اعتراض

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

اعتراض

پست توسط pirmehdi »

چرا پستهایmpo حذف شده؟!!!!!!!!!!!!!!!!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

Re: اعتراض

پست توسط Mahdi1944 »

سلام
نمیدونم در جریان هستید یا خیر، اما امروز دیتابیس سایت دچار مشکل شد و اطلاعات 7 اکانت کاربری به طور کامل حذف شده، در حال بررسی و در صورت امکان برگرداندن اطلاعات هستیم، در صورتی که ترمیم نشه، مجبور به ریستور کردن دیتابیس خواهیم شد و اگر این هم نشد، از دوستان درخواست میکنم مجددا در سیستم ثبت نام بفرمایند
صمیمانه از مشکلی که رخ داده عذرخواهی میکنم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

خوب شکر خدا تمام پست‌ها، اکانتها و اطلاعات حذف شده با موفقیت برگردانده شد، لطفا اگر مشکلی وجود داره گزارش بفرمایید تا بررسی و رفع بشه :razz:

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 109 بار
سپاس‌های دریافتی: 956 بار

پست توسط Chaparral »

درود ...

اول تشکر کنم از مدیریت محترم سایت ، زحمت کشیدند و اکانت من رو برگردوندن به وضعیت عادی ...
دوم ، به مدیریت محترم پیشنهاد میکنم ، یه بررسی جامع انجام بدن در مورد ارتباط اکانتهای حذف شده با هم . الان که وارد شدم و از ارسال شماره فهمیدم ظاهرا اکانت جناب mpo هم مثل اکانت من به مشکل برخورده بوده ، ممکنه ... شاید ... حمله ای هدفمند روی دیتابیس صورت گرفته بوده باشه .

سپاس
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
بله، به طور کلی 29 کاربر و 21 پست بعد از بکاپی که داشتیم دچار تغییرات شدند که تماما برگردانده شد، فقط برخی موارد مانند PM های طی 20 ساعت گذشته برگردانده نشد که اهمیتی ندارند فکر میکنم. در واقع شکر خدا اطلاعات حیاتی سایت به طور کامل برگشت
از میلاد عزیز هم برای همکاری در این زمینه سپاسگزارم :razz:
در واقع حمله‌ای در کار نبوده و سرور سایت منابع کم آورده بود و کرش کرده که طی این مشکل، تمامی کاربرانی که در اون لحظه آنلاین بودند دچار مشکل شدند که به خیر گذشت تصویر

ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”