Iran army power
نمی دونم الان خاطرم نیست ولی شاید سردار حاجی زاده یک جا به طور عام گفته هواپیمای بال پرنده سبکتر از هواپیمای سنتی هست و یک جای دیگه هم گفته rq170 ایرانی سبکتر هست
به هر حال 20:30 نادان با استناد به مورد اول داشت میگفت rq-170 ایرانی یک سر و گردن بالاتر هست!
ضمناً گیریم که بنده 100% اشتباه و شما 100% درست میفرمایید ، کجا صحبتهای من "انتقاد مسخره" بود؟؟؟
مدل نهایی پهپاد RQ 170 ایرانی به پرواز در آمد
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
-
- سپاسهای دریافتی: 83 بار
Re: مدل نهایی پهپاد RQ 170 ایرانی به پرواز در آمد
Mohammad.Jafar نوشته شده:Iran army power
نمی دونم الان خاطرم نیست ولی شاید سردار حاجی زاده یک جا به طور عام گفته هواپیمای بال پرنده سبکتر از هواپیمای سنتی هست و یک جای دیگه هم گفته rq170 ایرانی سبکتر هست
به هر حال 20:30 نادان با استناد به مورد اول داشت میگفت rq-170 ایرانی یک سر و گردن بالاتر هست!
ضمناً گیریم که بنده 100% اشتباه و شما 100% درست میفرمایید ، کجا صحبتهای من "انتقاد مسخره" بود؟؟؟
مگه من و شما خلبان آر کیو 170 هستیم که بگیم کدومشون بهتره.من به عنوان یه ایرانی حرفهای سردار حاجی زاده و اخبار داخلی رو به حرفهای وزیر دفاع آمریکا ترجیح میدم.برتری این دو نسبت به هم فقط در میدان جنگ معلوم میشه.ولی خب اگه آر کیو 170 بمب افکن بتونه سال بعد تولید انبوه بشه ما میشیم جزو چهارکشور سازنده پهپاد بال پرنده مسلح جهان.انگلیس و آمریکا و روسیه
آخرین ويرايش توسط 1 on Iran army power, ويرايش شده در 0.
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
سلام
خبر زیر مربوط به سال گذشته است. تکه ای از خبر را قرار می دهم:
به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، سردار "امیرعلی حاجیزاده" با اشاره به اینکه هماکنون با رونمایی از "پهپاد شاهد 129" نظارهگر پرواز RQ170 ایرانی هستیم، اظهار داشت: از دهها پروژهای که در موضوع RQ170 پیگیری میشود ساخت و مهندسی معکوس خود هواپیما بوده، چرا که این پهپاد آمریکایی "بسته اطلاعاتی" ایالات متحده است و طبقهبندی اطلاعات آن در قالب "بهکلّی سری" انجام شده بود.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه افزود: امروز ما به اطلاعات این پهپاد دست پیدا کردهایم؛ این امر شامل بخشهای مختلف اطلاعاتی و فناوری است که یکی از آنها بحث مهندسی معکوس بوده که هماکنون در حال پیگیری است.
[External Link Removed for Guests]
همان طور که می بیند مهندسی معکوس این پهپاد به چندین پروژه مختلف تقسیم بندی شده. تا این لحظه دست کم یکی از این پروژه ها به نتیجه رسیده که ساخت خود بدنه و مدیریت پرواز آن است.
خبر زیر مربوط به سال گذشته است. تکه ای از خبر را قرار می دهم:
به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، سردار "امیرعلی حاجیزاده" با اشاره به اینکه هماکنون با رونمایی از "پهپاد شاهد 129" نظارهگر پرواز RQ170 ایرانی هستیم، اظهار داشت: از دهها پروژهای که در موضوع RQ170 پیگیری میشود ساخت و مهندسی معکوس خود هواپیما بوده، چرا که این پهپاد آمریکایی "بسته اطلاعاتی" ایالات متحده است و طبقهبندی اطلاعات آن در قالب "بهکلّی سری" انجام شده بود.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه افزود: امروز ما به اطلاعات این پهپاد دست پیدا کردهایم؛ این امر شامل بخشهای مختلف اطلاعاتی و فناوری است که یکی از آنها بحث مهندسی معکوس بوده که هماکنون در حال پیگیری است.
[External Link Removed for Guests]
همان طور که می بیند مهندسی معکوس این پهپاد به چندین پروژه مختلف تقسیم بندی شده. تا این لحظه دست کم یکی از این پروژه ها به نتیجه رسیده که ساخت خود بدنه و مدیریت پرواز آن است.
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *
- سپاسهای ارسالی: 6153 بار
- سپاسهای دریافتی: 3146 بار
تصاویر جدید از پهپاد RQ-۱۷۰ ایرانی جدیدی از پهپاد آر کیو 170 ایرانی با استتار جدید و بهرنگ مشکی، منتشر شده 

-
- سپاسهای ارسالی: 509 بار
- سپاسهای دریافتی: 260 بار
به نظر میاد از پلاستیک بازیافتی در این مدل استفاده شده و مثل اینکه یه یک اچار کشی بدنه و سرویس قبل از پروارز احتیاج داره با این فاصله بین بدنه و باله احتمال سقوط کردنش زیاده
-
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 12 بار
چقد کثیفه ! خودش کثیف - کف سالن کثیف - شبکه مشبک جلو پنجرش بدرنگ ( میتونست همون مشکی باشه خب ) - مگه از لاستیک تایر ماشین ساختنش که انقد بد فرمه - ختمآ لاستیکیش کردن که استیلز باشه .
چرا تولیدات ابزارهای نظامی ایران انقد بد رنگ و زمختو زشت رونمایی میشه ؟ مگه برای رونمایی نمیتونن از رنگهای جذابتری استفاده کنن ؟ تولیدات نظامی ترکیه رو ببینید انگار تولیدات آلمان و اروپاست ... خوش آبورنگ خوش ساخت با برشهای منظم و دقیق ... مال مارو انگار فقط با پتک و قلم چکش به همراه جوشکاری و پرچ " استاد غلام چکش آهنگر " میسازن .
خدا شاهده اگه یه محصول ایرانی رو بگیرم دستم با تمام وجود بهش افتخار میکنم .چون میدونم روش زحمت ایرانی نقش بسته . ولی آخرش با شکل طراحی ظاهری و رنگامیزیو چفت وبستش تمام زحماتشونو زیر سوال میبرن . تو یه فروم نظامی پاکستانی / کاربراش در مورد تحهیزات نظامی ساخت ایران کلهم مال مارو بد ریخت و بدرنگ و بدرد نخور معرفی میکردن و میگفتن باید بیشتر تلاش کنن
.! یعنی پاکستانیا هم مارو بد سلیقه میدونن . باتوجه به ظاهرش تواناییاشو هم زیر سوال میبردن .
خب این خیلی بده . ناسلامتی میخوایم بعضی از تولیداتمونو تو بازارهای بین المللی عرضه کنیم .
چرا تولیدات ابزارهای نظامی ایران انقد بد رنگ و زمختو زشت رونمایی میشه ؟ مگه برای رونمایی نمیتونن از رنگهای جذابتری استفاده کنن ؟ تولیدات نظامی ترکیه رو ببینید انگار تولیدات آلمان و اروپاست ... خوش آبورنگ خوش ساخت با برشهای منظم و دقیق ... مال مارو انگار فقط با پتک و قلم چکش به همراه جوشکاری و پرچ " استاد غلام چکش آهنگر " میسازن .
خدا شاهده اگه یه محصول ایرانی رو بگیرم دستم با تمام وجود بهش افتخار میکنم .چون میدونم روش زحمت ایرانی نقش بسته . ولی آخرش با شکل طراحی ظاهری و رنگامیزیو چفت وبستش تمام زحماتشونو زیر سوال میبرن . تو یه فروم نظامی پاکستانی / کاربراش در مورد تحهیزات نظامی ساخت ایران کلهم مال مارو بد ریخت و بدرنگ و بدرد نخور معرفی میکردن و میگفتن باید بیشتر تلاش کنن

خب این خیلی بده . ناسلامتی میخوایم بعضی از تولیداتمونو تو بازارهای بین المللی عرضه کنیم .
-
- سپاسهای ارسالی: 31 بار
- سپاسهای دریافتی: 465 بار
انتظار نداشتم مدل اصلی رو ببینم، ابتدائی ترین و دورترین مدل به مدل بومی اون و صد البته مدل ازمایشی یک هفتم باید باشه... من اینو یک هنرمندی راهبردی و پنهانکاری هوشمندانه می دونم که از رادار گریزی اون هم مهم تره...
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
سلام
سردار حاجی زاده گفت رنگ مشکی زدیم فقط برای این که توی فیلم برداری معلوم باشد.
از دید من نباید از این پهپاد در این وضعیت عکس می گرفتند. عکسی که از RQ-170 ایرانی که در بازدید رهبر از دستاوردهای دفاعی گرفته شده خوب است.
سردار حاجی زاده گفت رنگ مشکی زدیم فقط برای این که توی فیلم برداری معلوم باشد.
از دید من نباید از این پهپاد در این وضعیت عکس می گرفتند. عکسی که از RQ-170 ایرانی که در بازدید رهبر از دستاوردهای دفاعی گرفته شده خوب است.
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *