سوال درباره استخدام در سپاه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 203 بار
سپاس‌های دریافتی: 219 بار
تماس:

سوال درباره استخدام در سپاه

پست توسط ze_ca »

سلام دوستان یه سوال از دوستانی که اطلاعات دارن داشتم
من قصد دارم برای عضویت در سپاه اقدام کنم
میخواستم ببینم چه مهارت هایی لازمه داشه باشم البته علاوه بر مهارت ها و مدارکی که الان دارم.
مهارت های بنده:
لیسانس برق قدرت - دان یک رشته رزمی - مربی گری درجه سه - فوتوشاپ -ایلیستریتور - مهارت های icdl بصورت کامل و حرفه ای
با زبان های برنامه نویسی زیر هم که میگم اشنایی دارم:
php , css , html , mysql رو حرفه ای بلدم
++android , javascript , c# , c, c رو هم در حد متوسط یعنی بلدم و در این حد نیست که بخوام برنامه های سنگین بنویسم
java , sqlite رو هم یه چیزایی میدونم.

زبان انگلیسی رو هم تا تافل رفتم ولی واسه مدرک امتحان ندادم بصورتی که اگه ببینم لازم میشه میتونم تافل رو هم بگیرم.
یه شیش ماهم بسیج فعال دارم.
حالا میخواستم ببینم که چه مهارت هایی دیگه اضافه کنم که صد در صد قبول بشم.
اصلا سپاه برم؟ یا ارتش یا نیروی انتظامی؟
البته مدرک رزمیم هم کاراته کمربند قهوه ای دارم ولی مدرک دان و مربی گری که دارم در رابطه با مبارزه ازاد و سلاح سرد
پیشاپیش از دوستانی که جواب میدن متشکرم
برای ظهور حضرت مهدی (عج) صلوات

| [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]   | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]  |
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

Re: سوال درباره استخدام در سپاه

پست توسط ze_ca »

و اینم یادم رفت که بگم 22 ساله هستم.

و همچنان منتظرم که یکی جواب بده 8->

| [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]   | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]  |
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: داهات
سپاس‌های ارسالی: 6318 بار
سپاس‌های دریافتی: 841 بار
تماس:

پست توسط Ali$amir »

سلام دوست خوبم جناب ze_ca
:razz:
این چیزایی که میگم بیشتر نظر شخصی هست
شرایط جسمی شما خوبه چون ماشاءالله رزمی کار و سرپا هستید و این از شرایط اولیه نظامی بودن هست
خب شرایط علمی شما هم که به نظر شخص بنده هر کدام از این نیرو ها آرزوشون باشه که همچین مهندسی براشون کار کنه
از شرایط سنی و نحوه گرفتن نیرو چندان اطلاعی ندارم فقط تا این حد میدونم که سپاه شرایط پیچیده تر و گزینش سخت تری داره که صد البته از خیلی جهات بالاتر از دو نیروی دیگه قرار می گیره (خدای نکرده قصد بدی ندارم و سوئ برداشت نشه از این حرفم چون هر کدوم از نیرو ها جایگاه خودشون دارن و نیاز کشور عزیزمان هست)
فقط از لحاظ مزایا و حقوق و رسیدگی مد نظرم هست که اینم یه واقعیته و نمیشه کتمان کرد چون سپاه کارای اقتصادی زیادی تحت نظر خودش داره و درآمدش بالاست
خب حالا میرسم سر اصل مطلب
اینکه شما به خاطر بی شغلی قصد نظامی شدن دارید یا بخاطر علاقه زیاد به این شغل
نظام اگر بدون عشق و علاقه باشه قطعا چندان به دل نمیچسبه و طرف داخلش خرد میشه
با شرایط علمی که شما دارید صرفا اگر در قسمت های سیستمی و بطور تخصصی بکار گرفته بشی براتون خوشایند ولذت بخش خواهد بود وگرنه نظام براتون کسالت آور میشه
پیشنهاد اول من سپاه هست
دوم ارتش فقط و فقط اگه جور بشه بری جزئ نیروهای قرارگاه پدافندی که خیلی در حیطه تخصصی نرم افزار و سخت افزار و الکترونیک جا برای پیشرفت داره
سوم هم نیرو انتظامی خصوصا پلیس فتا برای شما
ولی اگر فقط صرفا دنبال کار میکردی نظر شخصی من هیچ کدام هست
بتونی راهی توی بازار برای خودت از طریق علمت پیدا کنی حرف نداره
در هر صورت آرزوی موفقیت دارم براتون دوست خوبم
یاعلی
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم
تصویر
راحت جان طلبم وز پی جانان بروم
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ze_ca »

دوست عزیز جناب Ali$amir
راستش علاقه بیش از اندازم به نظام باعث شد که به فکر رفتن در یکی از ارگانهای نظامی کشور باشم.
ممنون از راهنماییهاتون
امیدوارم شما هم موفق باشید :razz:

New Member

پست توسط mohamadmalekzade »

منم ی زمانی خیلی علاقه داشتم برم سپاه ولی بعد از کلی تحقیق فهمبدم باید 3 سال دسمال کشی بکنی و همه کاراتو ول کنی صب با بسیجیا باشی تا شب.کلا دسمال بکشی بعد سه سال شاید استخدامت کنن

فرستاده شده از LT30pِ من با Tapatalk
New Member
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط tomcat1355 »

دوست عزیز پدافند خاتم به تخصص شما قطعا نیاز داره والبته آمادگی جسمانی شما به درد تخصص های رزمی مثه نیروهای ویژه میخوره که یکم با توجه به تحصیلاتتون دور از ذهنه که به اون سمت برید ودرنظر داشته باشید که گزینش سپاه آسون نیست ولی اگربه نظامیگری عشق دارین مطمئن باشین موفق خواهید شد

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
[External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط tomcat1355 »

دوست عزیز پدافند خاتم به تخصص شما قطعا نیاز داره والبته آمادگی جسمانی شما به درد تخصص های رزمی مثه نیروهای ویژه میخوره که یکم با توجه به تحصیلاتتون دور از ذهنه که به اون سمت برید ودرنظر داشته باشید که گزینش سپاه آسون نیست ولی اگربه نظامیگری عشق دارین مطمئن باشین موفق خواهید شد

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 162 بار
سپاس‌های دریافتی: 173 بار

پست توسط قاسم فرهاد »

Ali$amir نوشته شده:سلام دوست خوبم جناب ze_ca

فقط از لحاظ مزایا و حقوق و رسیدگی مد نظرم هست که اینم یه واقعیته و نمیشه کتمان کرد چون سپاه کارای اقتصادی زیادی تحت نظر خودش داره و درآمدش بالاست

سلام این جورام که شما فرمودید نیست درسته سپاه کار اقتصادی میکنه ولی سودش رو که بعنوان حقوق به کارکنانش که نمیده!!! چندین میلیارد تومان از دولت به خاطر همین کارهای اقتصادی طلب کار هست ولی دولت به دلایل مختلف پرداخت نمیکنه در واقع کارهای اقتصادی سپاه گرچه به نفع منافع ملی است ولی به ضرر خود سپاه تمام شده است. از نظر حقوق مزایا هم مانند سایر ارگان های نظامی است و شاید هم در برخی جاها و پست های ستادی خیلی هم بدتر است. من توصیه میکنم اگر کسی به خاطر حقوق و مزایا میخواهد وارد سپاه شود اشتباه بزرگ و جبران ناپذیری می کند وارد بازار آزاد کار شود اوضاعش خیلی بهتر خواهد بود. ولی اگر عشق و علاقه به خدمت به نظام را دارد چه بهتر که این شخص متخصص و دانشمند و توانمند باشد یک فرد توانمند و باسواد و متخصص اگر به عشق خدمت وارد شغل نظامی گری شود قطعا موفق خواهد بود و از نظر مالی هم تأمین خواهد شد. بدون علاقه و عشق، نظامی بودن سخت و غیر قابل تحمل!!! و راه ورود به سپاه: پایگاه مقاومت بسیج محله و ارتباط با عضویاب های سپاه است! با تشکر فراوان
[COLOR=#4f6128][COLOR=#1f497d]تصویر   حضرت پيغمبر اكرم (ص ):

[COLOR=#4f6128]ادب نيكو زيور خرد  است.[COLOR=#4f6128][COLOR=#1f497d]  [i
[   
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 162 بار
سپاس‌های دریافتی: 173 بار

پست توسط قاسم فرهاد »

mohamadmalekzade نوشته شده:منم ی زمانی خیلی علاقه داشتم برم سپاه ولی بعد از کلی تحقیق فهمبدم باید 3 سال دسمال کشی بکنی و همه کاراتو ول کنی صب با بسیجیا باشی تا شب.کلا دسمال بکشی بعد سه سال شاید استخدامت کنن

خب تا دسمال نکشی که نمیشناست به درد می خوری یانه که؟!!! نمیشود تا از در وارد شدی و گفتی میخام وارد سپاه بشم بگن خوش آمدی بفرما؟!!!!!!!!!!!!!!!!! یک اداره معمولی نیست که یک ارگان نظامی حساس است! به هرحال حق با شماست استخدام در سپاه خیلی هم راحت نیست!!!
[COLOR=#4f6128][COLOR=#1f497d]تصویر   حضرت پيغمبر اكرم (ص ):

[COLOR=#4f6128]ادب نيكو زيور خرد  است.[COLOR=#4f6128][COLOR=#1f497d]  [i
[   
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Soroush-S »

قاسم فرهاد نوشته شده:
mohamadmalekzade نوشته شده:منم ی زمانی خیلی علاقه داشتم برم سپاه ولی بعد از کلی تحقیق فهمبدم باید 3 سال دسمال کشی بکنی و همه کاراتو ول کنی صب با بسیجیا باشی تا شب.کلا دسمال بکشی بعد سه سال شاید استخدامت کنن

خب تا دسمال نکشی که نمیشناست به درد می خوری یانه که؟!!! نمیشود تا از در وارد شدی و گفتی میخام وارد سپاه بشم بگن خوش آمدی بفرما؟!!!!!!!!!!!!!!!!! یک اداره معمولی نیست که یک ارگان نظامی حساس است! به هرحال حق با شماست استخدام در سپاه خیلی هم راحت نیست!!!

من دهنم دوسال سرویس شد برا استخدامی سپاه حتی حاضر شدم برم یه جزیره ناشناخته جنوب کشور سه سال اونجا باشم ولی با استخدامم موافقت نشد! چرا؟چون طرف با معدل 17 فوق لیسانس حاضربود جای من لیسانس با معدل 13 بره جزیره!!!

Sent from my G3 using Tapatalk
New Member

پست توسط mohamadali7829 »

سلام خسته نباشید من دانشجولیسانس حسابداری هستم ک بخاطر دوسه تادرس الان دیگه نظام وظیفه بهم اجازه نمیده چندواحد اخریمو تموم کنم ینی ناقصه الان لیسانسم میخوام برم سپاه بنظرم باید بافوق دیپلم برم دیگه؟ بعدمن پدرمم نیروانتظامی بوده بازنشست شده سنمم25سالمه بیزحمت یکی راهنماییم میکنه چکارباید بکنم کجابرم چجوری وارد سپاه بشم هیچکسم دوربرم نیست ک راهنماییم کنه یاوارد باشه باتشکر
New Member

پست توسط Htbmi »

سلام خسته نباشید چندتا سوال داشتم،
۱_من۱۸ساله و فرمانده پایگاه و مسئول انسانی هستم
و بیش از یک سال فعال بسیج هستم،و قهرمان مسابقات بین المللی و کشوری توی کاراته هستم و کار با کار های گرافیکی مثل فترشاپ رو هم انجام میدم و زبان رو هم تا متوسط،تسلط،دارم آیا مهارت هام کافیه برای سپاه یا نه؟
۲_ولی معایبی هم دارم مثلا دستم توی کودکی شکسته ولی مشکل نداره و اذیتم نمیکنه ولی میترسم رد بشم
۳_پدرمم بازنشسته تامین اجتماعی،هست و اعتیاد،کمی به مواد،داره آیا مشکلی ایجاد میکنه؟
آیا میتونم وارد،سپاه بشم؟
ممنون بابت تلاشتون اجرکم عندالله
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”