گروه‌های مبارز جنگ های خاورمیانه، غزه‌ای های داعشی تر از داع

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

گروه‌های مبارز جنگ های خاورمیانه، غزه‌ای های داعشی تر از داع

پست توسط senaps »

سلام....
داعش در سراسر دنیا طرفدار های زیادی داره... طرفدار هایی که به قولی در داعشی بودن از خود داعش جلو زدن!! برای مثال، یه گروه لیبیایی به اسم کتیبه البیطار اللیبی ( راستش اسمش رو درست نتونستم بخونم! ولی مشخصا یه گروه از مهاجرین جهادی اهل لیبی هستش!).. عناصر این گروه، همین چند وقت پیش نقش کلیدی در دفاع در مقابل حملات جبهه النصره به جنوب حسکه در المرکزه داشتن که در این راه کلی هم تلفات دادن! و حالا هم برای داعش به عنوان خط شکن در حملات به دیرالزور عمل میکنن...
اما مسئله‌ای که هست اینه که برخی فکر میکنن که این جور گردان ها و دسته‌های نظامی، فقط برای کشورها و یا مناطقی درب و داغون و طرفدار تروریسمه مثل همون لیبی و پاکستان و داغستان...
با این وجود، شاید اگر بگم یکی از همین دست گروه‌های داعشی تر از داعش اهل غزه هم هست! بله از غزه‌ای که این روزها همه عصبی هستیم که اسرائیلی ها دارن میزننش...
شاید دلیل اینکه تعجب نمی‌کنین از شنیدم چنین حرفی، دیدن هزاران باره‌ی صحبت های بعد از جنگ غزه‌ای ها بوده که از همه تشکر میکردن برای کمکشون در جنگ غیر از ایران!! و همه رو برادر خودشون معرفی میکردن غیر از ایران! :)...
شاید هم دلیلش دیدن راهپیمایی ها و صلوات فرستادن ها و خوشحالی کردن هاشون با پرچم داعش برای پیشروی های داعش به سمت بغداد و کربلا باشه که متعجب نمی‌شید از این مسئله...
به هر حال، خیانت غزه‌ای ها اونقدر زیاده که هزار و یک دلیل برای تعجب نکردن از حمایتشون از گروه هایی مثل داعش بر علیه ایران و شیعیان داشته باشید! اما امروز من نمیخوام به این مسائل بپردازم! هدف این مطلب، معرفی یکی دیگر از گروه های مبارز جنگ های خاور میانه هست...
گروهی از متشکل از نیروهایی اهل غزه، در حال جنگ بر علیه محور مقاومت، طرفدار داعش و در حال کشتار شیعیان و علویان در سوریه...

در این مطلب، من هیچی نمی‌گم! فقط تعدادی عکس جمع اوری شده رو میذارم... باقیش بمونه برا بعد! :)

[External Link Removed for Guests] 
  دینی در غزه که سال قبل در سوریه و در حالی که برای داعش می‌جنگید کشته شد. 
 [External Link Removed for Guests]   مظلوم غزه در حال نشان دادن حمایت خود از مبارزین مظلوم داعش... 
 [External Link Removed for Guests]   در دسامبر ۲۰۱۳ در حمایت از داعش: ترجمه احتمالی متن: از غزه‌ی سربلند به مجاهدین دولت اسلامی: به خدا سوگند که شما را دوست میدارم. جنبش جهادی  
 [External Link Removed for Guests]   العطل: دکتر غزه‌ای که برای داعش در سال قبل بمبگذاری انتحاری  
 [External Link Removed for Guests]   غزه‌ی سربلند: یبعت ما با امیرالمومنین ابوبکر البغدادی است. فوریه ۲۰۱۴ سرباز غزه‌ای... 
 [External Link Removed for Guests]   پرچم داعش بر سواحل غزه... 
 [External Link Removed for Guests] سرور و شادی مردم مظلوم غزه به مناسبت پیشروی های داعش در مناطق عراق و قتل عام شیعیان...

نیروهای غزه‌ای که در سوریه برای داعش می‌جنگند، اسم گردان خودشون رو ابوالنور المقدیسی گذاشتند. شهید! بزرگ! سلفی های غزه...

[External Link Removed for Guests]   منتشر شده در اوریل امسال از تمرینات گردان های ابوالنور المقدیسی.
ترجمه احتمالی متون عکس: مجاهدین غزه‌ای دولت اسلامی در  
 [External Link Removed for Guests]   الغزه‌ای از کشته‌های گردان ابوالنور امقدسی در سوریه... 
 [External Link Removed for Guests]  دخانیات توسط غزه‌ای های عضو داعش در سوریه....

[External Link Removed for Guests]   از بین بردن دخانیات به کودکان مظلوم غزه‌ای... 
 [External Link Removed for Guests]  ‌ی پلیس داعش در حلب، جایی که نیروهای غزه‌ای حضور دارن... 
به خدمت عزیزان خواننده این نکته رو عرض میکنم که اگر ترکیب غزه‌ای ها در کنار داعش + حلب + ایران + سرهای بریده‌ی شیعیان هیچ معنای بخصوصی نداره، پیشنهاد میکنم اخبار رو کمی بهتر مورد مطالعه قرار بدید...

[External Link Removed for Guests]   احتمالی متن: از مجاهدین غزه‌ای در دولت اسلامی شام و عراق، گردان شیخ ابوالنور  
یه صحبت هایی مطرح میشد از اینکه وقتی بلای طبیعی بدی رخ میده و کلی ادم کشته میشن... میگفتن به خاطر گناهکار بودن مردمه؟؟؟ میخواستم اون صحبت اون روحانیون رو که متاسفانه پیداش نمی‌کنم رو بذارم کنار 3 هزار کشته و بیش از 10 هزار زخمی در جنگ اخیر غزه... ( و من الله توفیق)...

مسئله‌ای که هست اینه که مردم غزه، قبلا شهادت صدام حسین رو به عنوان قهرمانشون عذاداری کردن!! همچنین شهادت! بن‌لادن رو... بنابراین، پر بیراه نیست که با توجه به ژست ضد اسرائیلی داعش، مردم غزه اینجوی به سمتش گرویده باشن و بهش علاقه نشان بدن... به هر صورت، داعش جایگزین جدید صدام برای له کردن صهیونیست ها و ازاد کردن فلسطینه و این چیزی هستش که مردم غزه میخوان...

[External Link Removed for Guests]   از عناصر غزه‌ای عضو داعش، در حال حرکت برای ازاد سازی قدس از دست صهیونیست ها.... نمای گرافیکی طراحی شده توسط مردم مظلوم غزه... 
 [External Link Removed for Guests]  ‌ی مظلوم غزه‌ای حمایت خودش از داعش رو اعلام میکنه... 
 [External Link Removed for Guests]   مظلوم غزه‌ای تابلویی در حسکه زدن با این مضمون: ما در عراق و شام می‌جنگیم و چشممان به قدس است... 
 [External Link Removed for Guests]  قدس، گریه نکن؟... فایل گرافیکی طراحی شده توسط مردم مظلوم غزه که نشون میده سرباز مظلوم داعش به فکر قدسه...

[External Link Removed for Guests] :)) :)))
طرح گرافیکی مردم مظلوم غزه با مفهموم ایستادگی مردم مظلوم فلسطین با عناصر مظلوم داعش در مقابل دشمنانش...

در پایان، تعجب نمی‌کنم اگر در طول 5-10 سال اینده، امارت غزه تحت نظر دولت اسلامی تشکیل بشه و یا شاید حتی زودتر از زمان....
همچنین، توجه خوانندگان محترم رو به این دو لینک جلب میکنم:
تشیع جنازه در غزه با [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

Re: گروه‌های مبارز جنگ های خاورمیانه، غزه‌ای های داعشی تر از

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام

در رابطه با آن مطالبی که در بالا نوشته شده چیزهای زیادی هست که دوست داشتم توضیح دهم ولی خلاصه کلام را برایتان می نویسم.
ظاهراً منظور نویسنده آن مطالب این است که مردم ایران دیگر از فلسطین حمایت نکنند. بالاخره این هم نظریست ولی حقیقتش را بخواهید جمهوری اسلامی برنامه بهتری دارد. قرار است نوک پیکان را دوباره به جهت درستش برگردانیم آن هم با حمایت بیشتر!

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
New Member
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط senaps »

خیر منظور بنده (نویسنده‌ی اصلی مطلب!) این نیست که دیگه از اینها حمایت نکنیم...
منظور بنده این است که مردم رو گول نزنیم که مردم در غزه عاشق چشم و ابروی ما هستن همشون و باید بدونیم و خبرداشته باشیم که همچین تحرکاتی هم در اونجا هست و باید حواسمون باشه که خودمون رو گاز نگیرن اینها...
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: مشهدمقدس
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 30 بار
تماس:

پست توسط arya36 »

بنده چند وقت پیش مشابه چنین مطلبی رو در یکی از سایتها که اتفاقا پاتوق بچه های مذهبی و انقلابی نیزهست به رشته تحریر درآوردم و در اونجا نوشتم که متاسفانه گروه حماس یک گروه وهابی سلفی استکه هم اکنون بخشی از نیروهایش در کشور سوریه مشغول جنگ با شیعیان هستند و....بعد از نوشتن این مطلب سیل اتهامات و موضعگیریهای منفی بسوی من سرازیرشد!عده ای من رو اسرائیلی خطاب کردند!عده ای من رو عامل دشمن معرفی کردند!عده ای من رو مخالف نظام ورهبری قلمداد کردند!!و بر من شوریدند که چرا چنین تهمت بزرگی رو به برادران مسلمان ومظلوم فلسطینی! میزنم و میخواهم به دروغ مردم را نسبت به آنها بدبین کنم و مظلومیت مردم غزه را زیرسوال ببرم! و مهمترین دلیل برخورد آنها با بنده عدم اطلاعشان از واقعیتهای موجود بود،البته من در انجا اسناد مدارک زیادی را ارائه نمودم که واقعا باعث تعجب خیلیها گردید.البته بحث دراینباره زیاداست اما بسیاری از مطلعین سیاسی وغیرسیاسی،این واقعیت تلخ را پذیرفته اند که «حماس در حوادث پیش آمده در کشورسوریه به ایران خیانت کرد»
این نکته رو فراموش کردم که بگم:دیروز در اخبار خوندم که از مجموع 2100 نفری که تاکنون در عراق عملیات انتحاری ا نجام داده اند،تعداد 1200 نفر از آنها فلسطینی بوده اند!
New Member
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 35 بار

پست توسط alphaprim »

arya36 نوشته شده:بنده چند وقت پیش مشابه چنین مطلبی رو در یکی از سایتها که اتفاقا پاتوق بچه های مذهبی و انقلابی نیزهست به رشته تحریر درآوردم و در اونجا نوشتم که متاسفانه گروه حماس یک گروه وهابی سلفی استکه هم اکنون بخشی از نیروهایش در کشور سوریه مشغول جنگ با شیعیان هستند و....بعد از نوشتن این مطلب سیل اتهامات و موضعگیریهای منفی بسوی من سرازیرشد!عده ای من رو اسرائیلی خطاب کردند!عده ای من رو عامل دشمن معرفی کردند!عده ای من رو مخالف نظام ورهبری قلمداد کردند!!و بر من شوریدند که چرا چنین تهمت بزرگی رو به برادران مسلمان ومظلوم فلسطینی! میزنم و میخواهم به دروغ مردم را نسبت به آنها بدبین کنم و مظلومیت مردم غزه را زیرسوال ببرم! و مهمترین دلیل برخورد آنها با بنده عدم اطلاعشان از واقعیتهای موجود بود،البته من در انجا اسناد مدارک زیادی را ارائه نمودم که واقعا باعث تعجب خیلیها گردید.البته بحث دراینباره زیاداست اما بسیاری از مطلعین سیاسی وغیرسیاسی،این واقعیت تلخ را پذیرفته اند که «حماس در حوادث پیش آمده در کشورسوریه به ایران خیانت کرد»
این نکته رو فراموش کردم که بگم:دیروز در اخبار خوندم که از مجموع 2100 نفری که تاکنون در عراق عملیات انتحاری ا نجام داده اند،تعداد 1200 نفر از آنها فلسطینی بوده اند!

برای ما حکم امینت در منطقه رو داره باید تا حد امکان ازش جهت مقابله با اسرائیل استفاده کنیم و نباید از دستش بدیم , به علاوه شایع وهابی بودن مردم غزه مضحکه چون خود وهابی ها هم مردم غزه رو شیعه صدا می کردن . اون چه که کاملا مشخص شده حمایت حماس از جریان ارتش ازاد بود نه داعش نباید این دو باهم اشتباه گرفته بشه ارتش ازد یه چیز دیگس داعش یه چیز دیگه در ضمن عضویت مردم در داعش به دلیل تبلیغات خاصی که داره و ما نباید از این که تعدادی فلسطینی عضو شدن نگران بشیم , حماس هم چوب خیانتش رو به خوبی خورد و باعث شد جنگ تابستان 2014 غزه اینقدر طولانی بشه خالد مشعل هم نشون داد در مدیریت بحراننه بصیرت داره و نه بینش کافی و همین که به دست و پای ایران و حزب الله افتاد کافی هدر نهایت حمایت از غزه چندین ابعاد داره که وقت زیادی می بره که بررسی بشه :shock:
  این روزها همه مدعی هستند که درباره واقعیت به طور کامل می دونند و باقی بی طالاع هستند من که دیگه دام حسابی در این بازار تبلیغات گیج می شم خدا بهمون رحم کنه در این روزگار فتنه هستیم و قادر به درک دقیق جایگاه حق و باطل از هم نیستیم

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

دوست عزیز حقیقت کاملا معلومه ، فقط باید اون رو پذیرفت . اونایی هم که نمی خوان حقیقت رو ببینن و مثل کبک سرشون رو کردن زیر برف یه روز چوب اینکارشون رو می خورن،فقط این وسط کلی منابع و منافع این مملکت نابود میشه که اصلا برای کسی مهم نیست ، شما نگران نباش ...
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3436 بار
سپاس‌های دریافتی: 5879 بار

پست توسط shafagh »

داعش اساسا کاری به اسراییل نداشته و ندارد و اسراییلی ها از این بابت خیالشان راحت است. این یک نشانه و حجت تقریبا و یا بوجهی تلویحا متقن است که اگر داعش نسبتی با مردم مظلوم غزه داشت در حملات دد منشانه اخیر اسراییل با شهر غزه و کشتار مردم غیر نظامی انجا یک حرکت جزیی یا حداقل یک اعتراض یا تهدید زبانی علیه اسراییل از انها دیده می شد در حالیکه داعش در سوریه بیخ گوش اسراییل است و انواع سلاح ها را هم دارد.
البته اگرچه امریکا و اسراییل فعلا از داعش خیالشان راحت است اما گاهی هم خیالشان از ان ناراحت می شود که روزی افراد فریب خورده داعش بیدار شده از داعش بریده و به حماس یا حزب الله لبنان یا بشار اسد پیوسته یا گروه ضد اسراییلی دیگری را بوجود آورند. اگر دقت کنید می بینید که حساسیت امریکا نسبت به داعش در سوریه خیلی بیشتر از عراق است و دلیل اصلی این حساسیت هم همین است در حالیکه امریکا از جهت دیگر یشدت خواهان سرنگونی دولت بشار اسد می باشد.
بهر حال داعش امروز ربطی به مردم و گروه مقاومت غزه ندارد. البته داعش سعی در نفوذ بین عوام سنی مدهب تمامی کشورهای اسلامی را دارد و مسلما برای نفوذ در غزه نیز تلاش هایی کرده اند اما خصوصیت این مردم زجر کشیده که رنج زیادی را در مقاومت مقابل اسراییل دژخیم متحمل شده اند فرق دارد. انها بشدت به جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران متمایل هستند چون بطور ملموس اگاهی یافته اند که بزرگتریت و فعال ترین حامی، پشتیبان و کمک رسان انها در دنیا جمهوری اسلامی ایران بوده است. همچنین انها بی تفاوتی داعش در مقابل حملات اخیر اسراییل به غزه را بچشم دیده اند و بیداریی که رنج مقاومت در برابر حملات اسراییل به انها بخشیده چشم انها را نسبت به این گروه مزور و قدرت طلب باز کرده است. انها نه تنها هیچ گرایشی به داعش ندارند بلکه بدلیل تفاوت عقیده و موضع هیچ ارتباطی نیز با داعش نداشته و ندارند.
بر عکس اگر دقت شود سران و فرماندهان حماس پیوسته به ایران مسافرت داشته و با مسئولین کشوری و لشکری ایران ملاقات ها و نشست های متعددی داشته اند و علاوه بر گفتگو های مختلف، مسئولان نظام و ارتش و سپاه تکنولوژی های ساخت موشک با قدرت ها و برد های مختلف و مهندسی نظامی اینگونه ادوات را در اختیار انها قرار داده اند و از جهات تسلیحاتی دیگر کمک های همه جانبه ای به انها نموده اند و غیر از این ها حمایت های مالی و تدارکاتی و حتی کمک های مردم ایران را هم بدست انها رسانده اند. مردم غزه این حقیقت و واقعیت ها بخوبی خبر دارند و ضمن انکه قلبا و صمیمانه از مردم و و مسئولان جمهوری اسلامی ایران کمال تشکر و قدر دانی را دارند حتی ملت مسلمان ایران را مثل ملت خود می دانند.
داعش نه تنها در سخت ترین شرائط حملات اخیر اسراییل به غزه چشم خود را بر مردم مظلوم غزه بست بلکه درست در همین دوران به شهر و روستاهای عراق حمله کرد و دست به کشتار بیرحمانه مردم غیر نظامی زد بلکه گروه بسیاری از مردان و زنان و کودکان ان مناطق را ترسان و هراسان وادار به ترک خانه و کاشانه خود نمود به مناطق دور و عاری از امکانات زندگی متواری ساخت در حالیکه حتی یک گلوله به سمت اسراییل شلیک نکرد. این جنابات داعش توام با جنایات اسراییل از چشم مردم غزه پنهان نبود و نیست و لذا باید پندار اینکه حماس یا مردم مظلوم انها سنخیتی با داعش ندارد را کنار گذاشت. دل مردم غزه با ایران اسلامی است و سلاح های ایران اسلامی در دست مردم غزه برای دفاع در برابر نیروهای جلاد اسراییل.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 35 بار

پست توسط alphaprim »

FREE MAN نوشته شده:دوست عزیز حقیقت کاملا معلومه ، فقط باید اون رو پذیرفت . اونایی هم که نمی خوان حقیقت رو ببینن و مثل کبک سرشون رو کردن زیر برف یه روز چوب اینکارشون رو می خورن،فقط این وسط کلی منابع و منافع این مملکت نابود میشه که اصلا برای کسی مهم نیست ، شما نگران نباش ...

داداش حرفت متین منم نگفتم چشمم رو بستم فقط پستی رو که فرستادم کامل بخون تصویر
به علاوه منظور من اینه بعضی از مسائل هنوز مشخص نشده و ما فقط بر اساس اخبار بحث می کنیم تصویر
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1171 بار
سپاس‌های دریافتی: 365 بار

پست توسط mo6489 »

ادعای ارتباط داعش با حماس دروغی بیش نیست، تنها خیانتی که حماس کرد خیانت به اسد و اهداف ایران در سوریه بود که البته مثل سگ هم پشیمان شدن! البته این هم بدونید که داعش از کل تشکیلات ارتش آزاد حمایت نظامی نکرد و فقط از نیروهای اخوان المسلمین که در سوریه زیر پرچم ارتش آزاد میجنگیدند حمایت کرد بهشون یاری داد...
این هم مشکلی در حال حاضر در سوریه ایجاد نمیکنه چون نیروهای اخوانی در سوریه نابود شدن کارشون بوسیله همین داعش و النصره یکسره شد!
در ضمن غیر از دفاع از مظلوم در مقابل ظالم اینو هم نمیدونم چرا بعضی ها نمیفهمند که حمایت ما از حماس و غزه در حقیقت در راستای منافع ایران هست و در حقیقت دفاع از منافع خودمونه در مقابل دشمن اصلی...
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 33 بار
سپاس‌های دریافتی: 116 بار

پست توسط lormishju »

ما در خاورمیانه بجز ارمنستان هیچ دوستی نداریم زیرا باقی کشورهای منطقه یا عربند یا سنی .عربها قومی نژاد پرست هستند و ضدیت آنها با ایرانی ها در طول تاریخ بارها بارها اثبات شده است که نزدیک ترین نمونه ی آن جنگ ایران و عراق است.بقیه ی کشورهایی هم که عرب نیستند چون سنی هستند و از نظر سنی ها شیعیان کافر محسوب می شوند جان و مال و ناموس شیعیان را بر خود حلال می دانند شاهد این مدعا هم آزار و تهاجمی است که در مرزهای شرقی ما از جانب کشورهایی نظیر پاکستان و افغانستان و ترکمنستان وجود داشته و دارد یا تهاجماتی که از جانب کشور عثمانی به کشور ما شد.لذا ما باید در بین کشورهای غیرعرب و غیر سنی به دنبال دوست بگردیم.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام به همگی

ما از تمام ظرفیت هایمان در منطقه و جهان باید استفاده کنیم. وقتی ظرفیتی در یک کشوری وجود دارد، ما برای رسیدن به اهدافمان از آن ظرفیت استفاده می کنیم. البته ممکن است این ظرفیت خیلی جزئی و محدود باشد و یا ممکن است بسیار عمیق و گسترده باشد. جمهوری اسلامی هم هدفش اصلاً این نیست که تا تقی به توقی خورد برای خنک شدن دلش مواضع خود را عوض کند. بلکه برای رسیدن به اهداف راهبردی و درازمدتش، خیلی جاها با مدارا و صبر و حوصله زیاد رفتار می کند(به ویژه در رابطه با کشورهای اسلامی؛ چه عرب و چه غیر عرب).
شما فکر می کنید ما الان نمی توانیم به مقدار بسیار زیاد اسلحه به دست مردم بحرین برسانیم تا حکومت را سرنگون کنند؟ گمان می کنید مسلح کردن ملت اکثراً شیعه بحرین که کنار گوش ما زندگی می کنند سخت تر از مسلح کردن ملت اکثراً سنی فلسطین است که بیش از هزار کیلومتر با ما فاصله جغرافیایی دارد؟

امریکایی ها را ببینید، می خواهند سر به تن داعش و النصره و... نباشد ولی با نگاه راهبردی و بلند مدت به قضیه نگاه می کنند و به جای مقابله با آن ها، به دنبال مدیریت آن ها هستند و از آن ها برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کنند.

در رابطه با حمایت جمهوری اسلامی از فلسطین هم لازم است این را یادآوری کنم که این دو دلیل دارد:
-دلیل نخست که بیشتر مورد توجه ملی گرایان قرار می گیرد «منافع ملی» است. با این نگاه و توجیه که جمهوری اسلامی برای دور نگه داشتن دشمن و حفظ امنیت خود باید بیرون از خانه با دشمنش بجنگد و نه درون خانه.
-اما دلیل دوم که اتفاقاً از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران هدف اصلی جمهوری اسلامی بوده و هست و به دور از تعصبات نژادی و یا ملی گرایانه می باشد، یک دلیل دینی و شرعی است. موضوع حمایت از مسلمانان و ایجاد همگرایی و اتحاد در جهان اسلام، حمایت از مظلوم، مبارزه با استعمار و سایر موارد نیز در زیر مجموعه این هدف وجود دارند.

جمهوری اسلامی می خواهد مسلمانانی که صدها سال به بهانه مذهب و... به کشتار یکدیگر می پرداختند، با بردباری و مدارا دور هم جمع شوند تا بتوانند یک اتحاد در جهان اسلام ایجاد کنند. برای رسیدن به این هدف بزرگ هم باید ده ها سال کار تبلیغاتی گسترده و اعتمادسازی انجام دهیم. صبر و مدارا و برخورد عاقلانه در برابر اشتباه های عمدی حاکمان و حکومت های عربی و همزمان هوشیار کردن ملت هایشان باید سالیان سال انجام شود تا آن اتحاد راهبردی پدید آید.

دشمن هم در این مدت بیکار ننشسته و همان طور که می بینید با تمام توان برای پر رنگ کردن اختلاف ها و ایجاد تفرقه میان کشورها و ملت های اسلامی تلاش می کند. افراد و گروه های منحرف و افراطی و جاهل را شناسایی می کند، برایشان زمینه فعالیت فراهم می کند و به طور مستقیم یا غیر مستقیم امکانات در اختیار آن ها قرار می دهد. از میان افراطی ها و منحرفان، برای آن دسته که گرایش به خشونت و کشت و کشتار دارند اسلحه فراهم می کند و برای برخی دیگر که استعداد و توان کافی دارند، شبکه های ماهواره ای فراهم می کند و...

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: بوشهر
سپاس‌های ارسالی: 517 بار
سپاس‌های دریافتی: 364 بار
تماس:

پست توسط mosiuo »

سلام دوستان
من تو سایت تازه واردم و فعلا هم فقط قصد دارم صحبتاتون رو بخونم و حرفی نزنم.اما تواین موضوع فقط یه جمله بگم سعی کنید تو این مساعل یه کم به صورت کلان و استراتژیک تر فکر کنیم .موضوع کاملا واضحه:
ایران اگه بخاد به دین و شریعتش پیابند باشه باید با اسراعیل و امریکا همیشه تنش داشته باشه و لازمه این درگیریها با غرب داشتن چندینسده دفاعی در برابر اوناست که یکی از این سد های دفاعی فلسطینه.پس ایران تا زمانی که تصمیم نگرفته با امریکا و اسراعیل سازش کنه مجبوره سوریه و غزه رو حفظ کنه به هر قیمتی.وگر نه کیه که ندونه که این اعراب ارزشه کمک ندارن.
تو زمان مدرسه یه قلدر تو مدرسه داشتیم که همه ازش میترسیدن.من و 2تا از دوستام که هیچ وقت جلوشون تسلیم نمیشدیم با ما هم کاری نداشتن اما ما برا این که یه روزی فکره درگیر شدن با ما 3نفر رو نکنن همیشه از یکی از بچه های ضعیف کلاس دفاع میکردیم که اتفاقا اون قلدره برا نشون دادن قدرتش همیشه در نبود ما حسابی اون بنده خدا رو اذیت میکرد.
طولانیش نکنم منظورم این بود که استراتژی ایران حمایت از غزه برای جلوگیری از رسیدن امریکا و اسراعیل به خاک خودشه.که نفس درگیر بودن با این کشورها رو هم شریعتش بهش حکم میکنه.پس اینقدر به غزه گیر ندین.
اشک های که پس از هر شکست میریزیم، عرق هایست که برای پیروزی نریخته ایم!!!
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”