یک نشریه داخلی به نام روشن، در شماره فروردین ماه خود تصویری را بر روی جلد منتشر کرده است که در آن سردار قاسم سلیمانی و دکتر سیدحسن قاضیزاده در حال شطرنج با یکدیگر نقاشی شده و لباس سِر و دوکهای انگلیسی بر تن ایشان به چشم میخورد.
*نقاشی کردن چهره سردار سلیمانی و دکتر قاضی زاده در یک لباس انگلیسی، حتی به انگیزه مزاح و مطایبه هم کار صحیحی نیست و این قبیل اقدامات باید ضمن بررسی انگیزههایشان؛ دیگر هیچگاه تکرار نشوند.
وجهه چهرههای خدوم و تأثیرگذار در سیاستهای داخلی و خارجی کشور باید در تمام شئونات رعایت شود و بدیهیست که دشمن نیز همچنانکه درباره سردار سلیمانی نشان داده، به این امر راغب است تا تصویری دستمالی شده، مشکّک و در ادامه غیر واقعی را از این چهره خدوم سپاه پاسداران به مردم منطقه و جهان معرفی کند.
توهین یک نشریه داخلی به سردار سلیمانی!
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 260 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 3436 بار
- سپاسهای دریافتی: 5879 بار
Re: توهین یک نشریه داخلی به سردار سلیمانی!
بنظر من هوای نفس اصلا خوب نیست مخصوصا کسی که قلم دستش است. قلم چیز خوبی است ولی باید از ان استفاده خوب نمود.
هوای نفس مثل یک اسب است که باید افسار داشته باشد. نفس ادم های خوب مثل یک اسب سفید رام و مطیع است که صاحبش دهنه ان را بهر طرف بکشد بهمان طرف میرود. اگر بگوید ارام برو ارام میرود و اگر بگوید تند برو تند می رود.
هوای نفس ادم های ناارام مثل یک اسب سیاه وحشی و بدون دهنه است که صاحبش نمی تواند ان را کنترل کند. نه تنها دیگران زیر دست و پا له ولورده می کند بلکه صاحبش را بر میدارد و بی هدف رو به بیابان و کوه تاخت می کند و بالاخره او را از یک دره پایین می اندازد و هلاک می کند. ادمی باید این اسب را اموزش دهد تا رهوار شود و بر ان افسار و دهنه بزند طوریکه تحت اختیارش باشد. نه تنها هیچ جاهلی از دست هوای نفس سرکش در امان نیست بلکه هیچ عالمی هم نیست مگر انکه نفس خود را تهذیب کرده باشد.
البته اینطور هم نیست که این اسب سرکش را بشود یک روزه رام و مطیع کرد ولی بلاخره ادمی با نیروی عقل و قوه تفکری که دارد می تواند بر نفس خود غلبه کرده و ان را بمرور مطیع و رهوار نماید.
حضرت علی علیه السلام می فرمایند : قاتل هواک بعقللک یعنی هوای نفست را باعقلت نابود کن
البته مسلما انسان بدون کمک دین و کمک خداوند متعال گاهی نمی تواند حریف این دشمن های درونی شود و گاهی با عبادت مخلصانه و گاهی با دعا باید به این مهم دست یابد چنانکه در یک دعا هست :
الهی اشکو الیک من عدو یضلنی و من شیطانا یغوینی
یعنی خدایا به تو شکایت می کنم از دشمنی که مرا گمراه می کند ( نفس) و از شیطان که مرا اغوا می کند
البته خداوند سبحان در قران انسان را برای مقابله با نفس راهنمایی فرموده :
واستعینوا بالصبر و الصلاه
یعنی ( در مقابل هوای نفس و یگر مشکلات) از روزه و نماز کمک بگیرید
هوای نفس مثل یک اسب است که باید افسار داشته باشد. نفس ادم های خوب مثل یک اسب سفید رام و مطیع است که صاحبش دهنه ان را بهر طرف بکشد بهمان طرف میرود. اگر بگوید ارام برو ارام میرود و اگر بگوید تند برو تند می رود.
هوای نفس ادم های ناارام مثل یک اسب سیاه وحشی و بدون دهنه است که صاحبش نمی تواند ان را کنترل کند. نه تنها دیگران زیر دست و پا له ولورده می کند بلکه صاحبش را بر میدارد و بی هدف رو به بیابان و کوه تاخت می کند و بالاخره او را از یک دره پایین می اندازد و هلاک می کند. ادمی باید این اسب را اموزش دهد تا رهوار شود و بر ان افسار و دهنه بزند طوریکه تحت اختیارش باشد. نه تنها هیچ جاهلی از دست هوای نفس سرکش در امان نیست بلکه هیچ عالمی هم نیست مگر انکه نفس خود را تهذیب کرده باشد.
البته اینطور هم نیست که این اسب سرکش را بشود یک روزه رام و مطیع کرد ولی بلاخره ادمی با نیروی عقل و قوه تفکری که دارد می تواند بر نفس خود غلبه کرده و ان را بمرور مطیع و رهوار نماید.
حضرت علی علیه السلام می فرمایند : قاتل هواک بعقللک یعنی هوای نفست را باعقلت نابود کن
البته مسلما انسان بدون کمک دین و کمک خداوند متعال گاهی نمی تواند حریف این دشمن های درونی شود و گاهی با عبادت مخلصانه و گاهی با دعا باید به این مهم دست یابد چنانکه در یک دعا هست :
الهی اشکو الیک من عدو یضلنی و من شیطانا یغوینی
یعنی خدایا به تو شکایت می کنم از دشمنی که مرا گمراه می کند ( نفس) و از شیطان که مرا اغوا می کند
البته خداوند سبحان در قران انسان را برای مقابله با نفس راهنمایی فرموده :
واستعینوا بالصبر و الصلاه
یعنی ( در مقابل هوای نفس و یگر مشکلات) از روزه و نماز کمک بگیرید
- سپاسهای ارسالی: 14938 بار
- سپاسهای دریافتی: 14993 بار
با سلام
به نظرم عنوان و مفهوم با هم سازگار نيستند؛ چه اينكه با ديدن كلمه توهين ناخودآگاه به ياد دشنام، استهزاء و نظاير اين ميفتيم؛ درحالي كه
در حداقل در صورت ظاهري كلام اين موضوع متراتب نمي باشد؛ شايد مصداق ظاهري نچندان بزرگي از غش در عنوان و تيتر.
به نظرم عنوان و مفهوم با هم سازگار نيستند؛ چه اينكه با ديدن كلمه توهين ناخودآگاه به ياد دشنام، استهزاء و نظاير اين ميفتيم؛ درحالي كه
در حداقل در صورت ظاهري كلام اين موضوع متراتب نمي باشد؛ شايد مصداق ظاهري نچندان بزرگي از غش در عنوان و تيتر.
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 33 بار
درود دوستان این تیترو من توی مشرق هم دیدم خیلی بی جنبه بازیه تصویر هم نه مضحک بود و نه تمسخری داشت این مشرق هم دیگه آخر زردی رو رو سفید کرده
خداوندا این سرزمین را از دشمن دروغ و خشکسالی دور بدار
کوورش کبیر
سربلند باد ایرانم

کوورش کبیر
سربلند باد ایرانم