فوری: غرق شدن یک فروند زیر دریایی کلاس غدیر در بندر عباس
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 55 بار
- سپاسهای دریافتی: 157 بار
فوری: غرق شدن یک فروند زیر دریایی کلاس غدیر در بندر عباس
با سلام خدمت دوستان گرامی طبق آخرین اطلاعات بدست آمده توسط اینجانب از طرف پرسنل پایگاه یکم دریایی ارتش در بندر عباس صبح روز جمعه 29 فروردین یک فروند زیر دریایی کلاس غدیر احتمالا بر اثر نقص فنی هنگام انجام عملیات قوس و صعود کنترل خود را از دست میدهد و به اعماق آب میرود. طبق آخرین اخبار بدست آمده چهار نفر توانستند با خروج از زیر دریایی جان خود را نجات دهند و بقیه هم شهید شدند تاکنون هیچ اقدامی جهت بیرون کشیدن آن انجام نشده است همچنین هیچ گونه خبری هم از رسانه ها منتشر نشده است و مسائل حفاظتی به شدت رعایت میگردد. امیدوارم دوستان سنترالی در مورد این حادثه اظهار نظر کنند
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif] تو نمی توانی باور کنی ،برای کسی که باور دارد همه چیز امکان پذیر
- محل اقامت: Tabriz
- سپاسهای ارسالی: 6254 بار
- سپاسهای دریافتی: 1515 بار
Re: فوری: غرق شدن یک فروند زیر دریایی کلاس غدیر در بندر عباس
mahdybadrykoohi نوشته شده:با سلام خدمت دوستان گرامی طبق آخرین اطلاعات بدست آمده توسط اینجانب از طرف پرسنل پایگاه یکم دریایی ارتش در بندر عباس صبح روز جمعه 29 فروردین یک فروند زیر دریایی کلاس غدیر احتمالا بر اثر نقص فنی هنگام انجام عملیات قوس و صعود کنترل خود را از دست میدهد و به اعماق آب میرود. طبق آخرین اخبار بدست آمده چهار نفر توانستند با خروج از زیر دریایی جان خود را نجات دهند و بقیه هم شهید شدند تاکنون هیچ اقدامی جهت بیرون کشیدن آن انجام نشده است همچنین هیچ گونه خبری هم از رسانه ها منتشر نشده است و مسائل حفاظتی به شدت رعایت میگردد. امیدوارم دوستان سنترالی در مورد این حادثه اظهار نظر کنند
امیدوارم خبر صحت نداشته باشه.
- سپاسهای ارسالی: 72 بار
- سپاسهای دریافتی: 490 بار
mahdybadrykoohi نوشته شده:... همچنین هیچ گونه خبری هم از رسانه ها منتشر نشده است و مسائل حفاظتی به شدت رعایت میگردد. امیدوارم دوستان سنترالی در مورد این حادثه اظهار نظر کنند
اگه خبرش حفاظتیه ، چرا شما منتشر کردی ؟بعدشم مثلا ما چه اظهار نظری راجب چیزی که هیچ چیش معلوم نیست (و تازه اگر هم معلوم بود ما نه سر پیازیم و نه ته پیاز) بکنیم ؟
آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
سلام خدمت دوستان عزیز این خبر درست بوده ولی از این 4نفرکه پیدا شده اند دو نفر انها به شهادت رسیدند اقایان الیاس ایراندوست و قاسم محمودعربی که بعلت فشار بیش از حد سر انها از بین رفته است و دو نفر دیگر انها در بیمارستان بستری هستند و تقریبا در این کلاس از زیردریایی 11 نفر پرسنل دارد می توان گفت که از سرنوشت 7 نفر دیگر معلوم نیست این زیردریایی در پشت جزیره لارک به زیر آب رفته و از سرنوشت زیردریایی هم خبری نیست
- سپاسهای ارسالی: 3942 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
جالب هست ؟!
کاربر (mahdybadrykoohi) اعلام کننده خبر 5 سال عضویت 17 ارسال داشته و تائید کننده آن (کوروش 127) در همین روز عضو شده است و تنها همین یک پست دارد ! بین عضویت ایشان و ارسال 10 دقیقه فاصله وجود دارد .
منظور خاصی ندارم اما اگر حداقل اطمینان از جانب شروع کننده مبحث بود قطعاً دیر یا زود موضوع به صورت غیر رسمی منتشر می گردید و نیازی به خود تائیدی نبود !
شایعات زیادی از همین ارسال ها در محیط مجازی شروع شده است ...
کاربر (mahdybadrykoohi) اعلام کننده خبر 5 سال عضویت 17 ارسال داشته و تائید کننده آن (کوروش 127) در همین روز عضو شده است و تنها همین یک پست دارد ! بین عضویت ایشان و ارسال 10 دقیقه فاصله وجود دارد .
منظور خاصی ندارم اما اگر حداقل اطمینان از جانب شروع کننده مبحث بود قطعاً دیر یا زود موضوع به صورت غیر رسمی منتشر می گردید و نیازی به خود تائیدی نبود !
اگر بخواهند در مقابل دین ما بایستند ، ما در مقابل همه دنیای آنان خواهیم ایستاد ... امام خمینی (ره)
- سپاسهای ارسالی: 55 بار
- سپاسهای دریافتی: 157 بار
Amin.Rz نوشته شده:جالب هست ؟!
با سلام خدمت دوستان گرامی لازم به ذکر است که این فقط در حد یک خبر است و به دلایلی مطمعنا هیچگاه از طریق رسانه های رسمی اعلام نخواهد شد کاربران محترم خصوصا [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0][COLOR=#d49600]Amin.Rz میتوانند جهت حصول اطمینان بیشتر از پرسنل نداجا در پایگاه یکم دریایی پرس و جو کنند . [COLOR=#d49600]Amin.Rz نوشته اند شایعات زیادی شروع شده ولی بنده به شخصه چیزی پیدا نکردم. اگر لینکی دارید قرار بدید ما هم ببینیم. لازم به ذکر است غرق شدن زیر دریایی در کشور های پیشرفته دنیا هم اتفاق می افتد و چیز غیر عادی نیست مثلا روسیه یا زیر دریایی اتمی آمریکا که با 350 خدمه در اقیانوس اطلس مچاله شد(بر اثر فشار آب) .......
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif] تو نمی توانی باور کنی ،برای کسی که باور دارد همه چیز امکان پذیر
با سلام خدمت دوستان و اقای amin rz که گفته اند جلوی دین ایستاده ایم شما اسم کوروش را دیدید که جلوی ما می ایستید من خودم در زیردیایی خدمت کردم و برای اینکه بتوانم صحت آن را تایید کنم عضو شدم و گرنه دلیلی ندارد که به قول شما شایعه کنیم این تنها اتفاق زیردریایی های که به اسم میدجت ( کلاس غدیر) نیست چند سال پیش هم چندین غواص به علت خروج از این زیردریایی ها جان خود را از دست داده اند . زیردریایی فوق در پشت جزیره لارک که عمق انجا حدودا80 متر است غرق شده است و تا هم اکنون 5 نفر انها پیداشده اند که تنها دو نفر انها در بیمارستان بستری هستند و 3نفر آنها هم جان خود را از دست داده اند
-
- سپاسهای ارسالی: 331 بار
- سپاسهای دریافتی: 150 بار
Amin.Rz نوشته شده:جالب هست ؟!
کارکارانگلیساس
اول شایعه راه می اندازند بعدش خودشون تائید می کنن
پشت هر توطئه بوی استعمار پیر می یاد
-
- سپاسهای ارسالی: 373 بار
- سپاسهای دریافتی: 1777 بار
واقعیتش به هیچ چیز نباید اعتماد کنی و بعد من به من مشکوک چه برسه به ...
ولی جایی که بنده با دو تا چشمای آستیکمات خودم سال 90 سقوط جنگنده f-5E پایگاه چهارم شکاری دزفول رو در زمان برگذاری رزمایش در تبریز وسط فلکه آذربایجان دیدم بعد توی اخبار شنیدم نمیدونم هواپیما جنگنده نبود اول گفتن بعد دیدن نمیشه گفتن آموزشی بود و از این چیزا دیگه کلا هیچ خبری رو نه باور کردم نه تکذیب
ولی جایی که بنده با دو تا چشمای آستیکمات خودم سال 90 سقوط جنگنده f-5E پایگاه چهارم شکاری دزفول رو در زمان برگذاری رزمایش در تبریز وسط فلکه آذربایجان دیدم بعد توی اخبار شنیدم نمیدونم هواپیما جنگنده نبود اول گفتن بعد دیدن نمیشه گفتن آموزشی بود و از این چیزا دیگه کلا هیچ خبری رو نه باور کردم نه تکذیب
به رویاهایت بی اندیش ..........
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
با سلام
من هنوز به این ماجرا به چشم یک شایعه نگاه می کنم. نمی دانم چرا انتشار این شایعه درست مصادف شده با غرق شدن کشتی کره جنوبی!
من هنوز به این ماجرا به چشم یک شایعه نگاه می کنم. نمی دانم چرا انتشار این شایعه درست مصادف شده با غرق شدن کشتی کره جنوبی!
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *