مقایسه دو گزینه احتمالی ایران - SU-35 و MIG-35

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1432
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۳:۱۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

مقایسه دو گزینه احتمالی ایران - SU-35 و MIG-35

پست توسط abdolmahdi »

سلام علیکم و رحمه الله 


 
دو جت جنگنده متوسط چند منظوره روس که با یکدیگر رقابت دارند : SU-35  و  MIG-35
 
بتاریخ 27 فوریه 2020
 
توضیحات مترجم : با نزدیکی زمان برداشته شدن تحریم های تسلیحاتی سازمان ملل متحد ( که احتمال تمدید مجدد آن نیز می رود ) ، گمانه زنی های مختلفی در مورد نوع جنگنده هایی ایران که برای نوسازی نیروی هوائی سالخورده خود قصد خرید آنها را دارد صورت گرفته که هر دو جنگنده مذکور را نیز شامل می شود. اگرچه این مقاله در اصل به بررسی درخواست هندوستان برای خرید یکی از دو جنگنده SU-35 و MIG-35 می پردازد اما در عین حال مقایسه ای مناسب را بین این دو جنگنده صورت می دهد که حاوی اطلاعات فنی جالبی است که ما در این تایپیک به آن می پردازیم :
 
جنگنده سوخوی Su-35  یا Flanker-E که بعنوان نسل 4++  جت های جنگنده روسی شناخته می شود ، هواپیمائی است با قدرت مانور فوق العاده . این جنگنده که توسط دفتر طراحی سوخو طراحی شده و در کارخانه هواپیما سازی کومسومولسک در آمور ساخته می شود دارای یک سرنشین و دو موتور می باشد که طرح اصلی آن از جنگنده سنگین وزن  Su-27 برگرفته شده و با هدف رقابت با هواپیماهای برگزیده بلوک غرب ساخته شده است .
 
 
از سوی دیگر ، جنگنده  MiG-35 که توسط دفتر طراحی میکویان طراحی شده نیز یک جت جنگنده نسل 4++ است آن هم بر مبنای طراحی جنگنده MiG-29 صورت گرفته و هدف از طراحی آن نزدیکی بیشتر به خطوط نبرد بوده است . در حالیکه Su-35 در سال 2014 وارد خدمت شده ، MiG-35 در سال 2019 وارد خدمت شده است . با وجود انکه در ساخت هر دو جنگنده فوق از فن آوری های مشابه استفاده شده است اما هر دوی آنها اساسا از لحاظ طراحی با یکدیگر تفاوت دارند. اگر چه ارزیابی قابلیت ها و نیز تفاوت های کلیدی این دو جنگنده می تواند دیدگاهی را در مورد ماهیت برنامه های ساخت و نیز وضعیت آنها در آینده به ما بدهد.
 
[External Link Removed for Guests]


جنگنده Su-35 با هدف کسب برتری هوائی از طریق انهدام اهداف در آسمان و زمین طراحی شده است . با کمک رادار Irbis-E ، برد جستجو به بیش از 400 کیلومتر افزایش یافته و نیز به صورت همزمان می توان 30 هدف هوابرد را نابود سازد. اما MiG-35 در اصل برای درگیری با اهداف هوائی در تمام شرایط جوی در شب یا روز طراحی شده است . این هواپیما ، یک جنگنده چند منظوره خط مقدم است یک مجهز به نخستین رادار آرایه فعال الکترونیکی (AESA) است که به مراتب پیچیده تر و سبکتر از رادار Irbis-E ( بکار رفته در Su-35 ) است . با این وجود Su-35 بدلیل قابلیت هشدار و آمادگی بالاتر نسبت به MiG-35 برتری دارد . هر دو جنگنده با در اختیار داشتن حسگرهای قدرتمند این قابلیت را دارند که از فواصل دورتر با هواپیماهای متخاصم درگیر شده و از موشک های هوا به هوای جدید فرا صوت R-37M برای درگیری استفاده کنند که این برتری موثری را در مقابل سایر رقبا به آنها بخشیده است . همچنین هر دو هواپیما توان حمل موشک های Kh-35 و Kh-31 را دارند اما جنگنده MiG-35 این مزیت را دارد که می تواند موشک های جدید Kh-38 را نیز حمل نماید .
 
 
جنگنده Su-35 ماموریت های گشتزنی طولانی را با موفقیت از پایگاه مبداء خود انجام می دهد و قادر است تا با اهداف دریائی ، هوائی و زمینی درگیر شود حملات دشمن را پاسخ گفته و از تاسیسات زیربنائی و مناطق عملیاتی حمایت نماید. از سوی دیگر MiG-35 برای انجام درگیری های هوائی ، شناسائی هوائی ، حمله به اهداف سطحی و تامین پشتیبانی زمینی برای نیروها بیشتر ترجیح داده می شود . طبق نظر کارشناسانی که با مجله EurAsian Times مصاحبه می کردند ، هر دو جنگنده Su-35 و MiG-35 تنها جنگنده هائی در دنیا هستند که از فن اوری هایی با قابلیت مانور پذیری فوق العاده استفاده می کنند. از این فن اوری ها در طراحی و ساخت موتورها ، برد عملیاتی و نیز قابلیت حمل سوخت بیشتر برای هر دو جنگنده استفاده شده است . 
 
 
در بحث حمل استاندارد موشک ، هر دو جنگنده نسبت به اسلاف خود از قابلیت های بیشتری برخوردارند. در حالیکه Su-27 قادر به حمل 8 تیر موشک بود ، Su-35 قادر به حمل 12 الی 14 تیر و در حالیکه MiG-29 قادر به حمل 6 تیر موشک بود ، اکنون MiG-35 می تواند 8 تیر موشک را حمل نماید . سرعت هر دو جنگنده نیز به حدود 2.25 ماخ رسیده در حالیکه Su-35 از سقف پرواز عملیاتی بالاتر و برد عملیاتی بیشتری برخوردار است . اگرچه هر دو جنگنده از طراحی و فن اوری های مشابهی برخوردارند اما آنها برای نقش های متفاوتی در نظر گرفته شده اند. درحالیکه Su-35 دارای جثه بزرگی است اما برای مقابله با جنگنده های سنگین وزن مانند F-2 Raptors بهتر تجهیز شده ، متقابلا MiG-35 دارای توانائی بالاتری برای حفظ اراضی در مقابل انبوه دشمنان است .
 
[External Link Removed for Guests]
 
در بین این دو جنگنده ، Su-35 نه تنها پرقدرت تر است بلکه گرانتر نیز هست . اما MiG-35 از مزایای مهمی مانند هزینه های پائین عملیاتی بهره می برد . هزینه های عملیاتی MiG-35 حدود 20% کمتر از سلف خود یعنی MiG-29 است که آن را تبدیل به یکی از بهترین جنگنده های موجود با قیمتی مقرون به صرفه ساخته است . این امر همچنین بدان معنی است که هزینه های آموزش خلبانان نیز در مقایسه با Su-35 بسیار کمتر است  . بدلیل توانائی جنگنده MiG-35 در نشست و برخاست از باندهای پروازی کوتاهتر و صرف وقت کمتر بر روی زمین ، در صورت انجام هرگونه حمله هوائی به پایگاه های هوائی از سوی دشمن ، این جنگنده در مقایسه با جنگنده سنگین Su-35 دارای آمادگی بیشتری می باشد.
 
 
 
 
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 60
تاریخ عضویت: شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۵, ۱:۴۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 207 بار
سپاس‌های دریافتی: 199 بار

Re: مقایسه دو گزینه احتمالی ایران - SU-35 و MIG-35

پست توسط h.irani »

با سلام
به اين نكته هم توجه داشته باشيد كه با توجه به اينكه نيروي هوايي ما 30 سال از ميگ 29  كه تشابه زيادي با ميگ 35 دارد بهره برده است ، بحث نگهداري و تعميرات اين هواپيما براي ما بسيار ساده تر از سوخو 35 خواهد بود.
با تشكر

 
مرگ بر روی پاها بهتر از زندگی بر روی زانوان است
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1432
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۳:۱۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

Re: مقایسه دو گزینه احتمالی ایران - SU-35 و MIG-35

پست توسط abdolmahdi »

h.irani نوشته شده: سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۹, ۸:۵۴ ق.ظ با سلام
به اين نكته هم توجه داشته باشيد كه با توجه به اينكه نيروي هوايي ما 30 سال از ميگ 29  كه تشابه زيادي با ميگ 35 دارد بهره برده است ، بحث نگهداري و تعميرات اين هواپيما براي ما بسيار ساده تر از سوخو 35 خواهد بود.
با تشكر



سلام علیکم
دقیقا خود من هم به همین دلیل میگ 35 را ترجیح می دهم و احتمال خریدش را نیز بالا می دانم . بخاطر داشته باشید که هم سوخوی 30 و هم سوخوی 35 دارای برد عملیاتی زیادی هستند و این امر می تواند برای اسرائیل خطرناک باشد به همین دلیل شخصا فکر نمی کنم از این نوع هواپیما به ایران تحویل شود . البته ما در این تایپیک در مورد گزینه جنگنده J10 چینی هم بحث نکردیم . 
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1774
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3432 بار
سپاس‌های دریافتی: 5872 بار

Re: مقایسه دو گزینه احتمالی ایران - SU-35 و MIG-35

پست توسط shafagh »

با تشکر از این مقاله عالی در مقایسه رسای هر دو جنگنده جدید، عرائض بنده این است که متخصصین و فرماندهان و کارشناسان نیروی هوایی ایران در نشست های هماهنگ با فرماندهان و کارشناسان دو نیروی زمینی و دریایی بایست استراتژی های کلی و جزیی دفاعی ایران را بررسی و مشخص نمایند و بعد از نتیجه گیری ها و تصمیمات نهایی اقدام به خرید Mig-35 یا Su-35 نمایند که اگرچه بنده تخصصی در این امور ندارم اما احتمالا بعد از بررسی های لازم فکر کنم تعدادی از هر دو نوع از هواپیما برای پر کردن پوشش هوایی کشور لازم باشد اما امیدوارم صدای سوخو 35 کمتر از اسلاف خود باشد چون هر وقت الان سوخو 27 ها از بالای سر من رد می شوند از صدای غرش رعد اسای  ان رعشه بر بدن من می افتد.
Novice Poster
Novice Poster
پست: 62
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۵, ۱۱:۲۶ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 83 بار

Re: مقایسه دو گزینه احتمالی ایران - SU-35 و MIG-35

پست توسط reza128128 »

البته گزینه سوخو 30 رو هم باید در نظر گرفت. هر چند من معتقدم برداشته شدن محدودیت خرید سلاح برای ایران بیشتر یک نمایش جهت شکست امریکا می باشد تا اینکه در این شرایط بخواهد بودجه صرف خرید تسلیحات بکند بخصوص اگر ترامپ مجدد رای بیاورد در سالهای اتی اقتصاد ایران غرق بحران خواهد شد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1774
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3432 بار
سپاس‌های دریافتی: 5872 بار

Re: مقایسه دو گزینه احتمالی ایران - SU-35 و MIG-35

پست توسط shafagh »

روسیه نباید زیر بار زور و بی قانونی امریکا برود که از جانب کاخ سفید به سازمان ملل دیکته می شود. طبق قانون همین سازمان بین الملل دوره مشخص تحریم تسلیحاتی ایران به پایان میرسد و تمدید ان نقض قوانین و عهدنامه های این سازمان جهانی است که باید مستقل از امریکا عمل کند.

باید به اقای پوتین رییس جمهوری محترم روسیه یاد اوری نمود که هرچه بخواهند به حرف ها و گفته ها ی روسای کاخ سفید عمل کرده و با انها مدارا و همراهی کنند امریکا در مقابل روسیه پرو تر و جسورتر می شود و نه تنها ملاطفتی با روسیه و دولت و مردم ان نخواهد نمود بلکه انتظارات ناحق و غیر قانونی اش هم بیشتر می شود.

اقای پوتین رییس جمهور محترم روسیه انسان خوب و منطقی و معتدلی هستند و و از جهتی در سال های اخیر نسبت به سیاست ها امریکا در تسلط هرچه بیشتر بر کشورهای اسیایی و اخلال در امور کشورهایی نظیر چین و روسیه واقف هستند و البته علیرغم حفظ وجهه ی مدارا و رفع تنش ها ی سیاسی و حتی تنش های جنگ سرد بین امریکا با روسیه و چین شجاعت لازم برای ایستادن مقابل سران امریکا را دارند.
ایشان خوب میدانند که امروز ناتو تا نقاط قریب به مرزهای روسیه هم پیش امده و پایگاه ها و سیستم های تهاجم نظامی مستقر کرده است و پیدا و پنهان در حواشی قاره اسیا هم حضور دارد که می تواند برای کشور روسیه و حتی کل کشورهای مستقل اسیا از جمله چین به عنوان زنگ خطر و اماده باش باشد.
لذا با این اوضاع، اقای پوتین نبایست خوش بین باشد که مثلا اگر در تمدید تحریم غیر قانونی تسلیحاتی ایران مجبور به همراهی با امریکا شود شر کاخ سفید کمتر شده، تنش های مذکور رو به کاهش میرود و ناتو متقاعد به دور شدن از مرزهای روسیه می شود، اینطور نخواهد بود.

حکومت امریکا متشکل از دیوهایی است که با تواضع در مقابل انها نمی توان شرشان را کم کرد. یک مسیر قانونی تمسک به همین قوانین موجود بین المللی و وادار کردن این سازمان به پایبندی به تعهدات و اجرای مقرراتی است که از قبل وضع شده است.
البته نباید انتظار داشت که این ها همگی قوانین کامل و کاملا عادلانه ای باشند ولی حداقلش همین قوانین و تعهداتی که در مقابل کشورها و دولت ها و ملت ها موجود است. بر طبق همین قوانین و توافقات بین المللی تاریخ تحریم تسلیحاتی علیه ایران که از همان اولش بی قانونی و توطئه بود رو به انقضاء است و تمدید ان خلاف تعهدات سازمان ملل می باشد و اقای پوتین خبر دارند که درخواست تمید این تحریم از جانب امریکا نه تنها بی قانونی بلکه توطئه است.

ایشان نباید زیر بار امریکا بروند و و حال با اکراه و اجبار بدین پنداشت که پیروی کردن از خواست امریکا و اسراییل اشغالگر و شاید بعض کشورهای اروپایی بصلاح است این خلاف غرب را نادیده بگیرند. مطمئنا روسیه و چین و کره شمالی و بعض کشورهای امریکای جنوبی مثل ونزوئلا که خواهان استقلال و تمامیت ارضی خود هستند همچون ایران هدف دشمنی کاخ سفید هستند و خوشبینی در مورد دولت عهد شکن و غدار امریکا کاملا اشتباه است.

تنها اتحاد و اتفاق و همکاری های سیاسی و استراتژیکی کشورهای مطرح اسیایی که اهم ان ایران و چین و روسیه هستند می تواند امریکا را منفعل کرده و عقب براند تا دندان طمع اش در تسلط بر اسیا کشیده شود. هرچه کرنش و تواضع در مقابل امریکا بیشتر شود حرص و جسارت امریکا نیز برای سلطه گری و پیشروی در محدوده های کشور اسیایی بیشتر خواهد شد.

لذا بعد از انقضای تحریم توطئه امیز تسلیحاتی علیه ایران که تحت نظارت سازمان ملل است ایران کاملا محق و مختار است که علاوه بر توسعه صنایع دفاعی خود در داخل کشور هر نوع سلاح مورد نیاز برای دفاع از مرزهای خود را از کشورهای دوست تهیه و خریداری کند و کشورهای دوست نیز بایست نسبت به سیاست های نیرنگ بازانه و توسعه طلبانه امریکا هرچه بیشتر هشیار باشند که حضور ناتو در محدوده های اسیا گواه ان است و با حقوق ویژه ای که در سازمان ملل دارند این سازمان را ملزم به اجرای قانون و تعهدات خود نمایند






 
Novice Poster
Novice Poster
پست: 62
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۵, ۱۱:۲۶ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 83 بار

Re: مقایسه دو گزینه احتمالی ایران - SU-35 و MIG-35

پست توسط reza128128 »

shafagh نوشته شده: چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۹, ۶:۲۱ ب.ظ   نباید زیر بار زور و بی قانونی امریکا برود که از جانب کاخ سفید به سازمان ملل دیکته می شود. طبق قانون همین سازمان بین الملل دوره مشخص تحریم تسلیحاتی ایران به پایان میرسد و تمدید ان نقض قوانین و عهدنامه های این سازمان جهانی است که باید مستقل از امریکا عمل کند.

باید به اقای پوتین رییس جمهوری محترم روسیه یاد اوری نمود که هرچه بخواهند به حرف ها و گفته ها ی روسای کاخ سفید عمل کرده و با انها مدارا و همراهی کنند امریکا در مقابل روسیه پرو تر و جسورتر می شود و نه تنها ملاطفتی با روسیه و دولت و مردم ان نخواهد نمود بلکه انتظارات ناحق و غیر قانونی اش هم بیشتر می شود.

اقای پوتین رییس جمهور محترم روسیه انسان خوب و منطقی و معتدلی هستند و و از جهتی در سال های اخیر نسبت به سیاست ها امریکا در تسلط هرچه بیشتر بر کشورهای اسیایی و اخلال در امور کشورهایی نظیر چین و روسیه واقف هستند و البته علیرغم حفظ وجهه ی مدارا و رفع تنش ها ی سیاسی و حتی تنش های جنگ سرد بین امریکا با روسیه و چین شجاعت لازم برای ایستادن مقابل سران امریکا را دارند.
ایشان خوب میدانند که امروز ناتو تا نقاط قریب به مرزهای روسیه هم پیش امده و پایگاه ها و سیستم های تهاجم نظامی مستقر کرده است و پیدا و پنهان در حواشی قاره اسیا هم حضور دارد که می تواند برای کشور روسیه و حتی کل کشورهای مستقل اسیا از جمله چین به عنوان زنگ خطر و اماده باش باشد.
لذا با این اوضاع، اقای پوتین نبایست خوش بین باشد که مثلا اگر در تمدید تحریم غیر قانونی تسلیحاتی ایران مجبور به همراهی با امریکا شود شر کاخ سفید کمتر شده، تنش های مذکور رو به کاهش میرود و ناتو متقاعد به دور شدن از مرزهای روسیه می شود، اینطور نخواهد بود.

حکومت امریکا متشکل از دیوهایی است که با تواضع در مقابل انها نمی توان شرشان را کم کرد. یک مسیر قانونی تمسک به همین قوانین موجود بین المللی و وادار کردن این سازمان به پایبندی به تعهدات و اجرای مقرراتی است که از قبل وضع شده است.
البته نباید انتظار داشت که این ها همگی قوانین کامل و کاملا عادلانه ای باشند ولی حداقلش همین قوانین و تعهداتی که در مقابل کشورها و دولت ها و ملت ها موجود است. بر طبق همین قوانین و توافقات بین المللی تاریخ تحریم تسلیحاتی علیه ایران که از همان اولش بی قانونی و توطئه بود رو به انقضاء است و تمدید ان خلاف تعهدات سازمان ملل می باشد و اقای پوتین خبر دارند که درخواست تمید این تحریم از جانب امریکا نه تنها بی قانونی بلکه توطئه است.

ایشان نباید زیر بار امریکا بروند و و حال با اکراه و اجبار بدین پنداشت که پیروی کردن از خواست امریکا و اسراییل اشغالگر و شاید بعض کشورهای اروپایی بصلاح است این خلاف غرب را نادیده بگیرند. مطمئنا روسیه و چین و کره شمالی و بعض کشورهای امریکای جنوبی مثل ونزوئلا که خواهان استقلال و تمامیت ارضی خود هستند همچون ایران هدف دشمنی کاخ سفید هستند و خوشبینی در مورد دولت عهد شکن و غدار امریکا کاملا اشتباه است.

تنها اتحاد و اتفاق و همکاری های سیاسی و استراتژیکی کشورهای مطرح اسیایی که اهم ان ایران و چین و روسیه هستند می تواند امریکا را منفعل کرده و عقب براند تا دندان طمع اش در تسلط بر اسیا کشیده شود. هرچه کرنش و تواضع در مقابل امریکا بیشتر شود حرص و جسارت امریکا نیز برای سلطه گری و پیشروی در محدوده های کشور اسیایی بیشتر خواهد شد.

لذا بعد از انقضای تحریم توطئه امیز تسلیحاتی علیه ایران که تحت نظارت سازمان ملل است ایران کاملا محق و مختار است که علاوه بر توسعه صنایع دفاعی خود در داخل کشور هر نوع سلاح مورد نیاز برای دفاع از مرزهای خود را از کشورهای دوست تهیه و خریداری کند و کشورهای دوست نیز بایست نسبت به سیاست های نیرنگ بازانه و توسعه طلبانه امریکا هرچه بیشتر هشیار باشند که حضور ناتو در محدوده های اسیا گواه ان است و با حقوق ویژه ای که در سازمان ملل دارند این سازمان را ملزم به اجرای قانون و تعهدات خود  







روسیه در جاییکه منافع اش باشه هرگز زیر بار زورگویی امریکا نمیره اما موضوع اینه که منافع روسیه در این مورد چیه؟ هر طرف نفع بیشتری براش داشته باشه طرف اون میره برای همین اصلا نباید روی روسیه یا هیچ کشوری حساب کرد سیاست خارجی در دنیا امروز تابع منافع اقتصادی و استراتژیکه چیزی که در مورد کشور ما متاسفانه دیده نمیشه. 
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1774
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3432 بار
سپاس‌های دریافتی: 5872 بار

Re: مقایسه دو گزینه احتمالی ایران - SU-35 و MIG-35

پست توسط shafagh »

با عرض سلام

ولی من نسبت به رییس جمهور کشور دوست اقای پوتین خوشبین هستم و اصلا گمان نمی برم ایشان حق را فدای حقه کنند (منظورم حقه امریکاست). حقیقتا من شخصیت هوشیار و جدی ایشان را دوست دارم و امیدوارم هیچگاه اقتدار و کاراکتر محبوب خود را ملعبه دست کاخ سفید نشینان امریکا قرار ندهند.

موفق باشند
Novice Poster
Novice Poster
پست: 62
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۵, ۱۱:۲۶ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 83 بار

Re: مقایسه دو گزینه احتمالی ایران - SU-35 و MIG-35

پست توسط reza128128 »

shafagh نوشته شده: پنج‌شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۹, ۴:۰۹ ب.ظ   عرض سلام

ولی من نسبت به رییس جمهور کشور دوست اقای پوتین خوشبین هستم و اصلا گمان نمی برم ایشان حق را فدای حقه کنند (منظورم حقه امریکاست). حقیقتا من شخصیت هوشیار و جدی ایشان را دوست دارم و امیدوارم هیچگاه اقتدار و کاراکتر محبوب خود را ملعبه دست کاخ سفید نشینان امریکا قرار ندهند.

موفق باشند  

من مدتها در مسکو زندگی کردم و روسها را می شناسم و با شرکتهای انها هم کار کردم ادمهای منطقی هستند  اما به شما اطمینان می دهم روسها طرف ایران را در عمل نخواهند گرفت در حرف شاید. و شخصا مطمئنم تحریم لغو نخواهد شد.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1432
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۳:۱۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

Re: مقایسه دو گزینه احتمالی ایران - SU-35 و MIG-35

پست توسط abdolmahdi »

reza128128 نوشته شده: شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۹, ۸:۴۰ ب.ظ
shafagh نوشته شده: پنج‌شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۹, ۴:۰۹ ب.ظ   عرض سلام

ولی من نسبت به رییس جمهور کشور دوست اقای پوتین خوشبین هستم و اصلا گمان نمی برم ایشان حق را فدای حقه کنند (منظورم حقه امریکاست). حقیقتا من شخصیت هوشیار و جدی ایشان را دوست دارم و امیدوارم هیچگاه اقتدار و کاراکتر محبوب خود را ملعبه دست کاخ سفید نشینان امریکا قرار ندهند.

موفق باشند  

من مدتها در مسکو زندگی کردم و روسها را می شناسم و با شرکتهای انها هم کار کردم ادمهای منطقی هستند  اما به شما اطمینان می دهم روسها طرف ایران را در عمل نخواهند گرفت در حرف شاید. و شخصا مطمئنم تحریم لغو نخواهد شد.

سلام علیکم
ولی فکر می کنم این بار اوضاع کمی فرق می کند. چون تحریم های تسلیحاتی ایران به صورت کاملا قانونی لغو خواهد شد ، روس ها هم اقدام به فروش سلاح خواهند نمود ... ولی نه در حجم گسترده ... بلکه گزینشی و محدود ... مثلا حداکثر 30 جنگنده ...  :razz:
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Novice Poster
Novice Poster
پست: 62
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۵, ۱۱:۲۶ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 83 بار

Re: مقایسه دو گزینه احتمالی ایران - SU-35 و MIG-35

پست توسط reza128128 »

abdolmahdi نوشته شده: دوشنبه ۲ تیر ۱۳۹۹, ۸:۳۳ ق.ظ
reza128128 نوشته شده: شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۹, ۸:۴۰ ب.ظ
shafagh نوشته شده: پنج‌شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۹, ۴:۰۹ ب.ظ   عرض سلام

ولی من نسبت به رییس جمهور کشور دوست اقای پوتین خوشبین هستم و اصلا گمان نمی برم ایشان حق را فدای حقه کنند (منظورم حقه امریکاست). حقیقتا من شخصیت هوشیار و جدی ایشان را دوست دارم و امیدوارم هیچگاه اقتدار و کاراکتر محبوب خود را ملعبه دست کاخ سفید نشینان امریکا قرار ندهند.

موفق باشند  

من مدتها در مسکو زندگی کردم و روسها را می شناسم و با شرکتهای انها هم کار کردم ادمهای منطقی هستند  اما به شما اطمینان می دهم روسها طرف ایران را در عمل نخواهند گرفت در حرف شاید. و شخصا مطمئنم تحریم لغو نخواهد شد.

سلام علیکم
ولی فکر می کنم این بار اوضاع کمی فرق می کند. چون تحریم های تسلیحاتی ایران به صورت کاملا قانونی لغو خواهد شد ، روس ها هم اقدام به فروش سلاح خواهند نمود ... ولی نه در حجم گسترده ... بلکه گزینشی و محدود ... مثلا حداکثر 30 جنگنده ...  :razz:
شما نفوذ گسترده اسرائیل را در میان مقامات روس ندیده اید توجه کنید هر اقدامی علیه روسیه صورت می گیرد توسط غرب اسرائیل اصلا از ان حمایت نمی کند حتی به صراحت می گوید ما تحریمها را رعایت نمی کنیم به تحلیل شخصی من محاله تحریم تسلیحاتی ایران لغو بشه.
 
Junior Poster
Junior Poster
پست: 118
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳, ۷:۲۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 296 بار
سپاس‌های دریافتی: 203 بار

Re: مقایسه دو گزینه احتمالی ایران - SU-35 و MIG-35

پست توسط جنگال »

با این قطعنامه ای که اروپا تو شورای حکام علیه ایران تصویب کرد مشخص شده به مراحل پایانی پلیس بد امریکایی و پلیس خوب اروپایی نزدیک میشیم و احتمالا ظرف ماه های اینده اروپا حرکتی انجام میده که ایران مجبور به واکنش تند میشه و در نتیجه نیمچه برجامی که دولت روحانی با تنفس مصنوعی می خواد نگهش داره بهم می خوره و با بازگشت تحریم های شورای امنیت عملا امکان خرید غیرممکن میشه.چون چین و روسیه هم جز شورای امنیت هستند و همانطور که این شورا ابزار فشار و باج خواهی امریکا و انگلیس و فرانسه از دنیا شده ابزار باج خواهی روسیه و چین هم هست و این دو کشور تحت هیچ شرایطی رفتاری نمیکنن که علنا قطعنامه تحریمی این شورا بی اعتبار بشه!!
از انطرف با توجه به وضعیت نیروی هوایی ما و توسعه روز افزون همسایگان خرید تعداد محدود جنگنده نسل 4+تاثیر خاصی نداره.اگر بخواهیم به تعداد زیاد بخریم هم که سرمایه زیادی نیاز داره که با قیمت های فعلی نفت امکان پذیر نیست پس بهتره به سبک برنامه های موشکی و پهپادی و پدافندی دست روی زانوهامون بگذاریم و با همکاری فنی با دیگر کشورها و حتی سرقت فناوری در این فضا هم خودکفا بشیم.ولی فعلا که برنامه جامع و مشخصی دیده نمیشه.تولیدتنها 3 فروند کوثر در طی یکسال نشان از بی برنامگی و عدم اعتماد به داخل داره.چین میتونه بهترین الگو در این ضمینه برای ما باشه.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”