افتتاح خط توليد موشك پدافند هوايي "صياد 2"
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
Re: افتتاح خط توليد موشك پدافند هوايي "صياد 2"
موتور صیاد 2
در تصویر زیر اعدادی که روی اسکرین مربوط به رادار ( قسمتی که با مربع مشخص شده است ) مربوط به برد رادارهست .
بچه های میلیتاری اعداد را 24 - 48 - 72 - 120 یا 121 کیلومتر خوانده اند .
من چندین جا خوندم که معمولا برد رادار یک سامانه پدافندی حداقل 2 برابر برد موشک هست .
با این تفاسیر برای خودم احتمال اینکه برد موشک 60 کیلومتر ( و حتی بیشتر ) باشه ، بیشتر می شه .
همینطور در آینده ( البته از نوع نزدیک یا حتی خیلی نزدیک ! ) می توانیم با اضافه کردن بوستر ( مثل استاندارد ) برد موشک را حداقل به 2 برابر برسانیم .
در تصویر زیر اعدادی که روی اسکرین مربوط به رادار ( قسمتی که با مربع مشخص شده است ) مربوط به برد رادارهست .
بچه های میلیتاری اعداد را 24 - 48 - 72 - 120 یا 121 کیلومتر خوانده اند .
من چندین جا خوندم که معمولا برد رادار یک سامانه پدافندی حداقل 2 برابر برد موشک هست .
با این تفاسیر برای خودم احتمال اینکه برد موشک 60 کیلومتر ( و حتی بیشتر ) باشه ، بیشتر می شه .
همینطور در آینده ( البته از نوع نزدیک یا حتی خیلی نزدیک ! ) می توانیم با اضافه کردن بوستر ( مثل استاندارد ) برد موشک را حداقل به 2 برابر برسانیم .
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 2097 بار
- سپاسهای دریافتی: 2074 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 389 بار
شیرافکن نوشته شده:Java نوشته شده:لانچرها که کپی برابر با اصل لانچر پاتریوت هست!!! و موشکش هم استاندارد(البته با کمی تغییر)!!!
اونوقت ایران از کجا لانچر پاتریوت اورده که از روش کپی کرده؟؟جای دانشمندانی نیستی که 24 ساعته زحمت بکشی که قدر بدانی.راحت پشت کامپیوتر نشستی و ...........
دوست عزیز اگر فرضا کپی هم باشه که نیست باز هم با ارزشه .کپی کردن خودش هم خیلی زحمت داره وکار میبره
- سپاسهای ارسالی: 239 بار
- سپاسهای دریافتی: 214 بار
فکر کنم بشه از این طرح لانچر 2*2 روی ناوشکن هامون برای موشک نور استفاده کنیم
در اینصورت تعداد موشک های آماده شلیک دو برابر میشه.
در اینصورت تعداد موشک های آماده شلیک دو برابر میشه.
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]به امید روزی که متن تمام اس ام اس ها یک جمله باشد و آن : [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]مهدی آمد...
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]مهدی آمد...
-
- محل اقامت: Iran
- سپاسهای ارسالی: 5189 بار
- سپاسهای دریافتی: 8626 بار
Lord_Jason نوشته شده:کسی نمیتونه ویدئوی شلیک موشک رو جایی آپلود کنه؟
ویئدئو در آپارات:
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
اگر به قسمت پایین صفحه نمایش توجه کنید نشون میده که سه پرتابگر 4 تایی بطور همزمان توسط یک مرکز کنترل و یا رادار تحت کنترل و رهبری هستند.
- سپاسهای ارسالی: 1078 بار
- سپاسهای دریافتی: 506 بار
farzande-iran نوشته شده:
ببخشید دوستان! چون تصویر پست قبلیم دیده نمی شد مجبور شدم دوباره آپ کنم.
-
- سپاسهای ارسالی: 57 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
DR.MILAD نوشته شده:لانجر 2فروندی و 4فروندی از نظر طول با هم تفاوت دارند.
سلام ببخشید اینجوری قیاس اشکال دارد رابطهای اتصال را گز کردن کار درستی نیست فرق این دو سیستم در اینه که تصویر لانچر دو تایی برای تست میدانی بوده و امکان اینو دادن که خدای نکرده سیستم عمل نکنه و یا حادثه ناجور رخ بدهد و ضرورتی نداشته که با سیستم چهار تایی تسن انجام بشه میدان جنگ یا مانور نیست لانچر اصلی عمل کنه فقط قصد تست موشک صیاد (2) استاندارد ایرانی بوده این سیستم هنوز یه کارایی داره که روش انجام بشه بنده احتمال میدم که لانچر اصلی انشاء الله هشت تایی باشه ،یا ورژن های بعدی قطعا هشتایی بشه یعنی ورژن سازمانی این پاتریوت ایرانی دمشان گرم واقعا کیف کردم
-
فقط قصد تست موشک صیاد (2) استاندارد ایرانی بوده
با تشکر از توضیحات شما ، من هم با این قسمت از صحبت شما موافقم و احتمال میدم که صیاد-2 فقط نام موشک باشد و تلاش نام لانچر 4تایی (وبا در آینده بیشتر) +سایر سیستمهای مورد نیاز برای لانچ و هدایت موشک، مثل قضیه شاهین و مرصاد.
و اما راجع به لانچر دوتایی بیرون بودن سر موشک کوتاه بودن آن را نشان میدهد و این امر خود تاییدی است بر صحبتهای شما مبنی بر اینکه این لانچر صرفا برای تست اولیه موشک بوده و در آینده لانچر اصلی آن بکار برده خواهد شد.
- سپاسهای ارسالی: 2097 بار
- سپاسهای دریافتی: 2074 بار
به نظر دوستان تفاوت کارآیی "سامانه تلاش/موشک صیاد2" با "سامانه رعد/موشک طائر2 "چی میتونه باشه؟ آیا طراحی دو سیستم با برد و موشک های تقریباً مشابه و لانچرها و احتمالاً رادار و سیستم کنترل آتش متفاوت توجیه داره یا کارآیی این دو سیستم اینقدر متفاوته که نیروهای مسلح رو راغب کرده همزمان هردو رو توسعه بدهند؟
-
Lord_Jason نوشته شده:به نظر دوستان تفاوت کارآیی "سامانه تلاش/موشک صیاد2" با "سامانه رعد/موشک طائر2 "چی میتونه باشه؟ آیا طراحی دو سیستم با برد و موشک های تقریباً مشابه و لانچرها و احتمالاً رادار و سیستم کنترل آتش متفاوت توجیه داره یا کارآیی این دو سیستم اینقدر متفاوته که نیروهای مسلح رو راغب کرده همزمان هردو رو توسعه بدهند؟
تنها توجیهی که به نظر میرسه این است که ارتفاع عملکردی مرصاد-2 بالاتر از رعد است و در واقع تا حدودی خلا ناشی از عدم وجود اس-300 را تا قبل از عملیاتی شدن باور-373 پر خواهد کرد، البته یک احتمالی که به نظر من میرسه این است که در آینده پلتفرم مرصاد-2 سامانه تخصصی ضدموشکی ایران خواهد بود مثل پاتریوت یعنی مکمل باور-373 و یا اینکه مرصاد-2 پدافند اصلی شناورهای سنگین ایرانی خواهد بود مثل SM-3 که رعد این ویژگیها را را ندارد.