مدل نهایی پهپاد RQ 170 ایرانی به پرواز در آمد
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 1171 بار
- سپاسهای دریافتی: 365 بار
Re: مدل نهایی پهپاد RQ 170 ایرانی به پرواز در آمد
ما تمام تجهیزاتی که در طول چند دهه تا حالا رونمایی کردیم و تمام تسلیحاتی که حاصل جهاد خود کفایی در نیروهای مسلح توسط متخصصین دانشگاهی و علمی و مبتکران دلاور در سپاه و ارتش و وزارت دفاع بوده تماما واقعی و برای دشمن حیله گر ثابت شده هست، حالا میخوان هر تبلیغی بکنن و هرطور دوست دارن مانور بدن و همه رو زیر سوال ببرن ولی خودشون هم میدونن در اصل موضوع تفاوتی ایجاد نمیکنه و ما این تسلیحات خاص رو تا حالا ساختیم و کاملا قابلیت عملیاتی دارن، مطمئن باشید اگه واقعی نبودن تا حالا بارها مورد تجاوز و هجوم نظامی دشمن قرار میگرفتیم چه اسرائیل چه آمریکا همه تا حالا فقط پارس کردن و در عمل هیچ غلطی نمیکنن چون توان نظامی ما رو میدونن و در این هیچ شکی نیست...
تنها یک مورد عدم واقعیت داشتیم در مورد رونمایی محصول نهایی نظامی که اون هم فقط در زمان رونمایی ماکت جنگنده قاهر 313 توسط احمدی نژاد آشغال به خاطر سیاسی بازی و تبلیغ خود و کابینه اش بود که به ضرر دستاوردهای نظامی کشور شد و پس از اون تبدیل به بهانه ای در دست دشمن شد تا هر محصول نهایی که رونمایی میکنیم زیر سوال ببره و به خاطر همون ماکت قاهر هم در دل کسانی که اخبار دستاوردهای نظامی ایران رو در جهان دنبال میکنن شک بندازن، متاسفانه به خاطر هوا و هوس شخصی احمدی نژاد به وزارت دفاع وقت فشار آورد تا ماکت قاهر رو به عنوان محصول نهایی و دستآورد دولت خودش رونمایی کنه و آبروی صنعت نظامی کشور بازیچه دستش شد که لعنت خدا بهش!!!
قاهر 313 رو هم بدونید که یک دروغ نیست و طرحی در دست ساخت هست که قطعا حداقل تا قبل از سال 2020 میلادی آماده و رونمایی نمیشه چون پروژه ای بزرگه و در صورتی که انشاالله به نتیجه برسه دستآوردی بزرگ و جهانی در حوزه تولید جنگنده رو برای ایران به ارمغان میاره، ماکت قاهر باید به عنوان پروژه ای در دست ساخت و به عنوان ماکت یک جنگنده در دست ساخت رونمایی میشد نه به عنوان یک محصول نهایی و عملیاتی، تا مثل الان بعد از زمان رونمایی قاهر مردم جهان فکر نکنن که صنعت نظامی ایران یک صنعت تبلیغاتی و تسلیحاتی پلاستیکی و ماکتی هست، که اون هم گفتم باعث و بانی این تبلیغات منفی علیه صنعت پیشرفته نظامی ایران کی شد!
ولی من به همتون اطمینان میدم که هرچی که تا حالا رونمایی کردیم واقعی، عملیاتی و کارآمد بوده، هست و خواهد بود، در مورد آرکیو 170 ایرانی هم دروغی در کار نیست و همه پروازشو دیدن و در مورد ابعادش هم دروغی گفته نشده و سردار حاجی زاده عزیز در زمان رونمایی گفت که این پهپاد 40 درصد ابعاد و اندازه واقعی آرکیو 170 آمریکایی(نمونه اصلی) هست، اصلا هرچه کوچکتر باشه برای مقاصد جاسوسی بهتر هست و البته خود سردار هم گفت که در چهار نوع تیپ و مدل عرضه خواهد شد که قطعا یک یا دو تیپ این پهپاد مشابه نمونه اصلی یعنی با اندازه کاملا برابر با نمونه اصلی آمریکایی خواهد بود و یک تیپ که قراره نقشی مشابه یک بمب افکن کوچک اما رادار گریز داشته باشه از آرکیو 170 آمریکایی بزرگ تر خواهد بود که خود سردار گفته تا پایان سال شمسی مدل های دیگه ساخته میشه، حالا حداکثر ممکنه ساخت نمونه بمب افکنش تا پایان سال 94 هم طول بکشه ولی مثل همیشه هیچ دروغی در کار نیست و اینو خود آمریکا هم با وجود تبلیغات منفیش میدونه...
بعضی ها چه در دنیا و در ایران هم به جنس بدنه و اجزا پهپاد گیر دادن که مثل نمونه اصلی فلزی نیست، خوب این فرقی در اصل موضوع نداره، جنس پهپاد های ایرانی چه آرکیو چه غیره از مواد ترکیبی و کامپوزیتی ساخته شده که بهتر از نوع فلزی امواج رادار رو جذب میکنه و قابلیت پنهان کاری بهتری رو خواهند داشت (البته بحث رنگ هم بحث جدایی هست که باید مد نظر قرار بگیره)و همینطور ارزان تر از نمونه های فلزی هم تمام خواهند شد، در عملکرد هم چه فرقی داره! مهم اینه که مثل پهپاد های فلزی قابلیت حمل موشک و تسلیحات و هجوم به دشمن رو دارن و همینطور پهپادهای جاسوسی و نقشه برداریمون هم همون کارهای پهپاد های فلزی آمریکایی رو به همون خوبی انجام میده، این که ضعف نیست یک امتیاز واقعی و نبوغ در طراحی و ساخت تجهیزات نظامی برای ما هست که باید بهش افتخار کرد فرمولش هم اینه:
کمترین هزینه اما بهترین کارکرد
یا حق
تنها یک مورد عدم واقعیت داشتیم در مورد رونمایی محصول نهایی نظامی که اون هم فقط در زمان رونمایی ماکت جنگنده قاهر 313 توسط احمدی نژاد آشغال به خاطر سیاسی بازی و تبلیغ خود و کابینه اش بود که به ضرر دستاوردهای نظامی کشور شد و پس از اون تبدیل به بهانه ای در دست دشمن شد تا هر محصول نهایی که رونمایی میکنیم زیر سوال ببره و به خاطر همون ماکت قاهر هم در دل کسانی که اخبار دستاوردهای نظامی ایران رو در جهان دنبال میکنن شک بندازن، متاسفانه به خاطر هوا و هوس شخصی احمدی نژاد به وزارت دفاع وقت فشار آورد تا ماکت قاهر رو به عنوان محصول نهایی و دستآورد دولت خودش رونمایی کنه و آبروی صنعت نظامی کشور بازیچه دستش شد که لعنت خدا بهش!!!
قاهر 313 رو هم بدونید که یک دروغ نیست و طرحی در دست ساخت هست که قطعا حداقل تا قبل از سال 2020 میلادی آماده و رونمایی نمیشه چون پروژه ای بزرگه و در صورتی که انشاالله به نتیجه برسه دستآوردی بزرگ و جهانی در حوزه تولید جنگنده رو برای ایران به ارمغان میاره، ماکت قاهر باید به عنوان پروژه ای در دست ساخت و به عنوان ماکت یک جنگنده در دست ساخت رونمایی میشد نه به عنوان یک محصول نهایی و عملیاتی، تا مثل الان بعد از زمان رونمایی قاهر مردم جهان فکر نکنن که صنعت نظامی ایران یک صنعت تبلیغاتی و تسلیحاتی پلاستیکی و ماکتی هست، که اون هم گفتم باعث و بانی این تبلیغات منفی علیه صنعت پیشرفته نظامی ایران کی شد!
ولی من به همتون اطمینان میدم که هرچی که تا حالا رونمایی کردیم واقعی، عملیاتی و کارآمد بوده، هست و خواهد بود، در مورد آرکیو 170 ایرانی هم دروغی در کار نیست و همه پروازشو دیدن و در مورد ابعادش هم دروغی گفته نشده و سردار حاجی زاده عزیز در زمان رونمایی گفت که این پهپاد 40 درصد ابعاد و اندازه واقعی آرکیو 170 آمریکایی(نمونه اصلی) هست، اصلا هرچه کوچکتر باشه برای مقاصد جاسوسی بهتر هست و البته خود سردار هم گفت که در چهار نوع تیپ و مدل عرضه خواهد شد که قطعا یک یا دو تیپ این پهپاد مشابه نمونه اصلی یعنی با اندازه کاملا برابر با نمونه اصلی آمریکایی خواهد بود و یک تیپ که قراره نقشی مشابه یک بمب افکن کوچک اما رادار گریز داشته باشه از آرکیو 170 آمریکایی بزرگ تر خواهد بود که خود سردار گفته تا پایان سال شمسی مدل های دیگه ساخته میشه، حالا حداکثر ممکنه ساخت نمونه بمب افکنش تا پایان سال 94 هم طول بکشه ولی مثل همیشه هیچ دروغی در کار نیست و اینو خود آمریکا هم با وجود تبلیغات منفیش میدونه...
بعضی ها چه در دنیا و در ایران هم به جنس بدنه و اجزا پهپاد گیر دادن که مثل نمونه اصلی فلزی نیست، خوب این فرقی در اصل موضوع نداره، جنس پهپاد های ایرانی چه آرکیو چه غیره از مواد ترکیبی و کامپوزیتی ساخته شده که بهتر از نوع فلزی امواج رادار رو جذب میکنه و قابلیت پنهان کاری بهتری رو خواهند داشت (البته بحث رنگ هم بحث جدایی هست که باید مد نظر قرار بگیره)و همینطور ارزان تر از نمونه های فلزی هم تمام خواهند شد، در عملکرد هم چه فرقی داره! مهم اینه که مثل پهپاد های فلزی قابلیت حمل موشک و تسلیحات و هجوم به دشمن رو دارن و همینطور پهپادهای جاسوسی و نقشه برداریمون هم همون کارهای پهپاد های فلزی آمریکایی رو به همون خوبی انجام میده، این که ضعف نیست یک امتیاز واقعی و نبوغ در طراحی و ساخت تجهیزات نظامی برای ما هست که باید بهش افتخار کرد فرمولش هم اینه:
کمترین هزینه اما بهترین کارکرد
یا حق
- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
, عزیزم اینجا اینجا جای تحلیل هست نه عقده گشایی....بچه بازی رو کی می خوایید کنار بزارید؟؟؟؟
نمیدونم کی برخی می خوان به فهم و درکه سیاسی برسن؟؟؟؟
نمیدونم کی برخی می خوان به فهم و درکه سیاسی برسن؟؟؟؟

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
- سپاسهای ارسالی: 6153 بار
- سپاسهای دریافتی: 3146 بار
نامگذاری "آرکیو ۱۷۰" ایرانی
[External Link Removed for Guests] [BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]سپاه پاسداران در اطلاعیهای از ایرانیان مقیم خارج از کشور خواست اسامی پیشنهادی خود برای پهپاد RQ۱۷۰ ایرانی را اعلام کنند.[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE] به گزارش مشرق، روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فراخوانی از ایرانیان مقیم خارج از کشور و علاقمندان به انقلاب اسلامی خواست اسامی پیشنهادی خود برای پهپاد RQ170 ایرانی را به نشانی Info@Sepahnews.com ایمیل کنند.
متن کامل اطلاعیه روابط عمومی کل سپاه بدین شرح است:
بسماللهالرحمنالرحیم
ایرانیان شریف و غیرتمند خارج از کشور
در پی تماسهای متعدد شما عزیزان و نیز علاقمندان به انقلاب اسلامی در کشورهای مختلف جهان با روابط عمومی کل سپاه و تقاضای فراهمسازی امکان مشارکت در نامگذاری پهپاد RQ170 ایرانی درخواست میشود اسامی پیشنهاد خود را به نشانی Info@Sepahnews.com ارسال نمایید.
گفتنی است همانگونه که در اطلاعیه قبلی، به استحضار مردم شریف ایران رسانده شد هموطنان عزیز داخل کشور اسامی پیشنهادی خود برای نامگذاری RQ170 ایرانی به شماره 20002541 پیامک کنند.
متن کامل اطلاعیه روابط عمومی کل سپاه بدین شرح است:
بسماللهالرحمنالرحیم
ایرانیان شریف و غیرتمند خارج از کشور
در پی تماسهای متعدد شما عزیزان و نیز علاقمندان به انقلاب اسلامی در کشورهای مختلف جهان با روابط عمومی کل سپاه و تقاضای فراهمسازی امکان مشارکت در نامگذاری پهپاد RQ170 ایرانی درخواست میشود اسامی پیشنهاد خود را به نشانی Info@Sepahnews.com ارسال نمایید.
گفتنی است همانگونه که در اطلاعیه قبلی، به استحضار مردم شریف ایران رسانده شد هموطنان عزیز داخل کشور اسامی پیشنهادی خود برای نامگذاری RQ170 ایرانی به شماره 20002541 پیامک کنند.
-
- سپاسهای دریافتی: 83 بار
Mohammad.Jafar نوشته شده:متأسفانه دیشب شاهد بودم که هم در اخبار 20:30 صداسیما و هم در برنامه اتاق خبر شبکه من و تو سخنان حیرت انگیزی از تحریف سخنان سردار حاجی زاده بیان شد! امّا این تحریفات چه بود؟
در 20:30:
در یکجایی از صحبتها سردار حاجی زاده گفته بودن که هواپیماهای بال پرنده چون سکان افقی و عمودی ندارند و فقط یک بال هستند بنابراین مصرف سوخت کمتری نسبت به هواپیماهای سنّتی دارند
که تهیه کنندگان حواس پرت و بی دقت و خوش خیال اخبار 20:30 فکر کرده بودند منظور سردار حاجی زاده این است که نمونه ایرانی rq-170 کم مصرفتر از نمونه اصلی RQ-170 واقعی ساخت آمریکا است! و خلاصه در 20:30 گفته شد که نمونه ایرانی یک سر و گردن بالاتر از نمونه آمریکایی است!!!
در اتقاق خبر من و تو:
در آنجا هم تهیه کننده خبر که احتمالاً نیم نگاهی به همان خبرهای آب دوغ خیاری صدا و سیما داشته و کمی شیطنت نیز به خرج داده بود از صحبت سردار حاجی زاده که فقط گفته بود "اگر آمریکا تحریم نباشد یک نمونه ایرانی rQ-170 را به آنها می دهیم" در اتاق خبر من و تو سخنان سردار حاجی زاده بهاین شکل نقل قول شد که: "در صورتی که آمریکا تحریم نباشد ایران حاضر است تکنولوژی این پهپاد که پیشرفته تر از نمونه آمریکایی است را در اختیار آمریکا قرار بدهد"
امّا با توجه به اینکه سردار حاجی زاده گفته اند که طراحی نرم افزار هدایت پرواز کار سختی بوده و ... تأییدی هست بر اینکه به همه اطلاعات RQ-170 دستیابی پیدا نشده چیزی که البته با توجه به قفلهای نرم افزاری و همچنین قفلهای سخت افزاری (که باعث سوختن مدارها در هنگام کند و کاو می شوند) انتظارش هم نمی رفت. وگرنه اصولاً نرم افزار هدایت پرواز بایستی که به صورت لقمه آماده در اختیارشان قرار می گرفت
همچنین به نظر می رسه که نمونه ای که به پرواز در آمده نمونه کوچکی باشد که در مقابل آقای خامنه ای به صورت ثابت به نمایش در آمده بود.
چون اگر خاطرتان باشد در آن نمایشگاه 3 تا RQ-170 حضور داشت یکی اصلی، یکی کپی اصلی با همان اندازه و دیگری هم در مقیاس کوچک
بازم انتقادهای الکی مسخره
-
KH.I.A.2500 نوشته شده:سلام به دوستان عزیز
سخنان سردار دهقان در مراسم رونمایی از پهپاد فطرس در آبان سال گذشته(آبان 1392):
«ان شاء الله حالا امروز هم تصمیم گرفته شد که ما در سال آینده در همین روز بتوانیم هواپیمای بدون سرنشین راهبردی خودمان را که در کلاس جهانی تقریباً دو تا کشور بیشتر آن را ازش بهره مند نیستند را این جا بتوانیم ان شاء الله رونمایی کنیم»
این سخنان نشان می دهند این پهپاد اندازه واقعی است نه نمونه کوچک. نکته دیگر این که در خبری که پخش شد و همه آن را دیدیم، خبرنگار گفت که این بمب افکن است و سردار حاجی زاده هم تأیید کرد. این نشان می دهد که این پهپاد اندازه اصلی است وگرنه استفاده از آن در نقش بمب افکن بی معنی بود.
فطرس مال ارتشه و آرکیو مال سپاه.کارهای این دو سازمان ارتباط و وابستگی کاملی به یکدیگر نداره.احتمالا ارتش داره روی پهپادی در اندازه گلوبال هاوک یا پریدتور کار میکنه
- تماس:
army , دوست عزیز طراحی و ساخت پهپاد ها تماما در انحصار وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح هست...نه در جهاد خودکفایی نیروی هوایی ارتش و نه در مرکز تحقیقات نیروی هوافضای سپاه ساخت پهپاد انجام نمیشه...فقط طراحی و توسعه و عملیات نت تخصصیشون انجام میشه

امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
- تماس:
, به نظر میاد زیاد کلیپ های آقای راعفی پور رو بدون درک صحیح و تنها با برداشت سطحی از گفته هاشون نگاه کردید..(چیزی که خودشون در تالار حافظ شیراز شخصا به من گفتند و از این نالیدند که برخی جوانان بدون درک صحیح فقط یاد گرفته اند به هر چیزی انگه ماسونی بزنند...و البته کلی موارد دیگه....نمونش گیر دادنه خیلی جوانان به ساختمان بانک قوامین...خخخخخ....اینو وقتی می گفت خنده جالبی میزد)
در کل من از حرف هاتون چیزی جز توهین نندیدم.....لطفا الکی از رهبری خرج نکنید......دوستیه خاله خرسه به درد ایشون نمی خوره
یا علی
در کل من از حرف هاتون چیزی جز توهین نندیدم.....لطفا الکی از رهبری خرج نکنید......دوستیه خاله خرسه به درد ایشون نمی خوره
یا علی

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
Iran army power نوشته شده:Mohammad.Jafar نوشته شده:متأسفانه دیشب شاهد بودم که هم در اخبار 20:30 صداسیما و هم در برنامه اتاق خبر شبکه من و تو سخنان حیرت انگیزی از تحریف سخنان سردار حاجی زاده بیان شد! امّا این تحریفات چه بود؟
در یکجایی از صحبتها سردار حاجی زاده گفته بودن که هواپیماهای بال پرنده چون سکان افقی و عمودی ندارند و فقط یک بال هستند بنابراین مصرف سوخت کمتری نسبت به هواپیماهای سنّتی دارند
که تهیه کنندگان حواس پرت و بی دقت و خوش خیال اخبار 20:30 فکر کرده بودند منظور سردار حاجی زاده این است که نمونه ایرانی rq-170 کم مصرفتر از نمونه اصلی RQ-170 واقعی ساخت آمریکا است! و خلاصه در 20:30 گفته شد که نمونه ایرانی یک سر و گردن بالاتر از نمونه آمریکایی است!!!
در اتقاق خبر من و تو:
در آنجا هم تهیه کننده خبر که احتمالاً نیم نگاهی به همان خبرهای آب دوغ خیاری صدا و سیما داشته و کمی شیطنت نیز به خرج داده بود از صحبت سردار حاجی زاده که فقط گفته بود "اگر آمریکا تحریم نباشد یک نمونه ایرانی rQ-170 را به آنها می دهیم" در اتاق خبر من و تو سخنان سردار حاجی زاده بهاین شکل نقل قول شد که: "در صورتی که آمریکا تحریم نباشد ایران حاضر است تکنولوژی این پهپاد که پیشرفته تر از نمونه آمریکایی است را در اختیار آمریکا قرار بدهد"
امّا با توجه به اینکه سردار حاجی زاده گفته اند که طراحی نرم افزار هدایت پرواز کار سختی بوده و ... تأییدی هست بر اینکه به همه اطلاعات RQ-170 دستیابی پیدا نشده چیزی که البته با توجه به قفلهای نرم افزاری و همچنین قفلهای سخت افزاری (که باعث سوختن مدارها در هنگام کند و کاو می شوند) انتظارش هم نمی رفت. وگرنه اصولاً نرم افزار هدایت پرواز بایستی که به صورت لقمه آماده در اختیارشان قرار می گرفت
همچنین به نظر می رسه که نمونه ای که به پرواز در آمده نمونه کوچکی باشد که در مقابل آقای خامنه ای به صورت ثابت به نمایش در آمده بود.
چون اگر خاطرتان باشد در آن نمایشگاه 3 تا RQ-170 حضور داشت یکی اصلی، یکی کپی اصلی با همان اندازه و دیگری هم در مقیاس کوچک
منظورتون با کی هست دقیقاً ؟
بنده؟ شبکه 2 صدا سیما؟ شبکه من و تو؟
-
Mohammad.Jafar نوشته شده:Iran army power نوشته شده:Mohammad.Jafar نوشته شده:متأسفانه دیشب شاهد بودم که هم در اخبار 20:30 صداسیما و هم در برنامه اتاق خبر شبکه من و تو سخنان حیرت انگیزی از تحریف سخنان سردار حاجی زاده بیان شد! امّا این تحریفات چه بود؟
در اتقاق خبر من و تو:
فکر کنم شما
-
esijoon نوشته شده: army , دوست عزیز طراحی و ساخت پهپاد ها تماما در انحصار وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح هست...نه در جهاد خودکفایی نیروی هوایی ارتش و نه در مرکز تحقیقات نیروی هوافضای سپاه ساخت پهپاد انجام نمیشه...فقط طراحی و توسعه و عملیات نت تخصصیشون انجام میشه
پهپاد های ایران فقط ساخت وزارت دفاع و هسا و سپاه پاسداران هستن.سپاه علاقه یی نداره پروژه های مهم خودش مثل موشک و پهپاد رو با همکاری دیگر ارگان ها تولید کنه
-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
Iran army power نوشته شده:Mohammad.Jafar نوشته شده:Iran army power نوشته شده:بازم انتقادهای الکی مسخره
فکر کنم شما
شوخی می فرمایید دوست عزیز؟
یک مرور مختصر روی صحبتهام میکنم:
من اومدم گفتم اخبار 20:30 حرف سردار حاجی زاده که گفته هواپیماهای بال پرنده کم مصرف هستن رو طوری تفسیر کرده که انگار ایشان فرمودند rq-170 ساخت ایران کم مصرف تر از rq-170 ساخت آمریکا هست
همچنین شیطنت شبکه من و تو رو بیان کردم که واضحه شیطنت آنها هم نتیجه همین اخبار صدا سیما بوده
همچنین گفتم که وقتی خود سردار حاجی زاده گفته "ما نرم افزار هدایت پرواز رو طراحی کردیم و کار سختی بوده" پس یعنی همه اجزاء نرم افزاری و سخت افزاری rq-170 رمزیابی نشده و واقعاً هم مشخص بود که هر چیزی رو نمیشه رمز یابی کرد
بعدش هم گفتم احتمالاً فیلم پرواز، فیلم پرواز نمونه کوچک بوده
حالا شما بگو من چه انتقادی انجام دادم که بخواد مسخره باشه؟
-
Mohammad.Jafar نوشته شده:Iran army power نوشته شده:Mohammad.Jafar نوشته شده:[quote="Iran army power"]
فکر کنم شما
شوخی می فرمایید دوست عزیز؟
یک مرور مختصر روی صحبتهام میکنم:
من اومدم گفتم اخبار 20:30 حرف سردار حاجی زاده که گفته هواپیماهای بال پرنده کم مصرف هستن رو طوری تفسیر کرده که انگار ایشان فرمودند rq-170 ساخت ایران کم مصرف تر از rq-170 ساخت آمریکا هست
همچنین شیطنت شبکه من و تو رو بیان کردم که واضحه شیطنت آنها هم نتیجه همین اخبار صدا سیما بوده
همچنین گفتم که وقتی خود سردار حاجی زاده گفته "ما نرم افزار هدایت پرواز رو طراحی کردیم و کار سختی بوده" پس یعنی همه اجزاء نرم افزاری و سخت افزاری rq-170 رمزیابی نشده و واقعاً هم مشخص بود که هر چیزی رو نمیشه رمز یابی کرد
بعدش هم گفتم احتمالاً فیلم پرواز، فیلم پرواز نمونه کوچک بوده
حالا شما بگو من چه انتقادی انجام دادم که بخواد مسخره باشه؟[/quote]
تو اخبار حاجی زاده گفت آر کیو 170 ایرانی سبک تر از مدل آمریکایی هست و طبق قانون معمول فیزیک یه شی سبک میتونه سریعتر و مدت بیشتری پرواز کنه.شما از روی جمله سردار که گفته ما کامپیوتر پرواز رو طراحی کردیم و تاحالا هم چندبار تصاویر ویدیویی آر کیوی آمریکایی رو نشون دادن استنباط کردید که آر کیو 170 رمزگشایی نشده؟؟!!در ضمن آر کیو های نمایش داده شده دو نوع و در دو اندازه متفاوت بودن و بعضی افراد برای کوچک نشان دادن شاهکار ایرانی ها با معیارهای غیر واقعی اظهار نظرهایی مبنی بر کوچک بودن و رادیو کنترلی بودن پهپاد کردن و به صدای موتور هم گیر دادن.بهتره فراموش نکنیم اولین معیارهای سپاه برای ساخت اولین مدل از این نوع پهپاد ها آشنایی با نحوه کنترل و پرواز آنها بوده و مولفه های پنهانکاری و سوخت های جدید در مراحل بعدی اجرا میشن.