RQ 170 ایرانی در مراحل پایانی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4727 بار
سپاس‌های دریافتی: 8756 بار

Re: RQ 170 ایرانی در مراحل پایانی

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

esijoon نوشته شده:ای وای من.....شما فیلم های رمز گشایی شده ا از حافظه این پرنده رو دیدید؟؟؟میدونید چه اطلاعاتی از این حافظه ها بدست اومده؟؟؟به نظرتون ارزشش رو داره به خاطر مثلا حمله بیولوژیکی همچین اطلاعاتی رو لو بدن؟؟؟دیگه کار از فیلم هالیوودی گذشته...بروبکس زدن تو کار فیلم هندی...البته با عرض معذرت :x :x
سلام .نه , بنده بی خبرم . چی بوده این اطلاعاتِ ارزشمند ؟
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

پس لطف کنید مستند شکار این پرنده رو یه نگاه بندازید

با سرچش در اینترنت میتونید پیداش کنید
مستند شکار RQ _170 تتهیه شده در شبکه ثریا
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام و درود

این پهپاد علاوه بر توانایی فرستادن تصاویر و اطلاعات به صورت زنده به مرکز کنترل، خودش حافظه داخلی برای ضبط اطلاعات هم داشته و از دید من این نشان می دهد که یکی از توانایی های این پهپاد انجام عملیات بدون ارتباط با مرکز کنترل بوده. یعنی پهپاد را برای انجام مأموریتی برنامه ریزی کنند و بدون هیچ ارتباطی با مرکز کنترل، خودش به طور مستقل مأموریت را انجام دهد، اطلاعات را ذخیره کند و دوباره بازگردد. در این حالت چون با مرکز کنترل ارتباط ندارد و سیگنالی فرستاده نمی شود، امکان کشف پهپاد توسط ایستگاه های شنود وجود نخواهد داشت.
به اعتقاد من در این حالت چنانچه در سامانه GPS نظامی اختلال ایجاد شود و پهپاد خاک ما را پایگاه خودش فرض کند و یا پهپاد با این کار دچار سردرگمی شود، ممکن است فریب بخورد. به هر حال این فقط یک احتمال است و اصل ماجرا را هیچ کدام از مردم عادی نمی دانند.
مورد دیگری که در سخنان فرماندهان سپاه خیلی مهم بود، این بود که صراحتاً به این نکته اشاره کردند که برای این پهپاد کمین گذاشته بودند. یعنی من فکر می کنم این پهپاد پیش از گیر افتادنش، در کنار مرز ما پرواز زیاد داشته و یا حتی نفوذهایی به مرزهای ما داشته ولی نیروهای ما عمداً واکنش نشان نداده اند تا امریکایی ها تصور کنند ما از کشف آن عاجزیم و رادارهایمان عقب مانده هستند. در نهایت در یک موقعیت مناسب که پهپاد به اندازه زیادی وارد آسمان ما شده اقدام به شکارش کرده اند.

از دید من به 2 دلیل عمداً گذاشته اند rq-170 زیاد وارد آسمان ایران شود:
1- امکان بمباران پهپاد، تخریب توسط نیروهای ویژه و یا حتی بازگرداندن آن به روش «هلی برن» توسط نیروهای امریکایی با خطر بالایی همراه شود.
2- در صورتی که امریکایی ها از نفوذ و اختلال در سامانه پهپاد هشیار شدند و کشاکش برای گرفتن کنترل پهپاد بین دو طرف رخ داد، ما فرصت کافی برای تکمیل مراحل نفوذ در پهپاد و نشاندنش داشته باشیم.

و اما در مورد حمله میکروبی و...
من نیز در ابتدا تصور می کردم ممکن است با الهام گرفتن از ماجرای تروی و آن اسب چوبی که ساخته شده بود، بخواهند به مناطق سری ساخت و نگهداری سلاح هایمان دسترسی پیدا کنند. ولی وقتی این فکر ها به ذهن ما می رسد، مطمئن باشید به طریق اولی به ذهن فرماندهان ما نیز رسیده است و آن ها می دانند چطور اسب چوبی را خفه کنند.

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

گیر انداختن این پرنده غیر ممکن نیست !!! می توان با اخلال در گیرنده ها و یا نفوذ در سیستم های اون کنترل رو بدست گرفت . بحثی است که کم و بیش خود آمریکایی ها هم به اون اعتراف کردند . بحث تخلیه اطلاعات پهپاد هم آنچنان مسئله عجیب و یا ناممکنی نیست. اما بحث مهندسی معکوس داستان بسیار متفاوتی است. این حرف یعنی ایران توانسته است موتور و آلیاژبدنه و الکترونیک پروازی این پهپاد را بسازد که واقعا جای تعجب داشته و من فکر می کنم خالی از حقیقت باشد.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29119 بار
سپاس‌های دریافتی: 21533 بار
تماس:

پست توسط sokuteasemuni »

typhoon نوشته شده:گیر انداختن این پرنده غیر ممکن نیست !!! می توان با اخلال در گیرنده ها و یا نفوذ در سیستم های اون کنترل رو بدست گرفت . بحثی است که کم و بیش خود آمریکایی ها هم به اون اعتراف کردند . بحث تخلیه اطلاعات پهپاد هم آنچنان مسئله عجیب و یا ناممکنی نیست. اما بحث مهندسی معکوس داستان بسیار متفاوتی است. این حرف یعنی ایران توانسته است موتور و آلیاژبدنه و الکترونیک پروازی این پهپاد را بسازد که واقعا جای تعجب داشته و من فکر می کنم خالی از حقیقت باشد.

مگر اینکه همه زیرسامانه هایی که ساختشون مقدور نبوده با نمونه های مشابه جایگزین شده باشن...
[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های ارسالی: 747 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط ATABACKAN »

farzande-iran نوشته شده:خبری از اتابک اعظم نیست :::P
رفته تو لک :???: :???: :???:
بعضی از پستها اونقدر سخیفن که ارزش جواب دادن ندارن
Major II
Major II

پست توسط ATABACKAN »

KH.I.A.2500 نوشته شده:سلام و درود

نگرانی آن ها قابل درک است. بالاخره افتضاح بزرگی بوده و مردمشان از دولت جواب می خواهند که پهپاد فوق پیشرفته و فوق سری ما چگونه مفتضح شد؟ دولت هم مجبور است مرتب یک عده ای از کارشناسان را جلو بیندازد تا با آسمان و ریسمان بافتن فقط یک منظور را به مردمشان القاء کنند: «نه آقاجان زیاد هم پیشرفته نبود و ما خیلی هم متضرر نشدیم!»

یادمه یک کارشناس نظامی امریکایی به یک شبکه خبری ماهوارهای گفت که اگه ایران تونسته باشه این کدها رو بشکنه میتونه به پنتاگون هم نفوض کنه و تمامی سیستمهایی مالی دنیا رو هک کنه

در این رابطه توصیه می کنم این تاپیک را مطالعه بفرمایید:

topic-t110436.html
بنده گفتم از یک کارشناس نظامی شنیدم این دلیل بر تایید این موضوع نیست تازه همون کارشناسه از دیدن این پهپاد تو ایران فکش افتاده بود و این موضوع رو باور نمی کرد
Major II
Major II

پست توسط ATABACKAN »

شیرافکن نوشته شده:
ATABACKAN نوشته شده:نه وزیر دفاع نه فرمانده کل سپاه و نه سردار سلامی هیچ گونه مدرک معتبری که ثابت کنه این پرنده رو خودشون گرفتن ارایه ندادن هر چیزی که بنده در منابع مختلف مطالعه کردم چیزی جز فرضیات نیست بنده هم مثل شما هر چیزی رو که با عقل جور در میاد باور میکنم ولی از یک دیده دیگه و این دلیل نمیشه که شما و هم فکرانتون هر توهینی رو که دلتون می خواد به زبون بیاری

هیچ توهینی بهت نشده پس الکی جوسازی نکن!!!شما مدرکت چیه که اینقدر دنبال تحریف واقعیت رخ داده هستی؟؟هدفت چیه؟؟؟این را برای ما مشخص کن.وقتی پرنده به نمایش عمومی درامده و هیچ جور با عقل جور در نمیاد که پرنده ای با اون وزن و ابعاد از اون ارتفاع سقوط کنه و میزان صحتش به این حد باشه اینجور فشار اوردن که نه اینها مدرک نشان نداده اند هیچ نوع دلیل منطقی غیر از مواردی که گفتم ندارد.اصل نفوذ را با وجود صحت پرنده و شرط عقل نفی میکنی.حتی پرنده ای که میزان تصاویر منتشر شده از ان پیش از این شکار به اندازه انگشتان یک دست هم نمیشود در سطح فناوریش تشکیک ایجاد میکنی و در نهایت توان مهندسی معکوس سپاه را هم انکار میکنی.بعد هم دم از عقل میزنی.هستند کسانیکه این عقاید منسوخ را به چالش بکشن.اینجوری تلاش برای تخطئه این دستاورد اگر ذینفع ان را هم در نظر بگیریم با چه هدفی صورت میگرد؟؟مثلا تو حتی اگر غرضی نداری چه مدرکی رو کردی غیر از انکه نمیشود و نمی توان؟؟
مدارک تو این است:1-امکان نفوذ در سامانه وجود ندارد2-امکان کشف رادارگریزها به قول خودت ثابت نشده3-امکان مهندسی معکوس ان وجود ندارد.حتی یک دلیل عقلانی نمیاوری که چرا باید نحوه نفوذ و نشاندن ان را بیان کنن و این چه سودی براش داره و در مقابلش با این افشاگری چه چیزی از دست میده؟؟اونیکه پرنده را سالم نشان داده و عقل حکم میکنه این سقوط نکرده بلکه به نحوی نشانده شده مدرک ارائه نکرده بعد تو که فقط ادعایت شده نمیشود و امکان ندارد صاحب مدرک و نگاه عقلانی شدی!!!
مدارکت فقط امکان ندارد است و نمیتوان.اما وقتی پرنده با این سطح سلامت نشان داده شده و عقل یک چیز میگوید شما بازهم همان حرفی که میزدید باز هم تکرار میکنید.با انسان های قرن بیست و یکمی طرف هستی اینهمه تلاش برای زیر سئوال بردن طرح اگر ما سود و زیانش را در نظر بگیریم برای همه دلایش مثل روز روشن است.کافی است سخنان امریکائی ها در مورد نفوذ و مهندسی معکوس این پرنده توسط ایران را دوستان بخوانن و با نظر شما مقایسه کنن بعد باید دید ایا اینهمه شباهت میتونه تصادفی باشه.اونها با انکار همه چیز دنبال سرپوش گذاشتن بر این افتضاح هستند شما چه هدفی از انکار همه چیز دارید؟؟؟؟
اولا من تو هیچ کدوم از پستام این مسیله رو
تحریف نکردم فقط چندتا از خصوصیات این پرنده رو گفتم پس الکی جو سازی نکن !!!هدفمم فقط بحث علمی بود بر فرض هم کنترل هواپیما رو به دست گرفته باشن چرا تو بیابون و با چرخهایی بسته فرود اوردن بعدشم من گفتم به این موضوع از یک دید دیگه نگاه میکنم تنها غرض من این بود که یک پست بزارم تا با هم بحث علمی بکنیم ولی مثل اینکه به مزاق بعضی از دوستان خوش نیومده.زمانی که از جنگنده قاهر رونمایی شد من با دیدنش فکم افتاد حتی کوچکترین شکی به ماکت بودنش نکردم تا اینکه یکی از دوستان تو همین سنترال به مسیله اشاره کرد با اینکه همه متوجه این مسیله شدن ولی همون فرماندهان سپاه که میگن ما این پهپاد رو سالم نشوندیم تا کنون هیچ اشارهای به این مورد نکردن و مردم رو چی فرض کردن خدا میدونه بایدهم به به همه مسایل شک کرد چون مسیولان نظامی با مردم صادق نیستن
Major II
Major II

پست توسط ATABACKAN »

typhoon نوشته شده:گیر انداختن این پرنده غیر ممکن نیست !!! می توان با اخلال در گیرنده ها و یا نفوذ در سیستم های اون کنترل رو بدست گرفت . بحثی است که کم و بیش خود آمریکایی ها هم به اون اعتراف کردند . بحث تخلیه اطلاعات پهپاد هم آنچنان مسئله عجیب و یا ناممکنی نیست. اما بحث مهندسی معکوس داستان بسیار متفاوتی است. این حرف یعنی ایران توانسته است موتور و آلیاژبدنه و الکترونیک پروازی این پهپاد را بسازد که واقعا جای تعجب داشته و من فکر می کنم خالی از حقیقت باشد.
در دنیای الکترونیک هیچ چیزی غیر ممکن نیست ولی مسیله اینجاست که برای شکستن کدهایی 11 رقمی نیاز به یک ابررایانه فوق سریع که بتونه میلیاردها محاسبه رو در یک ثانیه انجام بده هست تازه این یک سر ماجراست کپی کردن امواج جی پی اس طوری که پرنده شک نکنه و هزار یک مورد دیگه که از مخیله بنده خارجه
Major II
Major II

پست توسط ATABACKAN »

11111 نوشته شده:از دوستان تعجب می کنم چطوری دارند با کسی حرف میزنند که هم غرض و مرضش معلومه هم سطح فهم و معلوماتش اینقدر هست و
بهترین جواب برای این افراد اینه : شما خوبی و فقط شما می فهمی ما ها هم یه مشت....
باور کنید اگه یه روز آمریکا هم به قدرت ایران اعتراف کنه و یا به ضعف هاش اقرار کنه این آدما قبول نمی کنند و می گویند: خود آمریکا حالیش نیست چقدر پیشرفته است و ....تصویر
غرضو مرض تصویرازشما که فهم و معلوماتت اینقدر بالاست بعیده تو پست قبلیم گفتم که غرض من فقط بحث علمی بود نه ........فرض کردن شما بعدشم من کی تو پستام از امریکا تعریف تمجید کردم که اینقدر جو گیر میشی
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”