سوریه ، میدان واقعی آزمایش تسلیحات روسی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1432
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۳:۱۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

سوریه ، میدان واقعی آزمایش تسلیحات روسی

پست توسط abdolmahdi »

سلام علیکم و رحمه ا... 
 
برای روسیه ، میدان نبرد در سوریه محلی برای آزمایش سلاح های مدرن است . روسیه تنها کشوری نیست که تسلیحات آزمایش نشده را به سوریه ارسال می کند.
نوشته : PAUL IDDON
4 ژانویه 2017
 
 
 
[External Link Removed for Guests]
یک ناو روسی از دریای خزر اقدام به پرتاب موشک های کروز kalibr به سمت مواضع تروریست ها در سوریه نموده است 

سپهبد بن هاجز فرمانده ارشد ارتش آمریکا در اروپا اخیرا اظهار داشته که لشگرکشی نظامی روسیه به سوریه ، " فرصت شلیک آموزشی واقعی" را برای مسکو بارمغان آورده که بوضوح در آن" توجهی به تلفات غیرنظامیان " نمی شود.

بیانیه هاجز با اظهارات روسها مبنی بر بکارگیری بیش از 150 گونه سلاح از زرادخانه نظامی آن کشور توسط نظامیان روس همخوانی دارد. سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه درروز 22 دسامبر 2016 گفت : در جریان عملیات در سوریه ، حدود 162 گونه سلاح پیشرفته یا بهینه سازی شده در نبردها آزمایش شده است . این سلاح ها اثبات کردند که کارائی بالائی دارند . شویگو افزود : در جریان این عملیات ها ، اشکالاتی در 10 سامانه بروز کرد که قبلا در میدان های آزمایش پدیدار نشده بودند. در کنار آن ، صنایع نظامی روسیه طبق ارزیابی های بعمل آمده ، از نمایش تسلیحات خود در میدان جنگ خرسند بود.
 
ارتش روسیه هرگز اظهاراتی نظیر آنچه که سپهبد هاجز بر زبان آورده را تکذیب نکرده است و خودشان هم به سرعت آن را پررنگ کرده اند . ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در هنگام خروج برخی از یگان های روسیه از خاک سوریه در اواسط مارس سال 2016 گفت : لشگرکشی کرملین ( به سوریه ) به لحاظ آموزشی به مراتب موثرتر از انجام تمرینات و مانورهای نظامی است .
 
از آن مهم تر این است که روسیه درسوریه روند اقامت طولانی مدت را دنبال می کند . از زمان مداخله روسیه در بحران سوریه در 30 سپتامبر 2015 ، تلویزیون تحت کنترل دولت روسیه سامانه های تسلیحاتی پیشرفته جدیدی را به نمایش می گذارد که تعدادی از آنها هرگز قبلا در هیچ جنگی مورد استفاده قرار نگرفته بودند. جنگنده بمب افکن های خوش عکس Su-34 Fullback در صفحات شبکه های RT, Sputnik و خبرگزاری TASS به نمایش درمی آیند .
 
ویدئو های به نمایش درآمده از موشک های کروز دریاپرتاب [External Link Removed for Guests] و هواپرتاب [External Link Removed for Guests] که ظاهرا از صدها مایل دورتر به سمت مواضع تروریستها در سوریه پرتاب می شوند تبدیل به موضوع بحث عمده ای شده است . یک افسر اسرائیلی که موقعیت را رصد می کند گفته که سوریه تبدیل به یک آزمایشگاه نظامی شده و ارتش های خارجی تسلیحات جدید خودرا در یک میدان نبرد واقعی در آن آزمایش می کنند . او می گوید : شما می توانید سامانه های تسلیحاتی خود را امتحان و بررسی نمائید . شما می توانید دکترین خود را بررسی نمائید . و سپس می افزاید : مخصوصا روسها که تقریبا هر چیزی را که دارند در آنجا آزمایش می کنند.
 
[External Link Removed for Guests]
 بالا و پائین – هواپیماهای روسیه در پایگاه هوائی حمیمیم در سوریه . تصاویر از وزرات دفاع روسیه است
[External Link Removed for Guests]
در کنار موشک های Kalibr و بمب افکن های Fullback ، روسها از جنگ سوریه به عنوان یک فرصت برای استقرار تنها ناو هواپیمابر خود به نام [External Link Removed for Guests] کوزنتسف استفاده کرده اند. این ناو دو فروند از جنگنده بمب افکن های خود را در جریان سوانح هنگام فرود از دست داده است .  
 
در چند فرصت ، بمب افکن های راهبردی برد بلند Tu-160 Blackjack که خدمه آن هرگز در یک نبرد شرکت نکرده بودند ، موشک های کروز خودرا به سمت اهدافی در سوریه پرتاب کردند . در این ماموریت ها توانائی و مداومت پروازی بمب افکن ها به نمایش درآمد. 
 
از لحاظ تاریخی فعالیت های روسیه در سوریه یادآور اقدامات آلمان ( نازی ) و در ابعاد کوچکتر ایتالیا در جریان جنگ داخلی اسپانیا در دهه 1930 می باشد . هنگامی که نازی ها ملی گرایان اسپانیائی را به عقب راندند ، با یک موقعیت عالی برای آزمایش تجهیزات جدید نظامی خود در میدان واقعی نبرد مواجه شدند.
 
مهمترین این تجهیزات نظامی را جنگنده بمب افکن های جدید لوفت وافه ( نیروی هوائی آلمان ) شامل هواپیماهای یونکرز ، هاینکل و جنگنده های مسرشمیت و بمب افکن های بکار گرفته شده در لژیون کندور تشکیل می دادند . همچنین فاشیست های ایتالیائی نیروی هوائی خود را تحت عنوان نیروی هوائی لژیونر به اسپانیا اعزام کردند.
 
لژیونر کندور که قبلا بدلیل کشتار و تخریب مناطق شهری در جریان هدف قرار دادن شورشیان بدنام شده بود ، بدنبال بمباران شهر باسک در گوئرنیکا در 26 آوریل سال 1937 رسما اسم خود را در تاریخ ثبت نمود. در آن زمان مقامات محلی اظهار کردند که در جریان حملات بیش 1600 غیر نظامی کشته شده اند ولی آخرین آماراین تعداد را بین 400 و 800 نفر اعلام کرده است . اگرچه این مقایسه ای احتمالی است ، اما خیلی فراگیر است . ارتش ها در دنیا می دانند که نبرد واقعی راهی قطعی برای ارزیابی توانائی ها و یاکاستی های آنهاست .
 
[External Link Removed for Guests]
حمایت های نظامی آمریکا در طول چهار دهه گذشته از اسرائیل به آمریکا این امکان را داده تا کیفیت سخت افزارهای نظامی خود را بر ضد تسلیحات روسی که در اختیار دشمنان عرب اسرائیلی قرار دارند را در سناریوهای نبرد واقعی ارزیابی نماید . در جریان عملیات موسوم به Mole Cricket 19 که در تابستان سال 1982 بوقوع پیوست ، جنگنده های F-15  و F-16  اسرائیلی ارزش خود را با سرنگونی بیش از 80 فروند هواپیمای جنگی سوری برفراز دره بقاع لبنان بدون تحمل هیچ تلفاتی نشان دادند .   
 
 
جنگنده های F-4 Phantom II ساخت امریکا نیز با حمله و از میدان بدر کردن موشک های زمین به هوای سوریه ساخت شوروی که به صورت نقطه ای در میان ارتفاعات مستقر شده بودند ، امکان این پیروزی را فراهم ساختند. عملیات Mole Cricket 19  توانست ثابت کند که نیروی هوائی غربی می تواند شبکه پدافند هوائی ساخت شوروی را با کمترین تلفات نابود سازد . عملیات بعدی اسرائیل در لبنان – و سه جنگ در غزه – نیز در واقع همان آزمایش واقعی تسلیحات ساخت امریکا به شمار می رود. . 
 
 
جنگ خلیج فارس در سال 1991 نخستین لشگر کشی بزرگ امریکا برای دوران پس از جنگ ویتنام به شمار می رود و فرصت خوبی برای آزمایش دکترین و تسلیحات بر علیه دشمن دیگری مجهز به سخت افزارهای نظامی ساخت شوروی بود . در حالیکه پنتاگون در دوران ریاست جمهوری رونالد ریگان در حال گردآوری ارتشی بیش از حد قدرتمند و به لحاظ فن آوری فوق العاده پیشرفته بود ، اما با این وجود قابلیت این ارتش در کسب یک پیروزی سریع و فرز بر ضد دشمنی بزرگ با جنگ افزارهای متعارف هنوز مورد تردید بود.


 
چارلز هورنر فرمانده سپاه نهم نیروی هوائی آمریکا در جریان جنگ خلیج ( فارس ) در مصاحبه ای با شبکه PBS اظهار داشت : شبکه های خبری به ما گفته اند که ژنرال های ما ژنرال نیستند ، فن آوری ما کاری از پیش نمی برد و مردم جوان ما بدرد نمی خورند . وی افزود :  ما اعتقادی به این حرفها نداشتیم اما نگران آن بودیم زیرا اینها موضوعاتی بودند که در روان تمام مردم ما رسوخ کرده بودند . جنگ ویتنام شبحی بود که ما با خود داشتیم .
 
 
یک تحلیلگر آمریکائی به نام مایکل نایتز می نویسد : در اواخر دوران جنگ سرد ، نبرد ما با عراق دکترین دفاعی ایالات متحده مبتنی بر برتری کیفیت بر کمیت را در آخرین آزمون خود قرار داد .  
 
این دکترین در نهایت موفق از آب درآمد و نیروهای ائتلاف به رهبری ایالات متحده تلفات زیادی را به نیروهای متعارف ارتش عراق در میدان نبرد وارد ساختند . این نبرد به ایالات متحده امکان داد تا پرسنل و سامانه های دفاعی خود –از موشک های کروز Tomahawk تا بمب افکن های رادارگریز F-117 – را در یک میدان جنگ واقعی کاملا مورد ارزیابی قرار دهد . از سال 2015 مسکو همان کار را با هواپیماها ، موشکها و کشتی هایش در سراسر خاک سوریه انجام می دهد . ارتش روسیه سرانجام درس هایی را از این میدان آموزش واقعی کسب خواهد نمود.

[External Link Removed for Guests]

یک بمب افکن tu-160 در حال پرتاب موشک کروز kh-101
 
 
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1649
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۱۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 14935 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

Re: سوریه ، میدان واقعی آزمایش تسلیحات روسی

پست توسط oweiys »

با سلام

واقعاً سوریه میدان انسانیت بود که عده ای برنده و عده ای دیگر بازنده شدند.

به لحاظ نظامی؛ اینجانب فکر می کنم چه این جنگ و چه جنگ یمن و کلا جنگ های چند دهه اخیر نشان داد که نیروی هوایی چقدر تاثیر گذار (وضعیت سوریه تا قبل از مداخله روسیه) و توئمان  آسیب پدیز هست. این درسی است که دائماً در حال تَکرار است، سقوط بیش از 8500 هواپیما و باگرد ایالات متحده در جنگ ویتنام، آمار عجیب و غریب نیروی هوایی متحد در جنگ کوزووو (سقوط اف 117 ها، تورنادوها و اف 16 ها  و....)، ضربه مهلک نیروی متحد بر پیکره ارتش صدام و آمارهای سقوط هواپیما و بالگردهای آمریکایی و شوروی در افغانستان.

میل 24 در افغانستان و سی سال بعد در سوریه:
 
  تصویر
1986. (G. Donskich)
[External Link Removed for Guests]
__________________________________

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”