شگفتيهاي جنگ 33 روزه حزب الله با اسرائيل

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط mostafaa »

انگار لبنانم مثل ایران خائن کم نداره ...

تف به هرچی خائنه !تصویر
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 49 بار

پست توسط JASON »

ميشل عون: دولت لبنان فاسد و غير قانوني است

رئيس فراکسيون جريان ملي آزاد در پارلمان لبنان و از هم‌پيمانان حزب‌الله با انتقاد شديد از دولت اين کشور، آن را فاسد و غيرقانوني خواند.
به گزارش مهر به نقل از پايگاه اينترنتي «محيط»، ميشل عون در سخناني که روزگذشته درجمع طرفداران خود دراين کشور ايراد کرد، دولت فواد سنيوره را به فساد متهم کرد و آن را به ناقض قانون اساسي و فعاليت خارج ازچارچوب قانوني توصيف کرد.

عون در اين جشن که طرفدارانش براي حق بازگشت همه مهاجرين مناطق کوهستاني برگزارکردند، گفت: اختلاف با نخست‌وزير لبنان، اختلاف بر سر نحوه برخورد غيرقانوني است که دولت با آن اداره مي‌شود تا جايي که دولت به مافيا تبديل شده است.

سنيوره در سخنان روز گذشته خود اعلام کرد: اختلاف برسرنظرات و ديدگاه‌ها، امري مقدس است که عون هم در پاسخ به اين سخن اظهار داشت: علت بروز اختلافات عملکرد بد دولت لبنان است.

رئيس فراکسيون جريان ملي آزاد در پارلمان لبنان با بيان اينکه اوضاع کنوني سياسي کشور ممکن نيست به ساخت وطن کمک کند، تصريح کرد: قانوني بودن دولت از مدتها پيش از بين رفت.

اين شخصيت تاثيرگذار مسيحي در مورد منافع لبنان گفت، وي با منافع و زندگي مشترک و بخشيدن، با شرط نقد تاريخي و فراگير حوادث و اسباب آن و همچنين نقد کساني که در وراي اين حوادث بودند و معذرت‌خواهي از خسارت‌ديده‌ها و خانواده‌هاي قربانيان، موافق است.

اين نماينده پارلمان لبنان افزود: امنيت، مسئله‌اي مختص مسيحيان، درزي‌ها و مسلمانان اعم از شيعه و سني نيست، بلکه امنيت موضوعي لبناني و ملي است و اين مسئله به بافت روابط سالم بين شهروندان لبناني مرتبط است و رابطه با حزب‌هزينه‌بردار نيست.
وي همچنين تعيين «احمد فتفت» را به عنوان وزير کشور کنوني لبنان امري غيرقانوني خواند.

ميشل عون در عين اينکه خواستار تشکيل دولتي ويژه براي بررسي فساد در لبنان شد، قول داد تا پرده از چندين پرونده فساد بردارد.
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: mr_grimi2@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

جنگ لبنان و پیروزی عقلانیت

پست توسط grimi »

جنگ لبنان، صرف نظر مجادلات حقوقی و ایدئولوژیکی که در اثبات حقانیت یکی از طرفین جریان دارد و فارغ از تب و تابی که برای تعیین طرف پیروز جنگ به راه افتاده، یک پیامد مثبت داشت و آن تغییر الگو و تیپ ایدئال مقاومت در برابر غرب، از چهره هایی چون بن لادن و ایمن الظواهری به شخصیتی چون سید حسن نصرالله بود.

ما با اعتقادات و مشی مبارزاتی نصرالله چه موافق باشیم چه مخالف و اساساً مقاومت و ستیز با غرب را چه درست بدانیم چه نادرست نمی توانیم در این نکته تردید کنیم که شخصیت و نگاه نصرالله به جهان و مشی مبارزاتی او انسانی تر، عقلایی تر، و پیش بینی پذیرتر است تا رفتار افرادی چون بن لادن. نیم نگاهی به سخنرانی های و پیام های اخیر نصرالله در جریان جنگ و رفتارهای حساب شده حزب الله در طی این یک ماه، نشان می دهد که ما در لبنان با جریانی بنیادگرا و بی منطق که ذاتش چیزی جز خشونت و ویرانگری باشد، رو به رو نیستیم؛ بلکه با جریانی رو به رو هستیم که اهل گفت و گو، ارزیابی عقلانی و پایبند به حداقلی از ارزشهای انسانی است و بهانه جنگیدن را نه فروکوفتن "جبهه صلیبیان"، که اخراج یک کشور از سرزمینش و آزادی اسرایش اعلام می کند.

حال با تمام انتقادهایی که ممکن است به نصرالله و حزب الله وارد باشد، تغییر الگوی مبارزاتی شهروندان کشورهای اسلامی و از جمله جوانان غرب ستیز این کشورها از بن لادن به نصرالله، خود می تواند پیروزی بزرگی برای جبهه عقلانیت باشد.
+ نوشته شده در شنبه بيست و هشتم مرداد 1385ساعت 6:44 توسط مسعود رهبری | 2 نظر
دو تا لینک
۱ـ جبهه مشارکت شیراز نشستی را با عنوان "حقوق بشر، دانشجو و زندانی سیاسی" در اعتراض به عاملان مرگ مشکوک اکبر محمدی برگزار کرد. خبر کامل این نشست را در اینجا بخوانید.

۲ـ آن دسته از دوستانی که علاقه مند به مطالعه نظریات و درسهای استاد مصطفی ملکیان هستند، می توانند چکیده ای از درس گفتارهای استاد را درباره "سنت گرایی، تجددگرایی و پساتجددگرایی" در اینجا مطالعه کنند.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

سعد حريري که منو کشته با اون ريشاش... :-)
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر

پست توسط mostafaa »

حالوتس: جنگ با حزب‌الله دشوارترين دوران زندگيم بود تصویر

تصویر

خبرگزاري فارس: رئيس ستاد ارتش رژيم صهيونيستي با بيان آنكه همواره فكر مي‌كنم آيا مي‌شد كه اتفاقات به گونه ديگري بيفتد، گفت: «دوران جنگ با حزب الله دشوارترين دوران زندگيم بود.»

به گزارش فارس، دان حالوتس امروز در مصاحبه‌اي اختصاصي با روزنامه صهيونيستي يديعوت آحارونوت گفت: «من از خودم مي‌پرسم آيا مي‌شد كه اتفاقات در دوران جنگ به گونه ديگري بيفتد، و در اين صورت چگونه؟ همه چيز براي من دشوار شده است. هزينه جنگ را نمي‌توانم با هيچ چيز ديگري در دوران گذشته‌ام مقايسه كنم.»
وي افزود: «من از خودم مي‌پرسم آيا روش مناسبي را در عمليات انتخاب كرديم، آيا روند تصميم گيري درست بود؟»
حالوتس با بيان آنكه در پي ربوده شدن دو سرباز اسرائيلي در لبنان در روز 12 جولاي، شخصا دچار استرس شده است، با اشاره به نارضايتي عمومي از دستاوردهاي ارتش در دوران جنگ افزود: «من از خودم مي‌پرسم اين تفاوت ميان انتظارات و واقعيت از كجا ناشي شد؟»
رئيس ستاد ارتش اسرائيل با اعتراف به آنكه "در دوران جنگ همه چيز بر طبق نقشه پيش نرفت" افزود: «اين به آن معني است كه بعضي چيزها خوب بود و بعضي چيزها خوب نبود. حتي در همه جوانب بعضي مسايل بد پيش مي‌رفت.»
وي با ادعاي آنكه مهمترين مشغله ذهني من در دوران جنگ زندگي انسان‌ها بود، گفت: «وقتي خبر كشته شدن سربازان را مي‌شنيدم بسيار ناراحت مي‌شدم. اين دشوارترين دوران زندگي من بود.»
حالوتس گفت: «من در همه جوانب دوران سختي دارم. با هزينه‌اي كه در جنگ پرداختيم،‌ نمي‌توانم آن با هيچ چيز ديگري در گذشته‌ام مقايسه كنم.»

[External Link Removed for Guests]

تصویر
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر

پست توسط mostafaa »

حالا خداییش ! فرمانده ی یه ارتش پیروز اینجوری حرف میزنه ؟!!!!!!! تصویر

اونوقت میخوام ببینم چطور بعضیا روشون میشه بگن اسرائیل پیروز شده تصویر و حزب الله شکست خورده ؟!!!!!!! تصویر

والا آدمی در شگفت میمونه ! تصویر تصویر

تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

mostafaa,
اسرائيل اگر اراده مي کرد با بسيج کل ارتش و بمباران سنگين هوايي، مي تونست با پشتيباني 2 تا 3 هزار تانک پيشرفتهء مرکاوا، به راحتي بيروت که هيچ، کل لبنان رو در سه روز اشغال کنه. اما مانعي که وجود داشت، تلفات سربازان بود. اسرائيلي ها براي جان سربازانشون بسيار اهميت قائلند و ديديد که چطور براي دو سرباز به گروگان گرفته اشون، خودشون رو به آب و آتش زدن.
براي نمونه من عمليات ناموفق کربلاي 5 رو مثال مي زنم که باعث تحليل قواي نظامي ايران شد و بيش از 20 هزار تن از نيروهاي نظامي ايران در اين عملياتي به شهادت رسيدن. (منجمله بسياري از دوستان من)
اما نتيجهء اين عمليات با اين تلفات بسيار سنگين، آن شد که شد. تک عراق در سال 67، با 1000 دستگاه تانک T-72 باعث شد کليهء خطوط دفاعي ايران در مرز شلمچه ظرف تنها 8 ساعت بشکند و حتا خرمشهر در آستانهء سقوط قرار بگيرد.
اما درايت اسرائيلي ها قابل بحث است. اين حضرات جان سربازان خود را بسيار مهم شمردند و از جنگ 33 روزه، جنگ 8 ساله نساختند. :-o
[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Reza6662 جان
نمي‌دونم شما چقدر از جزئيات اين جنگ آگاهي داريد، اما اين صحبتها به هيچ وجه درست نيست، دليل عقب نشيني اشتباه محاسباتي و خسارات شديد به تاسيسات و ... بود كه باعث شد اسرائيل رو مجبور به عقب نشيني كنه، اابته در اينكه وفتي امكانات باشه جان سربازان هم عزيز خواهد شد حرفي ندارم :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر

پست توسط mostafaa »

اسرائيل اگر اراده مي کرد با بسيج کل ارتش و بمباران سنگين هوايي، مي تونست با پشتيباني 2 تا 3 هزار تانک پيشرفتهء مرکاوا، به راحتي بيروت که هيچ، کل لبنان رو در سه روز اشغال کنه. اما مانعي که وجود داشت، تلفات سربازان بود.

این حرف سرتاپاش تناقضه . اول میگید به راحتی میتونست این کارو بکنه بعدش هم میفرمایید بخاطر تلفاتش این کارو نکرد !!!!!! تصویر یکی از شرایط اصلی راحت بودن فتح , تلفات کمه ...

نه عزیز من . همونجور که خیلی از کارشناسا گفتن اوردن سرباز زیاد به اون میدون یه خودکشی تموم عیار بود . اتفاقا رزمندگان حزب الله هم بدشون نمیومد اسرائیل سربازای بیشتری رو به میدون بفرسته تا این حیوونای دست آموز بیشتر توی تله ی حزب الله بیفتن . که عین این قضیه رو اواخر جنگ همه به عینه دیدن . اگه فراموش نکرده باشی اواخر جنگ اسرائیل نیروهاشو رسوند به بیش از سی هزار نفر ( بر واحد شتر نه انسان ! تصویر ) و از تمامی خطوط به سمت لبنان حمله ور شد . اما نتیجه این شد که ظرف یک روز بیش از سی تاشون سقط کردن . طی یکی دو روز دهها تانک مرکاوا نابود شد . خوب معلومه هر *ری بود وقتی میدید هنوز دوقدم جلو نیومده این همه تلفات دادن پا پس میکشید ! تصویر

اینم ربطی به ارزش جون آدماشون واسه ی سیاستمدارای احمقشون نداره . بلکه اونها مثل سگ سر جونشون میترسن . یه سگ رو دیدی وقتی میترسه چه حالتی پیدا میکنه . عینا شبیه این صهیونیستها . همونطور که خیلی از خبرگزاریها هم گزارش دادن سربازای اسرائیلی از ترس شلوار خودشونو کثیف کرده بودن و با همین وضع برگشته بودن عقب ...

صهیونیستها دیدن اگه بیشتر از این کشته بدن احساس ناامنی تمام وجود شهروندای فرومایشونو فرامیگیره . واسه همین به غلط کردم افتادن .
قضیه ی اهمیت اسرا هم برمیگرده به مضخرفات مربوط به سرزمین موعود و احساس ناامنی در شهروندان و ...
همین و بس . تصویر
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط احمدوند »

اقاي رضا واقعا از نوع تحليتان متعجبم که با عرض معذرت متناقض وخيلي عوامانه است و نشان ميدهد واقع بينانه قضاوت نميکنيد اسرائيل اگر ميتوانست حتما مثل قبل تا بيروت مي امد وبه زعم خود طومار حزب ا.. را برميچيد ولي واقعيت انست که با وجود اعزام 40000 سرباز نتوانست در برابر 3000 رزمنده با انگيزه مقا ومت هيچ توفيقي به دست اورد و افتخار صنايع نظامي اش يعني تانک مرکاوا نيز مايه ابروريزي برايش شد و به همين دليل اخيرا توليدش را متوقف کرد
در ضمن توجه داشته باشيد که حمله اسرائيل به لبنان داراي اهداف زياد منطقه ايي و فر امنطقه ايي بود که به لطف خدا ووعده اللهي مبني بر مکر بر مکر کنندگان به شکست مفتضحانه ايي براي اسرائيل و امريکا تبديل شد . لذا اگر يک مقدار اخبار وتحليلهاي خبري را پيگيري کنيد متوجه ميشويد که بسيار ساده انگارانه خواهد بود اگر تصور کنيد که حمله اسرائيل صرفا به خاطر اسارت دو سربازش بوده است
ضمنا مقايسه اين جنگ با جنگ تحميلي 8 ساله بر ملت ايران با ان ابعاد خاص خود زدن نعل وارونه و قياس مع الفارق است .
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط shanbalooz »

به عقيده ي من هيچ كدام در اين جنگ پيروز نشدند جنگ با حالت مساوي تمام شد زيرا براي اينكه بفهميم كداميك از طرفين پيروز شده بايد اهداف انها را مورد مطالعه قرار دهيم هدف حزب الله دراين جنگ و بطور كلي دليلي كه حزب الله از خلع سلاح خودداري مي كند اين است كه مي گويند مزارع شبعا مال لبنان است و تا اين مناطق به ما داده نشود اسلحه خود را زمين نمي گذاريم هدف ديگر حزب الله نابودي اسراييل است كه به هيچ يك از اين اهداف نرسيدند در مقابل اسراييل هم توفيقي نداشت انها هم به هدفهاي خود يعني ازادي سربازان اسير و خلع سلاح حزب الله نرسيدند ولي در اينجا ذكر يك نكته ضروري است وان اينكه تلفات وخرابي هاي لبنان در جنگ خيلي بيشتر از اسراييل بود
در ضمن دوست عزيزي كه ازتلفات حزب الله صحبت كرديد من از حرف شما اين طور نتيجه ميگيرم كه جان غير نظاميان براي شما چندان مهم نيست زيرا ميزان تلفات انها را از حزب الله جدا كرديد واين طور وانمود كرديد كه تلفات غير نظاميان را نبايد در جنگ بحساب اورد در ضمن اگر موشكهاي كاتيوشا كارا وقدرتمند بودند چرا حجم خرابي ها ي اسراييل كمتر از لبنا ن است انهم با ان حجم عظيم حملات موشكي حزب الله
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

shanbalooz
هر چه صبر كردم تا شايد خودتون كمي رعايت كنيد كه ....
واقعا متاسفام كه اينطور فكر مي‌كنيد، صحبت شما در بالا همانند اين هست كه چون مثلا هدف آمريكا سلطه بر كل جهان هست، پس در جنگ خليج فارس شكست خورده است چون در اين جنگ به تمام دنيا سلطه پيدا نكرده :grin:
واقعا نمي‌دونم مطالبي كه ارسال مي‌كنيد رو مطالعه هم مي‌كنيد يا خير، اما .... :-P
و همينطور در مورد جان نظاميان و غير نظاميان، بادي خدمتتون عرض كنم در جنگ كشتن افرادي كه در يك جا جمع شدند و مكان اونها ثابت و مشخص هست نه هدف هست و نه در آمار پيروزي و شكست تاثيري داره، بلكه اين آمارهاي نظاميان هست كه مورد بررسي قرار مي‌گيره، كشتار غير نظاميان هميشه لكه ننگي بر قاتلان اونها خواهد بود
لطفا در صورتي كه قصد صحبت داريد كمي عاقلانه صحبت كنيد تا بشه كمي براي اون ارزش قائل شد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”