افتتاح خط توليد موشك پدافند هوايي "صياد 2"

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 232 بار
سپاس‌های دریافتی: 617 بار

Re: افتتاح خط توليد موشك پدافند هوايي "صياد 2"

پست توسط netwet »

Lord_Jason نوشته شده:به نظر دوستان تفاوت کارآیی "سامانه تلاش/موشک صیاد2" با "سامانه رعد/موشک طائر2 "چی میتونه باشه؟ آیا طراحی دو سیستم با برد و موشک های تقریباً مشابه و لانچرها و احتمالاً رادار و سیستم کنترل آتش متفاوت توجیه داره یا کارآیی این دو سیستم اینقدر متفاوته که نیروهای مسلح رو راغب کرده همزمان هردو رو توسعه بدهند؟

پادهای اخلالگری که بر روی پرنده هایی مثل سوپرهورنت سوار هستند نمی تونند به طور همزمان در چندیل کانال مختلف اقدام به ایجاد پارازیت و اخلال کنند در نتیجه پرنده ای که وارد حریم هوایی کشور میشه شاید بتونه با ایجاد اخلال بر روی یکی از سامانه ها موشک های شلیک شده به سمتش رو منحرف کنه ولی وقتی توسط چند سامانه مختلف هدفگیری میشه راهی جز تسلیم شدن نداره!

نکته دوم اینکه بر فرض همشکل بودن دو موشک دلیل نمیشه که اونها دقیقآ مثل هم عمل کنند! پروفایل هدفگیری و ردیابی این موشک ها میتونه تفاوت خیلی زیادی با هم داشته باشه. فرضآ موشکی مثل طائر به صورتی مانور میده که اهداف رو از زیر مورد اثابت قرار میده.
نکته بعدی اینکه هر سامانه دفاع هوایی نقطه ضعف هایی داره که در صحنه نبرد اشکار میشه. حالا شما تصور کن کل پدافند هوایی ایران تنها از یک نوع سامانه موشکی استفاده کنند بعد در صحنه واقعی جنگ بعد از چند شکار موفق ، دشمن موفق به پیدا کردن راه مقابله با این سامانه بشه (حالا یا پادهای اخلالگر ویژه یا مانورهای خاص) به نظرتون چه اتفاقی میفته؟!
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 899 بار

پست توسط شیرافکن »

من یک سئوال دارم.
تو تصاویر پخش شده موشک هدف را دنبال نکرد بلکه پهپا داشت طی مسیر میکرد که موشک در نقطه ای ان را قطع کرد و به هدف برخورد کرد.ایا این همون روشی است که موشک مسیر هدف را تشخیص میده بعد در یک نقطه ان را قطع میکنه؟؟اگر اینطوره کلا این موشک با انچه مثلا در طائر دیدیدم یا حتی اس 200 که پهپاد را زد متفاوت بود و از فناوری روز بهره میبره.
Major II
Major II

پست توسط netwet »

شیرافکن نوشته شده:من یک سئوال دارم.
تو تصاویر پخش شده موشک هدف را دنبال نکرد بلکه پهپا داشت طی مسیر میکرد که موشک در نقطه ای ان را قطع کرد و به هدف برخورد کرد.ایا این همون روشی است که موشک مسیر هدف را تشخیص میده بعد در یک نقطه ان را قطع میکنه؟؟اگر اینطوره کلا این موشک با انچه مثلا در طائر دیدیدم یا حتی اس 200 که پهپاد را زد متفاوت بود و از فناوری روز بهره میبره.

صیاد 2 بر خلاف طائر به نظر میرسه از بالا روی هدف شیرجه رفت! (طائر از زیر به هدف اثابت کرد) شما تصور کن دو سامانه رعد (طائر) و تلاش (صیاد2) همزمان با یک هدف درگیر بشن (به جای اینکه با شلیک دو یا سه موشک از یک سامانه درگیر بشیم) با توجه به تفاوت توانایی های این دو و مانوری که در لحظه اخر برای اثابت به هدف میدن پرنده مهاجم راه فراری نداره!

این نکته ای شما اشاره کردید توانایی این موشک رو در هدف قرار دادن موشک های بالستیک نشون میده.(طبق گفته خود سردار)
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

[BLOCKQUOTE][HIGHLIGHT=#f7f7f7][FONT=tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]SHAHABESAGEB، در تاریخ 11 Nov 2013 - 03:26 صبح گفته است:
سلام
بنده ابعاد موشک رو با نرم افزار Digimizer اندازه گیری کردم! مبنای اندازه گیری ابتدا ارتفاع کفی کامیون از سطح زمین و بعد از اون ارتفاع تایر هست! البته من نتونستم مدل دقیق کامیون رو پیدا کنم وبرای همین از یه مدل مشابه (هم خانواده) استفاده کردم! البته چند دقیقه قبل ابعاد تایر کامیون [External Link Removed for Guests] رو هم حساب کردم که در همین حدود در اومد و به نظر میرسه فارغ از تفاوت های این کامیون ها (در محورها و...) تو سایز تایر با هم اشتراک دارن! به هرحال هرکدوم از دوستان مدل دقیق این کامیون (IVECO) رو میدونه به بنده اطلاع بده. 
 [/BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE][HIGHLIGHT=#f7f7f7][FONT=tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]تصویر  [/BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE][HIGHLIGHT=#f7f7f7][FONT=tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]تصویر  [/BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE][HIGHLIGHT=#f7f7f7][FONT=tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]تصویر  [/BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE][HIGHLIGHT=#f7f7f7][FONT=tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]تصویر  [/BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE][HIGHLIGHT=#f7f7f7][FONT=tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]تصویر  [/BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE][HIGHLIGHT=#f7f7f7][FONT=tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]تصویر  [/BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE][HIGHLIGHT=#f7f7f7][FONT=tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]تصویر  [/BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE][HIGHLIGHT=#f7f7f7][FONT=tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]متاسفانه تصویر مناسبی از نمای جانبی این موشک(بدون زاویه) منتشر نشده برای همین نمیشه با دقت بالا طول این موشک رو به دست آورد ولی به نظر میرسه طول این موشک حدودا 5.5 متر و قطرش در حدود 40 سانتی متر باشه! یعنی ابعادی نزدیک به موشک پاتریوت!

[/BLOCKQUOTE]
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

می توان دلیل توسعه دو سامانه پدافند هوایی برد متوسط را از تصاویر زیر متوجه شد .

تصویر
تصویر

خودرو حامل موشک صیاد 2 یک Iveco هست که 4 موشک آماده پرتاب با خودش حمل می کند .
3 Iveco ( مجموعا 12 موشک آماده پرتاب ) به همراه خودرو فرماندهی ، رادارها و خودرو حمل و بارگذار موشک های ذخیره یک سامانه پدافند هوایی را تشکیل می دهند که طبق اخبار فعلا ما باید آن را تلاش بنامیم .

وضعیت رعد مشابهت هایی با تلاش دارد ( البته احتمال دارد که حامل ها 4 خودرو باشد زیرا هر حامل یک موشک کمتر از تلاش حمل می کند) اما حامل های موشک طائر2 تنها یک حامل نیست بلکه حامل رادار هم هست .
این بدین معنی است که که همانند الگوی اصلی یعنی بوک ، حامل های موشک طائر می توانند در صورت نیاز مستقل از رادارهای اصلی و با تکیه بر رادارهای خود به فعالیت بپردازند ( در تلاش اینگونه نیست )

تصویر
تصویر

میزان تحرک ، زمان آماده سازی و زمان بارگذاری مجدد در رعد می بایست بیشتر باشد که یکی از دلایل آن همین وضعیت لانچر هست . ( همینطور قابل ذکر است که زمان آماده سازی بوک 5 دقیقه ذکر شده است )

با این تفاسیر رعد بیشتر مناسب استفاده در شرایط زیر هست :

1- نیروهای در حال پیشروی ( اعم زرهی ، پیاده و ...... )
2- پایگاه های خط مقدم و سریع ایجاد شده
3- مناطق تازه فتح شده
4- مناطق خودی که با افزایش سریع سطح تهدیدات مواجه شده اند و نیاز فوری به سیستم پدافندی دارند .
5- مناطق به شدت درگیر ( که خود سامانه به ویژه رادارهای آن در معرض تهدید قرار می گیرند ) و با محدودیت جا

در کل رعد مناسب مکان هایی است که تحرک و قابلیت مستقل عمکردن هر لاتچر بیشتر لازم است .

اما تلاش بیشتر در موارد زیر کاربرد مناسب دارد :

1- شهرها
2- تاسیسات مهم ( به ویژه در زمان کنونی تاسیسات هسته ای )
3- پایگاه های مهم نظامی که دائمی هستند
4- مناطق فتح شده که حضور ما در آنجا تثبیت شده ( که البته در این مورد ادامه استفاده از رعد به نظر مناسب تر است )

در کل تلاش مناسب مکان هایی است که نیاز به تحرک ( نسبت به مکانهایی که رعد مناسبتر است ) کمتر است و این مکانها دائمیست و به طور دائم باید مورد حفاظت قرار بگیرند .

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

فکر کنم این عکس مال رزمایش مدافعان اسمان4 باشه

تصویر
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
Major II
Major II

پست توسط netwet »

anga2009 نوشته شده:فکر کنم این عکس مال رزمایش مدافعان اسمان4 باشه

تصویر

این حجم اتشی که خارج میشه کامیون حمل کننده رو به فنا نمیده؟!
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

پست توسط mm1990 »

یک موضوعی به یادم افتاد؛ اگه یادتون باشه تاکنون چندین بار گفته شده که باور-373 از 2 یا 3 نوع موشک استفاده خواهدکرد؛ در حال حاضر محتمل ترین گزینه برای استفاده در باور-373 در کنار موشک اصلی آن همین صیاد-2 است درضمن فکر میکنم دلیل عدم رونمایی رادار تلاش و شلیک صیاد-2 با رادار اس200 به همین موضوع مربوط باشه و شاید رادار تلاش برای استفاده صیاد-2 و باور373 مشترک باشد؛ و از اونجایی که گفته شده که صیاد2 یک موشک مستقل است پس رادار تلاش صرفا برای آشکارسازی هدف است و هدایت موشک فعال است و شلیک صیاد-2 بدون رادار اصلی آن موقتا امکان پذیر است.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1078 بار
سپاس‌های دریافتی: 506 بار

پست توسط farzande-iran »

برای مقایسه بد نیست :

تصویر

جالبه که ماکزیمم برد سیستم RIM161 ،
2500 کیلومتره!!!! تصویر تصویر تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 57 بار
سپاس‌های دریافتی: 486 بار

پست توسط jas_gholami_1347 »

farzande-iran نوشته شده:برای مقایسه بد نیست :

تصویر

جالبه که ماکزیمم برد سیستم RIM161 ،
2500 کیلومتره!!!! تصویر تصویر تصویر

دوست عزیز این دیاگرام های موشک استاندارد در ورژن های مختلف که بعضی از آنها در سامانه تاد استفاده شده اند در یکی ازمجلات نظامی خارجی چند ماه پیش زده بود البته چرا راجع به موشک صادراتی که تحویل ایران قبل از انقلاب داده شده بود برد 37 کیلومتر زده شده است حال اینکه همین مدل مورد استفاده ارتش ایلات متحده در آن زمان بردی تقریبا دو برابرنمونه صادراتی داشته است
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

SHAHABESAGEB نوشته شده:متاسفانه چند ساعت پیش متوجه خطایی تو یکی از محاسبات شدم(بذارید به حساب فعالیت در شب!) که این خطا محاسبات بعدی رو هم تحت تاثیر قرار داده بود!
اندازه گیری ها رو به این صورت اصلاح میکنم:

تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29119 بار
سپاس‌های دریافتی: 21533 بار
تماس:

پست توسط sokuteasemuni »

netwet نوشته شده:
شیرافکن نوشته شده:من یک سئوال دارم.

صیاد 2 بر خلاف طائر به نظر میرسه از بالا روی هدف شیرجه رفت! (طائر از زیر به هدف اثابت کرد) شما تصور کن دو سامانه رعد (طائر) و تلاش (صیاد2) همزمان با یک هدف درگیر بشن (به جای اینکه با شلیک دو یا سه موشک از یک سامانه درگیر بشیم) با توجه به تفاوت توانایی های این دو و مانوری که در لحظه اخر برای اثابت به هدف میدن پرنده مهاجم راه فراری نداره!

این نکته ای شما اشاره کردید توانایی این موشک رو در هدف قرار دادن موشک های بالستیک نشون میده.(طبق گفته خود سردار)

ضمن عرض سلام،
پروفیل پرواز اس-200 برای بردهای بالای 80 کیلومتر:

ممکن هست ارتباطی با تصور ما از فیلم به نمایش درآمده در رابطه با اصابت موشک از بالا به هدف و از سوی دیگه استفاده از صیاد-2 در سامانه اس-200 داشته باشه.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”