به گزارش جهان به نقل از خبرگزاری رویترز، این سگ دو تن شامل همسر معاون وزیر خارجه سابق و یکی از اعضای حزب لیکود بنیامین نتانیاهو را گاز گرفت.
به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، "کایا" سگ بنیامین نتانیاهو روز گذشته در جریان مراسم روشن کردن شمع به مناسبت جشن یهودی هانوکا، یکی از اعضای حزب لیکود در پارلمان اسرائیل و شوهر معاون وزیر خارجه رژیم صهیونیستی را گاز گرفت.
"اور عالون" شوهر زیپی هوتولی معاون وزیر خارجه اسرائیل نیز دیگر فردی بوده که توسط این گاز گرفته شده است.
هاسکل که یک پرستار دامپزشکی آموزش دیده است، از ناحیه دست مورد گازگرفتگی این سگ قرار گرفت و از این اتفاق شوکه شده بود.
نخست وزیر اسرائیل نیز به گفته شاهدان عینی از این اتفاق خجالت زده شد. نماینده پارلمان اسرائیل برای پانسمان دستش به یک اتاق برده شد. هاسکل در توئیتی نوشت: برای کسانی که از احوال من می پرسند، من به عنوان کسی که در مواجهه با نیش مار بسیار حرفه ای هستم، یک گاز کوچک توسط سگ به من آسیبی می زند.
هنوز ۵ دقیقه از این اتفاق نگذشته بود که سگ نتانیاهو بار دیگر یکی دیگر از سیاستمداران یعنی عالون را گاز گرفت. تیم پزشکی نتانیاهو دست عالون را نیز پانسمان کردند. کد مطلب: 460599
از نظر رفتار شناسی حیوانات سگ معمولا از طرز تربیت صاحبش تاثیر پذیر است مثلا اگر صاحبش ادم خوب و مهربانی باشد سگ او هم ارام است و به دیگران کاری ندارد ولی اگر صاحبش ادم بدجنس و شریری باشد سگ او هم هم از او الگو می گیرد چون سگ ها و اصولا حیوانات شکاری روحیات را خیلی خوب تشخیص می دهند و سگ ها هم بنا بر همین حس تشخیص می توانند روحیات صاحبشان و افراد دیگر را شناسایی کنند. البته سگ های نگهبان و سگ های گله ربطی به روحیه صاحبشان ندارند و فقط بنا به طرز اموزششان برای مواجهه با غریبه ها و یا عوامل مضر عمل می کنند. از طرف دیگر سگ ها بسیار انس گیر هستند و بنا به محبتی که از طرف خود می بینند لطف دیگران را هرگز فراموش نمی کنند. چنانچه سعدی شاعر و حکیم بزرگ می گوید :
سگی را لقمه ای هرگز فراموش نگردد گر زنی صد نوبت اش سنگ گر عمری پرورانی سفله ای را به اتدک چیز اید با تو در جنگ
منظور ان است که سگ ها از بعضی انسان نما ها بهتر هستند و در حالیکه انها لطف دیگران را نسبت به خود فراموش نمی کنند اما بعض از انهایی که نام خود را ادم گذاشته اند اما در باطن دیو سیرت و شیطان صفت می باشند در ضرر زدن به دیگران و نابود کردن انسان ها هیچ خصلت قدر شناسی یا وجدان و ترحمی در انها یافت نمی شود. مثلا همین نتانیاهو وزیر رژیم اشغالگر اسراییل در بیرحمی و درندگی هزاران مرتبه از سگش بدتر است و دیدیم که در غزه به کودکان معصوم فلسطینی هم رحم نمی کرد و با بمباران مدرسه ها و خانه های مسکونی انها را به خاک و خون کشید و یا نسبت به دیگر فلسطینیان که صاحبان سرزمین فلسطین هستند همینجور. بنظر من اگر سگ وی را بایست با زنجیری باریک به یک جا ببندند خود او را بنا به حس درندگی و سفاکی اش باید با زنجیر لنگر نفت کش ها مهار کنند.
اما در کل مسلمانان عزیز و گرامی توجه کنند در احادیث نگهداشتن سگ در خانه نهی شده است و گفته شده ملائکه (که گاهی ممکن است به خانه مسلمانان رفت و امد کنند) به خانه ای که در ان سگ باشد وارد نمی شوند. شاید یکی از دلائلش این است که سگ از جانب خداوند متعال نجس اعلان شده است. از نظر من حضور ان در خانه بمعتای نجس شدن محیط و چیزهای خانه است و در ضمن سگ گاهی پارس می کند و مزاحم همسایگان می شود و حتی ممکن است بعض سگ ها بنا به حس دفاعی که نسبت به ان خانه پیدا می کنند در صورت باز بودن در خانه به کوچه رفته دیگران را بترسانند یا انها را دندان بگیرند البته سگ محل اجتماع میکروب های خاص هم هست و با حمام بردن ان و شامپو زدن هم استعداد میکروبی اش بطور کل بر طرف نمی شود. از جمله بیماری هایی که سگ ناقل ان می تواند باشد فکر کنم سیفلیس باشد و همچنین سگ استعداد گرفتن بیماری هاری دارد که برای انسان خطرناک است.