت و فالکروم
تامکتها با توجه به ویژگی های خودشون توانهایی بیشتری نسبت به فالکروم دارا هستند
دو سرنشینه بودن تامکت هم یکی از مزایای این پرنده حساب میشه بخصوص برای گشتهای هوایی طولانی مدت که از عهده فالکروم زیاد بر نمیاد
ایران میتونه با ذدو تایپ مختلف تمام نیازهای خودش رو برطرف کنه ولی باید اون موقع یک تایپ در کلاس جنگنده ای مثل f-16 باشه جنگنده دوم هم چیزی شبیه به mig-29m2 باید باشه
ولی به نظر من یک هواپیمای گشت هوایی برتری هوایی بزرگتر و دروبردتر با قابلیت های تهاجم زمینی محدود چیزی شبیه به su-35 کارا تر از فالکروم میتونه باشه
نمیخوام بحث رو یکه و تنها پیش ببرم دوستان هم باشن خوب میشه
به رویاهایت بی اندیش ..........
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”