کی برا این خبر سندی داره که ارائه بده؟ ایا واقعیت داره؟؟؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: بوشهر
سپاس‌های ارسالی: 517 بار
سپاس‌های دریافتی: 364 بار
تماس:

کی برا این خبر سندی داره که ارائه بده؟ ایا واقعیت داره؟؟؟

پست توسط mosiuo »

سلام خدمت دوستان .
چند ماهی میشه مدام تو شبکه های اجتماعی خبری حاکی بر این که اوباما نامه ای به رهبری فرستاده و در جوابش سردار حاج قاسم سلیمانی یه نامه با ارم سپاه به این متن { اگه لازم باشد از این هم به شما نزدیکتریم} رو با رد کردن از تمام لایه های امنیتی وزارت دفاع تونسته به روی میز وزارت دفاع یا میز اوباما در کاخ سفید بزاره.من که نتونستم براش سندی پیدا کنم.اگه دوستان کسی در مورد صحت و سقم این خبر مطلبی داره لطفا نشون بده.
اخه فکر میکنم برا قوی نشون دادن خودمون نباید خودی رو فریب بدیم و اونا هم بدونن که واقعیت نداره.
اشک های که پس از هر شکست میریزیم، عرق هایست که برای پیروزی نریخته ایم!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4794 بار
سپاس‌های دریافتی: 7086 بار

Re: کی برا این خبر سندی داره که ارائه بده؟ ایا واقعیت داره؟؟

پست توسط bamn »

صحیح یا غلط بودنش را فقط خدا می داند و فرستنده و گیرنده احتمالی! اگر غلط باشد که غلط است و اگر درست باشد نه سردار سلیمانی اطلاع رسانی می کند که عامل خودش را لو بدهد و نه رئیس جمهور یا وزیر دفاع آمریکا خفت اعلام همچین چیزی را می پذیرند . ممکن است بعدها شرایطی ایجاد شود که اگر چنین اتفاقی افتاده باشد ایران سندیتش را رو کند اما از طرف آمریکایی ها هیچ چیزی نخواهید شنید!

در ضمن از این دست شایعات حتی آن زمانی هم شبکه اجتماعی در کار نبود وجود داشت! وقتی دبیرستانی بودم (حدود 13-14 سال پیش) معلم آموزش دفاعیمان می گفت جاسوسان ایران نیم ساعت بعد از اینکه در پنتاگون یا سیا یا کاخ سفید طرحی برای ایران ریخته می شود آن را به تهران اطلاع داده اند و دو ساعت بعدش آمریکایی ها می دانند که ایرانی ها می دانند!!!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 1244 بار
سپاس‌های دریافتی: 9775 بار

پست توسط mpo »

bamn نوشته شده:در ضمن از این دست شایعات حتی آن زمانی هم شبکه اجتماعی در کار نبود وجود داشت! وقتی دبیرستانی بودم (حدود 13-14 سال پیش) معلم آموزش دفاعیمان می گفت جاسوسان ایران نیم ساعت بعد از اینکه در پنتاگون یا سیا یا کاخ سفید طرحی برای ایران ریخته می شود آن را به تهران اطلاع داده اند و دو ساعت بعدش آمریکایی ها می دانند که ایرانی ها می دانند!!!

13 ، 14 سال پیش نبود .
ماجرا از این قرار بود که فروردین سال 1385 یا 86 بود که جورج دبلیو بوش قصد حمله به ایران رو داشت و نیروهای مسلح ایران عید اون سال رو آماده باش جنگی صد در صد بودند.
ناگهان اتفاقی افتاد که امریکایی ها از حمله به ایران پشیمون شدن.

اتفاقی که افتاد این بود که نیروی دریایی سپاه در پیامی رادیویی به فرمانده ناو هواپیمابر امریکایی مستقر در خلیج فارس اطلاع میده که برین و فلان سمت بدنه ناوتون رو یه نگاهی بندازین.

امریکایی ها هم معطل نکردن رفتن و دیدن در جایی که سپاه اعلام کرده بود آرم سپاه رو بدنه ناو رنگ آمیزی (حک) شده بود.

وقتی که گزارش واقعه به پنتاگون رسید و ثابت شد سیستم های شناسایی اهداف سطحی و زیر سطحی و حسگرهای بدنه ناو نتوانسته اند آمدن غواصان رو شناسایی کنه ، از تصمیم خودشون مبنی بر حمله به ایران صرف نظر کردن

چرا که وقتی غواصی میتونه و بیاد رنگ بزنه به بدنه ، اومدن داخل ناو و انجام یه عملیات بمب گذاری یا شهادت طلبانه دیگه کار زیاد سختی نیست.

اینم خبرش توی سنترال
topic-t57755.html
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1171 بار
سپاس‌های دریافتی: 365 بار

پست توسط mo6489 »

mosiuo نوشته شده:سلام خدمت دوستان .
چند ماهی میشه مدام تو شبکه های اجتماعی خبری حاکی بر این که اوباما نامه ای به رهبری فرستاده و در جوابش سردار حاج قاسم سلیمانی یه نامه با ارم سپاه به این متن { اگه لازم باشد از این هم به شما نزدیکتریم} رو با رد کردن از تمام لایه های امنیتی وزارت دفاع تونسته به روی میز وزارت دفاع یا میز اوباما در کاخ سفید بزاره.من که نتونستم براش سندی پیدا کنم.اگه دوستان کسی در مورد صحت و سقم این خبر مطلبی داره لطفا نشون بده.
اخه فکر میکنم برا قوی نشون دادن خودمون نباید خودی رو فریب بدیم و اونا هم بدونن که واقعیت نداره.

خیر برادر، این خبر صحت نداره، نامه های متعدد اوباما در مورد موضوعات مختلف به مقام معظم رهبری واقعی هست و بارها اتفاق افتاده و جوابشون رو هم خود رهبر به صورت شفاهی بارها داده، ولی این که شایعه شده پاسخش رو سردار گرانقدر حاج قاسم سلیمانی روی میز اوباما قرار داده واقعیت نداره و شایعه هست...
در کل اصلا چیز مهمی نیست! اصل رو ول نکنین بچسبین به فرع!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4794 بار
سپاس‌های دریافتی: 7086 بار

پست توسط bamn »

جناب mpo عزیز ، این جریانی رو که گفتید شنیده ام ، منظورم حرف معلم دفاعی بود که مال 13-14 سال پیشه ، حالا که فکرش رو می کنم بیشتر از 13-14 سال هم میشه چون سال 78-79 کلاس دوم دبیرستان بودم که معلممان این حرف را زد!البته این معلممان از این دست حرفها زیاد می زد که معلوم نبود کدامش راست است و کدامش دروغ . مثلاً یک بار گفت ایران 80 کلاهک هسته ای دارد! و این حرف دو-سه سال قبل از این بود که مسئله بحران هسته ای بین ایران و غرب پیش بیاید! این معلممان ادعا می کرد عضو پایگاه مرکزی بسیج اصفهان است و این حرف را از یکی از فرماندهان رده بالاترش شنیده است! تازه در درس های مربوط به حفاظت اطلاعات هم یعنی خودش را خیلی خبره نشان می داد!!!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”