شگفتيهاي جنگ 33 روزه حزب الله با اسرائيل
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 72678 بار
- سپاسهای دریافتی: 31674 بار
- تماس:
Reza6662 جان
چيزي که ميدونم اينه که هر کشوري به ايران حمله کنه اون کشور آمريکا نيست، ممکنه انگليس باشه و يا .....
امريکا دردمندتر از اون هست که در اين شرايط خودشو درگير جنگي خانمان سوز کنه، همين الان بر فرض اينکه توان امريکا رو صد و توان ايران 0 بدونيم همين برافروخته شدن شعلههاي جنگ قطعا نقت رو به بالاي 180 دلار خواهد رساند و اين از نظر اقتصادي يعني شکستن کمر اقتصاد جهاني مبتني بر نفت مثل اروپا، آمريکا، چين و ....
و اين تنها يک بعد قضيه هست که شايد به مراتب کم اهميت تر از ديگر ابعاد اون که در اين تاپيک جاي گفتن اونها نيست باشه
پس شخصا اين حرف رو چيزي جز حرفهاي پوچ و هميشگي سردمداران نظامي سياسي امريکا نميدونم و فکر نميکنم ارزشي داشته باشند (البته در مقابل هر تهديدي بايد اينطور احتمال داد که اتفاق ميافتد، البته در عمل، چرا که شرط عقل چنين حکم ميکنه، هر چند همانند اين موضوع کاملا پوچ و تو خالي باشه و در اين مورد هم تا اونجايي که بنده اطلاع دارم سران نظامي ايران هيچ دست روي دست نگذاشتند و ....)
در مورد بحث آزادي با اين قسمت از صحبت شما که هنوز باقي مونده و ويرايش نشده کاملا موافقم، حرفهاي شما در حالت جدي بعضا حاوي حقايق زيبايي هست که بايد به اون سمت حرکت کرد (در مورد دين و نحوه اعمال دستورات اون)
پستهاي شما به نحوي ويرايش شد که مشکلي نداشته باشه و در حين حال روح صحبت شما رو هم در خودش داشته باشه
اگر نياز به بحث بيشتر و دقيقتري داريد در PM اعلام کنيد تا با هم صحبت کنيم
چيزي که ميدونم اينه که هر کشوري به ايران حمله کنه اون کشور آمريکا نيست، ممکنه انگليس باشه و يا .....
امريکا دردمندتر از اون هست که در اين شرايط خودشو درگير جنگي خانمان سوز کنه، همين الان بر فرض اينکه توان امريکا رو صد و توان ايران 0 بدونيم همين برافروخته شدن شعلههاي جنگ قطعا نقت رو به بالاي 180 دلار خواهد رساند و اين از نظر اقتصادي يعني شکستن کمر اقتصاد جهاني مبتني بر نفت مثل اروپا، آمريکا، چين و ....
و اين تنها يک بعد قضيه هست که شايد به مراتب کم اهميت تر از ديگر ابعاد اون که در اين تاپيک جاي گفتن اونها نيست باشه
پس شخصا اين حرف رو چيزي جز حرفهاي پوچ و هميشگي سردمداران نظامي سياسي امريکا نميدونم و فکر نميکنم ارزشي داشته باشند (البته در مقابل هر تهديدي بايد اينطور احتمال داد که اتفاق ميافتد، البته در عمل، چرا که شرط عقل چنين حکم ميکنه، هر چند همانند اين موضوع کاملا پوچ و تو خالي باشه و در اين مورد هم تا اونجايي که بنده اطلاع دارم سران نظامي ايران هيچ دست روي دست نگذاشتند و ....)
در مورد بحث آزادي با اين قسمت از صحبت شما که هنوز باقي مونده و ويرايش نشده کاملا موافقم، حرفهاي شما در حالت جدي بعضا حاوي حقايق زيبايي هست که بايد به اون سمت حرکت کرد (در مورد دين و نحوه اعمال دستورات اون)
پستهاي شما به نحوي ويرايش شد که مشکلي نداشته باشه و در حين حال روح صحبت شما رو هم در خودش داشته باشه
اگر نياز به بحث بيشتر و دقيقتري داريد در PM اعلام کنيد تا با هم صحبت کنيم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
سلام
دوست من هر زماني با زماني فرق دارد...بهتر است بداني چند تن از اصحاب معروف حضرت تا مدتها شراب مي خوردند اما بنا به شرايط زماني برخوردي صورت نمي گرفت...
هر کس در اين مورد شک دارد پيام خصوصي بدهد تا جواب ايشان رو بدم...
يا علي
در زمان پيامبر اکرم (ص)، شقراني، يکي از اقوام پيامبر که بسيار به شرابخواري شهره بود و در منزل
بزرگ خود، انواع مشروبات را تهيه مي کرد ولي پيامبر اکرم (ص) هيچگاه جسارت نکرد منزل وي را
مورد بي حرمتي قرار دهد زيرا که اسلام پيامبر (ص)، دين خشونت و تهديد انسانها نيست؛ دين ترقي است.
دوست من هر زماني با زماني فرق دارد...بهتر است بداني چند تن از اصحاب معروف حضرت تا مدتها شراب مي خوردند اما بنا به شرايط زماني برخوردي صورت نمي گرفت...
هر کس در اين مورد شک دارد پيام خصوصي بدهد تا جواب ايشان رو بدم...
يا علي
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Reza6662,
سلام به همه دوستان
سوال من از نويسنده اين مطلب و مدير بخش اين است كه:
آيا رعايت كپي رايت خيلي سخت است؟
آيا مالكيت معنوي فاقد ارزش است؟
آيا اين بار اول است كه مطلبي بدون ذكر منبع در اين قسمت درج ميشود؟
اصل اين مطلب در انجمن هوانوردي [External Link Removed for Guests]
به آدرس :http://aerospacetalk.com/forum/viewtopic.php?p=36405&highlight=#36405
موجود است.
اميدوارم كه بيش از اين شاهد چنين مواردي نباشيم
و اين پست هم به سرنوشت اين قبيل پستها كه حذف و ويرايش است دچار نشود.
سلام به همه دوستان
سوال من از نويسنده اين مطلب و مدير بخش اين است كه:
آيا رعايت كپي رايت خيلي سخت است؟
آيا مالكيت معنوي فاقد ارزش است؟
اصل اين مطلب در انجمن هوانوردي [External Link Removed for Guests]
به آدرس :http://aerospacetalk.com/forum/viewtopic.php?p=36405&highlight=#36405
موجود است.
اميدوارم كه بيش از اين شاهد چنين مواردي نباشيم
و اين پست هم به سرنوشت اين قبيل پستها كه حذف و ويرايش است دچار نشود.
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
فانتوم جان زيادناراحت نشو منم تاحالا مطاليبي رو ازاينجاتوي areor spacetalkدرج کردم در ضمن اونجامن با اسم...........................:::::::::::::::::::::::::::::بيچ کينگ اير::::::::::::::::::...............عضو هستم
[marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq]
[External Link Removed for Guests]
BADBOY نوشته شده:فانتوم جان زيادناراحت نشو منم تاحالا مطاليبي رو ازاينجاتوي areor spacetalkدرج کردم در ضمن اونجامن با اسم...........................:::::::::::::::::::::::::::::بيچ کينگ اير::::::::::::::::::...............عضو هستم
شما هم اگر مطلبي رو از اين سايت درج ميكند موظف به حفظ امانت و كپي رايت هستيد و الا مدير اونجا هم بايد پست شما رو پاك كنه
- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
فانتوم,
جناب آقاي ناشناس = فانتوم
اين مطلب براي من ميل شده بود ولي با مراجعه به لينک شما، صحت ادعاي شما اثبات شد و من مطلب را
پاک کردم. البته تصاوير را از من از سايت Aero بدست آورده بودم.
بيشتر مطالب لينک به منبع دارند، خوشحال مي شوم آنهايي را که ندارند مانند اين تاپيک معرفي کنيد، اگر
صحت اش ثابت شود، مطمئن باشيد حذفشان مي کنم.
ضمن اينکه مطلبي از من با عنوان سوخوي30 در سايت Aero درج شد ولي با توجه به علاقه اي که به گسترش
اين علم دارم، تنها به تذکر خيلي کوچکي بسنده کردم و مانند شما شلوغش نکردم.
با تشکر
جناب آقاي ناشناس = فانتوم
اين مطلب براي من ميل شده بود ولي با مراجعه به لينک شما، صحت ادعاي شما اثبات شد و من مطلب را
پاک کردم. البته تصاوير را از من از سايت Aero بدست آورده بودم.
بيشتر مطالب لينک به منبع دارند، خوشحال مي شوم آنهايي را که ندارند مانند اين تاپيک معرفي کنيد، اگر
صحت اش ثابت شود، مطمئن باشيد حذفشان مي کنم.
ضمن اينکه مطلبي از من با عنوان سوخوي30 در سايت Aero درج شد ولي با توجه به علاقه اي که به گسترش
اين علم دارم، تنها به تذکر خيلي کوچکي بسنده کردم و مانند شما شلوغش نکردم.
با تشکر
- سپاسهای ارسالی: 72678 بار
- سپاسهای دریافتی: 31674 بار
- تماس:
فانتوم ممنون از شما دوست گرامي
اما لطفا در آينده به خط عادي مطالب خودتون رو قرار بديد و بهتر بود ابتدا به مدير بخش PM ميزديد
موفق باشيد
اما لطفا در آينده به خط عادي مطالب خودتون رو قرار بديد و بهتر بود ابتدا به مدير بخش PM ميزديد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
استقرار ضدموشک «باراک» در حيفا
استقرار ضدموشک «باراک» در حيفا
نيروي دريايي رژيم صهيونيستي مسئله احتمال استقرار سيستم دفاع موشكي در خليج حيفا را به منظور مقابله با موشكهاي حزبالله لبنان بررسي ميكند. به نقل از روزنامه صهيونيستي «هاآرتص»، كشتيهاي اسرائيلي به سيستم ضدموشك باراك مجهز ميشود كه معمولا توسط كشتيهاي پيشرفته حمل ميشود.
بخش نيروهاي مسلح و بخش تسليحاتي وزارت دفاع رژيم صهيونيستي مسئول اين ارزيابي هستند كه مسئلهاي فوري ناميده ميشود.
اگر سيستم باراك به منظور هدف قرار دادن موشكهاي كاتيوشا و فجر استفاده شود، رادار زميني از جمله «گرين پاين» آن را راهنمايي ميكند.
«راچل اشكنازي»، يك سخنگوي وزارت دفاع اسرائيل روز دوشنبه گفت: «تلاشهاي فوري به منظور استفاده از سيستمهاي مختلف در حال انجام است كه متناسب براي مقابله با موشكها خواهد بود. اين سيستمها اكنون مستقر شده و در حال استفاده است.»
منابع نظامي درباره قصد استفاده از سيستم دفاعي باراك ابراز رضايت كردهاند اما درباره روش برخورد وزارت دفاع با مسئله اين موشكها از تابستان 2004 تاكنون انتقاد ميكنند.
نيروي دريايي رژيم صهيونيستي مسئله احتمال استقرار سيستم دفاع موشكي در خليج حيفا را به منظور مقابله با موشكهاي حزبالله لبنان بررسي ميكند. به نقل از روزنامه صهيونيستي «هاآرتص»، كشتيهاي اسرائيلي به سيستم ضدموشك باراك مجهز ميشود كه معمولا توسط كشتيهاي پيشرفته حمل ميشود.
بخش نيروهاي مسلح و بخش تسليحاتي وزارت دفاع رژيم صهيونيستي مسئول اين ارزيابي هستند كه مسئلهاي فوري ناميده ميشود.
اگر سيستم باراك به منظور هدف قرار دادن موشكهاي كاتيوشا و فجر استفاده شود، رادار زميني از جمله «گرين پاين» آن را راهنمايي ميكند.
«راچل اشكنازي»، يك سخنگوي وزارت دفاع اسرائيل روز دوشنبه گفت: «تلاشهاي فوري به منظور استفاده از سيستمهاي مختلف در حال انجام است كه متناسب براي مقابله با موشكها خواهد بود. اين سيستمها اكنون مستقر شده و در حال استفاده است.»
منابع نظامي درباره قصد استفاده از سيستم دفاعي باراك ابراز رضايت كردهاند اما درباره روش برخورد وزارت دفاع با مسئله اين موشكها از تابستان 2004 تاكنون انتقاد ميكنند.