رونمایی از 4 پروزه دفاعی ، امروز

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 130 بار

Re: رونمایی از 4 پروزه دفاعی ، امروز

پست توسط Behzad.ir »

, عکس فتوشاپ نیست واین جنگنده شفق 16000 هست که فرانسه هم یک نسخه از اون رو تحت لیسانس صنایع هواپیمایی جمهوری اسلامی با نام میراژ 2000 تولید میکنه

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

TD نوشته شده:دوستان نظرتون در مورد این تصویر که یکی از کاربرا تو سایت ارتشی گذاشته چیه؟

هواپیمای جنگنده جدید ساخته شده توسط صنایع هواپیما سازی جمهوری اسلامی در حال هدایت به رمپ

تصویر

بنظر میاد فتوشاپ باشه

JF-17 که رنگش رو با فتوشاپ عوض کردن !

تصویر

عکس فتوشاپ نیست واین جنگنده شفق 16000 هست که فرانسه هم یک نسخه از اون رو تحت لیسانس صنایع هواپیمایی جمهوری اسلامی با نام میراژ 2000 تولید میکنه

؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

تصویر
تصویر

دو تصاویر بالا نشان دهنده دو موتور از خانواد طلوع هست و نشان می دهد که فرضیه من درباره تبدیل شدن نام طلوع به عنوان برنده حداقل در بخش موتورهای مینی جت نسبتادرست بود !

اما تصویر زیر !

تصویر

موتور بومی J-90

حرف J که همان جت هست اما عدد 90 ممکن هست که به سال 1390 اشاره می کند !

کاربران قدیمی این سال و این تاپیک رو به خاطر دارن !

یعنی احتمالا این موتور همانیست که خبر نمایش در آن نمایشگاه تیرماه سال 90 منتشر شد ولی تصویر ازش بیرون نیامد !

الیته نام J-90 تداعی کنند نام J-85 هم هست و این نام نشان می دهد که مبنای این موتور همان موتور J-85 هست !

من یکی دو سال پیش خبر داشتم که رضایت از آزمایش J-85 بومی بیش از 70 درصد بود و احتمالا تا به حال مشکلات باقی مانده حل شده است !

البته من دقیق اطلاع ندارکه منظور J-85 اورجینال بوده یا نمونه بهینه سازی ، ولی بنظر من منظور همین J-90 بوده !
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”