تاپیک بررسی تاثیر توافق هسته در توان نظامی کشور
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 81 بار
- سپاسهای دریافتی: 333 بار
تاپیک بررسی تاثیر توافق هسته در توان نظامی کشور
با سلام خدمت دوستان ، این تاپیک رو باید چند هفته پیش میزدم ، اما بنابه مشغله ای که طول این مدت داشتم فرصت نشد ، از طرفیم خیلی دوست داشتم باهم بررسی داشته باشیم درباره تاثیر توافق هسته ای در برنامه های پیشرفت نظامی کشورمون
با توجه به اینکه چند هفته پیش مذاکرات هسته ای به نوعی به تیجه نهایی خودشون منتهی شدن سوال هایی درباره محدودیت های ِ برنامه موشکی ایران پیش اومد ، قصد دارم از چهار منظر این توافق رو تو بخش نظامی بررسی کنیم
1 - تاثیر رفع تحریم ها بر خرید های ِ احتمالی تسلیحاتی ایران ، با توجه به اینکه ایران امکان خرید تسلیحاتی تا 5 سال آینده با اجازه شورای ِ امنیت داره نظر دوستان درباره این خریدهای ِ احتمالی چیه ؟ و آیا شورای ِ امنیت اجازه چنین خریدهایی رو خواهد داد ؟
2 - تاثیر توافق نامه و برجام در برنامه موشکی ایران که یکی از جنبه های ِ پیشرفتی ِ ایران در امور نظامی هست و بیشتر ترس غرب از توانایی های ِ موشکی ِ ایران هست چیه ؟ با توجه به پتانسیل بالای ِ ایران در ساخت و تولید موشک های ِ مختلف با تکیه بر قوه ابتکار دانشمندان ایرانی آیا 8 سال محدودیت غیر از عقب ماندگی موشکی ِ ایران خواهد بود ؟ اون هم در اوضاع فعلی منطقه و اوضاع فعلی دنیا در پیشرفت سریع برنامه های ِ تسلیحاتی ِ کشور های مختلف ؟
3 - تاثیر رفع تحریم ها و خرید های ِ احتمالی تسلیحاتی در پیشرفت برنامه های ِ نظامی بومی نظیر طراحی و تولید ناو ها و ناوشکن ها ، زیر دریایی ها ، نفربر ها و تسلیحات زرهی ، توپ های ِ هوایی ، خود کششی و برنامه های ِ تولید جنگنده و بالگرد ، آیا رفع تحریم ها و خرید های ِ احتمالی کوبیدن برنامه های ِ خودکفایی ما نیست ؟
4 - منظر چهارم هم احتمال بالای ِ جاسوسی از اماکن نظامی و هسته ای کشور هست ، یعنی تکرار تجربه برنامه هسته ای عراق
از نظر خود من با وجود مزیت های ِ اقتصادی که رفع تحریم ها در کشور دارن ، اما ایران رو به شدت از برنامه های ِ دفاعی خودش عقب میندازه ، بخصوص در شرایط حال منطقه و با توجه به خرید ها و بودجه های ِ وحشتناک بالای ِ کشورهای ِ عربی نظیر بحرین ، امارات و عربستان ، بنظر خود من محدودیت برنامه موشکی ایران و در کنار اون تکیه بر خریدهای ِ تسلیحاتی احتمالی ( تازه اونم با اجازه چندتا کشور قلدر ) نفعی جز وابستگی و عقب مانگی کشورمون در برنامه های ِ پیشرفتی ِ دفاعی ِ خودش نداره ، اصلا این برجام از نظر من هیچ سودی برای ِ سازمان ها و نهاد ها و بطور کلی توان دفاعی ما نداره .
منتظر نظر دوستان هم هستم
نام خدا ، یک فرید ِ بیخیال هستم