[FONT=Tahoma, Arial] گزارش [FONT=Tahoma, Arial] [External Link Removed for Guests][FONT=Tahoma, Arial] ، این موشک کروز مافوق صورت که در سال 2007 توسط نیروهای مسلح هند به کار گرفته شد و برد آن 290 کیلومتر است در شمال غربی این کشور با موفقیت از یک پرتابگر سیار پرتاب شد.
[FONT=Tahoma, Arial] موشک موسوم به "براهموسی" با طول 10 متر و قطر 70 سانتیمتر میتواند کلاهکی به وزن 200 تا 300 کیلوگرم با خود حمل کند.
[FONT=Tahoma, Arial] در مارس 2013 نیز یک نمونه دیگر موشک براهموس را پرتاب کرده بود و قصد دارد در سال جاری میلادی نوعی دیگر را نیز از یک هواپیمای "سوخوی 30 ام ک آی" پرتاب کند.
آزمایش موفق موشک کروز توسط هند
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 2097 بار
- سپاسهای دریافتی: 2074 بار
Re: آزمایش موفق موشک کروز توسط هند
مزاح هفته:
ضمن تشکر از زحمات پرسنل زحمتکش صنایع دفاعی هند که علی الرغم تمام تحریم های یکجانبه غرب، که با تلاش شبانه روزی بهمراه پرسنل خودفروخته و جان برکف روسی مشغول ارتقا و تجهیز نیروهای دفاعی خود هستند؛ باید عرض کنم از وقتی که بنده بخاطر دارم هند و روسیه مشغول آزمایش و ارتقای موشک کروز "براهموس" بودند! من نمیدونم کی این ارتقا و تست ها قراره تموم بشه. 125 نسخه از این موشک تا کنون طراحی و توسعه داده شده و احتمالاً تا انتهای سده ی فعلی در خدمت خواهد بود!
حاضرم شرط ببندم که اگه در آرشیو خبرها بگردیم این تیتر "آزمایش موشک کروز براهموس هند" حداقل در 6 سال گذشته بارها عنوان شده!
فقط امیدوارم خسته نشن این عزیزان!
ضمن تشکر از زحمات پرسنل زحمتکش صنایع دفاعی هند که علی الرغم تمام تحریم های یکجانبه غرب، که با تلاش شبانه روزی بهمراه پرسنل خودفروخته و جان برکف روسی مشغول ارتقا و تجهیز نیروهای دفاعی خود هستند؛ باید عرض کنم از وقتی که بنده بخاطر دارم هند و روسیه مشغول آزمایش و ارتقای موشک کروز "براهموس" بودند! من نمیدونم کی این ارتقا و تست ها قراره تموم بشه. 125 نسخه از این موشک تا کنون طراحی و توسعه داده شده و احتمالاً تا انتهای سده ی فعلی در خدمت خواهد بود!
حاضرم شرط ببندم که اگه در آرشیو خبرها بگردیم این تیتر "آزمایش موشک کروز براهموس هند" حداقل در 6 سال گذشته بارها عنوان شده!
فقط امیدوارم خسته نشن این عزیزان!
- سپاسهای ارسالی: 1226 بار
- سپاسهای دریافتی: 570 بار
چند عکس از موشک براهموس BRAHMOS БРАМОС و دو مدل از مدلهای مختلف موشکهای هم خانواده این موشک ضمیمه میگردند.
یک توانمندی ویژه موشکهای سطح پرتاب این خانواده اینستکه آنها توانایی پرتاب از زیرزمین پس از شکافتن سطح زمین را دارا میباشند.
موشک ضد سطح براهموس BRAHMOS БРАМОС
موشک ضد سطح براهموس BRAHMOS БРАМОС بهنگام پرتاب از زیردریایی
موشک براهموس BRAHMOS БРАМОС و موشک ضد سطح براهموس-م BRAHMOS-M БРАМОС-М
موشک هوا به سطح براهموس-آ BRAHMOS-A БРАМОС-А
یک توانمندی ویژه موشکهای سطح پرتاب این خانواده اینستکه آنها توانایی پرتاب از زیرزمین پس از شکافتن سطح زمین را دارا میباشند.
موشک ضد سطح براهموس BRAHMOS БРАМОС بهنگام پرتاب از زیردریایی
موشک براهموس BRAHMOS БРАМОС و موشک ضد سطح براهموس-م BRAHMOS-M БРАМОС-М
- سپاسهای ارسالی: 1226 بار
- سپاسهای دریافتی: 570 بار
میگ 35 نوشته شده:با سلام خدمت دوستان،میخواستم ازتون بپرسم فرق این موشک با موشک یاخونت تو چیه؟
دوست عزیز سلام،
خانواده موشکی Яхонт (با ترانسلیتراسیون فارسی «یاخونت» و تلفظ «یاخَنت» با تأکیدِ «ا») یک خانواده موشکیِ ضد سطح روسی است که متشکل از گونههایِ صادراتیِ بعضی از موشکهایِ خانواده Оникс (با ترانسلیتراسیون فارسی «اونیکس» و تلفظ «اُنیکس» با تأکیدِ «اُ») است. موشکهای خانواده اونیکس موشکهای بسیار تواناتری از موشکهای خانواده یاخونت هستند و قابل صادرات نمیباشند.
خانواده موشکی БРАМОС (به هندی «BRAHMOS» و با ترانسلیتراسیون فارسی «براموس» و یا «براهموس») متشکل از موشکهایی از خانواده موشکی یاخونت جهت «تولید» در «هند» هستند.