شگفتيهاي جنگ 33 روزه حزب الله با اسرائيل

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

قابل توجه دوستاني که فکر ميکنند موشکهاي حزب الله هميشه قهرمان به نخور بود!
در جنگ 33 روزه حق عليه باطل تقريبا 12000 ساختمان اسرائيلي آسيب ديد که به تاييد مقامات اين رژيم هم رسيده است.
از اين تعداد 3000 الي 4000 ساختمان کلا نابود شده است!
چندي پيش يکي از مقامات اسرائيلي اعلام کرده بود که من در عجبم که حزب الله با شليک 3000 موشک چگونه به 12000 ساختمان آسيب رسانده است؟! :-(
در جواب اين آقا بايد گفت که وقتي يک موشک داراي قدرت انفجاري زيادي باشد محل اصابت را کاملا نابود ميکند و اطرافش به شدت آسيب ميبيند.
البته اين نکته هم قابل ذکر هست که تلفات غيرنظامي اسرائيل در اين جنگ خيلي کم بود اما آيا ميدانيد دليلش چيست؟
دليلش اين هست که حزب الله وقتي ميخواست يک منطقه مسکوني را بزند قبلا اعلام ميکرد و اهالي اون منطقه تخليه ميشدند! و صد البته صدها هزار صهيونيست از ترس جانشان قبل از اعلام حزب الله هم فرار کرده بودند!
ولي در مقابل اسرائيل نامرد به عمد مناطقي را بمباران ميکرد که ميدانست فقط افراد غيرنظامي در آن محل هستند!!! 8-)
اگر حزب الله ميخواست و مانند دشمنش انسانيت را زير پا ميگذاشت مسلما تلفات اسرائيل بيش از 10000 نفر بود.
حالا ميخواهيد باور کنيد يا که مثل هميشه همه چيز را به تمسخر بگيريد!
در مورد اهداف حزب الله و صهيونيسم جهاني و نيز اينکه کداميک پيروز شد با توجه به تمام قضايا و اتفاقات و شرايط ميتوان با قاطعيت راي به پيروزي حزب الله صادر کرد.
البته اين مبارزه مانند يک مسابقه بوکس بود که بعد 12 راند حزب الله با برتري امتيازي پيروز شد.
:D
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط mostafaa »

این هم از عواقب پیروزی ارتش اسرائیل بر حزب الله ! تصویر تصویر

۱۳۸۵/۰۷/۱۳
فرمانده نیروی زمینی ارتش اسرائیل برکنار شد

منابع نظامی اسرائیل امروز پنجشنبه گزارش دادند که ژنرال یفتاح رون تال فرمانده نیروی زمینی ارتش این رژیم به علت انتقادهای خود از مقام های بلندپایه این رژیم به خاطر ناکامی در جنگ علیه لبنان از کار برکنار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازخبرگزاری فرانسه، این منابع افزودند: فرمانده نیروهای زمینی اسرائیل برای آن برکنار شد که وی خواستار استعفای ایهود اولمرت نخست وزیر و دان حالوتس رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل بعد از ناکامی های اخیر ارتش در جنگ اخیر شده بود.

حالوتس در نامه برکناری فرمانده نیروی زمینی اسرائیل آورده است که وی اظهارات غیر قابل قبولی از طریق وارد کردن انتقادهای سیاسی به ویژه بر ضد دولت و نخست وزیر بیان داشته است.

برپایه این گزارش، رون تال که دو ماه دیگر از خدمت وی باقی مانده است، پیشتر نیز از عقب نشینی اسرائیل از نوار غزه در تابستان گذشته انتقاد کرده بود و این اقدام را به زیان آمادگی های ارتش برای جنگ علیه لبنان دانسته بود.

فرمانده نیروی زمینی اسرائیل در سخنان خود با مطبوعات اسرائیل گفته بود: از نقطه نظر نظامی، جنگ با شکست پایان یافت و رئیس ستاد و همچنین نخست وزیر باید مسئولیت این شکست را به عهده بگیرند.
تصویر
[External Link Removed for Guests]
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر

پست توسط mostafaa »

۱۳۸۵/۰۷/۰۴

تصور پیروزی حزب الله بسیار خطرناک است

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با قدردانی از حمایتهای مستمر آمریکا و در راس آن جرج بوش از این رژیم اشغالگر و سیاستهای خصمانه اش در منطقه در واکنش به افکارعمومی که مقاومت را پیروز ماجراجویی اخیر شکست خورده اسرائیل در لبنان می دانند، اذعان کرد که تصور پیروزی حزب الله، خطرناک ترین تصور است.تصویر

به گزارش خبرگزاری مهر، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در گفتگو با روزنامه جروزالم پست، از ماجراجویی اخیر شکست خورده اش در لبنان دفاع کرد و مدعی شد که با وجود آنکه اسرائیل پاسخی به موشکهای کوتاه برد حزب الله نداد، اما بازدارندگی استراتژیک اسرائیل آسیب ندیده است.تصویر

وی در مورد این که در جهان عرب یک تصور گسترده وجود دارد که حزب الله برنده این جنگ بوده، ادعا کرد که وی با توجه به اطلاعاتی که از طریق خواندن و دیدن به دست آورده است، تصور متفاوتی از دیدگاه آنها نسبت به اسرائیل دارد.تصویر

اولمرت تصور پیروزی حزب الله را یکی از خطرناکترین تصورات ارزیابی کرد.

Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر

پست توسط mostafaa »

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد:
شکست در جنگ علیه لبنان علت سرخوردگی اسرائیلی ها

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که علت بروز حس ناامیدی و سرخوردگی در بین اسرائیلیها به شکست این رژیم در برآورده کردن انتظارات آنها در جنگ اخیر علیه لبنان بر می گردد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه جروزالم پست،"دان حالوتس" در گفتگو با روزنامه یدیعوت آحارونت تصریح کرد:" من از خودم می پرسم که آیا ممکن است امور به گونه ای متفاوت انجام شده باشد، و اگر چنین است چگونه؟"

وی افزود:"من سعی می کنم از خودم بپرسم که آیا متقاعد شده ام جهتگیری ما از دیدگاه عملیاتی درست بود. آیا من تصمیمهای درستی گرفتم."

حالوتس ادعا کرد:" اگر چیزی وجود داشته باشد که من نسبت به آن در جنگ با حزب الله نگران بودم، زندگی مردم بود. وقتی که می شنوم سربازی کشته می شود، این مسئله عمیقا بر من تاثیر می گذارد. این سخت ترین زمان در زندگی من است."

رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل که همچنان از شکست مفتضحانه این رژیم در برابر رزمندگان حزب الله عصبانی است، گفت:"همه چیز برای من سخت است، بهای جنگ شخصا برای من سخت است. من نمی توانم آن را با هیچ چیز که تاکنون تجربه کرده ام، مقایسه کنم."

از سوی دیگر، حالوتس روز گذشته گفت که اسرائیل در حال بررسی امکان گسترش یورش و افزایش تنش نظامی خود در نوار غزه است.

وی در گفتگو با رایو اسرائیل افزود که شهرکهای اسرائیلی جنوب فلسطین اشغالی بسیار مورد حملات موشکی از نوار غزه قرار می گیرند.

رژیم صهیونیستی چند ماه پیش به بهانه آزاد کردن نظامی به اسارت گرفته شده این رژیم به وسیله سه گروه مبارز فلسطینی نوار غزه را از زمین و هوا مورد حمله و یورش خود قرار داد که در جریان آن بیش از 200 شهروند فلسطینی به شهادت رسیدند و شمار زیادی زخمی شدند که این حملات هر از چند گاهی ادامه می یابند.

Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر

پست توسط mostafaa »

۱۳۸۵/۰۶/۳۰

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی:
پس از جنگ لبنان به استعفا فکر می کردم

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که وی پس از جنگ لبنان به استعفای خود فکر می کرده است.

به گزارش خبرگزاری "مهر" به نقل از روزنامه جروزالم پست، "دان حالوتس" در گفتگو با شبکه 1 اسرائیل خاطرنشان کرد :" اگر بگویم که چیزهایی مثل این از ذهن کسی نمی گذرد، دروغ گفته ام. "

وی همچنین به انتقادهای گسترده از خود از زمان پس از پایان جنگ اشاره کرد و گفت :" به عنوان یک شخص، این مسئله گاهی اوقات مرا آزرده خاطر می کند و خانواده و هر کدام از عزیزان من را نیز می آزارد ، اما به عنوان رئیس ستاد ارتش من باید بدانم که چه بخشی از این شغل من مورد انتقاد قرار گرفته و آن را بپذیرم."

وی افزود :" در این انتقاد دو جنبه وجود دارد یکی این است که آنها چه می گویند و یکی هم این است که آنها چطور درباره آن سخن می گویند. همه این انتقادها وارد نیست."

حالوتس تصریح کرد :" ما در مرحله تحقیق در مورد همه چیزهای هستیم که اتفاق افتاده، خوب و بد."

رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل گفت:" من قول می دهم که وقتی همه چیز به نتیجه رسید، اطلاعات را در اختیار همه اسرائیلیها قرار دهم."

همچنین درپی انتقادات شدیدی که از فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی به عمل آمد ، اخیرا فرمانده منطقه شمالی نظامیان این رژیم در جنگ 33 روزه اخیر علیه لبنان، استعفا کرد.

در پی ناکامی رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه علیه لبنان به سبب ایستادگی نیروهای مقاومت لبنان، درخواستهای عمومی و محافل سیاسی رژیم اشغالگر قدس برای برکناری ایهود اولمرت نخست وزیر و سران نظامی این رژیم روز به روز در حال افزایش است.

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

ورود هواپيماهاي اسرائيلي به حريم هوايي لبنان ادامه خواهد داشت

پست توسط Reza6662 »

ورود هواپيماهاي اسرائيلي به حريم هوايي لبنان ادامه خواهد داشت

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، «امير پرتس» امروز گفت نيروهاي هوايي اسرائيل پس از انجام عقب‌نشيني از جنوب لبنان نيز به پرواز در آسمان اين كشور ادامه خواهند داد.
شبكه 10 تلويزيون اسرائيل به نقل از پرتس اعلام كرد اين پروازها تا زمان آزادي دو سرباز اسرائيلي در بند حزب‌الله و كنترل شديد مرز سوريه و لبنان براي منع ارسال سلاح به اين حزب ادامه خواهد داشت.
وزير دفاع اسرائيل مخالفت حزب‌الله و دولت لبنان با آزادي دو سرباز اسرائيلي و كنترل مرز سوريه ولبنان را از موارد نقض قطعنامه 1701 شوراي امنيت دانست.
پرتس در ادامه اعلام داشت اسرائيل در چنين شرايطي نبايد به حريم هوايي لبنان كه در قطعنامه 1701 آمده، احترام بگذارد.

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 60 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

دیدگاه سردار غلامعلی رشید پیرامون رزم شبانه

پست توسط bmyazdani »

منبع:
سردار غلامعلي رشيد
حزب الله كه اكنون حدود سه دهه از حياتش را پشت سر گذاشته، قادر است از اين جنگ درس هاي زيادي بگيرد و در تمام ابعاد، ابزار و تجهيزات و تاكتيك هايش تغييراتي بدهد و دشمن خود را براي امنيت ملت لبنان و مصالح و منافع لبنان به بازدارندگي برساند. حزب الله مي تواند در صحنه زمين كه برگ برنده او مي باشد خيلي بهتر از گذشته، در آينده بجنگد و در صحنه دريا و هوا نيز خود را قوي كند و اين دو عرصه بلامنازع - به زعم دشمن- را از دشمن بگيرد. دشمن صهيونيستي در دريا ضربات كوبنده اي از حزب الله دريافت كرد كه به دليل هراس و بهت و حيرت و غيرقابل تصوربودن آن، هرگز از آن ياد نمي كند و سكوت عجيبي كرده است. دشمن صهيونيستي با سانسور كامل، از بيان واقعيت جنگ در دريا به شدت پرهيز مي كند. ضربات كوبنده اي كه در دريا از حزب الله خورد، در جنگ هاي گذشته از كشورهاي عربي مثل مصر و سوريه دريافت نكرده بود. ما حاضريم تجربيات جنگ خودمان را در اختيار همه ارتش هاي مسلمان و عرب قرار بدهيم تا در مقابل دشمناني مثل اسرائيل بتوانند از آن تجربيات استفاده كنند. به نظرم حزب الله نيز از تجربيات و تاكتيك ها و شيوه هاي رزم رزمندگان ما در جنگ با عراق بهره گيري كرده است. در ۸ سال دفاع مقدس من يادم مي آيد برخي از فرماندهان حزب الله به جبهه هاي جنگ ما آمدند و شيوه هاي رزم ما را ديدند و تجربه كسب كردند و اكنون سال هاست كه ديگر ما اطلاع كاملي نداريم كه كجا و چطور آموزش مي بينند، ولي مي توان گفت نيروهاي مسلحي كه متكي به مردم هستند و از نيروهاي مردمي و بسيجي كمك مي گيرند، بسيار در رزم نزديك و رزم شبانه ورزيده هستند؛ مثل نيروهاي توانمند سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، بسيجي هاي دلاور و ساير عزيزان. ولي نظاميان ارتش غاصب اسرائيل مثل ارتش كلاسيك صدام، به شدت در برابر اين گونه رزم ها آسيب پذيرند و پرهيز مي كنند. من دقيقاً نمي دانم كه آيا حزب الله از رزم شبانه و رزم نزديك پياده استفاده كرد يا نه، ولي اين نوع رزم ها نفس ارتش هاي كلاسيك را مي گيرد و بر اين شيوه ها قادر نيستند غلبه كنندچون نيازمند چيزي هستند كه در ابزار و سلاح وجود ندارد، بلكه در وجود انسان ها مي باشد؛ انسان هاي سرشار از ايمان و جهاد با ويژگي شهادت طلبي؛ امري كه دشمنان ملت ها از آن همواره محروم هستند و ارتش هاي كلاسيك متجاوز، قادر به اجراي آن نيستند. از سال دوم (۶۰-۵۹) جنگ تحميلي ايران و عراق كه سپاه و بسيج در جبهه جنگ حضور قوي پيدا كردند و در عرصه تصميم گيري، فرماندهي و مديريت نقش كاملي پيدا كردند، شيوه حملات ما براي بازپس گيري سرزمين هاي اشغالي كشورمان تغيير و تحول پيدا كرد و در تمام سال هاي جنگ با تاكتيك رزم شبانه به نيروهاي عراقي حمله مي كرديم و هرگز عراقي ها تا آخر جنگ قادر نبودند اين تاكتيك هاي ما را خنثي كنند يا در مقابل آن ايستادگي كنند. در واقع همواره در اين گونه آفندها، پيروزي با ما بود.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

اقا دستت درست
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

واکاوي شكست ارتش اسرائيل از زبان يكي از فرماندهان پيشين اين رژيم

پست توسط Mr.Amirhessam »

چه بر سر ارتش اسرائيل آمده؟
در حال حاضر، اين پرسش نه تنها در غرب، كه در خود اسرائيل، در همه اذهان مطرح است. به روشني مي‌توان ديد كه شكاف عميقي بين تصوير ارتش پرمدعي و خودستاي اسرائيل و ژنرال‌هاي تربيت شده آن و تصويري كه اين ارتش در جنگ جنوب لبنان از خود نشان داد، پيداست.
«يوري آونري» يكي از فرماندهان پيشينارتش اسرائيل با طرح اين پرسش مي‌گويد: من كه هستم كه بخواهم در مورد مسائل جنگي و استراتژي جنگي نظر بدهم؟ زماني كه شانزده سال داشتم، جنگ جهاني دوم شروع شد و از همان زمان، تمام تئوري‌هاي جنگي را از «سان تزو» گرفته تا «كوزويست» مطالعه كردم و از سال 1948 در ارتش ابتدا به عنوان سرباز و سپس به عنوان فرمانده مشغول به خدمت بودم و در رابطه با مسائل نظامي و جنگي تا به حال دو كتاب نوشته‌ام.

وقايع به خودي خود سخن مي‌گويند: 32 روز جنگ، همچنان حزب‌الله ايستاده و مي‌جنگد. خود همين امر مي‌تواند به تنهايي يك موفقيت حيرت‌انگيز باشد. يك سازمان كوچك چريكي با چند هزار نيرو در مقابل يكي از پرقدرت‌ترين ارتش‌هاي دنيا قد علم كرده و به رغم بمباران وسيع مناطق عملياتي، آنها همچنان زمين نخورده و ايستاده‌اند.
از سال 1948 به بعد، ارتش‌هاي مصر، سوريه و اردن در جنگ‌هايي كه با ارتش اسرائيل داشتند، در كمتر از اين مدت، به زانو درآمدن

همان‌گونه كه پيشتر گفته‌ام، زماني كه يك مشت زن سبك وزن در مقابل يك قهرمان سنگين وزن بتواند تا روند 12، سرپا باقي بماند، او پيروز است؛ نتيجه امتيازات هرچه كه مي‌خواهد، باشد. در مورد نتايج به دست آمده جنگ، حزب‌الله تاكتيك و استراتژي اين درگيري را كاملا در دست داشت و استراتژي نظاميان ما، ابتداي، خشن و ساده‌لوحانه بود. به روشني پيداست، زماني كه ژنرال‌هاي ما خود را براي يك جنگ فرضي آماده مي‌كردند، حزب‌الله خود را براي يك جنگ واقعي به خوبي آماده كرده بود.

اولين مقصر اين شكست، ژنرال «دان‌هالوتز» مي‌باشد. مي‌گويم مقصر، نه مسئول، امري كه به خودي خود او را از پستي كه اشغال كرده، ساقط مي‌كند.

اين ژنرال، شهرت خود را زماني به دست آورد كه در يك مصاحبه در جواب سؤالي مبني بر اين‌كه وقتي يك بمب يك تني را روي يك محله غيرنظامي رها كرده چه احساسي داشته، در پاسخ گفت: «يك لرزه كوچك در زير بال هواپيما» و اضافه كرد كه از اين امر هيچ عذاب وجداني هم نداشته كه خواب راحت او را بر هم زند. بعد از رها كردن بمب يك تني بر روي يك محله غير نظامي، شب را راحت خوابيده است. او به خاطر اعتراض من و هم‌رديفانم به اين اظهارات، ما را «خائن» خطاب كرده و خواستار محاكمه ما شد.

با بررسي نتايج اين جنگ، به روشني پيداست كه «دان‌ هالوتز» بدترين فرمانده ستاد ارتش اسرائيل مي‌باشد كه اين ارتش در تاريخ خود ديده است. او افسر نالايقي است كه اين پست را اشغال كرده است. او فكر مي‌كرد كه با تعويض لباس آبي نيروي هوايي و به تن كردن لباس خاكستري مي‌تواند فرماندهي ارتش را به عهده گيرد.

هالوتز جنگ را با روحيه متكبرانه يك افسر نيروي هوايي شروع كرد. او فكر مي‌كرد با بمباران هوايي به همراه با بمباران سنگين زرهي و دريايي مي‌تواند حزب‌الله را خرد كند، او فكر مي‌كرد با تخريب شهرها، محله‌ها، جاده‌ها و بنادر لبنان، لبناني‌ها قيام كرده و دولت خود را مجبور به راندن حزب‌الله خواهد كرد. او در هفته اول آدم‌كشي و تخريب را تا جايي پيش برد كه دنيا شاهد اثر معكوس اين سياست بود: حزب‌الله نه تنها منزوي نشد، بلكه اين حملات باعث تقويت آن شد و مخالفان اين گروه در لبنان و خارج تضعيف شدند و مواضع طرفداران روزهاي اول اسرائيل، رو به زوال رفت.

وقتي كار به اين نقطه رسيد، ‌هالوتز نمي‌دانست چه بكند. سه هفته او سربازان را با ماموريت‌هاي غيرمعقول و نااميدانه به اين‌سو و آن سوي لبنان بدون دستيابي به كوچكترين نتيجه‌اي ارسال كرد. حتي در درگيري‌هاي دهكده‌هاي هم‌مرز هم سربازان اسرائيلي نتوانستند پيروزي با معنايي را نصيب خود كنند. بعد از چهار هفته، وقتي كه دولت از وي يك نقشه جنگي خواست، او مثل يك مبتدي ظاهر شد.

اگر در جنگ، «دشمن» يك ارتش منظم باشد، استراتژي عقب راندن حريف به عنوان تنها استراتژي، يك راهبرد شناخته شده نظامي نيست. ولي زماني كه اين درگيري با حريفي كه از يك نيروي چريكي تشكيل شده باشد، عقب راندن آن به عنوان تنها استراتژي، حماقت محض است.

وقتي كه سازمان ملل دعوت به ترك مخاصمه كرد، او سعي كرد با اشغال مناطق خالي از سكنه در نزديكي مرزها، خود را پيروز نشان دهد. مثل تمام جنگ‌هاي اسرائيل، با بي‌توجهي به اين دعوت، با هدف به دست آوردن سود مشروع از نامشروع در آخرين دقايق، به رغم هدف اعلام شده در آغاز جنگ، حزب‌الله همچنان در سنگرهاي خود دست نخورده باقي ماند.

با توجه به تاثير رئيس ستاد ارتش بر مجموع فرماندهان، بايد اذعان داشت كه وي فقط در رأس هرم قرار دارد و بقيه هم در اين شكست سهيم هستند. اين جنگ سايه سياهي بر روي مجموعه سلسله مراتب انداخت. به نظر من در ميان فرماندهان اسرائيلي، افراد لايقي وجود دارند، ولي تابلوي مجموعه افسران عالي رتبه، وضعيت ضعيف و يا خيلي بد را نشان مي‌دهد؛ تمام افسراني كه در تلويزيون ظاهر شدند، نشان دادند كه چيزي براي گفتن يا انگيزه كافي ندارند. همه آنها، حرف‌هاي كليشه‌اي را طوطي‌وار تكرار مي‌كردند. تمام فرماندهان پيشين از ارائه گزارش‌هاي ضعيف، كم‌هوش و جهل افسران عالي‌رتبه در رسانه‌ها متحير مانده بودند. احساس مي‌شد كه آنها در مورد تاريخ جنگ‌ها هيچ مطالعه‌اي نداشته‌اند و از كلمات فاقد روح و خالي از معنا استفاده مي‌كردند.

ارتشي كه سال‌هاست همچون پليس عليه مردم فلسطين با عنوان تروريست در سركوب زنان و كودكان عمل مي‌كند و تمام وقت خود را صرف دويدن به دنبال پسربچه‌هايي مي‌كند كه به آنها سنگ پرتاب كرده، نمي‌تواند يك ارتش كارا باقي بماند و نتايج به دست آمده، اين مسئله را به خوبي ثابت مي‌كند.

بعد از هر شكست ارتش ما، سرويس‌هاي اطلاعاتي به سرعت براي پوشش عقبه آماده مي‌شوند. فرماندهان اين سرويس‌ها اعلام مي‌كنند كه آنها در جريان همه امور بوده‌اند و تمام اطلاعات دقيق را در اختيار نظاميان قرار داده‌اند، ولي آنها نتوانسته‌اند از آنها استفاده كنند. ولي از آنچه كه ديده شد، ثابت مي‌كند كه اين مطلب درست نيست و به خوبي ديده شد كه در زمينه سيستم دفاعي حزب‌الله در جنوب لبنان، هيچ اطلاعي در دست نبود. زيرساخت‌هاي پيچيده سنگرهاي مخفي، تداركات مدرن نظامي، ذخيره‌سازي تسليحاتي و غذايي متحيركننده ارتش اسرائيل را غافل گير كرده بود؛ اين ارتش آماده رويارويي با اين سنگرها به ويژه در نزديكي دو سه كيلومتري مرزها نبودند، اين سنگرها يادآور تونل‌هاي ويتكونگها بود. جامعه اطلاعاتي ارتش بخاطر اشغال طولاني مدت اراضي فلسطيني‌ها به فساد كشيده شده است.آنها جاسوسان و خبرچين‌ها را درطول مدت 39 بوسيله شكنجه ، فساد مالي و رشوه به خدمت گرفته است. بيشتر اين افراد، از ميان معتاداني كه در پي به دست آوردن مواد مورد نيازند، مثل پسر جواني كه در حسرت ديدن مادر بيمار خود دستگير شده، افرادي كه اميد بهره‌اي از فساد مالي حاكم و غيره به كار گرفته مي‌شوند. به خوبي ديديم كه اين دستگاه عاملي در ميان حزب‌الله نداشت و بدون اين‌گونه عوامل سرويس اطلاعاتي ما كور است. اين امر زماني بيشتر خودنمايي مي‌كند كه ارتش و سرويس اطلاعاتي با كارايي سلاح‌هاي كشنده ضدتانك حزب‌الله روبه‌رو مي‌شوند. باور اين مسئله بسيار دشوار است كه در اين جنگ بنا به آمار رسمي ارائه شده، بيش از 20 فروند از تانك‌هاي ما نابود شده است.

تانك مركاوا، غرور ملي ماست. ژنرال اسرائيل تال افسر عالي‌رتبه زرهي زماني كه اقدام به ساخت اين تانك كرد، نمي‌خواست اين تانك تنها يكي از تانك‌هاي پيشرفته جنگي دنيا باشد، بلكه در نظر داشت اين تانك بهترين محافظ ممكن براي خدمه آن باشد و ما حالا مي‌بينيم كه موشك‌هاي اهدايي سال‌هاي 80، قادر به فلج كردن تانك‌هاي ما شده و نفرات داخل آن كشته و مجروح مي‌شوند.

تاريخ به ما مي‌آموزد كه يك شكست براي يك ارتش، مي‌تواند فوايد زيادي همراه داشته باشد. يك ارتش پيروز بناي خود را بر روي پيروزي‌هاي خود بنا مي‌كند و همين امر باعث عدم بررسي خود و زير سؤال بردن خود مي‌شود و همين امر، در گذر زمان باعث تحليل رفتن آن مي‌شود و فرماندهان آن دچار بي احتياطي شده و در جنگ بعدي امكان شكست را بالا مي‌برد. جنگ شش روزه و پس از آن جنگ «يوم كيپور» گوياي اين وضعيت مي‌باشد، يك ارتش شكست خورده مي‌داند كه بايد خود را بازسازي كند، به شرطي كه شكست را قبول كرده باشد. بعد از اين جنگ فرماندهان عاليرتبه بايد استعفا دهند و بدنه افسران بازسازي شود. براي اين كار، وزير دفاع نبايد همچون يك عروسك خيمه‌شب‌بازي آلت دست افسران ستادي باشد.

خارج از تحليل‌هاي نظامي، درسي كه اين جنگ به ما مي‌دهد، اين است كه راه‌حل نظامي وجود ندارد و بايد به دنبال راه‌حل سياسي بود. حتي يك ارتش قدرتمند نمي‌تواند يك گروه چريكي را نابود كند؛ براي اين‌كه يك گروه چريكي يك پديده سياسي است و هرچه‌قدر يك ارتش به تجهيزات پيشرفته مجهز باشد، اقبال پيروزي آن در رويارويي با گروه‌هاي چريكي ضعيف‌تر است. جنگ ما در شمال، مركز و جنوب يك درگيري سياسي است و براي پايان دادن به يك درگيري سياسي، استفاده از ارتش بدترين وسيله موجود مي‌باشد. اين جنگ ثابت كرد كه حزب‌الله يك حريف قوي است و براي يافتن يك راه سياسي در شمال، بايد اين گروه را در نظر داشت

زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
"
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط احمدوند »

مقاله خوب و اموزنده ايي است بخصوص براي پند گيرندگان
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر

پست توسط mostafaa »

افشاگري يك افسر اسرائيلي : طرح تجاوز به لبنان از يكسال و نيم قبل آماده بود

يك افسر صهيونيستي فاش كرد: ارتش اسرائيل يكسال و نيم قبل از جنگ لبنان طرح حمله به اين كشور را آماده كرده بود.
به گزارش خبرگزاري ها، «گيل هرش» كه گردان تحت فرماندهي او در حمله به بيت جبيل شركت داشت به روزنامه يديعوت آحارونوت چاپ تل آويو گفت: «گردان تحت فرماندهي من يكسال و نيم قبل در ناصره واقع در شمال اسرائيل براي حمله به لبنان آموزش هاي لازم را ديده بود. همين كه دو سرباز اسرائيلي در منطقه بيت حانون به اسارت درآمدند تل آويو تانك ها را به طرف خاك لبنان به حركت درآورد. در همان روز نخست حمله، بمبي در مسير يكدستگاه تانك مركاوا منفجر شد كه چهار سرباز اسرائيلي كشته شدند. اين فرمانده صهيونيستي كه 48 ساعت نيروهايش بيت جبيل را تحت حملات خود قرار داده بودند اظهار داشت به رغم اين حملات، ارتش نتوانست به بيت جبيل نفوذ كند. شدت درگيري به گونه اي بود كه سربازان اسرائيلي به جاي حمله فقط از خود دفاع مي كردند. وي تصريح كرد: ارتش اسرائيل هرگز اين منطقه را تصرف نكرد. فرماندهي ارتش در طول جنگ 10 الي 15 بار دستورات خود را تغيير داد. تا اينكه فرمان عقب نشيني از بيت جبيل را صادر كرد. گفتني است نيروهاي زبده اسرائيلي از طريق هوا و زمين بيت جبيل را تحت حملات خود قرار داده بودند. گردان 81 ارتش اسرائيل كه «گيل هرش» فرماندهي آن را به عهده داشت يكي از يگان هاي رزمي بود كه در عمليات بيت جبيل شركت داشت. مقاومت تعداد اندكي از نيروهاي حزب الله اين حملات را با شكست مواجه كرد. اكنون گردان 81 اسرائيل يكي از گروه هايي است كه خواستار بركناري «دان حالوتس» رئيس ستاد مشترك ارتش رژيم صهيونيستي است. نيروهاي گردان 81، حالوتس را به ناتواني در مديريت جنگ متهم كرده اند.

Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

سرهنگ اسرائيلي: براي جنگ دوم با حزب‌الله آماده مي‌شويم

پست توسط Mr.Amirhessam »

يكي از فرماندهان ارشد ارتش اسرائيل امروز اعلام كرد كه ارتش اسرائيل براي نبردي تازه با حزب‌الله لبنان آماده مي‌شود.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، سرهنگ دوم «گاي حازوت» فرمانده لشكر محافظ مرز لبنان و اسرائيل در عين حال گفت، اگر آتش‌بسي كه در پاپان جنگ 33 روزه تابستان امسال ميان اسرائيل و لبنان برقرار شده حفظ نشود، اسرائيل براي جنگ دوم آمادگي دارد.

حازوت كه رژيم متبوع وي همواره ناقض آتش‌بس‌ها و توافقات صلح در منطقه بوده ادعا كرد: «ما براي نبرد دوم آماده‌‌ايم. ما خيلي خوشبين هستيم. اما از جانب خود بايد تمام آمادگي را براي شرايط دشوار كسب كنيم. ما در حال كسب آمادگي براي زماني هستيم كه قطعنامه 1701 شوراي امنيت پيگيري نشود.»

وي كه در جمعي از خبرنگاران در محل اسارت دو نفر از سربازان اين رژيم توسط جنبش مقاومت اسلامي حزب‌الله لبنان سخن مي‌گفت،‌ با انگشت مناطق مرزي را نشان داد و گفت: «ما به حزب‌الله اجازه نمي‌دهيم كه به اين مناطق و مواضع بازگردند.»

اين فرمانده اسرائيل در حال مدعي اين امر است كه ارتش تا بن دندان مسلح اين رژيم نتوانستند به اهداف نظامي خود در حمله به مناطق جنوبي لبنان دست يافته و شكست سختي از مبارزان حزب‌الله متحمل شدند بطوري كه پيامدهاي بحران ناشي از اين شكست هنوز در محافل داخلي اين رژيم باقي است.

روزنامه صهيونيستي «هاآرتص» مدعي شده بود طبق ارزيابي ارتش اسرائيل، سوريه و حزب‌الله آماده مي‌شوند تا تابستان آينده عليه اسرائيل جنگ به راه اندازند و همه آماده‌سازي در اين راستا انجام شده است.
پس از اجراي آتش‌بس نيز بسياري از مقامات اسرائيلي گفته بودند كه اين رژيم بايد براي دور تازه‌اي از خصومت‌ها آماده شود.
زنده باد بهار...
"
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”