جنگ سوم غزه ؛ چرا؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4785 بار
سپاس‌های دریافتی: 7076 بار

جنگ سوم غزه ؛ چرا؟

پست توسط bamn »

با سلام . سه روز است که نوار غزه به شکل وحشیانه ای بمباران می شود و مقاومت اسلامی فلسطین هم پاسخ این بمباران را می دهد .

اما چرا رژیم صهیونیستی این زمان را برای درگیر شدن با غزه انتخاب کرده است؟

صهیونیست ها همواره برای راه انداختن جنگ و درگیری زمانبندی مشخصی دارند و هیچگاه بی گدار به آب نمی زنند .

جنگ 22 روزه غزه مصادف شد با تغییر در کاخ سفید . جورج بوش داشت می رفت و باراک حسین! اوباما داشت می آمد . اسرائیل جنگ 22 روزه غزه را راه انداخت ؛ اگر پیروز می شد یک بار دیگر این بارکه را در اختیار و انقیاد خود داشت و اگر شکست می خورد رسانه ها طوری صحنه آرایی می کردند که انگار اوباما باعث و بانی توقف جنگ شده است .

جنگ 8 روزه غزه کمی بعد از آن آغاز شد که آتش جنگ داخلی در سوریه این کشور را کاملاً دامنگیر کرده بود و رسانه های عربی سرگرم جنگ لفظی با رسانه های طرفدار حکومت سوریه بودند . امیر قطر هم به تازگی از نوار غزه دیدار کرده بود و این احتمال وجود داشت که رگ ناسیونالیسم عربی فلسطینی ها باعث شود تا در جنگ با اسرائیل محور شیعه مقاومت را نادیده بگیرند . اما اینگونه نشد و جریان مقاومت رسماً و علناً از ایران بخاطر حمایت هایش تشکر کرد .

حالا جنگ سوم غزه ظاهراً آغاز شده است . کمی پس از آنکه شعله های جنگ سوریه به دامن کشور عراق افتاده و رسانه های مغرض عربی و (متاسفانه) شیعی هرچه بیشتر بر طبل تو خالی جنگ شیعه و سنی بجای جنگ تروریستم - مقاومت می کوبند . کافی است نگاهی به پیامک های زیرنویس شده در شبکه الجزیره مباشر داشته باشید تا به عمق فاجعه رخ داده توسط این رسانه ها پی ببرید .

حالا اسرائیل دارد دوباره از این موقعیت سواستفاده می کند چون می داند این بار جریان های مقاومت فلسطینی محافظه کارانه تر از قبل متحدانشان را برای جنگ با اسرائیل انتخاب خواهند کرد .

شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

Re: جنگ سوم غزه ؛ چرا؟

پست توسط KH.I.A.2500 »

با سلام و درود

اسرائیل استراتژی نظامی خودش را بر پایه پیشگیری بنا کرده. به همین خاطر برای آغاز یک جنگ نیاز به دلیل موجهی ندارد و صرفاً با یک بهانه جزئی و غیر قابل پیش بینی، جنگ به راه می اندازد. فایده اش این است که با این کار اسرائیل می تواند مخالفان خود را همیشه در وضعیتی ضعیف نگه دارد. چند سال فلسطینی ها به ساخت و ساز و آبادانی می پردازند، در یک جنگ اسرائیل همه را دوباره تخریب می کند و فلسطینی ها باید دوباره از نو شروع کنند. این طوری فلسطینی ها همیشه دغدغه تأمین ابتدایی ترین نیازهای زندگی را خواهند داشت و از همه لحاظ عقب خواهند ماند و خطری برای آینده اسرائیل ایجاد نخواهند کرد.

شنیدم که دیروز خالد مشعل گفت: «از دنیا انتظار کمک کردن داریم ولی برای کمک منتظر نمی مانیم».
من گمان می کنم روی این سخن خالد مشعل بیشتر با حامیان همیشگی اش در محور مقاومت است. خالد مشعل با این حرف غیر مستقیم از ما درخواست کمک کرده. بعد از آن همه ماجراهایی که افراطیون فلسطینی در سوریه پیش آوردند، حالا رهبران فلسطینی مطمئن نیستند که آیا دوباره از سوی ایران و یا شاید هم سوریه مورد حمایت قرار خواهند گرفت یا خیر. اسرائیل هم دقیقاً با علم کامل به این قضیه یک جنگ جدید را می خواهد به راه بیندازد. این بهترین فرصت برای سرکوب فلسطینیان است. اسرائیلی ها فکر می کنند کارهایی که رهبران فلسطینی و افراطیون فلسطینی در مورد سوریه انجام داده اند باعث می شود تا ایران، سوریه و حزب الله دیگر از فلسطین حمایت نکنند و سلاح برایشان نفرستند و این بهترین فرصت برای در هم شکستن مقاومت فلسطینیانی است که دیگر به قوت گذشته موشک و سلاح در اختیار ندارند.

ولی پیش بینی من این است که اسرائیل شاید از بابت سوریه درست فکر کند(به خاطر زخم هایی که افراطیون فلسطینی در این مدت بر پیکر سوریه وارد کردند) اما از بابت ایران کاملاً در اشتباه است. من اطمینان دارم اگر فلسطینی ها(حماس، جنبش جهاد اسلامی) از ما درخواست کمک کنند، ایران بی شک با قدرت به آن ها کمک خواهد کرد. حزب الله هم به خاطر رابطه محکمی که با ما دارد اگر ما با آن ها گفتگو کنیم، قطعاً بر خلاف انتظار صهیونیست ها، از فلسطین حمایت خواهد کرد. این سخن رهبر را فراموش نکنید(قریب به مضمون): «هر کجا اسرائیل باشد یک طرف دیگر حتماً ما هم هستیم».

رهبران فلسطینی می دانند که حاکمان کشورهای عربی(کشورهای عربی خارج از حوزه مقاومت) حتی یک چوب کبریت هم برای جنگ با اسرائیل آتش نخواهند زد چون امریکا پس گردن همه آن ها را محکم گرفته. در جنگ 8 روزه نه آقای مرسی و نه آقای اردوغان و نه هیچکدام از مدعیان دیگر حتی یک ترقه کبریتی برای فلسطین نفرستادند. این در حالی بود که اسرائیل داشت فلسطینی ها را قتل عام می کرد و در نهایت فجر5 بود که رفت و در تل آویو فرود آمد.
الان هم باور من این است که اسرائیل اگر جنگی راه بیندازد فقط حماقت کرده است. این کار اسرائیل فقط باعث کمرنگتر شدن اختلاف ها میان فلسطین و سایر اعضای مقاومت خواهد شد. این جاست که افکار عمومی به این فکر می افتند که اگر جنگ شیعه و سنی است پس حمایت ایران از فلسطین چیست؟ پس چرا داعش یک تیر هم به سمت اسرائیل شلیک نمی کند؟ پس چرا حاکمان مدعی رهبری جهان عرب و جهان اسلام به فلسطین کمک نمی کنند؟

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

اَاَاَاَ ....واقعاً تموم شد؟ یعنی توی غزه و سوریه و عراق و اکراین دیگه هیچ خبری نیست؟! همه جا امن و امان است؟ بابا چرا روزه همتون رو برده؟!!!!!!! 

طبق آخرین اخبار منتشر شده یک یا چند پهباد ساخت نیروهای مقاومت غزه بر فراز برخی اهداف مهم در سرزمین های اشغالی پرواز کرده و اقدام به عکس برداری نموده اند . منابع خبری اسرائیل این خبر را تایید کرده اند و هیچ گزارشی هم از سرنگون کردن این پهبادها منتشر نشده و دست کم یکی از آنها به سلامت در غزه فرود آمده است .  

صلوات

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

سه شب پیش که حمله زمینی اسرائیل به غزه آغاز شد از شبکه های ماهواره ای تصاویر زنده نبرد پخش می شد و بنده یک ساعتی آنها را مشاهده کردم . اما امروز سحر که بیدار شدم و تلوزیون را روشن کردم تصاویر زنده ای که الجزیره مباشر از نبرد شمال غزه پخش می کرد شکه کننده بود . تا به حال همچین درگیری شدیدی ندیده بودم . تعداد انفجارهایی که در محور درگیری رخ می داد آنقدر زیاد بود که انگار اسرائیلی ها بجای شلیک تفنگ فقط با تانک شلیک می کنند! نمی دانم تلفات دو طرف در این درگیری چقدر بوده اما اگر اسرائیلی از تعداد کشته های 2-3-4 یا حتی 8-9 نفری خبر دادند اصلاً باور نکنید!

صلوات

ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”