چند تن از فعالان سایبری مرتبط با بیگانگان، توسط سازمان اطلاعات سپاه در کرمان بازداشت شدند.
به گزارش خبرنگار امنیتی دفاعی [External Link Removed for Guests]، صبح روز گذشته چند نفر از فعالان سایبری مرتبط با بیگانگان، توسط سازمان اطلاعات سپاه در کرمان بازداشت شدند.
به گفته یک مقام امنیتی، اتهام این افراد که در قالب یک شبکه پیچیده امنیتی-رسانهای فعالیت میکردند، ارتکاب جرایم سایبری و ارتباط با بیگانگان اعلام شده است.
تحقیقات از دستگیرشدگان ادامه داشته و این پرونده پس از پایان تحقیقات، برای رسیدگی تکمیلی به دستگاه قضایی سپرده خواهد شد.
[External Link Removed for Guests]
اطلاعات سپاه چند فعال سایبری مرتبط با بیگانگان را بازداشت کر
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: اطلاعات سپاه چند فعال سایبری مرتبط با بیگانگان را بازداش
متاسفانه عدم آشنایی با رایانه و کاربرد آن در امور مختلف وحشتناک گریبان بعضی از عزیزان رو گرفته !
یکی از دوستام سربازه ، می گه نرم افزاری که برای نامه نگاری کار می کنیم باهاش در روز بیشتر از 2 مگ رو ارسال نمی کنه (برای ارسال متن نامه ها ) ، حالا فرض کنید امروز حجم نامه ها شده 3 مگ ، می گه مافوقم بهش می گم حجم نامه ها بالاست فرستاده نمی شه ، می گه اشکال نداره الان سیستم رو خاموش کن برو خونه فردا بیا ارسالش کن ؟
می گه من گفتم اره بد نیست شاید تا فردا فرجی بشه
یکی از دوستام سربازه ، می گه نرم افزاری که برای نامه نگاری کار می کنیم باهاش در روز بیشتر از 2 مگ رو ارسال نمی کنه (برای ارسال متن نامه ها ) ، حالا فرض کنید امروز حجم نامه ها شده 3 مگ ، می گه مافوقم بهش می گم حجم نامه ها بالاست فرستاده نمی شه ، می گه اشکال نداره الان سیستم رو خاموش کن برو خونه فردا بیا ارسالش کن ؟

می گه من گفتم اره بد نیست شاید تا فردا فرجی بشه

پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

-
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 33 بار
Re: اطلاعات سپاه چند فعال سایبری مرتبط با بیگانگان را بازداش
دورود دوستان
والا ما که نفهميديم چي شده!
ولي مادر بزرگم ميگفت؛ننه دنيا بگفتن خرابه
حالا اينا چکردن و کار ندارم ولی اگه با کسی شوخی يا خصومت داريد يه چيزي بگين که طرف با بيگانه ها در رابطتس ديگه نمیبينيش چون تا بياد ثابت کنه دروغه يا خودش دغ ميکنه يا.....
داداش نکن خوبيت نداره گناه داره نکن
والا ما که نفهميديم چي شده!
ولي مادر بزرگم ميگفت؛ننه دنيا بگفتن خرابه
حالا اينا چکردن و کار ندارم ولی اگه با کسی شوخی يا خصومت داريد يه چيزي بگين که طرف با بيگانه ها در رابطتس ديگه نمیبينيش چون تا بياد ثابت کنه دروغه يا خودش دغ ميکنه يا.....
داداش نکن خوبيت نداره گناه داره نکن
خداوندا این سرزمین را از دشمن دروغ و خشکسالی دور بدار
کوورش کبیر
سربلند باد ایرانم

کوورش کبیر
سربلند باد ایرانم