reza4231 نوشته شده:آقای arash27 که در نوشته های خود دچار سرگشتگی شده و قدری هم ار دایره ادب خارج شده اید!!
در مقابل توهینها و نسبتهای ناروایی که به بنده دادید که اساسا ناشی از معلومات کم و عدم اطلاعات و آکاهی شما میباشد لازم دانستم توضیحاتی در این رابطه برای دوستان فهیمم و نه برای شما ارائه دهم.
ایشان مرا ترسو خطاب کردند یکسری از دوستان بنده در این سایت مرا از نزدیک میشناسند...بنده ی خدا!!! اگر لحظه ای در جاهایی که من حضور داشتم بودی مفهوم واقعی ترس به معنای کلمه برایت هجی میشد. شجاعت در شعار دادن و فرافکنی نیست شعار دادن راحت است لیکن تصمیم گیری صحیح و دور از احساس در شرایط حساس است که معنای واقعی شجاعت را آشکار میسازد. دوستان ! فرماندهی که با تصمیمی منطقی و حساب شده مانع از آن میشود که حتی قطره ای خون از دماغ سربازی بیرون بیاید شجاع است یا کسی که با یک تصمیم عجولانه و احساسی جان خود و سربازان تحت امرش را به خطر می اندازد؟ آیا زمان صدر اسلام تصمیم پیامبر در امضای عهد نامه صلح با کفار مکه ناشی از نعوذ بالله ترس ایشان بود؟ آیا شجاعت امام حسن(ع) که در آن شرایط حساس تصمیم به صلح با معاویه گرفت کمتر از سیدالشهدا بود؟ در آن زمان نیز عده ای ناآگاه و بی بصیرت به تصمیم امام اعتراض کردند و امام را به سازش و ترس ایشان از رویارویی با معاویه متهم کردند که اگر این بنده خدا هم در آن دوران بودند حتما جزو آندسته بودند.
گاهی اوقات شجاعت در تصمیم گیری کلان از شجاعت در میدان نبرد کارا تر و مثمرثمر تر است . دوستان !باید دید اقداماتی که در سطح کلان انجام میشود چه دستاوردی برایمان به ارمغان می آورد. مطلعین امور نظامی میدانند که منهدم شدن یک دستگاه تانک در یک نبرد گسترده اتفاق چندان مهمی نیست.
اما وقتی این تانک با نارنجک نوجوان 13 ساله ای که خود را به زیر تانک می اندازد منهدم میشود یک پیروزی عظیم و یک دستاورد بزرگ به حساب می آید
زیرا به ارتش دشمن و حامیان آنها گوشزد میکند که نه با یک ارتش معمولی بلکه با نیرویی اعتقادی طرف هستند که هرگز پا پس نمیکشد حتی اگر تنش پاره پاره شود.!! چیزی که قسمت اعظم ارتش سوریه و عراق از آن بی بهره اند.
حال سوال اینجاست که ارسال آن کشتی و هواپیما چنین دستاوردی داشته است؟ یا فقط جان خدمه آنها را به خطر انداخته ایم؟اگر این هواپیما ساقط میشد نهاد یا سازمان بین المللی ای حاضر میشد یک خط قطع نامه در محکومیت این اقدام تصویب کند؟در جهان فعلی که بلندگوهای تبلیغاتی جهان در دست نظام سلطه و ارتجاع است فکر میکنید این خبر چگونه در جهان بازتاب پیدا کرد؟
شبکه الجزیره انگلیسی: هواپیمای حامل سلاح برای حوثی ها با اقدام سریع و قاطعانه نیروی هوایی ائتلاف عربی پا به فرار گذاشت..
فکس نیوز:کشتی حامل سوخت و آذوقه برای پیکارجویان حوثی که قرار بود در بندر عدن پهلو بگیرد راهی جز بندر جیبوتی پیدا نکرد
یورو نیوز:ایران در اقدام خود برای ارسال سلاح و مهمات برای تندرو های حوثی ناکام ماند...
الشرق الاوسط: فرار بزرگ در سایه ی مصلحت اندیشی ائتلاف عربی...
این دستاوردی بود که به دنباش بودیم؟ آیا کسی از شجاعت خلبان سخن گفت؟آیا جایی از فداکاری خدمه کشتی یاد شد که با شجاعت تمام قدم در این ماموریت ناممکن گذاشتند؟
سردار عزیز سرلشکر محمد علی جعفری در جایی فرمودند سیاست سپاه و اقدامات آن موجب اقتدار هر چه بیشتر نظام شده است
صحت ادعای این عزیز بزرگوار بر همگان اثبات شده است و کلیه صاحبنظران اکنون همگی اذعان دارند که نقش سپاه پاسداران چقدر در محاسبات منطقه ای و بین المللی مهم و تاثیرگذار است .
اکنون جای جای خلیج فارس پرچم پر افتخار کشورمان به مدد همین راهبرد صحیح سپاه به اهتزاز در آمده است و
اقتدار ایران اسلامی این است که بزرگترین ناوهای جنگی امریکا با آن دبدبه و کبکبه شان در عبور از تنگه هرمز چقدر جانب احتیاط را رعایت میکنند تا مبادا کوچکترین حرکت اشتباهی بکنند
اقتدار این است که سردار سلیمانی از دید همان رسانه هایی که به ایران بابت نقش منفعلانه اش در بحران یمن طعنه میزنند ! تاثیرگذارترین شخص خاورمیانه در سال گذشته انتخاب شده است .
اقتدار این است که ناو تمام ایرانی کلاس جماران پهنه ی دریاهای شمال و جنوب کشور را درمی نوردد
اقتدار این است که پیشرفته ترین پهپادهای جاسوسی کشورهای استکباری در عبور از فراز خاک میهن بدام افتاده و چاره ای جز تسلیم پیدا نمی کنند
اقتدار در این نکته با مسماست که دستاورد های موشکی برو بچه های بی ادعای وزارت دفاع اکنون خواب آرام را تا 2000 کیلومتر دورتر از مرزهای کشورمان از چشم دشمنانمان گرفته است
در زمینه جنگ سال 1992 بوسنی هم پیشنهاد میکنم قدری مطالعه کنند و به نقل قول ها زیاد اعتماد و توجه نکنند
دوستان ! عده ای از کلمه نظام اسلامی جوری استفاده ابزاری میکنند که انگار جز ایشان کسی به فکر اسلام و بیاد مظلومان نیست ! نظام اسلامی ایران مال شخص یا گروه خاصی نیست . همه ما وامدار نظام اسلامی و خون شهدا هستیم و سوگند یاد کرده ایم تا به آرمان های آن وفادار بمانیم و یکی از آن آرمانها دفاع از حقوق مظلومان جهان در برابر ظلم و بالاخص تلاش برای اثبات حقانیت شیعیان در جهان به عنوان تنها وارثان اسلام ناب محمدی است که همه ما به نوعی به دنبال تحقق آن هستیم اما نه با تصمیمات احساسی و غیر منطقی !!!
اگر کسی از مسوولان و تصمیم گیرندگان کشور تصمیمی به اشتباه بگیرند که به اقتدار نظام خدشه وارد شود وظیفه ماست که هرجا که هستیم و با هر وسیله ای این اشتباهات هرچند سهوی را به آنان گوشزد کنیم و بنده نیز این وظیفه را در خود احساس کرده و به تکلیف خود عمل کردم و نگرانی های خود را به زبان آوردم باشد که من بعد شاهد اقدامات و تصمیم گیری های منطقی تری از سوی سیاستمدارانمان باشیم . انشالله...
شما ظاهرا از جونتون نمیترسید اما بابت "آبرو" نگران هستید این چیز خوبیه ولی جای اشتباهی دنبالش میگردید. فاکس نیوز و BBC اقتدار مارو با "طعنه" جار میزنن. اونا هرگز به خاطر کارهایی که ذکر کردید از ما تمجید نکردن و نمیکنن. بگذریم. اگر بی ادبی کردم عذر میخوام. من فقط ادبیات رئیس جمهوری رو که خودم بهش رأی دادم رو تکرار کردم. شما نگران حرف فاکس نیوز و BBC نباشید. اونا همین الان هم ما رو مسئول تمام مصیبت های دنیا میدونن. عربستان هم با چراغ سبز همین جوامع بین المللی!!!!! داره مردم یمن رو بمباران میکنه. از اونا هم انتظار نداشته باشید برای ما احقاق حق کنن. ما توی دنیا تنها هستیم همین و بس. تا زمانی هم که به دنبال جلب رضایت این و اون باشیم باید باج بدیم. آخرش هم وضعمون از همون داستان الاغ سواری ملانصرالدین و پسرش بهتر نمیشه. توی این دنیا خیلی وقته که منطق فراموش شده تا جایی که وقتی رئیس جمهور یه کشور توی سازمان ملل علیه آدم کشی سخنرانی میکنه پخش زنده رو قطع میکنن. کاری که هرگز در تاریخ سازمان ملل سابقه نداشته بعد میگن نقص فنی بود. و بعد از پایان سخنرانی نقص فنی بر طرف میشه.
باز هم میگم تا زمانی که این کشتی و هواپیما حامل سلاح نباشن بهشون تعرضی نمیشه. مسئله اقتدار نیست. این چیزیه که توی گزارش های خبری 20 و 30 و امثال اون بهش میگن اقتدار. مهم تر از اون اینه که ما باید بهشون کمک کنیم و این کار رو هم میکنیم. البته میدونیم که دشمن هم جلوی ما رو میگیره. کسی برامون فرش قرمز پهن نکرده. پس شما که خیلی خطرها رو به جون خریدین باید این مسائل رو خوب درک کنین.
راستی میشه بگید کجا فرافکنی کردم؟