قول عربستان براي تأمين سوخت هواپيماهاي حمله‌كنندهء آمريكا به ايران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

bmyazdani,
دوست من اين گفته هاي شما را که خودم هم گفتم؟ :? فقط اين را هم گفتم که بايد در ظاهر دوست شويم که شما از کجا ميدانيد اسرائيل ميتواند به ما از پشت خنجر بزند؟ :::P اين ما هستيم که با اين دوستي شرايط بهتري براي نابودي اسرائيل پيدا خواهيم کرد. :-)
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 60 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط bmyazdani »

Saeid12345,
آدمهای خود فروخته همه جا هستند.که حاضرن به مملکت خودشون خیانت کنند :-?این طوری کار اسرائیلی ها رو راحت میکنیم
بعد هم اینکه همون طور که گفتم دوستی ظاهری هم مستلزم اینکه که ما اسرائیل رو به رسمیت بشناسیم و اجازه بدیم اونها به راحتی هر بلایی که دلشون میخواد سر فلسطینی ها بیارن. :-o
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

چرا ما باید فلسطینی تر از فلسطینیها باشیم

ما تحت لواي حکومتي زندگي ميکنيم که بنيانش را از اسلام گرفته است و اصلي ترين نظريه حکومتي اش که همان ولايت فقيه باشد نيز بر اساس دين مبين اسلام برقرار شده است . مهمترين اصلي که باعث شکل گرفتن اين نظريه و به تبع آن اين نوع حکومت گرديده نياز امت مسلمان به هدايتگري است که بتواند در طول غيبت امام زمان (عج) زمام امور جامعه را بر عهده بگيرد و تا زمان ظهور آن بزرگوار ، بار سنگين جانشيني آن حضرت را بر گردن داشته باشد . (در مورد اين نظريه منابع نوشتاري زيادي وجود دارد که ميتوانيد جهت مطالعات بيشتر از آنها استفاده ببريد ، از اين رو از ارائه توضيحات بيشتر خودداري ميکنم).
اما ساده ترين تعريفي که از وظايف اين نظريه و اين نوع حکومت ميتوان داشت اين است که مردم (کساني که اين نوع حکومت را پذيرفته اند ) و مسئولان مي بايست از هيچ تلاشي فروگذار نکنند و سعي بر آن داشته باشند تا هر چه که در
زمان حضور امام معصوم (ع) اجرا ميشده است و انشالله در زمان ظهور حضرت بقيه الله العظم (روحي و ارواحنا فداه) اجرا خواهد شد را سر لوحه کار خود قرار دهند و سعي در اجراي آنها داشته باشند . به عبارت ديگر چنين حکومتي موظف است تا سياست هايي که در دوره امامان معصوم (ع) اجرا ميشده و انشالله اجرا خواهد شد را پيگيري نمايد و تمام تلاش خود را براي اجراي آنها بکند .
حال آيا در دوره حيات يکي از معصومين بزرگوار (عليهم السلام) اتفاق افتاده که يکي از بلاد مسلمين به تصرف دشمنان اسلام در بيايد و يا از سوي دشمنان در معرض خطر قرار بگيرد و آن بزرگواران ساکت نشسته باشند ؟
و آيا زماني که حضرت مهدي (عج) به ياري خداوند ظهور فرمودند ، در مقابل اين مسئله (غصب اولين قبله مسلمانان از سوي شقي ترين دشمنان اسلام ) ساکت خواهند نشست ؟
خير - هرگز آن بزرگواران در طول حياتشان در برابر چنين مواردي سکوت نکرده بودند و حضرت مهدي (عج) هم انشالله سکوت نخواهند کرد....
پس براي چه ما که داعيه رهروي ايشان را داريم مي بايست در مقابل اين مسئله ساکت بمانيم ؟
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Reza 313,
ا تحت لواي حکومتي زندگي ميکنيم که بنيانش را از اسلام گرفته است و اصلي ترين نظريه حکومتي اش که همان ولايت فقيه باشد نيز بر اساس دين مبين اسلام برقرار شده است

هرچند علاقه اي به وارد شدن در اين بحث ها ندارم ولي مايلم نظرات من را نيز بدانيد:
1- اين چه حکومت ديني است که حريم منازل مردم، براي ماموران حکومتي محترم نيست و ماموران به بهانه هاي واهي نظير وجود گيرنده هاي ماهواره، با لگد درب منازل مردم را شکسته و وارد حريم خصوصي آنها مي شوند؟ :-? اين اسلامي نيست که پيامبر اکرم (ص) آن را به ارمغان آورده است. :-o
- در کمتر اداره ای، پس از 28 سال ادعا مبنی بر ام القراء بودن در جهان اسلام! بدون پرداخت رشوه یا داشتن پارتی، کار کسی راه می افتد.
- در سیاست خارجی، تنها دوستان ما، سوریه، نیکاراگوآ، ونزوئلا، کوبا و کرهء شمالی هستند؛ جالب اینکه هیچ کدام از این کشورک ها ! نه تنها اسلامی نیستند، بلکه بر پایهء سوسیالیسم و کمونیسم اداره می شوند!
- روزنامه های آزاد، ممنوع الفعالیت هستند یا با نظارت شدید استالینیستی کنترل می شوند.
- انتخابات آزاد با شرکت کلیهء احزاب و نگرش ها نداریم.
- اینترنت ما، 1000 برابر کمتر از افغانستان سرعت دارد!
- میلیونها سایت علمی، سیاسی به نام مبارزه با فحشاء مسدود شده اند!
- تشکل های صنفی ما حق اعتراض به هیچ موضوعی ندارند. (شرکت واحد یادتان نرود)
- نویسندگان آزاد یا خودسانسوری گرفته اند و یا در بیابانهای شهریار سربه نیست شده اند. (قتلهای زنجیره ای)
- خبرنگار به جرم عکاسی در داخل زندان ام القراء جهان اسلام سربه نیست می شود.
- اساتید با تجربهء دانشگاه، به دلیل دگراندیشی بازنشست می شوند.
- . . .

جناب رضا 313، معنی اسلام مورد حمایت شما را نیز فهمیدیم.

2- نظريهء ولايت فقيه توسط آيت الله العظمي منتظري مطرح شد و توسط آيت الله خميني به اجرا درآمد. اين يک نظريهء در باب ادارهء کشور است و بسياري از علماي بزرگ ديني (چه اهل تسنن و چه تشييع)، ضمن اينکه علاقه اي به کشيده شدن پايشان به دادگاه ويژه روحانيت ندارند، اين نظريه را نيز رد مي کنند. هنوز هيچ منطقي در باب اين نوع حکومت داري به اثبات نرسيده است؛ ضمن اينکه اين نظريه، با اصل دخالت «مستقيم» مردم (بيعت) آنها در جهت انتخاب حاکم يا رئيس کشور، منافات دارد. طبق بسیاری از روایات، احادیث و نظرات علمای بسیار در دروس خارج فقه، ولی فقیه مسلمین باید مستقیمن توسط امام دوازدهم (صاحب عصر) انتخاب شود وگرنه مشروعیت ندارد.

فقر و بدبختي، آمار بسيار بالاي طلاق، عصبي بودن مردم، گرفتاري هاي گوناگون اعم از ترافيک، بي برنامگي در کليهء امور، صادرات غيرقانوني نفت (قاچاق رسمي!)، تخصيص و بخشش بودجه هاي چند صد ميليون دلاري از جيب بيت المال مردم ايران به سازمانها، نهادها، گروهکهاي غيرايراني جهت بسط توسعهء اسلام ناب ساخت ج ا ا.

متاسفانه هيچ نکته اي که در ج ا ا بر پايهء اسلام بنا شده باشد، من پس از 36 سال زندگي مشاهده نکرده ام، جز تاکيد بر اجراي اجباري ظواهري که آنها هم ظواهر يک اسلام صحيح نمي باشند.

:-?
آخرین ويرايش توسط 1 on Reza6662, ويرايش شده در 0.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

زماني که صدها هزار نفر از انها تصاوير صدام را در خيابان ها با خود حمل کردند

والا من که از هر شبکه اي که ديدم فقط سه يا چهار نفر شکم گنده رو نشان مي دادند که يک عکس رو تو بغل گرفته بودند و حتي به خودشان زحمت سخن گفتن را هم نمي دادنند. :::P
در ظمن صدام به تعداد قابل توجهي از فلسطينيان بورس تحصيلي مي داد. :?
هیهات منا الذلة
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

در ضمن تعداد زيادي ايراني در اسراييل هستند پس فکر نکنيد انها از فضا امده اند بلکه تمام جمعيت اين کشور از مهاجرين
کشورهاي مختلف از جمله ايران تشکيل شده است
خدمت bmyazdani بايد عرض کنم که کساني که دلشان براي کشور خود سوخته و نگران سرنوشت خود و هموطنانش است
خود فروخته نيست
در صورت ادامه سياستهاي نادرست خداي نکرده ممکن است کشور ما به سوي تجزيه شدن پيش برود
همان چيزي که اعراب مي خواهند
bmyazdani, Saeid12345 , تمام دوستان
امروزه دوستان و برادران عرب ما به ايران و ايراني لقب هايي مانند صفوي و مجوز و زرتشتي مي دهند و ما هم
از انها تشکر ميکنيم
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 59 بار

پست توسط کفير »

دوستان سياستهاي رييس جمهور مورده قبول خيلي از مقامات بلند بايه ايران نيست شما اگر انتخاب رياست جمهوري را به ياد داشته باشيد تمامکانديداهابه جز رييس جمهور بهبود روابط با آمريکا را از برنامه هاي خود اعلام کردند در حال حاضر هم حتي رهبر هم از سياستهاي رييس جمهور انتقاد کردند
به نظر من ما اگر اين 2 -3 سال باقيماتهد را بتوانيم بشت سر بگذاريم در آينده
روابطمان با امريکا بهتر مي شود
تصویر
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

حالا باز بگيد فقط چند نفر از انها به ايران توهين ميکنند و ساير اعراب عاشق چشم و ابرو ايران هستند
اگر يکي از شما جرات دارد از عمر يا عثمان توي فلسطين يا عربستان يا اردن يا مصر انتقاد کند انوقت فرق بين دوست و دشمن را تشخيص خواهد داد
در ظمن صدام به تعداد قابل توجهي از فلسطينيان بورس تحصيلي مي داد.

به نکته خوبي اشاره کرديد زماني که محمد الزهار يا ساير مقامات فلسطيني بعد از انکه ان همه پول از ايران
مي گيرند وقتي به ديدار شيوخ عرب مي روند از واژه الخليج العرب استفاده ميکنند همچنين ماهم اين همه کمک
به انها کرديم پس چرا انها بعد از اعدام صدام اين همه توهين به ايران کردند
در اخر بايد بگويم در فلسطين تنها دو جنبش فتح و حماس وجود دارند و ساير گروه ها زير نظر اين دو جنبش هستند
پس وقتي هردوي ان ها پس از اعدام صدام عزاداري کردند نماينده تمام مردم فلسطين هستند
و مردم فلسطين اعتقاد راسخي به يکي از اين دو گروه دارند
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

iran4946,
مثل اینکه شما کل داستان مرا را نخوانديد و حوصله خواندش را نداشتيد :shock:
هیهات منا الذلة
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 60 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط bmyazdani »

مثل اینکه تاپیک داره به بیراه میره.....
iran4946, عزیز
فکر کنم شما از حرف من بد برداشت کردی.من منظورم از خود فروخته کسانی هست که بخاطر پول حاضرن به مملکتشون خیانت کنند نه کسانی که دلشون به حال مملکتشون میسوزه. :-) (منظورم دوستانی که طرفدار نظریه ارتباط با اسرائیل هستند نبود.سو تفاهم نشه)
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط DANG3R »

سلام
ما و عربستان ناسلامتی برادران دینی هستیم!!!
آنها باید مسلمان تر از ما باشند و ما را ارشاد کنند چون آنها سرزمین مقدسی را دارند.آنها سرزمینی با قداست عربستان را با مکه و سایر شهرهای خدایی را دارند فقط و فقط به یک کشور تجاری و بیگانه پرست تبدیل می کنند.آنها نباید با کارهایشان وحدت مسملنان را زیر سوال ببرند.

حسین گفت اگه دین نیست باشیم آزادمرد....................
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

DJ.:.DANGEROUS نوشته شده:سلام
ما و عربستان ناسلامتی برادران دینی هستیم!!!
آنها باید مسلمان تر از ما باشند و ما را ارشاد کنند چون آنها سرزمین مقدسی را دارند.آنها سرزمینی با قداست عربستان را با مکه و سایر شهرهای خدایی را دارند فقط و فقط به یک کشور تجاری و بیگانه پرست تبدیل می کنند.آنها نباید با کارهایشان وحدت مسملنان را زیر سوال ببرند.

حسین گفت اگه دین نیست باشیم آزادمرد....................

عزیز من اونا یکبار محل پرستش خدای یگانه رو به بت خونه تبدیل کردن و بنظر میرسه با این مذهب های تازه ظهور وهابی و تکفیری باز هم قصد چنین کارهایی رو دارن ، تا دوران تازه جاهلیت رو بین اعراب راه بندازن (فقط برای تداوم حکومت خلیفه و شیخ و هر ..... دیگه ای بر مردم سرزمینهاشون)

در ضمن ما نمیتونیم با کسانیکه کشتن مارو حلال شمردن و گفتن هر کس 3 شیعه رو بکشه حتما به بهشت میره احساس برادری کنیم!

مسئله وهابی ها و تکفیری ها از برادران سنی جدا هست
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”