آخرین تحولات اکراین

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 696 بار
سپاس‌های دریافتی: 4448 بار

Re: آخرین تحولات اکراین

پست توسط TD »

استقرار سامانه"ْS400"روسیه در کریمه
ارتش روسیه در تازه ترین اقدام نظامی خود سامانه دفاع موشکی موسوم به "اس ۴۰۰" خود را در شبهجزیره کریمه مستقر کرد.

به گزارش پایگاه خبری فرانس پرس؛ ارتش روسیه لحظاتی قبل در نخستین اقدام نظامی خود سامانه موسوم به اس 400 دفاع موشکی خود را وارد شبه جیزره کریمه کرد.

دولت اوکراین درپی وخامت اوضاع در این کشور با صدور بیانیه ای تمام نیروهای ذخیره ارتش خود را به خدمت فراخواند.

گفتنی است دقایقی قبل هم اخباری مبنی بر این که شماری از نظامیان و واحدهایی از ارتش اوکراین که در شبه جزیره کریمه مستقر بودند با جدا شدن از صفوف ارتش اوکراین به نیروهای دفاعی این شبهجزیره پیوستند منتشر شد.

این نخستین مورد از جدا شدن نظامیان اوکراین از ارتش این کشور به شمار می آید.

این درحالی است که پارلمان اوکراین لحظاتی قبل به منظور بررسی آخرین تحولات جاری در این کشور جلسه فوق العاده خود را اغاز کرد.

در این جلسه قرار است پارلمان در خصوص اعلام حالت فوق العاده در سراسر این کشور تصمیم گیری کند.

[External Link Removed for Guests]
****************************************************************************************************
گالری جامع رادارهای پدافند ایران -
تصاویر جالب ، سرگرم کننده و خنده دار - تصاویر جالب و خنده دار نظامی- گالری کامل قایق های نیروی دریایی ایران

وقتی خدا مشکلات تو رو حل می کنه

تو به توانایی های او ایمان داری

وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه

او به توانایی های تو ایمان داره
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

- دیروز روزنامه ی کیهان در حمایت از روسیه جوری تیتر زد که گویی روس ها در حمایت از منافع ما دارن گام بر میدارن.... متاسفانه بعضی ها یادشون میره که روس ها در گذشته با سرزمین ما چه کردن و بخش هایی از خاک ایران رو چه گونه جدا نمودن ... هم چنین در جنگ هشت ساله ایران و عراق، روسیه چه تجهیزات مدرن نظامی و جنگنده های پیشرفته به صدام می داد و صدام به کمک آن صدها جوان ما رو به شهادت می رساند! .... در همین دو سه سال اخیر هم، روسیه با غرب همسو بود در قطعنامه هایی که علیه ایران صادر می شد!

- استدلال روسیه در اشغال کریمه، حمایت از روس تبارهاست. بعضی ها هم موافق این استدلال هستن. پس با این اوصاف، اگر دیگر روس تبارهای لهستان، لیتوانی، استونی و لتونی هم تقاضای حمایت و آزادی کردن، باید به روسیه حق بدیم که جهت اشغال این مناطق لشکرکشی کنه!
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

Send_figter
هیچ جنگی رخ نمیدهد این بازی های روسها برای باج و امتیاز گیری ازغربه وتنها بازنده اصلی مردم
اوکراین هستند که آن هم نتیجه زیاده خواهی های مخالفان غرب گرا در کسب قدرت بود اگر توافق
میان مخالفان و ریىس جمهور که مورد توافق غرب و مسکو بود به طور کامل اجرا میشد شاهد این
اتفاقات نبودیم

نکته کلیدی این که مانباید اختلافات خودمون را برای حل به بیگانه وجوع دهیم چون.
اون ها از سر دلسوزی و حقوق بشرون به ما نگاه نمیکنند بلکه از اساس منافع ملی خودشون
با ما راه میان که نتیجه ان میشود اکراین سوریه بحرین ...اصلا ببینید کدوم یک از کشور های انقلابی
به ثبادت رسیدند چون همیشه یک گروه طلب کار می ماند.
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 3170 بار
سپاس‌های دریافتی: 4864 بار

پست توسط &mmt »

استقرار 2 ناو جنگی آمریکا نزدیک کریمه
منابع اطلاعاتی تایید کردند دو ناو جنگی از ناوگان ششم دریایی آمریکا از دریای مدیترانه به سمت غرب دریای سیاه حرکت کرده‌اند و در مقابل پایگاه دریایی روسیه در شبه‌جزیره کریمه مستقر شده‌اند.
به گزارش مشرق، منابع اطلاعاتی تاکید کرده‌اند که دو ناو جنگی از ناوگان ششم آمریکا در دریای مدیترانه به سمت غرب دریای سیاه حرکت کرده‌اند و در حال حاضر در مقابل پایگاه دریایی روسیه در بندر سیمفرتوپول واقع در شبه جزیره کریمه مستقر شده‌اند.

به گفته این منابع اطلاعاتی نیروهای ناوگان ششم آمریکا به صورت کاملا محرمانه حالت آماده‌باش کامل اعلام کرده‌اند و دو ناو یو. اس.اس. «تیلور» و یو. اس.اس. «مانت ویتنی» به سمت غرب دریای سیاه حرکت کرده‌اند. این دو ناو آمریکایی از قبل برای کمک به نیروهای روسی در جهت تامین امنیت بازی‌های المپیک سوچی در این منطقه حضور داشته‌اند.

منابع اطلاعاتی همچنین فاش کرده‌اند که ناو «مانت وینتی» به سامانه‌های بسیار پیشرفته جمع آوری اطلاعات مجهز و به سمت یک نقطه راهبردی اعزام شده است تا با دقت تحرکات نظامی روسیه را در وسط، جنوب، و غرب این کشور و همچنین در نزدیکی مرزهای اوکراین و داخل شبه جزیره کریمه، زیر نظر بگیرد تا کاخ سفید و پنتاگون بتوانند این قضیه را دنبال کنند و تصمیمات مناسب را در این مورد اتخاذ کنند.

در همین رابطه ارتش روسیه ۱۳ هواپیمای ترابری Ilyushin 76 «یوشن ۷۶ » را به فرودگاهی نظامی در شبه جزیره کریمه وارد کرده است و همچنین ۱۵ هزار سرباز روسی نیز به شبه جزیره کریمه مستقر شده‌اند.

همچنین نیروهای روسی ۳ پایگاه نظامی اوکراین را محاصره کرده‌اند.
منبع: فارس
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1138 بار
سپاس‌های دریافتی: 1124 بار

پست توسط salam_2407 »

هر چی که هست ارزش پول روسیه داره به شدت افت میکنه و این اصلا برای تاجرهای ایرانی خبر خوبی نیست
ارزش واحد پول روسیه (روبل) در مقابل دلار آمریکا به پایین ترین حد از وقتی که من تجارت با روسیه رو شروع کردم رسیده الان ارزش روبل در مقابل دلار 1 در برابر 37 است که وحشتناکه تا همین چند روز پیش 32 بود
آخر من از گیسوی تو ، خود را بیاویزم به دار
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

پست توسط Qaher1406 »

sand_fighter عزیز
برخی ها توایران خودمون وقتی امریکایی ها لشکرکشی نظامیشون رابرا حقوق بشر وگسترش دموکراسی شروع کرد ازامریکا درخواست میکردن بعد ازعراق بیاد ایران شخم بزنه ونهال دموکراسی را درایران بکارد همین الان هم دنبالش هستند اینکه چیزی نیست (البته برادرعزیز منظورم حضرتعالی نبوده ونیست سوءتفاهم نشه )هرچه شکاف بین روس وامریکا زیاد بشه به نفع ماست
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

خوب که چه ؟ این سخن شما چه ربطی به حرف من داشت ؟
این جرف شما چیزی جز توجیه هست ؟ طرف صحبت من آمریکا نیست ! اگر جایی دید که من طرفداری کردم از لشگر کشی آمریکا برای من نقل قول کنید من ببینم !

این سیستم که بعضی دارند هم چیز جالبیست !!! ما می گوییم چرا روزنامه ای مانند کیهان از کشوری که سال ها بر ما ظلم کرده حمایت می کند اون هم در مسائلی که واقعا به ما مربوط نیست بعضی از آقایون می گوند چون برخی طرفدار آمریکا هستند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجب ! انگشت شست پای دیو چراغ جادو چه ربطی به کله ی کچل بز مش علی دارد اینو دیگه خدا می دونه !

اگه از نظر شما اونا بدن ! شما محبت کن بهتر باش ! و نه اینکه خودتو هم سطح اونا کنی ! حرف شما از نظر من منطق یک کودک لجبازه نه یک روزنامه ی پر تیتراژ ایرانی !
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط Qaher1406 »

sand_fighter نوشته شده:خوب که چه ؟ این سخن شما چه ربطی به حرف من داشت ؟
این جرف شما چیزی جز توجیه هست ؟ طرف صحبت من آمریکا نیست ! اگر جایی دید که من طرفداری کردم از لشگر کشی آمریکا برای من نقل قول کنید من ببینم !

این سیستم که بعضی دارند هم چیز جالبیست !!! ما می گوییم چرا روزنامه ای مانند کیهان از کشوری که سال ها بر ما ظلم کرده حمایت می کند اون هم در مسائلی که واقعا به ما مربوط نیست بعضی از آقایون می گوند چون برخی طرفدار آمریکا هستند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجب ! انگشت شست پای دیو چراغ جادو چه ربطی به کله ی کچل بز مش علی دارد اینو دیگه خدا می دونه !

اگه از نظر شما اونا بدن ! شما محبت کن بهتر باش ! و نه اینکه خودتو هم سطح اونا کنی ! حرف شما از نظر من منطق یک کودک لجبازه نه یک روزنامه ی پر تیتراژ ایرانی !

باسلام
افزایش وگسترش نفوذ قدرت اروپا وامریکادرجهان واقعا به ماربطی نداره ؟!!!قدرتمند ترشدن و یک پارچه ترشدن ویکدست ترشدن کلوپ امریکا ومتحدانش درجهان ربطی و تاثیری برما ندارد !!!!!؟فارغ از نحوه برکناری کاملا دموکراتیک و مردمی ریس جمهوراوکراین که البته مسبوق به سابقه هم هست پس باید از روی کارآمدن دولتی متحد ونزدیک به دشمنانمون شاکرهم باشیم دوست دشمن من دشمن من است ودشمن دشمن من دوست من

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

دوست عزیز من چی می گم شما چی می گی ؟
من می گم چرا باید یک روز نامه ی پر تیتراژ از روسیه حمایت می کنه ؟ شما می گی گسترش و نفوز آمریکا و غرب ؟ من کی گفتم به گسترشش اعتراض نکنیم ؟
شما در نظر نداری که آقای روسیه هیچ دوستی با ما نداره که بخواییم بگیم دشمن دشمن من !!!

یک بار دیگه بخون پست منو !
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 696 بار
سپاس‌های دریافتی: 4448 بار

پست توسط TD »

روسیه پیشنهاد ناتو را پذیرفت
دبیرکل پیمان آتلانتیک شمالی از موافقت روسیه با تشکیل جلسه فوق العاده شورای روسیه - ناتو در روز چهارشنبه خبر داد .

به گزارش ینی شفق ، " آندرس فوگ راسموسن " گفت روسیه پیشنهاد پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو ) برای برگزاری نشست فوق العاده شورای روسیه - ناتو در مورد تحولات اوکراین را پذیرفته است .

بر این اساس این نشست فردا چهارشنبه در مرکز ناتو در بروکسل برگزار خواهد شد. " ولادیمیر پوتین " رئیس جمهوری روسیه امروز اعلام کرد مسکو " ویکتور یانوکوویچ " رئیس جمهوری برکنار شده اوکراین را همچنان قانونی می داند .

وی همچنین برگزاری رزمایش نظامی اخیر در نزدیکی آبهای اوکراین را بی ارتباط با تحولات این کشور دانسته و از آغاز بازگشت نظامیان روس به پایگاه هایشان خبر داد .

****************************************************************************************************
گالری جامع رادارهای پدافند ایران -
تصاویر جالب ، سرگرم کننده و خنده دار - تصاویر جالب و خنده دار نظامی- گالری کامل قایق های نیروی دریایی ایران

وقتی خدا مشکلات تو رو حل می کنه

تو به توانایی های او ایمان داری

وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه

او به توانایی های تو ایمان داره
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط Qaher1406 »

باسلام
sand_fighter دوست عزیز
شما گفتید به ماچه مربوط اون پست پاسخ به این پرسش شما بود که به مامربوطه شما چرا دوست دشمن من ول کردی رفتی دشمن دوست چسبیدید؟!!! روسیه حتی اگه دوست مانباشه به اندازه امریکا دشمن مانیست نه ماروتحریم کرده نه تهدید به حمله نظامی بلکه داره کاسبیش میکنه روسیه نه به خاطرما بلکه بخاطرمنافع خودش ناخواسته منافع ماراهم تامین میکنه یعنی دولت غرب گرا را را تضعیف ودربسط و گسترش هژمونی غرب درجهان سنگ اندازی میکنه چیزی که ماهم دنبالشیم تومنطقه خودمون حالا به هردلیلی که هست همین که جلوگسترش این هژمونی می ایسته منافع ما را تامین میکنه خوب شما انتظار داری روزنامه کیهان بیاد بگه رو سیه چرا چنین کاری میکنی ؟ بذارکه غربیها(دشمنان ما ) قدرتمند تربشن معملومه ازش حمایت میکنه چون عملا داره درجهت منافع ماحرکت میکنه درضمن اوکراین که تادیروز اگه دوست مانبود الان لانه متحدان دشمنان ماشده تودنیا یک دوست کمه و یک دشمن زیاد

ترجمه

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4784 بار
سپاس‌های دریافتی: 7071 بار

پست توسط bamn »

با عرض سلام مجدد .
بنده هم با نظرات جناب Qaher1406 موافق هستم .
جناب sand_fighter عزیز ، عبارت " حمله و تجاوز به خاک یک کشور به هر دلیلی محکوم است " شعار زیبایی است اما در طول تاریخ عمل نشدنی باقی مانده است . درست است که اگر هر کشوری بخواهد در امور کشور دیگر دخالت و لشکرکشی کند ، سنگ روی سنگ بند نمی شود ، اما خب تاریخ هم همینطوری شکل گرفته ، بزرگتری گفتن! کوچکتری گفتن!

همانطور که گفتم روسها همیشه پیشبینی چنین روزی را می کردند برای همین ترکیب نژادی جمعیت شبه جزیره کریمه را تغییر دادند . آنها حتی آلمانی های پروس شرقی را هم بعد از جنگ جهانی دوم به شمال قزاقستان کوچاندند که یک وقت روزی کالینگراد نخواهد دوباره پروس شرقی شود!

همین دفاع مقدس خودمان را که در نظر بگیریم ، درست است که عراق متجاوز بود و خواهان تجزیه خوزستان ، اما منافع ما هم حکم کرد بعد از تابستان سال 61 باز هم به جنگ ادامه بدهیم . حتی در سال 65 پیشبینی می شد که حکومت صدام بزودی سقوط می کند به همین دلیل اتباع عراقی مقیم ایران با تشکیل شورایی به رهبری شهید آیت الله حکیم ، در صدد تشکیل دولت و تدوین قانون اساسی جدید برای عراق بودند و خیلی از آنها هم حالا در رده های بالای حکومت عراق قرار دارند .

همین الان هم در خیلی از کشورهای دور و نزدیک ، مردمانی زندگی می کنند که آرزویشان بودن زیر پرچم ایران است تا کشورهای خود و ایران هم در وسع خود به برخی از این مردمان یاری می رساند اما چون قصدی برای نقض حاکمیت هیچ کشوری را ندارد این یاری ها صرفاً در حد یاری های معنوی و بشر دوستانه باقی مانده است .

اما قدرت های جاه طلب جهان چندان پایبند این مسئله نیستند و برای مداخله در امور کشورهای دیگر فقط دنبال دلیل و بهانه می گردند . در طول دویست سال گذشته دولت های اروپایی بارها پیمان نامه های پایبندی به خطوط مرزی را که خودشان منعقد کرده بودند نقض کردند همانطور که آمریکایی ها قراردادهای ترسیم خطوط مرزی را با سرخپوستان نقض می نمودند .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”