خواهشا جواب بدین ..جواب شماها تو سرنوشت من دخیله

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

خواهشا جواب بدین ..جواب شماها تو سرنوشت من دخیله

پست توسط *maede* »

چرا شما اینقدر از دانشگاه افسری بد گفتین؟من عاشق دانشگاه افسری و پلیس شدنم
یکی از دوستای من باباش نظامی بازنشسته اس و داداشش هم توی همین کاره با این که اصلا معتقد نیستن و خیلی سختی ها رو باید تحمل کنن اما حاضر نیستم از این کار بیان بیرون به خاطر شرایط و حقوق مناسبش.
من خیلی برای رسیدن به هدفم مصمم میخوام امسال هم کنکور بدم ..
خواهشا جواب منو بدین چرا میگین بده؟من به عینه دارم میبینم که به خاطر خوب بودن اینکار حاظر ان تمام سختی هاشو تحمل بکنن
والبته برای نیروی زمینی دندون مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 110 بار
سپاس‌های دریافتی: 770 بار

Re: خواهشا جواب بدین ..جواب شماها تو سرنوشت من دخیله

پست توسط iman620 »

داداش من هر کس به ی شغلی علاقه دارم همینطور که بعضی خوششون از نظام میاد بعضی متنفرن از نظام
پدر و‌داماد خودم من نظامی هستن خیلی سختی داره
1-هرکسی نمیتونه تو اسایشگاه بین چندین نفر زندگی کنه حمام بره و...
2-هر کسی هم زن نظامی نمیشه بخاطر سختی هاش و منتقلیش که باید چهار سال یبار خونه و‌زندگیتو‌ جابجا کنی
3-افسری حقوقش خوبه بنظرم افسر ارتش بشی بهتر از نیرو انتظامیه چون واقعا شغل خطر ناکیه پلیس
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4784 بار
سپاس‌های دریافتی: 7071 بار

پست توسط bamn »

جناب *maede* شما اگه می دونی از پس سختی هاش بر می آی دنبال علاقه ات برو ، کاری به بقیه حرفها نداشته باش . این ممکلت همون قدر که به ارتشی احتیاج داره به پلیس هم احتیاج داره .

فقط یک نصیحت : یکم روی املات کار کن! با این املا قبولت نمی کنن!!!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: Tabriz
سپاس‌های ارسالی: 6254 بار
سپاس‌های دریافتی: 1515 بار

پست توسط Ghost Rider »

نمیدونم تا حالا نظامی بودن رو خودت از نزدیک لمس کردی یانه، حدس میزنم هنوز سربازی نرفتی. من هم قبل سربازی یه دید دیگه ای به نظامی گری داشتم ولی حالا که خودم تو سربازی ام (مرزبانی نیروی انتظامی) از نظامی گری متنفرم به خصوص نیروی انتظامی. شاید بگی اینا به خاطر اینه که سرباز هستی ولی شرایط پرسنل پایور رو هم دیدم واسه همین بچه ها میگن حاضریم روزی واسه 1000 تومن کارگری کنیم ولی تو این نظام نباشیم.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: بوشهر
سپاس‌های ارسالی: 517 بار
سپاس‌های دریافتی: 364 بار
تماس:

پست توسط mosiuo »

خلاصه بحپ نظامی گری اینه که اگه بهش علاقه داری دنبال علاقت برو و اگه واقعا به نظامی گری علاقه نداری قیدش رو بزن چون هم خودت زجر میکشی هم اطرافیانت.تو نظام همه به هم وابسته هستن اگه همکارت علاقه ای به کار نداشته باشه و تحمل نظامی گری رو نداشته باشه باعث تضعیف روحیه بقیه هم میشه.بدبختی اینجاست که کارت شیفتی باشه و به پست یه ادم بخوری که از نظام متنفر هم باشه دیگه شما رو نابود میکنه.نه سر شیفتش میاد و نه میشه مرخصی رفت.تازه این یه مشکلشه هزار بدختی دیگه هم پیش میاره.البته زیادی هم عشق نظام باشی بده .دهن همه رو سرویس میکنه.
پیشنهاد میکنم مشورت کن اما نه زیاد.مشورت زیاد ادم رو دو دل میکنه.تصمیم بگیر و عملیش کن
اشک های که پس از هر شکست میریزیم، عرق هایست که برای پیروزی نریخته ایم!!!
New Member

پست توسط *maede* »

من املام خوبه اما تند تایپ کرم و بعدشم نگا نکردم ببینم چی تایپ کردم :::P

جناب من دخترم و سربازی ندارم

یه سوال دیگه: من وقتی وارد دانشگاه افسری بشم تو چه رشته ایی تحصیل میکنم؟اصن چه جوریه؟

ممنون از همه امیدوارم به اوچه که لایقش هستین برسین.
"سرهنگ مائده ":grin:
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1171 بار
سپاس‌های دریافتی: 365 بار

پست توسط mo6489 »

*maede* نوشته شده:من املام خوبه اما تند تایپ کرم و بعدشم نگا نکردم ببینم چی تایپ کردم :::P

جناب من دخترم و سربازی ندارم

یه سوال دیگه: من وقتی وارد دانشگاه افسری بشم تو چه رشته ایی تحصیل میکنم؟اصن چه جوریه؟

ممنون از همه امیدوارم به اوچه که لایقش هستین برسین.
"سرهنگ مائده ":grin:

پس شیر زنی هستی برای خودت! خواهرم شما نمیتونی به صحبت های بقیه استناد کنی، هر کسی دیدگاه و سلیقه و عقاید خودش رو داره، نمیتونه شرایط همه و تفکر همه مثل هم باشه، نظامی گری سختی های خودش رو داره، در ضمن برای موفقیا و خلوص نیت کسی که نظامی میشه باید جان بر کف باشه، یعنی جانش رو برای عقاید و مردمش اگه لازم شد به خطر بندازه و نترسه، حالا شما خانوم هستی، برای خانوم ها سختی های خودش رو میتونه داشته باشه، ولی در ضمن تو خیلی موارد هم سختی که دوستان میگن رو برای خانوم ها نداره، مثلا خانوم های نظامی وانتظامی رو معمولا منتقل نمیکنن و معمولا در مناطق شهری و یا پادگان ها و مراکز داخل یا نزدیک شهر و همینطور در شهر خودشون به خدمت میگیرن، من خودم ندیدم خانومی رو منقل کنن، البته ممکنه اتفاق افتاده باشه ولی من خودم که نظامی هستم نه دیدم و نه شنیدم که خانومی رو منتقل کنن شهر یا مناطق مرزی یا جاهای دیگه، خانوم ها رو در بخش اداری بیشتر به کار میگیرن که راحت تر هست، اگه شما هم علاقه و اعتقاد واقعی دارید برید دنبالش و به نظرات متفاوت هرکسی توجه نکنید، سختی که دوستان میگن برای کسی هست که از سر ناچاری یا بیکاری بره تو این شاخه، اگه ایمان و اعتقاد قلبی باشه اسمش سختی نیست دیگه براتون، زهر نیست عسله! در هر صورت تصمیم و علاقه با خودتون هست...
دوباره میگم چه برید چه نرید همین که علاقه و تمایل دارید که به مجموعه دفاع از میهنتون بپیوندید نشون دهنده اینه که یک شیرزن هستید...
یا حق
New Member

پست توسط *maede* »

اقای mo6489 خیلی از شما و نظرتون ممنونم .. بابت راهنماییتون مچکرم
امیدوارم هر چی صلاحه پیش بیاد
به امید روزی که منم بشم همکار شما

ممنون از همه
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”