سوخوی 35 : بهترین جنگنده غیر پنهانکار روسیه احتمالا به ایران خواهد رفت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1432
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۳:۱۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

سوخوی 35 : بهترین جنگنده غیر پنهانکار روسیه احتمالا به ایران خواهد رفت

پست توسط abdolmahdi »

[External Link Removed for Guests]



سوخوی 35 : بهترین جنگنده غیر پنهانکار روسیه احتمالا به ایران خواهد رفت .
تمام جنگنده های موجود در زرادخانه شما نمی توانند پنهانکار باشند . روسیه امیدوار است تا بتواند به دوران جنگنده پنهانکار نسل پنجم خود موسوم به [External Link Removed for Guests] گذر کند و تا رسیدن به مرحله تولید انبوه ، نخستین گزینه برای بر دوش کشیدن این مسئولیت جنگنده [External Link Removed for Guests] جنگنده نسل چهارم است . جنگنده [External Link Removed for Guests] بسیار پیشرفته است و عموما به عنوان یک جنگنده نسل 4++ در نظر گرفته می شود. تا زمانیکه Su-57  به صورت گسترده ای مستقر شود ، جنگنده Su-35  نقش آن را بر عهده خواهد گرفت . این ( مقاله) تحقیقاتی از آن جهت مهم است که گزارش شده ایران به زودی جنگنده های Su-35  خود را از روسیه دریافت خواهد نمود و این امر به روسیه کمک خواهد کرد تا نفوذ خود را از طریق دیپلماسی هواپیمای جنگنده در خاورمیانه گسترش دهد. 



  
تاریخچه Su-35 :
جنگنده Su-35S بر مبنای جنگنده [External Link Removed for Guests] که در اواخر دهه 1980 معرفی گردید ساخته شده است . تصور می شد که سوخوی 27M چالش مطلوبی برای جنگنده آمریکائی [External Link Removed for Guests] و نیز [External Link Removed for Guests] بوده باشد . این امر مربوط به اواخر دوران جنگ سرد می باشد ... زمانی که روسها زمان ، پول و منابع کافی را برای تولید هرچه بیشتر جنگنده Su-27M را در اختیار نداشتند . همچنین روسها در نخستین سالهای پس از جنگ سرد از جنگنده های جدید غافل بودند. کمپانی سوخو بعدها به امید بازگشت پول از بازارهای فروش اقدام به انجام بهینه سازی های کلیدی و راه اندازی مجدد پروژه این جنگنده با طرح جدید Su-35 نمود. فروش های اولیه مطلوب نبود و برنامه با مخالفت های زیادی مواجه شد ... تا اوایل سالهای 2000 میلادی . در آن زمان بود که روسها به یک جنگنده برتری هوایی برای پاسخی به پیشرفتهای آمریکائی ها در تولید هواپیماهای جنگنده نیازمند بودند و به همین دلیل به جنگنده Su-35S اولویت دادند .



 
[External Link Removed for Guests]



پادکارهای الکترونیکی Su-35S می تواند نگهبان روز باشد
جنگنده Su-35S  هواپیمایی است تک سرنشین و جنگنده ای است شبانه روزی با قابلیت عملیات در تمام شرایط آب و هوائی . این جنگنده می تواند با استفاده از سامانه های پیشرفته پادکار الکترونیک خود که شامل اخلالگرهای فعال و غیرفعال است به خوبی از خود دفاع کند . رادار پیشرفته غیر فعال ارایه الکترونیکی موسوم به [External Link Removed for Guests] قادر است تا 30 هدف را در فاصله 217 مایلی ( بسته به اندازه هدف ) ردیابی کند .


جنگنده ای انباشته از تسلیحات
تسلیحات جنگنده Su-35 شامل یک توپ خودکار 30 میلیمتری و 16.730 پوند تسلیحات قابل نصب بر روی 12 آویزگاه خارجی بر روی بدنه هواپیما می باشند. بر روی این آویزگاه ها می توان موشک های مختلف هوا به هوا ، هوا به زمین ، ضد رادار و ضد کشتی یا بمب های هدایت شونده ویدئویی ، لیزری و ماهواره ای را مستقر نمود. این هواپیما اغلب 6 فروند موشک کوتاه برد و 12 فروند موشک فراتر از میدان دید هوا به هوا را با خود حمل می کند .


موتورها هواپیما را چالاک کرده اند
دو موتور ساتورن توربوفن بردار رانش AL-41F1S در پس قدرت مانور فوق العاده و چلاکی این هواپیما در سرعت قرار دارند. موتورها هواپیما را تا سرعت 1.550 مایل برساعت و تا سقف پرواز 59.000 پا به پیش می رانند. همچنین در نزدیکی دماغه هواپیما بالچه ( کانارد ) تعبیه شده که به ثبات مانور هواپیما کمک می کند بدون آنکه نیازی به انجام تغییراتی در بدنه هواپیما وجود داشته باشد.




 
[External Link Removed for Guests]



صادرات روسیه به ایران توازن در منطقه را تغییر خواهد داد .
روسها تمایل زیادی برای فروش این جنگنده از سوی ترکیه و الجزایر دریافت کرده اند اما انچه که هشداری برای منطقه خاور میانه به شمار می رود فروش آنها به ایران است . در هفته جاری Avacionline گزارش داده که روسیه حداقل 24 فروند جنگنده Su-35SE را در قالب یک بسته تسلیحاتی به ارزش حداقل 10 میلیارد دلار به ایران خواهد فروخت . این هواپیماها در ابتدا سفارش مصر بودند اما آمریکایی ها تهدید کردند اگر چنین خریدی صورت بگیرد مصر را تحریم خواهند کرد . بنابراین 15 فروند جنگنده Su-35SE ساخته شده آماده به پرواز می توانند در اوایل سال آینده و پس از امضای قرارداد خرید به ایران تحویل داده شوند. اسرائیلی ها و سعودی ها با اگاهی از توانایی های جنگنده Su-35 احتمالا نسبت به این موضوع اعتراض خواهند داشت . روسیه قبلا در ماه اکتبر اقدام به استقرار 4 فروند جنگنده Su-35 در سوریه نموده و امید دارد که این امر سبب بازپس گیری مناطق بیشتری از خاک سوریه توسط دولت بشار اسد از چریک های مخالف شود.    

این نمونه بارز دیگری از توان روسیه برای برهم زدن توازن قدرت در منطقه خاورمیانه به نفع کشورهای دوستی است که در حال مخاصمه با ایالات متحده و متحدانش هستند. خلبانان ایرانی باید قبل از عملیاتی شدن جنگنده های Su-35SE  آموزش های مفصلی را در مورد بکارگیری آن فرا بگیرند اما این جنگنده سرانجام می بایست با انجام معامله در خدمت ایرانیان قرار بگیرد . اسرائیلی ها جنگنده پنهانکار [External Link Removed for Guests] را در اختیار دارند اما هنوز جنگنده پیشرفته [External Link Removed for Guests]  را خریداری نکرده اند.

جنگنده Su-35SE ارتقائ بسیار موثری برای نیروی هوائی ایران که عموما از جنگنده های F-14 ، F-4 و نیز MiG-29 از میان جنگنده های سالخورده استفاده می کند به شمار می رود. احتمالا اسرائیلی ها قصدی برای خرید [External Link Removed for Guests]  پس از آنکه ایران چنین معامله ای را انجام داد نخواهند داشت . ایران تنها مشکل نیست . اسرائیل باید مراقب سوریه هم باشد ، چنانکه در سال 2019 آتشبار پدافند هوائی ایران در سوریه را نابود ساخت .

سوخوی 35 : آخرین توضیحات
فروش Su-35SE به ایران نمونه بارز دیگری از دیپلماسی هواپیمای جنگنده روسیه در خاورمیانه است . نفوذ تسلیحات در خاور میانه می تواند به گسترش نفوذ و توان روسیه در منطقه کمک کند و می تواند سبب بروز سردرد در عربستان سعودی و اسرائیل شود. پس از خروج آمریکا از افغانستان و با مشاهده تلاش ایران برای افزایش توان نظامی خودش ، اکنون منافع ایالات متحده در منطقه در خطر ریسک قرار گرفته است .  



 
[External Link Removed for Guests]
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 60
تاریخ عضویت: شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۵, ۱:۴۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 207 بار
سپاس‌های دریافتی: 199 بار

Re: سوخوی 35 : بهترین جنگنده غیر پنهانکار روسیه احتمالا به ایران خواهد رفت

پست توسط h.irani »

با سلام
با سپاس از شما به خاطر اين مقاله مفيد , شخصا معتقدم انتشاري اخباري از اين دست تنها براي دريافت مزاياي بيشتر از طرفهاي غربي مي باشد و روسيه ريسك صادرات هواپيما به ايران را به دوش نخواهد كشيد.
نكته ديگر اينكه من در عكس هاي منتشر شده از اين هواپيما كانارد مشاهده نكردم. اشكال از من هست يا عكسها؟!
با تشكر
مرگ بر روی پاها بهتر از زندگی بر روی زانوان است
Junior Poster
Junior Poster
پست: 118
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳, ۷:۲۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 296 بار
سپاس‌های دریافتی: 203 بار

Re: سوخوی 35 : بهترین جنگنده غیر پنهانکار روسیه احتمالا به ایران خواهد رفت

پست توسط جنگال »

با تشکر از جناب abdolmahdi
اگر قرار به خرید بر اساس یک برنامه جامع باشه خیلی خوبه اما اگر تعداد معدودی سفارش دادن صرفا یک مسکن هست تازه مشکل افزایش تایپ های جنگنده در کشور تشدید هم میشه.
سو۳۵ یک پرنده برتری هوایی است یعنی عملا کاری را انجام میده که اف ۱۴ می‌کرد.اگر معادل همون ۸۰ فروند خریداری بشه در اصفهان مستقر بشن در کنار پدافند سطح به هوای گسترده عملا فضای آسمان ایران را برای ورود قویترین قدرت های هوایی دنیا هم به شدت دشوار میکنه.
اما در کنار آن باید 160 فروند سو ۳۰ اس ام ۲ هم خریداری بشه تا یک اسکادران کامل در ۷ پایگاه مهم دیگر کشور مستقر بشه که با این مولتی رول های قدرتمند بعلاوه توان موشکی و پهپاد ویرانگرترین قدرت تهاجمی غرب آسیا ساخته خواهد شد!
۲۴ فروند سوخو۳۵ را روس‌ها ۲ و نیم میلیارد دلار می فروشند که ۸۰ تاش حداکثر میشه ۸ میلیارد دلار
[External Link Removed for Guests]
سوخو ۳۰ هم در نمونه های جدیدش ۵۰ میلیون دلار قیمت دارند که ۱۶۰ تاش میشه ۸ میلیارد دلار یعنی این برنامه حدود ۱۶ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.
[External Link Removed for Guests]
------‐‐------------------------------------------------------------------------
اما در مورد بحث شیرین هزینه ها:::
ایران همین الان ظرفیت صادرات ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام داره.به دلیل تحریم ها فعلا خودشون میگن امکان صادرات ۱میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه وجود داره و در بودجه سال آینده اینقدر فروش مد نظر قرار گرفته.
اگر انشالله سر اتم توافق کنند اولین اصل توافق رفع تحریم فروش نفت و دریافت پولش خواهد بود همونطور که قبلا وزیر خارجه بیان کرده:
[External Link Removed for Guests]
این یعنی راحت علاوه بر این ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه ایران قادر به فروش یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه دیگر در روز هست.
اگر قیمت هر بشکه را رقم فعلی ۶۰ دلار در نظر بگیریم ارزش این فروش جدید چیزی بیش از ۲۶ میلیارد دلار در یکسال خواهد بود.
یعنی هزینه مدرنیزه کردن نیروی هوایی با ۲۴۰ فروند جنگنده که حداقل ۳۰ سال برای ما کار خواهند کرد و برگرداندن توازن هوایی در منطقه و بازنشسته کردن تایپ های قدیمی و متنوع مثل اف۴ و ۵ و ۷ در صورت توافق احتمالی معادل درآمد فروش نفت جدید خارج از بودجه تعیین شده سال آینده به میزان تنها ۸ ماه هست!!
‐------------------------------------------------------------
اما در مورد علاقه روسیه به در اختیار گذاشتن این تعداد جنگنده:::
طبق همین برجام که همه دنبال احیای آن هستند محدودیت فروش سلاح به ایران ۵ ساله بوده که آنهم به پایان رسید.
دوم منهم اعتقاد دارم اگر سفارشات ایران محدود باشه روس‌ها زیرفشار غرب و اسرائیل و اعراب جا میزنه اما واقعا کسی پیدا میشه که باور کنه اگر ایران یک رقم کلان ۱۶ میلیارد دلاری روی میز بگذاره روس‌ها نپذیرند؟؟؟بخصوص که عملا تحت فشار آمریکا ( قانون کاتسا)
[External Link Removed for Guests]
داره مشتری هاش را از دست میده چه مصر و حالا اندونزی.مشتری عمده که چین بود هم خودکفا شده هندی ها هم رو آوردن به پرنده های غربی.
پس الان همه چیز به خود ایران بستگی داره که می خواد بعد توافق نیروی هوایی را احیا کنه یا نه!!
آخرین ويرايش توسط 1 on جنگال, ويرايش شده در 0.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1432
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۳:۱۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

Re: سوخوی 35 : بهترین جنگنده غیر پنهانکار روسیه احتمالا به ایران خواهد رفت

پست توسط abdolmahdi »

جنگال نوشته شده: یک‌شنبه ۱۲ دی ۱۴۰۰, ۵:۳۲ ب.ظ با تشکر از جناب abdolmahdi
اگر قرار به خرید بر اساس یک برنامه جامع باشه خیلی خوبه اما اگر تعداد معدودی سفارش دادن صرفا یک مسکن هست تازه مشکل افزایش تایپ های جنگنده در کشور تشدید هم میشه.
سو۳۵ یک پرنده برتری هوایی است یعنی عملا کاری را انجام میده که اف ۱۴ می‌کرد.اگر معادل همون ۸۰ فروند خریداری بشه در اصفهان مستقر بشن در کنار پدافند سطح به هوای گسترده عملا فضای آسمان ایران را برای ورود قویترین قدرت های هوایی دنیا هم به شدت دشوار میکنه.
اما در کنار آن باید 160 فروند سو ۳۰ اس ام ۲ هم خریداری بشه تا یک اسکادران کامل در ۷ پایگاه مهم دیگر کشور مستقر بشه که با این مولتی رول های قدرتمند بعلاوه توان موشکی و پهپاد ویرانگرترین قدرت تهاجمی غرب آسیا ساخته خواهد شد!
۲۴ فروند سوخو۳۵ را روس‌ها ۲ و نیم میلیارد دلار می فروشند که ۸۰ تاش حداکثر میشه ۸ میلیارد دلار
[External Link Removed for Guests]
سوخو ۳۰ هم در نمونه های جدیدش ۵۰ میلیون دلار قیمت دارند که ۱۶۰ تاش میشه ۸ میلیارد دلار یعنی این برنامه حدود ۱۶ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.
[External Link Removed for Guests]
------‐‐------------------------------------------------------------------------
اما در مورد بحث شیرین هزینه ها:::
ایران همین الان ظرفیت صادرات ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام داره.به دلیل تحریم ها فعلا خودشون میگن امکان صادرات ۱میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه وجود داره و در بودجه سال آینده اینقدر فروش مد نظر قرار گرفته.
اگر انشالله سر اتم توافق کنند اولین اصل توافق رفع تحریم فروش نفت و دریافت پولش خواهد بود همونطور که قبلا وزیر خارجه بیان کرده:
[External Link Removed for Guests]
این یعنی راحت علاوه بر این ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه ایران قادر به فروش یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه دیگر در روز هست.
اگر قیمت هر بشکه را رقم فعلی ۶۰ دلار در نظر بگیریم ارزش این فروش جدید چیزی بیش از ۲۶ میلیارد دلار در یکسال خواهد بود.
یعنی هزینه مدرنیزه کردن نیروی هوایی با ۲۴۰ فروند جنگنده که حداقل ۳۰ سال برای ما کار خواهند کرد و برگرداندن توازن هوایی در منطقه و بازنشسته کردن تایپ های قدیمی و متنوع مثل اف۴ و ۵ و ۷ در صورت توافق احتمالی معادل درآمد فروش نفت جدید خارج از بودجه تعیین شده سال آینده به میزان تنها ۸ ماه هست!!
‐------------------------------------------------------------
اما در مورد علاقه روسیه به در اختیار گذاشتن این تعداد جنگنده:::
طبق همین برجام که همه دنبال احیای آن هستند محدودیت فروش سلاح به ایران ۵ ساله بوده که آنهم به پایان رسید.
دوم منهم اعتقاد دارم اگر سفارشات ایران محدود باشه روس‌ها زیرفشار غرب و اسرائیل و اعراب جا میزنه اما واقعا کسی پیدا میشه که باور کنه اگر ایران یک رقم کلان ۱۶ میلیارد دلاری روی میز بگذاره روس‌ها نپذیرند؟؟؟بخصوص که عملا تحت فشار آمریکا ( قانون کاتسا)
[External Link Removed for Guests]
داره مشتری هاش را از دست میده چه مصر و حالا اندونزی.مشتری عمده که چین بود هم خودکفا شده هندی ها هم رو آوردن به پرنده های غربی.
پس الان همه چیز به خود ایران بستگی داره که می خواد بعد توافق نیروی هوایی را احیا کنه یا نه!!

سلام جناب جنگال 
حال شما خوب است ؟ البته این مقاله ادامه دارد اما منتظر بودم تا شخصی مثل جنابعالی تمایل خود را به ادامه بحث نشان دهد . بنا براین من اطلاعات تکمیلی را انشاالله تا همین یکی دو روزه در خدمت شما و دوستان قرار خواهم داد. اما عجالتا عرض می کنم فعلا 15 فروند از این جنگنده تولید و اماده پرواز هست و اگر قرار است تعداد بیشتری خریداری شود باحتمال زیاد این تعداد در داخل کشور تولید و مونتاژ خواهند شد . 

در ضمن در کنار این هواپیماها فروش دو گردان موشک S-400 هم از سوی روسیه پیش بینی شده که باز هم احتمال تولید واحدهای بعدی در داخل کشور وجود دارد ... مانند انچه که در مورد ترکیه اتفاق افتاد . موفق باشید. 
:razz:
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1432
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۳:۱۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

Re: سوخوی 35 : بهترین جنگنده غیر پنهانکار روسیه احتمالا به ایران خواهد رفت

پست توسط abdolmahdi »

h.irani نوشته شده: یک‌شنبه ۱۲ دی ۱۴۰۰, ۲:۱۹ ب.ظ با سلام
با سپاس از شما به خاطر اين مقاله مفيد , شخصا معتقدم انتشاري اخباري از اين دست تنها براي دريافت مزاياي بيشتر از طرفهاي غربي مي باشد و روسيه ريسك صادرات هواپيما به ايران را به دوش نخواهد كشيد.
نكته ديگر اينكه من در عكس هاي منتشر شده از اين هواپيما كانارد مشاهده نكردم. اشكال از من هست يا عكسها؟!
با  




سلام علیکم
جناب ایرانی پیامتان آنقدر ریز نوشته بود که موقع بستن تایپیک متوجه ان شدم !! 
فروش این جنگنده ها در واقع بخشی از دیپلماسی هواپیمای جنگنده است که از سوی روسیه اجراء می شود ... در این شکی نیست . اما معتقدم در این رابطه از سوی روسیه جدیت وجود دارد و این فروش حتی در تعداد بالاتر در آینده ادامه خواهد یافت . به هر حال باید منتظر ماند. در ضمن من هم کانارد مشاهده نکردم . شاید به صورت سفارشی نصب شود. با تشکر 
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Junior Poster
Junior Poster
پست: 118
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳, ۷:۲۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 296 بار
سپاس‌های دریافتی: 203 بار

Re: سوخوی 35 : بهترین جنگنده غیر پنهانکار روسیه احتمالا به ایران خواهد رفت

پست توسط جنگال »

سلام جناب جنگال 
حال شما خوب است ؟ البته این مقاله ادامه دارد اما منتظر بودم تا شخصی مثل جنابعالی تمایل خود را به ادامه بحث نشان دهد . بنا براین من اطلاعات تکمیلی را انشاالله تا همین یکی دو روزه در خدمت شما و دوستان قرار خواهم داد. اما عجالتا عرض می کنم فعلا 15 فروند از این جنگنده تولید و اماده پرواز هست و اگر قرار است تعداد بیشتری خریداری شود باحتمال زیاد این تعداد در داخل کشور تولید و مونتاژ خواهند شد . 
در ضمن در کنار این هواپیماها فروش دو گردان موشک S-400 هم از سوی روسیه پیش بینی شده که باز هم احتمال تولید واحدهای بعدی در داخل کشور وجود دارد ... مانند انچه که در مورد ترکیه اتفاق افتاد . موفق باشید.   :razz:


سلام از ما هست
شما لطف میکنید که وقت می گذارید و ما را در دانسته هایتان سهیم میکنید.مشتاقانه منتظر ادامه مقاله شما هستیم. :razz: :razz:

مثل اینکه صحبت بر سر یک قرارداد تسلیحاتی ۱۰ میلیارد دلاری هست
[External Link Removed for Guests]
۲۴ فروند قرارداد جت های مصری را حساب کنیم میشه دو ونیم میلیارد دلار
--------------------------------------------------------------------
دو گردان اس۴۰۰ هم میشه حدود یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون دلار.چون روس‌ها ۴ گردان اس۴۰۰ را به ترکیه ۲ و نیم میلیارد دلار فروختن.یعنی هر گردان ۶۲۵ میلیون دلار فروختن!
[External Link Removed for Guests]
-------------------------------------------------------------------------------
خرید دیگر که خیلی مورد علاقه ایران بوده تانک تی ۹۰ هست
که گفته میشه قیمتی بین ۲و نیم تا ۵ میلیون دلار(احتمالاms) داره
[External Link Removed for Guests]
حالا دو نکته هست.طرح ارتقا تی ۷۲ با نام کرار به نتیجه رسیده که غیر از توپ به نظر چندان تفاوتی با تی۹۰ نداره.از طرفی ایران کل برنامه تولید و ارتقا تانک را ۸۰۰ دستگاه بیان کرده
[External Link Removed for Guests]
با توجه به اینکه قراره تی۷۲ ها به سطح کرار ارتقا پیدا کنند و تعداد تی ۷۲ های ایران حدود ۶۰۰ دستگاه تخمین زده میشه
[External Link Removed for Guests]
بر اساس ادعای یک رسانه بیگانه!! ایران خرید حدود ۳۰۰ تی ۹۰ را مدنظر داره که اگر با تخمین تی ۷۲ ها بعلاوه ادعای تولید و ارتقا ۸۰۰ تانک را در نظر بگیریم به نظر تعداد ۳۰۰ دستگاه خرید صحیح هست. حالا گرانترین نسخه را هم حساب کنیم میشه یک و نیم میلیارد دلار
---------------------------------------------
مثل اینکه در قرارداد یک ماهواره کاناپوس وی را هم قراره خریداری کنند.
[External Link Removed for Guests]
قبلا فرانسه دو ماهواره جاسوسی را به امارات ۵۰۰ میلیون یورو فروخت
[External Link Removed for Guests]
-----‐-----------
[External Link Removed for Guests]
یعنی هر ماهواره ۲۵۰ میلیون یورو! ماهواره فرانسوی پیشرفته تر بوده و دارای کیفیت زیر ۱ متر هست و در عین حال همیشه نمونه های غربی از شرقی گران‌تر هستند.پس میشه رقمی حداکثر ۲۰۰ میلیون دلاری را برای قرارداد ایران و روسیه تخمین زد.
‐‐-------‐----------------------------------------------------
در مورد بالگرد هم از زمون تیرکمون شاه ما علاقمند به تولید بالگرد کاموف ۶۰ در ایران بودیم :grin:
[External Link Removed for Guests]
کاموف۶۰ قیمتی ۱۲ میلیون دلاری دارد.حضرات هممون را بخواهند شوکه کنند و مثلا صد فروند تولید داخل کنند که البته بعید هست حداکثر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار میشه

--------------------------------------------------------------
مدام ادعا میشه که ایران علاقمند به خرید سامانه موشکی ساحل به دریای باستیون هست.من به دو دلیل بعید می‌دانم.
اول اینکه سالها پیش این سامانه تحویل ارتش سوریه شد و تعدادی از موشک های آن به حزب الله لبنان منتقل شد.که عملا یعنی ایران!!با توجه به قدرت مهندسی معکوس ایران در عرصه موشکی بسیار بعیده در این سال‌های طولانی مهمترین عضو آن یعنی یاخونت را نساخته باشند!!
[External Link Removed for Guests]
ثانیا در تهدیدات متقابل ایران و آمریکا ایرانیها تهدید کردن شناورهای آمریکایی را با دو موشک به کلی سری منهدم می‌کنند.چه موشکی غیر از کروز سوپرسونیک میتونه این سلاح پنهان باشه؟؟؟چون پیش از آن ایران علنا بالستیک دریایی و کروز زیر صوت را نمایش داده بود!
[External Link Removed for Guests]
--------------------------------------------------------------
با این حساب تا به حال بر اساس گمانه زنی ها چاه برای 6میلیارد و 650 میلیون دلار از ۱۰ میلیارد دلار را کندیم.دوستان پیش‌بینی کنند ۳ میلیاردو ۳۵۰ میلیون بقیش چی میتونه باشه! :grin: :grin:

امیدوارم حالا اینقدر چرتکه انداختم واقعا چیزی بخرند هممون نرفته باشیم سرکار :AA: :-( :?
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1432
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۳:۱۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

Re: سوخوی 35 : بهترین جنگنده غیر پنهانکار روسیه احتمالا به ایران خواهد رفت

پست توسط abdolmahdi »

سلام علیکم و رحمه الله 

 
[External Link Removed for Guests]
تصویری از جنگنده های ساخته شده و آماده پرواز مصری سوخوی 35 در اوایل ژوئن 2021 - تصویر از صفحه فیس بوک تام کوپر

بابک تقوایی ، یک تحلیلگر دفاعی ، در 25 دسامبر سال 2021 گزارش داده که ایران و روسیه در ژانویه 2022  یک تفاهمنامه 20 ساله امنیتی و دفاعی به ارزش 10 میلیارد دلار امضاء می کنند که شامل خرید حداقل 24 فروند جنگنده Su-35 ، دو گردان سامانه پدافندی S-400 و یک ماهواره نظامی است . طبق اطلاعاتی که توسط خبرنگاران بدست آمده ، این توافق نامه شامل خرید حداقل 24 فروند جنگنده سنگین Su-35SE  می شود. تعدادی از این هواپیماها قبلا تولید شده و بخشی از سفارش ناتمام کشور مصر به شمار می روند. در منطقه خاور میانه ، مصر نخستین کشوری بود که خرید 24 تا 26 فروند جنگنده Su-35SE  را در قالب امضای قراردادی در سال 2018 ( که تا سال 2020 تائید نشد) و به ارزش تقریبی 3 میلیارد دلار به روسیه سفارش داد . در واقع 15 یا 16 فروند هواپیما تولید شده اما مصر هرگز آنها را دریافت ننمود .
 
آنچه که مانع تکمیل این قرارداد شده ، تهدید به تحریم مصر از سوی ایالات متحده در صورت خرید جنگنده های Su-35 است  . در واقع در صورت عملی شدن این تهدید ، بیش از 200 فروند جنگنده  F-16 و دهها بالگرد AH-64 آپاچی مصری و نیز صدها دستگاه تانک M-1 آبرامز که تماما ساخت آمریکا هستند زمینگیر خواهند شد. روسها بعدها تلاش کردند تا 11 فروند از این جنگنده ها را به اندونزی بفروشند . اندونزی از مدتها قبل تقریبا مانبع مالی لازم را برای خرید تعدادی از این جنگنده سنگین را فراهم آورده بود اما درست چند روز قبل فرمانده نیروی هوائی اندونزی اعلام کرد که جنگنده Su-35 به نفع هواپیماهای فرانسوی رافال و F-15EX  از لیست مناقصه خرید هواپیماهای جنگنده حذف شده است .

آیا سرانجام دوران بازنشستگی جنگنده های F-14 نیروی هوائی ایران فرا رسیده است؟
از آنجائیکه قبلا مصر پول هواپیماها را پرداخته و هواپیماها هم ساخته شده اند ، قرارداد نمی تواند لغو شود. اما قاهره به شرکت صنایع هوائی خود اجازه داده تا هواپیماها را به هرکس که خریدار آنها بود بفروشد و در حال حاضر به نظر می رسد پر و پاقرص ترین مشتری آنها ایران باشد که می تواند مبلغ 3 میلیارد دلار هزینه ساخت 24 فروند جنگنده Su-35 را با بشکه های نفت خام بپردازد . نیروی هوائی ایران 30 نفر از خلبانان هواپیماهای F-14A تامکت ، MiG-29 فالکروم و F-4E فانتوم را برای اعزام به روسیه و گذراندن دوره های آموزشی پرواز با Su-35 برگزیده است . اگر توافق نامه نظامی در ماه ژانویه امضاء شود ، دوره های آموزشی تقریبا بلافاصله آغاز خواهد شد و در اواسط سال 2022 تمام 24 فروند جنگنده Su-35SE به ایران تحویل خواهند شد.

بمب افکن های Su-24 ایران
گردان های سامانه S-400
بخشی از این توافقنامه تسلیحاتی شامل افزایش عمرعملیاتی ؛ انجام تعمیرات اساسی و نیز ارتقاء 23 فروند جنگنده MiG-29 و حدود 25 فروند بمب افکن های هجومی Su-24MK می باشد که تمام این اقدامات در داخل تاسیسات ایران صورت خواهند پذیرفت . بسته توافق تسلیحاتی همچنین دربر گیرنده خرید دو گردان سامانه پدافند هوائی برد بلند S-400 می باشدکه می تواند پوشش هوائی بهتری را بر روی مناطق راهبردی ایران همچون تاسیسات برنامه هسته ای آن کشور فراهم آورد . ( تاسیساتی که اسرائیل اعلام کرده هر چه زودتر به آنها حمله کند بهتر است تا دیر شود) . خرید یک ماهواره نظامی هم در توافق نامه مذکور پیش بینی شده اگرچه هنوز مشخص نیست که این ماهواره از نوع مراقبتی و اطلاعاتی است یا یک ماهواره مخابراتی .

اگر این توافق نامه نهائی شود ، ایران نخستین گام موثر را برای نوسازی نیروی هوائی خود برداشته است . مبلغ 10 میلیارد دلاری این توافق نامه هم می تواند به طور کلی و یا بخش عمده از آن بوسیله بشکه های نفت پرداخت شود هر چند روسیه خودش در بحث انرژی کاملا خودکفا ست اما این تنها چیزی است که اقتصاد درهم شکسته ایران در حال حاضر قادر به پرداخت آن است و این احتمالا نخستین و بزرگترین توافق نفت در برابر تسلیحات خواهد بود.  


 
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1432
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۳:۱۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

Re: سوخوی 35 : بهترین جنگنده غیر پنهانکار روسیه احتمالا به ایران خواهد رفت

پست توسط abdolmahdi »

جنگال نوشته شده: دوشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۰, ۱۰:۳۶ ب.ظ
سلام جناب جنگال 
حال شما خوب است ؟ البته این مقاله ادامه دارد اما منتظر بودم تا شخصی مثل جنابعالی تمایل خود را به ادامه بحث نشان دهد . بنا براین من اطلاعات تکمیلی را انشاالله تا همین یکی دو روزه در خدمت شما و دوستان قرار خواهم داد. اما عجالتا عرض می کنم فعلا 15 فروند از این جنگنده تولید و اماده پرواز هست و اگر قرار است تعداد بیشتری خریداری شود باحتمال زیاد این تعداد در داخل کشور تولید و مونتاژ خواهند شد . 
در ضمن در کنار این هواپیماها فروش دو گردان موشک S-400 هم از سوی روسیه پیش بینی شده که باز هم احتمال تولید واحدهای بعدی در داخل کشور وجود دارد ... مانند انچه که در مورد ترکیه اتفاق افتاد . موفق باشید.   :razz:



سلام از ما هست
شما لطف میکنید که وقت می گذارید و ما را در دانسته هایتان سهیم میکنید.مشتاقانه منتظر ادامه مقاله شما هستیم. :razz: :razz:

مثل اینکه صحبت بر سر یک قرارداد تسلیحاتی ۱۰ میلیارد دلاری هست
[External Link Removed for Guests]
۲۴ فروند قرارداد جت های مصری را حساب کنیم میشه دو ونیم میلیارد  
--------------------------------------------------------------------
دو گردان اس۴۰۰ هم میشه حدود یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون  .چون روس‌ها ۴ گردان اس۴۰۰ را به ترکیه ۲ و نیم میلیارد دلار فروختن.یعنی هر گردان ۶۲۵ میلیون دلار فروختن!
[External Link Removed for Guests]
-------------------------------------------------------------------------------
خرید دیگر که خیلی مورد علاقه ایران بوده تانک تی ۹۰ هست
که گفته میشه قیمتی بین ۲و نیم تا ۵ میلیون دلار(احتمالاms) داره
[External Link Removed for Guests]
حالا دو نکته هست.طرح ارتقا تی ۷۲ با نام کرار به نتیجه رسیده که غیر از توپ به نظر چندان تفاوتی با تی۹۰ نداره.از طرفی ایران کل برنامه   و   تانک را ۸۰۰ دستگاه بیان کرده
[External Link Removed for Guests]
با توجه به اینکه قراره تی۷۲ ها به سطح کرار ارتقا پیدا کنند و تعداد تی ۷۲ های ایران حدود ۶۰۰ دستگاه تخمین زده میشه
[External Link Removed for Guests]
بر اساس ادعای یک رسانه بیگانه!! ایران خرید حدود ۳۰۰ تی ۹۰ را مدنظر داره که اگر با تخمین تی ۷۲ ها بعلاوه ادعای تولید و ارتقا ۸۰۰ تانک را در نظر بگیریم به نظر تعداد ۳۰۰ دستگاه خرید صحیح هست. حالا گرانترین نسخه را هم حساب کنیم میشه یک و نیم میلیارد  
---------------------------------------------
مثل اینکه در قرارداد یک ماهواره کاناپوس وی را هم قراره خریداری کنند.
[External Link Removed for Guests]
قبلا فرانسه دو ماهواره جاسوسی را به امارات ۵۰۰ میلیون یورو فروخت
[External Link Removed for Guests]
-----‐-----------
[External Link Removed for Guests]
یعنی هر ماهواره ۲۵۰ میلیون یورو! ماهواره فرانسوی پیشرفته تر بوده و دارای کیفیت زیر ۱ متر هست و در عین حال همیشه نمونه های غربی از شرقی گران‌تر هستند.پس میشه رقمی حداکثر ۲۰۰ میلیون دلاری را برای قرارداد ایران و روسیه تخمین زد.
‐‐-------‐----------------------------------------------------
در مورد بالگرد هم از زمون تیرکمون شاه ما علاقمند به تولید بالگرد کاموف ۶۰ در ایران بودیم :grin:
[External Link Removed for Guests]
کاموف۶۰ قیمتی ۱۲ میلیون دلاری دارد.حضرات هممون را بخواهند شوکه کنند و مثلا صد فروند تولید داخل کنند که البته بعید هست حداکثر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار میشه
 
--------------------------------------------------------------
مدام ادعا میشه که ایران علاقمند به خرید سامانه موشکی ساحل به دریای باستیون هست.من به دو دلیل بعید می‌دانم.
اول اینکه سالها پیش این سامانه تحویل ارتش سوریه شد و تعدادی از موشک های آن به حزب الله لبنان منتقل شد.که عملا یعنی ایران!!با توجه به قدرت مهندسی معکوس ایران در عرصه موشکی بسیار بعیده در این سال‌های طولانی مهمترین عضو آن یعنی یاخونت را نساخته باشند!!
[External Link Removed for Guests]
ثانیا در تهدیدات متقابل ایران و آمریکا ایرانیها تهدید کردن شناورهای آمریکایی را با دو موشک به کلی سری منهدم می‌کنند.چه موشکی غیر از کروز سوپرسونیک میتونه این سلاح پنهان باشه؟؟؟چون پیش از آن ایران علنا بالستیک دریایی و کروز زیر صوت را نمایش داده بود!
[External Link Removed for Guests]
--------------------------------------------------------------
با این حساب تا به حال بر اساس گمانه زنی ها چاه برای 6میلیارد و 650 میلیون دلار از ۱۰ میلیارد دلار را کندیم.دوستان پیش‌بینی کنند ۳ میلیاردو ۳۵۰ میلیون بقیش چی میتونه باشه! :grin: :grin:

امیدوارم حالا اینقدر چرتکه انداختم واقعا چیزی بخرند هممون نرفته باشیم سرکار :AA: :-( :?




سلام علیکم
می بینم که جنابعالی مشغول حساب و کتاب مربوط به قرارداد تسلیحاتی میان ایران و روسیه هستید. خوشبختانه بر خلاف بقیه موارد که معمولا تو حساب و کتاب کم می آورند شما سه و نیم میلیارد دلار هم اضافه آورده اید . !! به هر حال جای شکرش باقی است . 

لازم است چند نکته را به عرضتان برسانم .
طبق آنچه که در مقاله جناب تقوایی در بالا آمده ،قرار است که جنگنده های میگ 29 و نیز بمب افکن های سوخوی 24 در خدمت نیروی هوائی ایران هم ارتقاء یابند که البته بسیار اقدام متین و حساب شده است و البته مخارج خود را هم دارد. 

در لیست خریدهای ایران از گذشته همواره هواپیمای جت اموزشی رزمی یاک 130 هم ذکر می شده که وجود آن برای مقاصد آموزشی ( و حتی رزمی ) نیروی هوائی کشورمان بسیار ضروری است و امیدوارم چنین خریدی هم صورت بگیرد .  

البته حتما قطعی نیست که تعداد سوخوی 35 حتما 24 فروند باشد بلکه این تعداد می تواند مثلا 30 یا 40 فروند بشود ... حتی تعداد سامانه های S-400 هم همینطور . تعداد واحدهای آن از دو گردان می تواند به 5 گردان و بیشتر هم افزایش پیدا کند که به صورت بدیهی منجر به افزایش مبلغ قرارداد می شود . 

 البته ایران همواره تمایل داشته که خط تولید جنگنده های روسی را در اختیار داشته باشد که چنین چیزی با تمایل طرفین قطعا امکانپذیر است . حتی مانند ترکیه ، ایران می تواند سامانه های S-400 را در داخل کشور تولید نماید . 

به هرحال حدس و گمان زیاد است ولی آنچه که مسلم است اتفاق مبارکی در حال وقوع است و انشاالله هر چه زودتر شاهد اجرایی شدن آن خواهیم بود. موفق باشید دوست عزیز 
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Junior Poster
Junior Poster
پست: 118
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳, ۷:۲۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 296 بار
سپاس‌های دریافتی: 203 بار

Re: سوخوی 35 : بهترین جنگنده غیر پنهانکار روسیه احتمالا به ایران خواهد رفت

پست توسط جنگال »

abdolmahdi نوشته شده: چهارشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۰, ۸:۳۶ ق.ظ سلام علیکم
می بینم که جنابعالی مشغول حساب و کتاب مربوط به قرارداد تسلیحاتی میان ایران و روسیه هستید. خوشبختانه بر خلاف بقیه موارد که معمولا تو حساب و کتاب کم می آورند شما سه و نیم میلیارد دلار هم اضافه آورده اید . !! به هر حال جای شکرش باقی است . 

لازم است چند نکته را به عرضتان برسانم .
طبق آنچه که در مقاله جناب تقوایی در بالا آمده ،قرار است که جنگنده های میگ 29 و نیز بمب افکن های سوخوی 24 در خدمت نیروی هوائی ایران هم ارتقاء یابند که البته بسیار اقدام متین و حساب شده است و البته مخارج خود را هم دارد. 

در لیست خریدهای ایران از گذشته همواره هواپیمای جت اموزشی رزمی یاک 130 هم ذکر می شده که وجود آن برای مقاصد آموزشی ( و حتی رزمی ) نیروی هوائی کشورمان بسیار ضروری است و امیدوارم چنین خریدی هم صورت بگیرد .  

البته حتما قطعی نیست که تعداد سوخوی 35 حتما 24 فروند باشد بلکه این تعداد می تواند مثلا 30 یا 40 فروند بشود ... حتی تعداد سامانه های S-400 هم همینطور . تعداد واحدهای آن از دو گردان می تواند به 5 گردان و بیشتر هم افزایش پیدا کند که به صورت بدیهی منجر به افزایش مبلغ قرارداد می شود . 

 البته ایران همواره تمایل داشته که خط تولید جنگنده های روسی را در اختیار داشته باشد که چنین چیزی با تمایل طرفین قطعا امکانپذیر است . حتی مانند ترکیه ، ایران می تواند سامانه های S-400 را در داخل کشور تولید نماید . 

به هرحال حدس و گمان زیاد است ولی آنچه که مسلم است اتفاق مبارکی در حال وقوع است و انشاالله هر چه زودتر شاهد اجرایی شدن آن خواهیم بود. موفق باشید دوست عزیز 
سلام
ولی چند نکته مبهم وجود داره::
۱-ایران باور ۳۷۳ را عملیاتی کرده که به گفته خودشون برتر از اس۳۰۰ هست.الان چند سالیه مسئولان نظامی از طراحی نسل جدید آن که قابل رقابت با اس۴۰۰ هست حرف می زنند.بنابراین علت خرید s400 چی هست؟؟ یک گمانه زنی میتونه این باشه که روس‌ها این گزینه را در قرارداد آوردن.یعنی ایران اگر دنبال خریدهای دیگر مثل هواپیما است باید این گزینه را هم سفارش بده!
گمانه زنی دیگر هم این هست هنوز تا عملیاتی شدن نسل جدید باور فاصله زیادی وجود داره در نتیجه ایران برای تامین نیاز فوری این دو گردان را سفارش داده.
پس با این دو گمانه احتمال سفارش اس ۴۰۰ های بیشتر و تولید داخل آن عملا منتفی میشه.
۲- خرید یاک ۱۳۰ با وجود یاسین چه توجیهی پیدا میکنه؟؟
حتی اگر این خرید قطعی باشه احتمالا تعدادش محدوده.مثلا کشوری مثل الجزایر با ۶۶ جنگنده سوخوmka۳۰ و تلاش برای خرید سوخو۵۷ تنها ۱۶ فروند از اینها خریداری کرده.
تقوی ادعای خرید ۱۲ تا ۱۸ فروند را داره.حالا با توجه به قیمت ۱۵ میلیون دلاری میشه کمتر از 300میلیون دلار
[External Link Removed for Guests]
--------------------------------------------
در مورد ارتقا ۲۳ فروند میگ و ۲۵ فروند سو ۲۴هم نمیتونه هزینه قابل توجهی داشته باشه.بخصوص اینکه روس‌ها ارتقا قابل توجهی برای فنسر ارائه نکردن.در آخرین ارتقا به سوخو ۲۴ ام ۲. یک سیستم ناوبری جی پی اس و گلوناس.اچ یو دی.نرم افزاری برای پرتاب دقیقتر بمب سقوط ازاد.بنابراین رقم قابل توجهی صرف این ارتقا ها نمیشه.
مگر اینکه ایران بخواهد کلا موتور و متعلقاتش و اویونیک را در میگ ها تعقییر بده که در اینصورت با کمی هزینه بیشتر میتونه نمونه های نوساز smt را خریداری کنه!!
-----------------------------------------------------------------------
بنابراین احتمالا هنوز نزدیک به ۳ میلیارد دلار باقی میمونه. :grin: :grin:
ولی باز مشکلی که وجود داره این هست اگرچه این قرارداد یک حرکت مثبت هست و در نوع خودش قرارداد بزرگی در دنیا حساب میشه ولی
میزان بی توجهی به بخش تسلیحات سنگین در کشور به حدی شکاف بین ایران و همسایگان ایجاد کرده که حتی یک قرارداد بزرگ ۱۰ میلیارد دلاری هم به اندازه ای نیست که بتونه تحول اساسی در نیروهای سه گانه ایجاد بکنه.همه از جنگنده حرف می‌زنند ولی ما حتی در بخش ترابری هم مشکلات زیادی داریم.یا با توجه به وسعت و کوهستانی بودن هنوز اواکس نداریم در حالیکه حتی کشوری مثل پاکستان هم به این‌ امکان دسترسی داره.۳ زیردریایی کیلو کلاس ایران با توجه به عمرشون نتنها باید جایگزین بشن بلکه با توجه به برنامه ورود به دریاهای آزاد باید گسترش هم پیدا بکنند.به غیر از اف ۲۷ ها کهنسال هیچ پرنده گشت دریایی تخصصی در نیروی دریایی وجود نداره و.....
باید امیدوار بود این آغاز راه باشه
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 4389
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۴, ۱:۱۴ ب.ظ
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6706 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

Re: سوخوی 35 : بهترین جنگنده غیر پنهانکار روسیه احتمالا به ایران خواهد رفت

پست توسط Mohammad 1985 »

فعلا همه اینها صرفا خواب و خیال هست فقط زمانی باور پذیر هست که این هواپیماها در ایران فرود بیان و وارد اسکادران های هوایی بشن
 
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1432
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۳:۱۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

Re: سوخوی 35 : بهترین جنگنده غیر پنهانکار روسیه احتمالا به ایران خواهد رفت

پست توسط abdolmahdi »

جنگال نوشته شده: چهارشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۰, ۷:۱۰ ب.ظ
abdolmahdi نوشته شده: چهارشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۰, ۸:۳۶ ق.ظ سلام علیکم
می بینم که جنابعالی مشغول حساب و کتاب مربوط به قرارداد تسلیحاتی میان ایران و روسیه هستید. خوشبختانه بر خلاف بقیه موارد که معمولا تو حساب و کتاب کم می آورند شما سه و نیم میلیارد دلار هم اضافه آورده اید . !! به هر حال جای شکرش باقی است . 

لازم است چند نکته را به عرضتان برسانم .
طبق آنچه که در مقاله جناب تقوایی در بالا آمده ،قرار است که جنگنده های میگ 29 و نیز بمب افکن های سوخوی 24 در خدمت نیروی هوائی ایران هم ارتقاء یابند که البته بسیار اقدام متین و حساب شده است و البته مخارج خود را هم دارد. 

در لیست خریدهای ایران از گذشته همواره هواپیمای جت اموزشی رزمی یاک 130 هم ذکر می شده که وجود آن برای مقاصد آموزشی ( و حتی رزمی ) نیروی هوائی کشورمان بسیار ضروری است و امیدوارم چنین خریدی هم صورت بگیرد .  

البته حتما قطعی نیست که تعداد سوخوی 35 حتما 24 فروند باشد بلکه این تعداد می تواند مثلا 30 یا 40 فروند بشود ... حتی تعداد سامانه های S-400 هم همینطور . تعداد واحدهای آن از دو گردان می تواند به 5 گردان و بیشتر هم افزایش پیدا کند که به صورت بدیهی منجر به افزایش مبلغ قرارداد می شود . 

 البته ایران همواره تمایل داشته که خط تولید جنگنده های روسی را در اختیار داشته باشد که چنین چیزی با تمایل طرفین قطعا امکانپذیر است . حتی مانند ترکیه ، ایران می تواند سامانه های S-400 را در داخل کشور تولید نماید . 

به هرحال حدس و گمان زیاد است ولی آنچه که مسلم است اتفاق مبارکی در حال وقوع است و انشاالله هر چه زودتر شاهد اجرایی شدن آن خواهیم بود. موفق باشید دوست عزیز 
سلام
ولی چند نکته مبهم وجود داره::
۱-ایران باور ۳۷۳ را عملیاتی کرده که به گفته خودشون برتر از اس۳۰۰ هست.الان چند سالیه مسئولان نظامی از طراحی نسل جدید آن که قابل رقابت با اس۴۰۰ هست حرف می زنند.بنابراین علت خرید s400 چی هست؟؟ یک گمانه زنی میتونه این باشه که روس‌ها این گزینه را در قرارداد آوردن.یعنی ایران اگر دنبال خریدهای دیگر مثل هواپیما است باید این گزینه را هم سفارش بده!
گمانه زنی دیگر هم این هست هنوز تا عملیاتی شدن نسل جدید باور فاصله زیادی وجود داره در نتیجه ایران برای تامین نیاز فوری این دو گردان را سفارش داده.
پس با این دو گمانه احتمال سفارش اس ۴۰۰ های بیشتر و تولید داخل آن عملا منتفی میشه.
۲- خرید یاک ۱۳۰ با وجود یاسین چه توجیهی پیدا میکنه؟؟
حتی اگر این خرید قطعی باشه احتمالا تعدادش محدوده.مثلا کشوری مثل الجزایر با ۶۶ جنگنده سوخوmka۳۰ و تلاش برای خرید سوخو۵۷ تنها ۱۶ فروند از اینها خریداری کرده.
تقوی ادعای خرید ۱۲ تا ۱۸ فروند را داره.حالا با توجه به قیمت ۱۵ میلیون دلاری میشه کمتر از 300میلیون  
[External Link Removed for Guests]
--------------------------------------------
در مورد ارتقا ۲۳ فروند میگ و ۲۵ فروند سو ۲۴هم نمیتونه هزینه قابل توجهی داشته باشه.بخصوص اینکه روس‌ها ارتقا قابل توجهی برای فنسر ارائه نکردن.در آخرین ارتقا به سوخو ۲۴ ام ۲.  یک سیستم ناوبری جی پی اس و گلوناس.اچ یو دی.نرم افزاری برای پرتاب دقیقتر بمب سقوط ازاد.بنابراین رقم قابل توجهی صرف این ارتقا ها نمیشه.
مگر اینکه ایران بخواهد کلا موتور و متعلقاتش و اویونیک را در میگ ها تعقییر بده که در اینصورت با کمی هزینه بیشتر میتونه نمونه های نوساز smt را خریداری کنه!!
-----------------------------------------------------------------------
بنابراین احتمالا هنوز نزدیک به ۳ میلیارد دلار باقی میمونه. :grin: :grin:
ولی باز مشکلی که وجود داره این هست اگرچه این قرارداد یک حرکت مثبت هست و در نوع خودش قرارداد بزرگی در دنیا حساب میشه ولی
میزان بی توجهی به بخش تسلیحات سنگین در کشور به حدی شکاف بین ایران و همسایگان ایجاد کرده که حتی یک قرارداد بزرگ ۱۰ میلیارد دلاری هم به اندازه ای نیست که بتونه تحول اساسی در نیروهای سه گانه ایجاد بکنه.همه از جنگنده حرف می‌زنند ولی ما حتی در بخش ترابری هم مشکلات زیادی داریم.یا با توجه به وسعت و کوهستانی بودن هنوز اواکس نداریم در حالیکه حتی کشوری مثل پاکستان هم به این‌ امکان دسترسی داره.۳ زیردریایی کیلو کلاس ایران با توجه به عمرشون نتنها باید جایگزین بشن بلکه با توجه به برنامه ورود به دریاهای آزاد باید گسترش هم پیدا بکنند.به غیر از اف ۲۷ ها کهنسال هیچ پرنده گشت دریایی تخصصی در نیروی دریایی وجود نداره و.....
باید امیدوار بود این آغاز راه  


سلام علیکم 
1- باور باور است و S-400 ، S-400 . من نمی توانم قبول کنم که باور به عنوان نخستین سامانه پدافندی جامع ایران بتواند حتی با S-300 رقابت کند چه برسد به نسل بعدی آن .مگر ما قبل از ساختن باور چه سامانه موشکی ساخته ایم که بخواهیم باور را نمونه عالیتر آن بدانیم ؟ به هر حال روسها سالیان سال است که در عرصه پدافند هوایی در دنیا جزو بهترین ها بوده اند و این تجریه چند دهه ای دقیقا در پشت S-400 نهفته است . اگر هم ایران تا بحال درخواست خرید S-400 را نداده ، صادقانه بگویم به نظر من بلوف زده و خیلی هم به آن محتاج است ، و باز هم صادقانه بگویم باور اصلا با S-400 که هیچ ، حتی با S-300 هم قابل قیاس نیست ( این عقیده شخصی من است ) .  علی لاریجانی در زمانی که دبیر شورای عالی امنیت ملی بود یکبار درباره خرید این سامانه به روسیه سفر کرده بود. به هر حال فکر می کنم حتی اگر طبق فرمایش شما ایران سامانه باور بسیار پیشرفته تر از S-300 هم که باشد ، باز هم حضور S-400 برای الگوبرداری و استفاده از تجربیات روسها در تکمیل آن موثر است . 

2- یاسین کجا بود ؟  هواپیمایی که تنها یک نمونه از ان ساخته شده و هنوز سرنوشت تولیدش مشخص نیست چه به لحاظ تعدادی و چه به لحاظ کیفی و عملیاتی چطور می تواند جای یاک 130 را بگیرد ؟ شما سرنوشت دو نوع هواپیمای آموزشی که قبلا ساخته شده بود و تولید آنها از یک نمونه فراتر نرفت را به خاطر دارید ؟؟ یا حتی همین تانک کرار ... که تازه پس از گذشت چندین سال وارد خط تولید شد !1 مشابه مقایسه سامانه باور و S-400 به نظرم باز هم کفه به نفع یاک 130 می چربد چه به لحاظ فن آوری در ساخت و چه بلحاظ کیفی ... اصلا روی یاسین حساب نکنید ... . نکته مهم روی تعداد آن است . تقریبا تمام نیروی هوائی ایران فرسوده است و هم اکنون حدود 50 فروند جنگدنه اف 5 با عمر بالای 50 سال در حال خدمت هستند. به نظرم این هواپیمای یاک می تواند جایگزین خوبی برای آنها در پایگاه تبریز و دزفول باشد اما مثلا در دو گردان یعنی تقریبا 25 فروند . 

3- هواره بحث فروش میگ 35 بعنوان یک گزینه جدی از سوی روسها و منابع داخلی مطرح بوده و علت آن هم شباهت 70 درصدی این هواپیما به میگ 29 و در نتیجه شرایط به مراتب سهل و آسان تعمیر و نگهداری آن برای ایران است . البته این هواپیما تا کنون مشتری چندانی در دنیا نداشته و جمهوری اسلامی ایران می تواند بعنوان نخستین مشتری آن در دنیا معرفی شود که ابدا دور از ذهن نیست . 

4- علاوه بر موارد فوق ، روسیه یک بسته خرید جنگنده دسته دوم شامل میگ 29 ، میگ 31 و سوخوی 27  بهینه سازی شده قبل از تحویل را به ایران پیشنهاد داده که البته از مدتها قبل در برخی کانالهای تلگرامی از خرید میگ 31 توسط ایران مطالبی خوانده بودم . نمی دانم که صحت دارد یا نه ولی بسته هواپیماهای دست دوم خیلی جدی است . 

5- خرید هواپیما یک طرف و بحث هزینه های پشتیبانی ، آموزش و خرید قطعات یدکی در طرف دیگر آن است که باید توجه شود. 

6-  در تمام موارد بالا که بحث کردیم بخاطر داشته باشید که ایران همواره تمایل خود را به دریافت خط تولید و مونتاژ تسلیحات از روسیه نشان داده است  . بسیار خوب خواهد بود اگر خط تولید و مونتاژ این تسلیحات را به دست آوریم . باید صبر کنیم ببینیم چه می شود.  :razz:

 

 
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1432
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۳:۱۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

Re: سوخوی 35 : بهترین جنگنده غیر پنهانکار روسیه احتمالا به ایران خواهد رفت

پست توسط abdolmahdi »

Mohammad 1985 نوشته شده: یک‌شنبه ۱۹ دی ۱۴۰۰, ۳:۴۶ ق.ظ فعلا همه اینها صرفا خواب و خیال هست فقط زمانی باور پذیر هست که این هواپیماها در ایران فرود بیان و وارد اسکادران های هوایی بشن


جناب محمد با دیدگاه های خاص خودش ...

سلام علیکم
انشاء الله این هواپیماها در کشور فرود می آیند و همگی خوشحال خواهیم شد. کاملا حق دارید چیزی را به این سادگی باور نکنید 

 
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”