MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:حسین فدا نوشته شده:دوست عزیز و گرامی که اطلاعات خوبی در مسائل نظامی دارید واقعا خودت این حرفا که زدی رو از ته دل قبول داری یا دلت مثل خیلیا و من از کارهای غلط گذشته و وعده های مکرر توخالی پره حالا سر این مساله خالی کردی وگرنه حرفات عجیبه ؟
پول به جنگنده ندیم بدیم ملت خونه بسازن؟ بعدش موقع جنگ خونه ملت با جنگنده دشمن خراب شه؟
عزیز خرید جنگنده از نون شب واجبتره .
برا ما که نمی تونیم بسازیمش نه الان نه اینده چون نه بودجه تحقیقات و ساخت داریم نه متخصص کافی نه دانش فنی نه مدیریت واحد و لایق و پیگیر که پروژه رو به سرانجام برسونه مگر بخوایم انتقال فناوری یا سرمایه گذاری مشترک داشته باشیم که عمرا کشوری حاضر به انتقال فناوری ساخت به ایران بشه پروژه یاک اموزشی و انتونوف 140 هنوز یادمون نرفته.حالا اگه شرایطی پیش اومده که بتونیم از F5 , F4 به میگ 35 و سوخو 35 برسیم بگیم ملت فقیرتر میشه پول ندیم؟
(نخواستم مورد به مورد توضیح واضحات کنم که خودت هم اطلاعات بهتری از من داری) اختلاس و شرینی هم هست نه اینکه کل سران و مدیران رو فاسد نشون بدیم.
سلام
شما دوست عزیز هم مثل 99.9 درصد از ملتهای منطقه از یک چیز مهم غافل هستین:
تنش و تشنج در منطقه رو امریکا و صهیونیستها به وجود نیاوردند بلکه عُلما و مراجع تقلیدِ جهانِ اسلام به وجود آوردند از صدها سال پیش با اختراع و نشر مذاهبِ اسلام بین مسلمانها و کاشتن تخم کینه و نفرت در دل مسلمانها نسبت به همدیگه
امریکا و صهیونیستها فقط استفاده کردند از این کینه و نفرت و کراهیت که مُسببش علما و مراجع تقلید جهان اسلام بودند و هستند
قبلاً هم گفتم که:
حتی ابلیس هم که ابلیس هست و دشمن قسم خورده ی انسان , اگر فــــرصـــــت پیدا نکنه هییییییچ غلطتی نمیتونه بکنه . انسان خودش با دست خودش این فرصت رو برای ابلیس به وجود میاره
اطلاعات بیشتر در مورد گناه و ابلیس و فرصت و انسان در این تاپیک
topic-t71295.html
====================================
اگر اسلام بدون مذهب بود , اگر مسلمانان جهان از مرجعیت واحد و احکام دینی واحد پیروی میکردند , اگر هزار جور فتوی و حلال و حرام ضد و نقیض اختراع نشده بود , اگر دنیاپرستی و خودخواهیِ علما و مراجع تقلید نبود و مذاهب اهل سنت در هم ادغام میشدند با یک مرجعیتِ واحد و اهل تشیع هم در همینطور , اگر اون دو مذهب هم باطل میشد و اعلام میشد که هییییچ مذهبی در اسلام وجود نداره و یک مرجعیت واحد انتخاب میشد برای جهان اسلام , 99 درصد از عوامل تنش و تشنج و ناامنی از بین میرفت و نیازی به خرید هزاران ملیارد دلار اسلحه در دهها سال گذشته نبود
ولی حتی یک مرجع تقلید هم پیدا نمیکنین که حاضر باشه از امپراطوری اختصاصیش دل بکنه برای پایان دادن به این مصیبتِ چند صد ساله .
علتش رو هم قبلاً بارها توضیح دادم که چیزی نیست جز حُبِ دنیا و جاه طلبی و غرور و تکبر و خودخواهی و تنبلی و غیره و غیره
اگر نصف مسلمانان جهان هم فدای جنگهایِ مراجع تقلید با همدیگه بشه , باز هم یکیشون هم حاضر به دل کندن از فرمانروائی اختصاصیش نیست .
صهیونیستها و امربکا و دیگر دشمنان اسلام , دست بوس و سپاسگزار همشون هستند هر چه تعدادشون بیشتر بشه خوشحال تر میشند چون کارشون آسونتر میشه
دوست عزيز
تا انجا كه بنده خوانده ام علت جنگ جهاني اول فاميل بودن خاندانهاي پادشاهي اروپا با يكديگر و ترور وليعهد اتريش بود و عامل اصلي جنگ جهاني دوم تحقير بيش از حد المان مخصوصا به وسيله فرانسه بود و ارتباطي با كشورهاي مسلمان نداشت.
تقويت بنيه دفاعي كشور عزيزمان در منطقه پرتنش خاورميانه به همان اندازه پيشرفت ايران مهم است چون لازم و ملزوم يكديگرند. اگر خداي ناكرده اندكي ضعف داشته باشيم چشم طمع بسياري از كشورها به سمت ما خىاهد بود همانطور كه عراق به ايران حمله كرد