جنگ زمینی با ایران وحشتناک است؛ حمله اتمی کنیم!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 3170 بار
سپاس‌های دریافتی: 4864 بار

پست توسط &mmt »

یک نماینده جمهوری‌خواه کنگره که از اعضای کمیته نیروهای مسلح این نهاد است خواسته آمریکا در صورت حمله به ایران از سلاح‌های اتمی استفاده کند.
به گزارش جهان به نقل از فارس، یک نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا خواست کشورش در صورت حمله به ایران از سلاح‌های هسته‌ای استفاده کند.

به گزارش دیفنس نیوز، دانکن هانتر که عضو کمیته نیروهای مسلح کنگره است گفت در صورتی که آمریکا در نهایت تصمیم به استفاده از زور نظامی علیه ایران بگیرد باید از سلاح‌های هسته‌ای علیه ایران استفاده کند.

این نماینده ماه گذشته هم گفته بود که آمریکا باید برای اینکه پیامش را به گوش ایرانی‌ها برساند یک بمب هسته‌ای در بیابان‌های ایران منفجر کند. وی در تازه‌ترین اظهارنظرش یک گام فراتر رفته و گفته آمریکا باید به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کند.

هانتر در پاسخ به این سوال که آیا او فکر می‌کند جنگ با ایران اجتناب‌ناپذیر است گفت که «مطمئنا امیدوارم که چنین نباشد»؛ اما سپس افزود که بهتر است اگر این اتفاق بیفتد آمریکا با جدیت اقدام کند

نماینده جمهوری خواه آمریکا گفت: «فکر می‌کنم جنگ زمینی با ایران، در حالی که نیروهای زمینی آمریکا وارد کارزار شده‌اند، خیلی وحشتناک است و فکر می‌کنم که مردم هم نظرشان این است که ما باید را به طریقی جلوی دستیابی آنها به قابلیت هسته‌ای را بگیریم. من فکر نمی‌کنم این مسئله اجتناب‌ناپذیر باشد، اما فکر می‌کنم اگر ما مجبور باشیم ایران را بزنیم، نباید با نیروی زمینی عمل کنیم بلکه باید این کار را با بمب‌های اتمی تاکتیکی انجام دهیم تا آنها را برای یک یا دو یا سه دهه به عقب برانیم.»

هانتر که از کهنه‌سربازان جنگ‌های عراق و افغانستان است توضیح داد که تجربه آمریکا در این کشورها نگرش او را شکل داده‌ است.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

Re: جنگ زمینی با ایران وحشتناک است؛ حمله اتمی کنیم!

پست توسط jhan2010 »

سنگ بزرگ نشانه نزدن است" شما اگر شجاعت این کار را داشتید بجای یک بمب اتمی 1000 بمب اتم را در ایران منفجر می کردید تا این استخوان در گلو ، خار در چشمتان را از بین ببرید مع الاسف تمام شجاعت شما پشت همان موشکهای شما پنهان شده است که بدن انها حتی تا دستشویی هم جرات رفتن را نخواهید داشت
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1621 بار
سپاس‌های دریافتی: 558 بار

پست توسط KAL-KOI-BABAK »

کجای کاری هانتر
عراق و افغانستان کجا و ایران کجا
پاتون رو بذارین توی این خاک تا جووناش مشق های قدیمیشون رو دوباره تکرار کنن،تا مادرتون رو به عزاتون بنشونن،تا بچه ی نا مشروعتون رو ذبح کنن
یه کشور بمب اتم داره و دائم داره تهدید میکنه؛اونوقت یه کشور دیگه نباید اورانیوم غنی کنه که شاید تا چند سال دیگه بتونه به بمب اتم برسه
احتمال رسیدن به بمب تم برای ایران ناپسنده ولی تهدید به جنگ هسته ای برای امریکا پسندیده
خدایا مردم جهان کی میخوان از این خواب بیدار شن؟
چیزی که اگه هممون بهش اعتقاد داشته باشیم پیروزیم اینه: و العاقبة لالمتقین
و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی العرض و نجعلهم الائمة و نجعلهم الوارثین
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .  
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

با سلام
آخرین این فیلم White.House.Down. کار میده دست ما حالا کی گفتم
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 305 بار

پست توسط potpotpot »

علتی ، که باعث ، حمله اتمی آمریکا به ژاپن شد ، سر سختی ژاپنی ها ، و ترس ، آمریکایی ها ،

از تلفات ، رویا رویی ، زمینی ، با ارتش قدرتمند ، ژاپن بود
Captain II
Captain II

پست توسط &mmt »

potpotpot نوشته شده:علتی ، که باعث ، حمله اتمی آمریکا به ژاپن شد ، سر سختی ژاپنی ها ، و ترس ، آمریکایی ها ،

یه بخشی از علت این بود که ژاپنی ها اماده ی تسلیم بودند اما امریکایی ها خواهان تسلیم بی قید و شرط ژاپنی ها بودند و البته مهمترین دلیل اینکه همان طور که رهبری نیز فرمودند بالاخره امریکایی ها از مدتها قبل سعی در ساخت این بمب داشتند و هزینه ی قابل توجهی برای انها کرده بودند و می بایست هم بمب ها و البته توان به کار گیری عملیاتی انها ازمایش می شد تا هم ژاپن را به تسلیم بی قید و شرط وا دارند ( که البته برای این کار 1 بمب هم کافی بود ) و مهمتر اینکه برای بقیه برای دوران پس از جنگ یک شاخ و شانه ی اساسی بکشند و ابر قدرتی خود را به عنوان تنها دارنده ی این سلاح ثابت کنند ( هرچند که دیری نپایید )
که البته علارغم اینکه ژاپن کشور متجاوزی بود ولی بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی تنها بخش کوچکی از جنایات جنگی امریکایی ها علیه غیر نظامیان ژاپنی بود بمباران گسترده ی مناطق مسکونی که به طور سنتی بیشتر سازه های چوبی داشتند با بمب های اتش زا صرفا به دلیل بی سابقه بودن استفاده از بمب اتمی زیر سایه ی حمله ی اتمی مانده است .
مستند جالبی ساخته شده به نام " مه جنگ " که در ان " رابرت مک نامارا " به بیان خاطرات خود می پردازد ( از قبل از جنگ دوم تا استئفایش در دولت نیکسون ) و مواردی را بیان میکند از جمله به پیشنهاد یکی از نظامیان امریکایی به جهت افزایش اثر بخشی بمباران ها !!! در بمباران شهرها که قالبا از چوب ساخته شده بودند از بمب های اتش زا استفاده شود و این پیشنهاد پذیرفته و اجرا شد و امار وحشت ناکی از شهرهایی که تحت بمباران ها و درصد ویرانی این شهرها و تعداد غیر نظامینی که در این بمباران ها زنده زنده سوختند در این مستند اورده می شود که حیرت اور است و به شخصه اگر شخصی غیر از مک نامارا ( یا کسی در جایگاه او ) چنین اعترافاتی را نمی کرد باورش برای من سخت بود.
به دوستانی که این مستند را ندیده اند پبش نهاد می کنم ببینند این مستند در سال 2002 یا 2003 ساخته شده است.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 305 بار

پست توسط potpotpot »

&mmt نوشته شده:
potpotpot نوشته شده:علتی ، که باعث ، حمله اتمی آمریکا به ژاپن شد ، سر سختی ژاپنی ها ، و ترس ، آمریکایی ها ،

یه بخشی از علت این بود که ژاپنی ها اماده ی تسلیم بودند اما امریکایی ها خواهان تسلیم بی قید و شرط ژاپنی ها بودند و البته مهمترین دلیل اینکه همان طور که رهبری نیز فرمودند بالاخره امریکایی ها از مدتها قبل سعی در ساخت این بمب داشتند و هزینه ی قابل توجهی برای انها کرده بودند و می بایست هم بمب ها و البته توان به کار گیری عملیاتی انها ازمایش می شد تا هم ژاپن را به تسلیم بی قید و شرط وا دارند ( که البته برای این کار 1 بمب هم کافی بود ) و مهمتر اینکه برای بقیه برای دوران پس از جنگ یک شاخ و شانه ی اساسی بکشند و ابر قدرتی خود را به عنوان تنها دارنده ی این سلاح ثابت کنند ( هرچند که دیری نپایید )
که البته علارغم اینکه ژاپن کشور متجاوزی بود ولی بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی تنها بخش کوچکی از جنایات جنگی امریکایی ها علیه غیر نظامیان ژاپنی بود بمباران گسترده ی مناطق مسکونی که به طور سنتی بیشتر سازه های چوبی داشتند با بمب های اتش زا صرفا به دلیل بی سابقه بودن استفاده از بمب اتمی زیر سایه ی حمله ی اتمی مانده است .
مستند جالبی ساخته شده به نام " مه جنگ " که در ان " رابرت مک نامارا " به بیان خاطرات خود می پردازد ( از قبل از جنگ دوم تا استئفایش در دولت نیکسون ) و مواردی را بیان میکند از جمله به پیشنهاد یکی از نظامیان امریکایی به جهت افزایش اثر بخشی بمباران ها !!! در بمباران شهرها که قالبا از چوب ساخته شده بودند از بمب های اتش زا استفاده شود و این پیشنهاد پذیرفته و اجرا شد و امار وحشت ناکی از شهرهایی که تحت بمباران ها و درصد ویرانی این شهرها و تعداد غیر نظامینی که در این بمباران ها زنده زنده سوختند در این مستند اورده می شود که حیرت اور است و به شخصه اگر شخصی غیر از مک نامارا ( یا کسی در جایگاه او ) چنین اعترافاتی را نمی کرد باورش برای من سخت بود.
به دوستانی که این مستند را ندیده اند پبش نهاد می کنم ببینند این مستند در سال 2002 یا 2003 ساخته شده است.

لطفاً یه لینک تورنت از این مستندی ، که دید ، بزارین

استفاده از بمب پولوتونیومی در ناکازاکی ،به خاطر سر سختی ژاپنی ها ، بود ، البته آمریکایی ها هم ، بدشان

نمی یومد ، بمب پلوتونیومی ، مرد چاق را هم ، به تمام دنیا نشان دهند ، و بگن ما پلوتونیومی هم داریم ، ها...

بنده ، قبول دارم ، که آمریکایی ، ها در جنگ هایی که داشتند ، در برخی مقاطع تاریخی ، خیلی بی رحم عمل

کردند.

اما به واقع پس از جنگ با ویتنام ، تقریباً ویتنام با خاک یکسان شد ، اما حتی یک شهر آمریکا آسیب ندید!

آخه اسم اینو میشه گذاشت جنگ؟ ، شاید بشه بهش گفت ؛ نبرد!

مهمترین جنگی که آمریکا داشته ، جنگ با ژاپن بوده ، که اونم به مدد ، پسر بچه و مرد چاق مثلا پیروز شدن!!تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1062 بار
سپاس‌های دریافتی: 3155 بار

پست توسط R.A.F »

بد نیست در این رابطه به بمباران درسدن در جنگ جهانی دوم که در آن نزدیک 200 هزار نفر زنده زنده سوختند و 90 درصد شهر بکلی نابود شد هم اشاره ای بکنیم.

در این بمباران از دو نوع بمب که یکی از آنها آتشزا بود استفاده شد که حاصل اون توفان آتشی بوده که شهر را بکلی سوزاند.
[External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 19 بار
سپاس‌های دریافتی: 167 بار

پست توسط hojjat59 »

و البته فارغ شدن روس ها از جبهه غرب و افزایش خطر حمله آنها به ژاپن با توجه به گسترش فعالیتهای کمونیست ها در این کشور را هم نباید از یاد برد
Captain II
Captain II

پست توسط &mmt »

potpotpot نوشته شده:
&mmt نوشته شده:

ً یه لینک تورنت از این مستندی ، که دید ، بزارین 

استفاده از بمب پولوتونیومی در ناکازاکی ،به خاطر سر سختی ژاپنی ها ، بود ، البته آمریکایی ها هم ، بدشان

نمی یومد ، بمب پلوتونیومی ، مرد چاق را هم ، به تمام دنیا نشان دهند ، و بگن ما پلوتونیومی هم داریم ، ها...

بنده ، قبول دارم ، که آمریکایی ، ها در جنگ هایی که داشتند ، در برخی مقاطع تاریخی ، خیلی بی رحم عمل

کردند.

اما به واقع پس از جنگ با ویتنام ، تقریباً ویتنام با خاک یکسان شد ، اما حتی یک شهر آمریکا آسیب ندید!

آخه اسم اینو میشه گذاشت جنگ؟ ، شاید بشه بهش گفت ؛ نبرد!

مهمترین جنگی که آمریکا داشته ، جنگ با ژاپن بوده ، که اونم به مدد ، پسر بچه و مرد چاق مثلا پیروز شدن!!تصویر

این مستند را یک بنده خدایی دی وی دی اش را برایم اورده بود که البته من یک نسخه ازان را دارم ولی بیش از 1 گیگ حجم دارد و حتی اگر به فرمت کم کیفیتی مثل 3G تبدیلش کنم بین 100 تا 150 مگ حجم خواهد داشت که متاسفانه امکان اپلود چنین فایلی را ندارم . نام اصلی مستند "The Fog of War " است که موسسه ی " روایت " با زبان اصلی و زیر نویس فارسی ان را منتشر کرده است.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 110 بار
سپاس‌های دریافتی: 156 بار

پست توسط ukiocsmohot »

&mmt نوشته شده:یک نماینده جمهوری‌خواه کنگره که ...

شاید خیلی از شماها با طرز بیان آقا آشنایی نداشته باشید و فکر کنید برای گمراه کردن دشمنان اینگونه بیان میشه ولی واقعیت اینه که اینطور نیست و آقا خیلی خیلی تو کلماتشون دقت میکنند...
آقا تو مشهد فرمودند: ... در هر سطحی به ما حمله بشه، در همون سطح بهشون پاسخ میدیم ...
نیاز به هیچگونه تفسیری نداره.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط shekarchi mehraboon »

&mmt نوشته شده:یک نماینده جمهوری‌خواه کنگره که از اعضای کمیته نیروهای مسلح این نهاد است خواسته آمریکا در صورت حمله به ایران از سلاح‌های اتمی استفاده کند.
به گزارش جهان به نقل از فارس، یک نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا خواست کشورش در صورت حمله به ایران از سلاح‌های هسته‌ای استفاده کند.

به گزارش دیفنس نیوز، دانکن هانتر که عضو کمیته نیروهای مسلح کنگره است گفت در صورتی که آمریکا در نهایت تصمیم به استفاده از زور نظامی علیه ایران بگیرد باید از سلاح‌های هسته‌ای علیه ایران استفاده کند.

این نماینده ماه گذشته هم گفته بود که آمریکا باید برای اینکه پیامش را به گوش ایرانی‌ها برساند یک بمب هسته‌ای در بیابان‌های ایران منفجر کند. وی در تازه‌ترین اظهارنظرش یک گام فراتر رفته و گفته آمریکا باید به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کند.

هانتر در پاسخ به این سوال که آیا او فکر می‌کند جنگ با ایران اجتناب‌ناپذیر است گفت که «مطمئنا امیدوارم که چنین نباشد»؛ اما سپس افزود که بهتر است اگر این اتفاق بیفتد آمریکا با جدیت اقدام کند

نماینده جمهوری خواه آمریکا گفت: «فکر می‌کنم جنگ زمینی با ایران، در حالی که نیروهای زمینی آمریکا وارد کارزار شده‌اند، خیلی وحشتناک است و فکر می‌کنم که مردم هم نظرشان این است که ما باید را به طریقی جلوی دستیابی آنها به قابلیت هسته‌ای را بگیریم. من فکر نمی‌کنم این مسئله اجتناب‌ناپذیر باشد، اما فکر می‌کنم اگر ما مجبور باشیم ایران را بزنیم، نباید با نیروی زمینی عمل کنیم بلکه باید این کار را با بمب‌های اتمی تاکتیکی انجام دهیم تا آنها را برای یک یا دو یا سه دهه به عقب برانیم.»

هانتر که از کهنه‌سربازان جنگ‌های عراق و افغانستان است توضیح داد که تجربه آمریکا در این کشورها نگرش او را شکل داده‌ است.

خب ما تو محلمون میگیم جیگر میخواد به ایران با تیر مشقی هم حمله بکنی وای به حال اینکه بمب بترکونی
اینجا اینقد اماده هستن و اینقد اونجا آماده هستن که همه جاهایی که ما بخوایم رو ببریم رو هوا
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
حالا خود دانی جمهوری خواه
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”