منابع خبری اعلام کرده اند ساعاتی پیش هواپیماهای نظامی هند با نقض حریم هوایی پاکستان چند منطقه از کشمیر تحت کنترل پاکستان را بمباران کرده اند! به گفته منابع هندی بر اثر این حمله که توسط 12 جنگنده میراژ 2000 انجام شده بیش از 300 تروریست مورد حمایت پاکستان در پایگاه هایشان کشته شده اند! اما منابع خبری پاکستان این تلفات را تایید نکرده اند . گفته می شود جنگنده های پاکستان اقدام به رهگیری هواپیماهای هندی نموده اند اما با آنها درگیر نشده اند .
در چند روز اخیر و پس از انفجار انتحاری یک اتوبوس حامل نظامیان هندی در کشمیر ، روابط دو قدرت هسته ایی بشدت تیره شده و ارتش های هر دو کشور به حال آماده باش درآمده اند . هند و پاکستان سه بار در سال های 1947 ، 1965 و 1971 با یکدیگر درگیر جنگ شده اند و البته صدها مورد درگیری و تبادل آتش مرزی هم بین آنها ثبت گردیده است .
خدا لعنت كند و نابود كند اين تروريست هاي وهابي را كه با نام هاي مختلف و با مثلث توطئه امريكا و اسراييل و ال سعود در منطقه پا گرفتند. فتنه امريكا در دنيا و جنايات اسراييل در منطقه كم بود كه اين گروهك هاي بيابانگرد و بيسواد و ديوانه خو هم در منطقه ايجاد شدند؟
البته تقصير خود مقامات مشكوك پاكستان هم هست. بارها و بارها مسئولين ايران و حتي افغانستان به انها توصيه كردند كه اين گروه هاي مجنون ادمكش را در پاكستان پناه ندهند چرا كه اين جانوران رواني سياهدل كه قتل و خونريزي بيدليل را پيشه خود قرار داده اند و به هيچ قانون و منطقي معتقد نيستند پاكستان را به يكي از پايگاه هاي اصلي خود تبديل كرده اند.
البته ايران تا بحال بدليل رعايت حرمت مرزهاي پاكستان از نظر بين المللي اقدام به حمله هاي ضربتي و از بين بردن اين گروه ها ي معاند و خبيث در خاك پاكستان نكرده است اما در واقع اين وظيفه خود مقامات پاكستاني مي بود كه بايست از همان سال هاي قبل انها را از اين كشور ريشه كن مي كرده اند.
خوب، اين هم نتيجه اهمال و رضايت مسئولان پاكستان در حفظ بقاي اين گروه هاي تروريستي!
اميد است مسئله به همين جا ختم شود و اتش جنگي همه جانبه بين هند و پاكستان در نگيرد كه البته مسئوليت ان هم بعهده دولت پاكستان است كه اين عوامل فتنه و ترور را از كشور خود پاكسازي نكرده است. براي بنده معلوم نيست كه مقامات پاكستاني مي خواهند از وجود چنين گروه هايي چه استفاده اي ببرند انهم در حالي كه اين دد صفتان انارشيست تا بحال خون افراد بسياري را چه در پاكستان و چه كشورهاي همجوار خصوصا افغانستان بزمين ريخته اند و حالا اين اولين ضربه سازماندهي شده نظامي خارجي به تروريست ها و اولين درس عملي به مقامات پاكستاني در پناه دادن به اين گروه هاي تروريست مي باشد.
من فقط نگران مردم مسلمان اين كشور هستم كه قرباني تصميمات كاملا غلط و نامعقول روساي پاكستان واقع نشوند.
هرچند مقامات ارتش پاکستان تهدید به مقابله به مثل نموده اند ، اما به نظر بنده بعید است شرایط فعلی منجر به رویارویی تمام عیار بین دو طرف شود . از یک طرف با وجود ابراز خوشحالی احزاب تندرو هندوستان از حمله ارتش کشورشان به خاک پاکستان ، بورس هند به این اتفاق واکنش منفی نشان داد و سقوط کرد . در مقابل با وجود تهدیدات مقامات پاکستانی ، رسانه های کشور سیاستی محافظه کارانه اتخاذ کرده و سعی نموده اند حتی الامکان از تحریک افکار عمومی پرهیز نمایند! با اینکه هند ادعا می کند در حمله بامداد امروز 200 تا 300 تروریست کشته شده اند ، رسانه های پاکستانی با پخش تصاویری از چند منطقه بمباران شده مدعی شده اند اهداف مورد حمله هند عمدتاً کلبه های خالی از سکنه در حاشیه چند روستای مرزی بوده و بجز چند مجروح ، این حمله هیچ تلفاتی نداشته است!!! (که نمونه مشابه آن را بارها در جریان حملات هوایی اسرائیل به سوریه از سوی دمشق دیده ایم!)
اما برای قضاوت درست در این خصوص لازم است به ریشه های تاریخی اختلاف بین هند و پاکستان بپردازیم .
پیش از آغاز استعمار انگلستان در هند ، حکومت شبه قاره در دست سلسله مسلمان گورکانیان هند بود با این وجود اغلب ایالات از استقلال نسبی برخوردار بوده و توسط حکومت های محلی هندو ، سیک یا مسلمان اداره می شدند و با وجود برخوردهای گاه و بی گاه ، هندوستان معروف بود به برادری و همزیستی مسالمت آمیز بین هندوها و مسلمانان . اما استعمارگران بریتانیایی با ورود به شبه قاره تا توانستند بین هندوها و مسلمانان اختلاف افکنی نمودند و از این تفرقه سودجویی کردند! تا اینکه با تلاش های استقلال طلبانی مثل گاندی ، بریتانیایی ها فهمیدند که حفظ استعمار هندوستان در آینده غیرممکن خواهد بود پس با طرح مسائلی درباره آینده هندوستان ، بین استقلال طلبان مسلمان و هندو اختلاف افکندند و عمداً می گفتند با توجه به اختلافات شدیدی که بین هندوها و مسلمانان وجود دارد درصورت موافقت با استقلال هند اکثریت هندو (حدود 2/3 جمعیت شبه قاره) اقلیت مسلمانان (حدود یک سوم جمعیت) را نابود خواهند کرد تا قدرت سیاسی بین دو طرف تقسیم نشود! با طرح همین مسائل گروهی از مسلمانان به رهبری محمد علی جناح خواهان استقلال جداگانه شدند! انگلیسی ها هم که خودشان باعث و بانی این اختلاف بودند نقش میانجی را بر عهده گرفتند و قرار شد دولت های ایالتی به نمایندگی از مردم آن ایالت درباره اینکه جزو اتحادیه هندوها (هندوستان) باشند یا جزو کشور مسلمانان (پاکستان) تصمیم گیری نمایند و بعلاوه در دو ایالت پنجاب و بنگال که نسبت تقریباً مساوی بین جمعیت مسلمانان و هندوها برقرار بود تعیین خط مرزی بر عهده انگلیسی ها گذاشته شد!!!
به این ترتیب دو کشور هندوستان و پاکستان (در آن زمان بنگلادش تحت عنوان پاکستان شرقی جزیی از پاکستان بود) در اوت 1947 شکل گرفت که بالافاصله با خشونت و خونریزی همراه شد . از یک طرف در مناطقی مثل پنجاب و بنگال دهها ملیون مسلمان و هندو که در طرف اشتباه مرز ترسیم شده توسط انگلیسی ها قرار گرفته بودند مجبور شدند زیر حملات خشونت آمیز و مرگبار افراط گرایان هر دو طرف ، مهاجرت نمایند که بزرگترین مهاجرت اجباری قرن بیستم (و شاید کل تاریخ) را رقم زد! از طرف دیگر برخی دولت های ایالتی بدون در نظر گرفتن خواست اکثریت مردم ایالتشان تصمیم گیری نمودند . مثلاً حکومت مسلمان نظام در حیدر آباد (مرکز ایالت تلنگانا) با اینکه در قلب هندوستان قرار داشت تصمیم به الحاق به پاکستان گرفت (که البته مورد پذیرش پاکستان قرار نگرفت و با وجود جنگی که بین هند و پاکستان درگرفت ، اسلام آباد هیچگاه ادعای مالکیت حیدرآباد را نکرد و ارتش هند در جنگی 5 روزه (13 تا 18 سپتامبر 1948) که نزدیک به 1500 کشته برجا گذاشت حکومت نظام را سرنگون نمود) .
اما مسئله جامو و کشمیر باعث بروز جنگ بین دو کشور تازه تاسیس گردید . راجه سیک این منطقه بدون در نظر گرفتن خواست اکثریت مسلمان ایالت ، رای به الحاق به هند داد . مردم شورش کردند و ارتش هند با ورود به این ایالت تظاهرات مردم را به خاک و خون کشید . ارتش پاکستان هم واکنش نشان داد و در نهایت جنگی خونبار از 22 اکتبر 1947 تا 5 ژانویه 1949 بین دو کشور درگرفت که هزاران کشته و زخمی برجا گذاشت و در پایان بخش های کوهستانی شمال و شمال غربی کشمیر و نوار باریکی از بخش جلگه ایی در غرب ، به پاکستان رسید و نواحی مرکز ، شرق و جنوب در اختیار هند باقی ماند . هرچند هزاران نفر از مسلمانان کشمیر به پاکستان فرار کردند و طی سال های بعد هم با سیاست های دهلی نو بافت جمعیتی در برخی نواحی کشمیر به سود هندوها تغییر کرد اما همچنان حدود 55 تا 60 درصد مردم در کشمیر تحت کنترل هند مسلمان هستند . دولت پاکستان انتظار داشت همانگونه که از الحاق حیدرآباد به خاک خود حمایت نکرده و به خواست اکثریت هندو آن منطقه احترام گذاشته ، دولت هند هم به خواست اکثریت مسلمان کشمیر احترام بگذارد . اما هندی ها معتقدند رفتار پاکستان در این خصوص ریاکارانه بوده و چون بخاطر بعد مسافت امکان کمک رسانی به حکومت حیدرآباد را نداشته اند ، از تصمیم نظام حمایت نکردند!
به هر صورت امروزه احزاب و گروه های مخالف سلطه هند بر کشمیر را می توان به سه دسته کلی تقسیم کرد :
ناسیونالیست ها که معتقدند کشمیر باید یکپارچه و کاملاً مستقل گردد و نه هند ، نه پاکستان ، و نه چین (چین در جریان جنگ سال 1962 بخش هایی از کشمیر تحت کنترل هند را اشغال کرد) نباید هیچ کنترلی بر آن داشته باشند .
جدایی طلبان سنی که معتقدند کشمیر باید بطور کامل به پاکستان ملحق گردد . این گروهها که طی چهار دهه اخیر افراط گرایی و تکفیر بین آنها رشد کرده و عمده حملات تروریستی در هند توسط آنها انجام می گیرد ، مورد حمایت پاکستان هستند .
گروه های شیعه که مخالف تسلط هند بر کشمیر هستند اما شرایط ناگوار شیعیان در پاکستان و حملات تروریستی و رفتارهای تبعیض آمیزی که در این کشور بر علیه شیعیان رخ می دهد ، آنها درباره الحاق به پاکستان مردد می نماید . ایران جایگاه بسیار ویژه ایی بین شیعیان کشمیر دارد و هنگام تردد در شهرها و محلات و روستاهای شیعه نشین کشمیر هند اصلاً باورتان نمی شود در ایران نیستید!!! با این وجود موضع رسمی ایران درباره کشمیر با توجه به دکترین مخالفت ایران با هرگونه اقدام تجزیه طلبانه (در واقع ایران می گوید تنها زمانی یک حرکت تجزیه طلبانه را در هر گوشه از جهان به رسمیت می شناسد که مورد قبول حکومت مرکزی کشور هدف قرار گرفته باشد یا همه مردم آن کشور در همه پرسی رای به جدایی یا استقلال بخشی از کشور خود داده باشند!!!) باعث شده تا دستگاه های دولتی و حاکمیتی ایران هیچ تحرکی در کشمیر هند نداشته باشند و فقط نمایندگی های مراجع و حوزه های علمیه ایران در این منطقه حضور دارند .
با این شرایط و ضمن محکوم نمودن اقدامات کور تروریستی ، باید توجه داشت که خواسته اصلی مردم کشمیر درباره جدایی از هند کاملاً موجه و قابل دفاع است .
ای کاش کل پاکستان یکجا نابود میشد تا تمام همسایگانش نفس راحتی میکشیدن. تقریبا تمام گروه های تروریستی منطقه توسط سازمان اطلاعات ارتش پاکستان تغذیه میشن تا از این طریق بتونن روابط پاکستان رو با همسایه هاشون کنترل کنن. البته از زمان روی کار اومدن دولت فعلی در ایران و نابسامانی اوضاع سیاست خارجی روابط پاکستان با ایران بسیار وخیم تر شد. همین پاکستانی که برادر ریگی رو به ما تحویل داد حالا جواب سلاممون رو هم نمیده.
نظر شخصی بنده هست: هر مسلمانی اعم از شیعه و سنی غلط میکنه که بخواد از هند جدا شه و به پاکستان ملحق بشه. هندی که مردمش با صدها دین و مذهب مختلف با آرامی کنار هم زندگی میکنن و پاکستانی که حکومت تروریست پرورش نمیتونه امنیت مردمش که اکثرا مسلمان هستند رو تامین کنه.
تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
Java نوشته شده: سهشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۷, ۱۱:۰۲ ب.ظای کاش کل پاکستان یکجا نابود میشد تا تمام همسایگانش نفس راحتی میکشیدن. تقریبا تمام گروه های تروریستی منطقه توسط سازمان اطلاعات ارتش پاکستان تغذیه میشن تا از این طریق بتونن روابط پاکستان رو با همسایه هاشون کنترل کنن. البته از زمان روی کار اومدن دولت فعلی در ایران و نابسامانی اوضاع سیاست خارجی روابط پاکستان با ایران بسیار وخیم تر شد. همین پاکستانی که برادر ریگی رو به ما تحویل داد حالا جواب سلاممون رو هم نمیده.
نظر شخصی بنده هست: هر مسلمانی اعم از شیعه و سنی غلط میکنه که بخواد از هند جدا شه و به پاکستان ملحق بشه. هندی که مردمش با صدها دین و مذهب مختلف با آرامی کنار هم زندگی میکنن و پاکستانی که حکومت تروریست پرورش نمیتونه امنیت مردمش که اکثرا مسلمان هستند رو تامین کنه.
سلام علیکم و رحمه ا...
پاکستان کشوری است عیالوار و پرجمعیت که از لحاظ منابع طبیعی مثل نفت و گاز و ... بسیار فقیر است و برای کسب درآمد یکی از بهترین کارهائی را که انجام می دهدحمایت از گروه های تروریستی است . شما می دانید که گروه های تندروی اسلامی مثل طالبان و این اواخر القاعده با حمایت پاکستان در کشور افغانستان رشد کردند و کاملا معلوم است که حمایت از این گروه ها برای پاکستان منافعی دارد . حتی کشتار دیپلمات های ایرانی در افغانستان هم با حمایت مستقیم پاکستان صورت گرفت هرچند در آنموقع خانم بوتو با این کار مخالف بود.
به نظر من یکی از بهترین اقدامات آقای ترامپ قطع کمک های کلان امریکا به پاکستان به دلیل حمایت آن کشور از تروریست ها بود. ترامپ گفته بود که شما از ما پول می گیرید اما بن لادن پناه می دهید. این حرف کاملا درست است و اقدام آقای ترامپ کاملا صحیح بود.
جالب است حتی چند سال پیش پاکستان برای سرکوبی طالبان در دره سوات یک کنفرانس بین المللی در ژاپن به راه انداخت و از همه کشورها برای انجام عملیات در دره سوات حدود 300 میلیون دلار پول گرفت . ( بخوانید باج گرفت ) .
در مورد ایران هم اوضاع همین است . پاکستان با پناه دادن گروه های تروریستی مثل جندا... و جیش و العدل و گروه های مختلف دیگر در نزدیکی مرزهای ایران برای انجام عملیات تروریستی ، هم از کشورهای عربی مثل عربستان و امارات پول می گیرد و هم برای مقابله و محدود کردن آنها از ایران باج خواهی می کند. به همین روال در هر سال میلیون ها دلار به جیب می زند.
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
خبر فوری : منابع خبری از آغاز درگیری های نظامی شدید بین هند و پاکستان خبر می دهند . توپخانه های دو کشور بشدت در حال تبادل آتش هستند . رسانه های پاکستان اعلام کرده اند دو هواپیمای نظامی هند در تلاش مجدد برای ورود به حریم هوایی پاکستان سرنگون شده اند . منابع هندی هم می گویند به دنبال ورود سه هواپیمای نظامی پاکستانی به حریم هوایی کشمیر هند ، فرودگاه بین المللی سرینگر بسته شده است .
دوستان عزیز ، لطفاً سطحی و شعاری با قضیه برخورد نکنید .
اولاً هند و پاکستان نه توان و نه قصد نابود کردن هم را ندارند چون این به معنای وقوع یک جنگ اتمی تمام عیار است که آتش آن کل جهان را خواهد سوزاند . اختلافات آنها فقط بخاطر حق حاکمیت بر چند منطقه مرزی (و بلاخص کشمیر) است که زایده استعمار انگلیس می باشد .
دوماً همه مردم پاکستان را نباید با یک چوب زد! اولاً دست کم 20% مردم پاکستان (برخی منابع هم تا 30% نوشته اند) شیعه هستند . و بین اهل تسنن پاکستان هم انسان های خوب و پاک کم نداریم . ریشه همه این تروریست ها و تکفیری ها از عربستان وهابی است . آل سعود که انشالله سقوط کند بسیاری از مشکلات منطقه حل خواهد شد .
سوماً با اینکه این بریتانیایی ها بودند که شعله اختلافات مذهبی بین هندوها و مسلمانان را در شبه قاره روشن کردند . اما کاری است که شده و آتشی است که گر گرفته! کم نیستند احزاب سیاسی تندرو هندو در هندوستان که خواهان ریشه کنی کامل اسلام در این کشور هستند و هر زمان قدرت سیاسی شان افزایش یافته و چند باری هم توانسته اند کرسی نخست وزیری را تصاحب کنند (مثل همین الان) ، خشونت ها علیه مسلمانان افزایش یافته است . حتی در بالیوود هم با وجود این همه خان های مثلاً مسلمان ، افراط گرایی هندوها کاملاً علنی و بروزیافته است . فقط کافی است فیلم های مثلاً تاریخی هند را تماشا کنید و ببینید چه چهره منفی و شیطانی از سلاطین و حاکمان مسلمان در سال های اخیر به تصویر در آورده اند! با این شرایط چه تضمینی برای امنیت جانی مسلمانان در هند وجود دارد؟
پاکستان اعلام کرد در جریان گلوله باران روستاهای مرزی توسط توپخانه هند 4 غیرنظامی کشته و 11 نفر مجروح شده اند . همچنین پاکستان اعلام کرد خلبان یکی از جنگنده های سقوط کرده هندی را دستگیر کرده است . فیلمی در فضای مجازی منتشر شده که نشان می دهد افراد غیر نظامی که ابتدا به بالای سر خلبان سقوط کرده رسیده اند بخاطر وضعیت وخیم جسمی وی ، درصدد کمک می باشند! آخرین خبر از پاکستان این است که به دستور دولت فرودگاه ها تعطیل و آسمان این کشور بر روی کلیه پروازهای تجاری داخلی و خارجی بسته شده است .
در طرف مقابل هندی ها مدعی ساقط کردن یک جنگنده پاکستانی شده اند . همچنین مقامات نیروی هوایی هند اعلام کرده اند دو جنگنده سقوط کرده در پاکستان بخاطر خطای خلبانان منهدم شده اند و پدافند پاکستان آنها را نزده است!!! یک بالگرد ارتش هند هم در کمشیر بخاطر نقص فنی سقوط کرده . بورس هند هم برای دومین روز متوالی در واکنش به احتمال بروز جنگ سقوط کرد و قیمت دلار در هند افزایش یافت .
مقامات ایران ، چین و افغانستان خواهان خویشتن داری دو طرف شده اند . حتی طالبان هم اعلام کرده درگیری بین هند و پاکستان روند مذاکرات صلح در افغانستان را مختل خواهد نمود! فقط مقامات آمریکایی در اظهاراتی یک جانبه از هند اعلام حمایت کرده اند .
البته فراموش نشود هند بدليل منطقه مورد منازعه كشمير هميشه گوش بزنگ و منظر بدست اوردن بهانه اي براي است اندازي به كشمير بوده است و حمله تروريستي اخير به اتوبوس هندي نيز همان دليل موجهي بود كه هند به ان دست يافت.
اما از طرفي از قضيه از ديدگاه الهي هم بنگريم. چند تروريست خبيث گروه هاي مستقر در پاكستان با نفوذ به ايران اتوبوس حامل حافظان مرزهاي ايران را مورد حمله قرار داده و تعدادي را به شهادت رساندند و حالا پاكستان در دردسر جنگ واقع شد و اين ها بي دليل آسماني نيست.
همانطور كه خداوند كريم در قران كريم مي فرمايد
إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ
ما از مجرمان انتقام مي گيريم
ديدي كه خون ناحق پروانه شمع را چندان امان نداد كه شب را سحر كند
عمران خان نخست وزیر پاکستان در آخرین اظهار نظر گفته خواهان جنگ نیست و اگر هند قبول کند حاضر به مذاکره است! برخی منابع خبری در پاکستان گزارش داده اند سه خلبان هندی به اسارت پاکستان درآمده اند . در عین حال هند خبر از مفقود شدن یک خلبان خود داده است . به نظر می رسد در چند ساعت گذشته اتفاق جدیدی رخ نداده ، اما هر دو کشور در آماده باش جنگی هستند و شاهدان عینی از هند خبر می دهند ستون های بزرگی از ادوات زرهی ارتش هند در حال حرکت به سمت مرز پاکستان می باشند . در حالی که پاکستان تمام فرودگاه های غیر نظامی خود را تعطیل و آسمان خود را بسته است برخی کشورها مثل امارات و بحرین هم خبر از لغو کلیه پروازهای خود به پاکستان داده اند . هند هم چهار فرودگاه منطقه جامو و کشمیر را تعطیل و اعلام کرده کلیه پروازهای این کشور که از آسمان پاکستان عبور می کردند باید از روی دریای عمان پرواز کنند .
از سینما هم بشنوید که پاکستان اکران فیلم های هندی را در این کشور ممنوع اعلام کرد . این در حالی است که هند چند سال قبل اکران فیلم های ساخت پاکستان را ممنوع و کلیه افرادی را که دارای تابعیت پاکستانی بودند از فعالیت در صنعت سینمای هند منع نمود!
اما با اینکه در حمایت پاکستان از برخی گروه های تروریستی فعال در هند ، افغانستان و ایران تردیدی نیست ، اما سناریوی رخ داده بیشتر شبیه دامی برای پاکستان است! ابتدا اتوبوس حامل نیروهای سپاه در ایران مورد حمله قرار می گیرد و چند ساعت بعد به همان شیوه اتوبوس نظامیان هندی! و آن هم درست قبل از سفر بن سلمان به پاکستان! و آن هم درست زمانی که افکار عمومی ایران بخاطر اکران فیلم " شبی که ماه کامل شد " و مصاحبه های جنجالی رسانه ها با خانواده خواهر و برادر مقتول ، اصلاً آماده ابراز همدردی با پاکستان نیست!
جناب bamn عزیز.ما مشکلی با مردم پاکستان نداریم. منظور بنده از آرزوی نابودی برای دولت و حاکمیت این کشور تروریست پرور است.اما در مورد ادعای تندروی هندوها.....
بنده تا حالا هند نرفته ام اما نشنیدم هندویی آنجا مسلمانان را قتل عام کرده باشند.اما پاکستان...خودتان بهتر میدانید....
اما شروع جنگ بین هند و پاکستان یکی از بهترین و رویایی ترین فرصت ها برای دولت ماست تا بتواند با بهره برداری صحیح از این واقعه حداکثر استفاده را انجام دهد.اما افسوس که دستگاه دیپلماسی ما سال هاست گمشده خود را در جای دیگری جستجو میکند و همان اندازه که از تیرگی روابط قطر و عربستان و امارات سود برد از این حادثه نیز سود خواهد برد.!!!!
تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
Java نوشته شده: چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۷, ۶:۰۵ ب.ظجناب bamn عزیز.ما مشکلی با مردم پاکستان نداریم. منظور بنده از آرزوی نابودی برای دولت و حاکمیت این کشور تروریست پرور است.اما در مورد ادعای تندروی هندوها.....
بنده تا حالا هند نرفته ام اما نشنیدم هندویی آنجا مسلمانان را قتل عام کرده باشند.اما پاکستان...خودتان بهتر میدانید....
اما شروع جنگ بین هند و پاکستان یکی از بهترین و رویایی ترین فرصت ها برای دولت ماست تا بتواند با بهره برداری صحیح از این واقعه حداکثر استفاده را انجام دهد.اما افسوس که دستگاه دیپلماسی ما سال هاست گمشده خود را در جای دیگری جستجو میکند و همان اندازه که از تیرگی روابط قطر و عربستان و امارات سود برد از این حادثه نیز سود خواهد برد.!!!!
با سلام . جناب java عزیز ، بنده انتظار نداشتم تا این حد درباره تاریخچه هندوستان بی اطلاع باشید!
همانطور که قبلاً هم گفتم استعمارگان بریتانیایی باعث و بانی اختلافات مذهبی در هندوستان بودند! آنها به لژیون هایی که از بومیان مسلمان تشکیل می شد روغن خوک برای تمیز کردن اسلحه می دادند و به لژیون هایی که از بومیان هندو تشکیل می شد روغن گاو ، و هرکدام که به این خاطر شورش می کردند انگلیسی ها از طرف مقابل برای سرکوبش استفاده می نمودند!!! با همین شیوه های به ظاهر ساده بین مسلمانان و هندوها اختلاف افکنی کردند!
سال 1947 هم که هند و پاکستان با مرزهای ترسیم شده توسط انگلیسی ها به استقلال رسیدند 15 تا 20 ملیون مسلمان و هندو مجبور به کوچ اجباری شدند و در این بین به گفته منابع مختلف از 200 هزار تا 2 ملیون نفر توسط افراط گرایان هر دو طرف (بخصوص در منطقه پنجاب) کشته شدند . فقط در یک نمونه سر فرانسیس مودی آخرین فرماندار انگلیسی پنجاب در کتاب خاطرات خود نوشته 500 هزار مسلمان در تلاش برای فرار از بخش هندی پنجاب به قتل رسیده اند!
یا اصلاً داستان مسجد بابری را شنیده اید؟! مسجد بابری یکی از مساجد معروف هندوستان بود که در قرن شانزدهم با فرمان ظهیرالدین محمد بابر موسسه سلسله گورکانیان بنا شد اما هندوها اعتقاد داشتند تپه ایی که این مسجد روی آن بنا شده زادگاه یکی از خدایانشان به نام راما است و معبد روی آن توسط بابر تخریب شده . در 6 دسامبر 1992 هواداران حزب افراطی بهاراتیا جاناتا (یعنی همان حزبی که الان قدرت را در هند در دست دارد!) به مسجد حمله و با کشتن شماری از مسلمانانی که برای دفاع از مسجد در آن تحصن کرده بودند مسجد را تخریب کردند . به دنبال آن موجی از خشونت در سرتاسر هند به راه افتاد که بیش از 2 هزار کشته برجا گذاشت . هرچند منابع رسمی هند آمار دقیقی از کشته شدگان ارائه ندادند اما اعتراف کردند بیشتر قربانیان از مسلمانان بوده اند .
از همین مسلمانان کشمیر بپرسید شرایط و اوضاعشان چطور است؟ ممکن است در بعضی مناطق مثل حیدرآباد مسلمانان شرایط بهتری داشته باشند و دولت آزادی هایی به آنها داده باشد اما مسلمانان کشمیر محروم ترین و مورد تبعیض ترین اقشار در کل جامعه هندوستان هستند .
همین سینمای بالیوود با آمرخان و سلمان خان و شاهرخ خان و بقیه خان هایش ، در چند سال اخیر همه فیلم های تاریخی که ساخته ، قهرمانانش از هندوها بوده اند و شخصیت های منفی از مسلمانان! از فیلم پرفروش باهوبالی بگیرید تا ملکه پدماوتی که مثلاً از روی منظومه یک شاعر صوفی اقتباس شده است!!!