کلیپ زنده به گور کردن یک شهروند سوری به دست داعش
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1358 بار
Re: کلیپ زنده به گور کردن یک شهروند سوری به دست داعش
با سلام
خدایا به حق خوده اما عصر از باقی غیبت بگذر ظهور حضرت را نزدیک فرما
بعضی وقتا از دنیا خیلی بدم میاد به قول معروف خدایا دنیات ته نامردی
خدایا به حق خوده اما عصر از باقی غیبت بگذر ظهور حضرت را نزدیک فرما
بعضی وقتا از دنیا خیلی بدم میاد به قول معروف خدایا دنیات ته نامردی
چه خوب خوند حرف دلمو
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12100 بار
- تماس:
اینا برداران ارتش سوریه هستن ! یک مخالف رو زنده به گور میکنن خیلی قدیمیه فکر کنم برای دو سال پیش بود
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 3435 بار
- سپاسهای دریافتی: 5876 بار
داعشی ها دیوانه زنجیری هستند اما نه بیمار فیزیک مغزی بلکه بیمار روانی.
دیوانه ای که معلول مغزی است و نمی فهمد چه می کند ( که البته این جنایات را مرتکب نمی شود) در برابر اعمالش مسئول نیست اما دیوانه ای که جنون اش ناشی از روان بیمار اوست مسئول است و قابل تعقیب کیفری است چه در در دنیا و چه در اخرت.
چیزی که انسان را به این درکات می کشد و به این بیماریهای خطرناک روانی مبتلا می کند " تکیه بر اوامر خود است بجای تکیه بر اوامر الهی". وارد شدن به درکات جهنم و یا ساکن شدن در غرفات بهشت نیز نتیجه همین دو امر است.
ان فردی که به ان شکل اعدام شد بسیار خوشبخت تر از اعضاء داعش است، خیلی خوشبخت تر زیرا خدای متعال در قران می فرماید :
روزی که ( قیامت و مشاهده عدل الهی) کافر می گوید ای کاش خاک بودم
یعنی چنین ظالمانی که که در قیامت اعمال جنایتبار خود را در کنار خود مشاهده می کنند و نمی توانند از شر انها خلاص شوند خاک را می بینند که هیچ حساب و کتابی ندارد و در ان لحظات خطیر ارزو می کنند کاش به جای ان باشند.
می گویند بعضی افراد هستند که از فرط بدی و رذالت حتی شیطان هم انها را به تحت ولایت خود قبول نمی کند ( می گوید شما چنان اشکارا بد نام و بد کردار هستید که اگر در زیر پرچم من باشید به پرستیژ ظاهری من ضربه خواهید زد و مردم فریب خورده را هم از من رم می دهید و من دیگر نمی توانم انها را در دام فریب خود نگهدارم )
حالا قضیه همین داعشی ها ست که با وجود جنایات فاش و موحشی که انجام داده اند حتی امریکا هم انها را تجت جکومت خود قبول نمی کند و انها را از خود می راند.
البته امریکا هم جنایت می کند اما فقط در پشت پرده های سیاست و نیرنگ تبلیغات انطور که بر توده های مردم فاش نشود.
دیوانه ای که معلول مغزی است و نمی فهمد چه می کند ( که البته این جنایات را مرتکب نمی شود) در برابر اعمالش مسئول نیست اما دیوانه ای که جنون اش ناشی از روان بیمار اوست مسئول است و قابل تعقیب کیفری است چه در در دنیا و چه در اخرت.
چیزی که انسان را به این درکات می کشد و به این بیماریهای خطرناک روانی مبتلا می کند " تکیه بر اوامر خود است بجای تکیه بر اوامر الهی". وارد شدن به درکات جهنم و یا ساکن شدن در غرفات بهشت نیز نتیجه همین دو امر است.
ان فردی که به ان شکل اعدام شد بسیار خوشبخت تر از اعضاء داعش است، خیلی خوشبخت تر زیرا خدای متعال در قران می فرماید :
روزی که ( قیامت و مشاهده عدل الهی) کافر می گوید ای کاش خاک بودم
یعنی چنین ظالمانی که که در قیامت اعمال جنایتبار خود را در کنار خود مشاهده می کنند و نمی توانند از شر انها خلاص شوند خاک را می بینند که هیچ حساب و کتابی ندارد و در ان لحظات خطیر ارزو می کنند کاش به جای ان باشند.
می گویند بعضی افراد هستند که از فرط بدی و رذالت حتی شیطان هم انها را به تحت ولایت خود قبول نمی کند ( می گوید شما چنان اشکارا بد نام و بد کردار هستید که اگر در زیر پرچم من باشید به پرستیژ ظاهری من ضربه خواهید زد و مردم فریب خورده را هم از من رم می دهید و من دیگر نمی توانم انها را در دام فریب خود نگهدارم )
حالا قضیه همین داعشی ها ست که با وجود جنایات فاش و موحشی که انجام داده اند حتی امریکا هم انها را تجت جکومت خود قبول نمی کند و انها را از خود می راند.
البته امریکا هم جنایت می کند اما فقط در پشت پرده های سیاست و نیرنگ تبلیغات انطور که بر توده های مردم فاش نشود.
- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
این کلیپ هیچ نام و نشانی توش پیدا نیست، هر کسی به هر شکلی خواست تغبیر میکنه، بهتره تا از چیزی مطمئن نشدیم اعلام نکنیم ...
انشاالله شر این وحشیها از سر جهان کم بشه
انشاالله شر این وحشیها از سر جهان کم بشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 3435 بار
- سپاسهای دریافتی: 5876 بار
البته بقول اقا مهدی عزیز باید از منشاء ان ویدئو مطمئن بود و حتی شاید بنظر من کلک هم باشد تا رعب یا تاثر ایجاد کنند یعنی ان فرد از خود داعشی ها بوده و بعدا نبش قبر کرده زنده او را بیرون اورده باشند اما قضیه داعش فقط همین کلیپ نیست جنایاتی که این دژخیم های وهابی مسلک در طی این چند سال علیه افراد بیگناه انجام داده اند بیشمار است از اتش زدن ادم ها تا منفجر کردن انها با دینامیت و یا بریدن سر ادم ها و والیبال بازی کردن با ان سرها و خیلی جنایات دیگر که دنیا را شگفت زده و منزجر ساخته است.
اما شکر خدا که جهان متوجه هویت جعلی انها که از نام اسلام استفاده می کردند شد و متوجه ماهیت تروریستی هم انان و هم بقیه گروه های تروریستی تحت نام های دیگر گردید و صدمه و لطمه ای که انها می خواستند به اسلام و مسلمانان وارد کنند به خود انها برگشت. امروز مردم جهان خارج از اسلام حتی علیرغم تبلیغات موذیانه غرب در معرفی کردن انها بنام گروهای اسلامی یا اسلام گراها تا حد زیادی متوجه دروغ بودن این القاب و شعارهای ان گروه های تروریستی شده و امروز انها را فقط بنام تروریست می شناسند و نه گروه های اسلامی.
اما شکر خدا که جهان متوجه هویت جعلی انها که از نام اسلام استفاده می کردند شد و متوجه ماهیت تروریستی هم انان و هم بقیه گروه های تروریستی تحت نام های دیگر گردید و صدمه و لطمه ای که انها می خواستند به اسلام و مسلمانان وارد کنند به خود انها برگشت. امروز مردم جهان خارج از اسلام حتی علیرغم تبلیغات موذیانه غرب در معرفی کردن انها بنام گروهای اسلامی یا اسلام گراها تا حد زیادی متوجه دروغ بودن این القاب و شعارهای ان گروه های تروریستی شده و امروز انها را فقط بنام تروریست می شناسند و نه گروه های اسلامی.
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12100 بار
- تماس:
همون اول هم به اسم کار ارتش سوریه منتشر شد فکر نکنی ارتش بشار اسد فرشته هستن ! بعضا خودشون وحشی هایی هستن که روی داعش رو هم سفید میکنن
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون