تحولات مهم در سرنوشت مجاهدين خلق

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2132
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۵ شهریور ۱۳۸۵, ۱۲:۵۱ ق.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

تحولات مهم در سرنوشت مجاهدين خلق

پست توسط Mr.Amirhessam »

با گذشت دو هفته از اعلام‌نظر دادگاه عالي ايالات متحده در تروريست شناختن گروه مجاهدين خلق، به رغم تلاش‌هاي گسترده لابي صهيونيستي، سرنوشت اين گروه كه در حال آماده‌سازي براي فعاليت دوباره بود، تغيير كرد.

به گزارش خبرنگار «بازتاب» از واشنگتن، لابي صهيونيستي كه در يك سال اخير، تلاش‌هاي گسترده‌اي را براي احياي گروه از هم پاشيده مجاهدين خلق و استفاده از آنان عليه جمهوري اسلامي آغاز كرده است و در اين راستا، با تزريق منابع مالي به تعدادي از سياستمداران بدنام اروپا، موفق به كاهش بخشي از فشارهاي قانوني محدودكننده فعاليت‌هاي تروريستي اين گروه موفق شده است، با ناكامي بزرگي براي خارج كردن اين گروهك از فهرست گروه‌هاي تروريستي در آمريكا روبه‌رو شد.

بنا بر اطلاعاتي كه خبرنگار «بازتاب» در واشنگتن به آن دست يافته است، طيف نزديك به لابي صهيونيستي در سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (CIA) و پنتاگون، با ارايه گزارشي به دادگاه عالي آمريكا، ضمن تأييد ماهيت تروريست مجاهدين خلق، پيشنهاد كرده بودند تا در وضعيت كنوني، اين گروه موقتا به عنوان ابزاري عليه جمهوري اسلامي به كار گرفته شود و پس از آن، گروهك مجاهدين خلق توسط «سيا» مضمحل شود، اما با ارايه اطلاعات مستندي از «FBI» كه در آينده نزديك در «بازتاب» منتشر خواهد شد، دادگاه عالي ايالات متحده، با اشاره به تجربه ناموفق «سيا» در استفاده ابزاري از گروه تروريستي «القاعده» كه به حادثه 11 سپتامبر منجر شد، درخواست خروج گروه تروريستي مجاهدين خلق از فهرست گروه‌هاي تروريستي را رد كرد.

گفتني است، دادگاه عالي ايالات متحده (Supreme Court) شامل 9 تن از بلندپايه‌ترين قضات آمريكاست، بالاترين مرجع قضائي در اين كشور به شمار مي‌رود كه آراي صادره از سوي آن، قابل تجديدنظر نيست.


[External Link Removed for Guests]
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 682
تاریخ عضویت: شنبه ۲۳ دی ۱۳۸۵, ۱۲:۴۷ ق.ظ
محل اقامت: زير آسمون ابري
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

آمريكا سرنوشت سازمان مجاهدين خلق را به دولت عراق سپرد

پست توسط Montana2100 »

عصرايران - در پي انتشار خبري به نقل از وزير امنيت ملي عراق در پايگاه عرب زبان "الملف " ، روزنامه "الحيات" با چاپ اظهارات اين وزير عراقي ، خبر " الملف" را تصحيح كرد .

به گزارش عصرايران به نقل از "ايران ديدبان" كه به طور تخصصي فعاليت هاي سازمان مجاهدين خلق را رصد مي كند ، "شیروان الوائلی" وزیر امنیت ملی عراق در گفت‎وگو با روزنامه‎ی الحیات چاپ لندن گفت: اعضاي سازمان مجهادين خلق موجب ایجاد بحران امنیتی در عراق شده‌اند.

وی افزود: توافق‌های اولیه بین دولت عراق و امریكا كه مسؤولیت حفاظت از اعضای این سازمان در عراق را بر عهده دارند، در خصوص نحوه‎ حفاظت از عناصر این سازمان به‎عمل آمده است.

الوائلی تصریح كرد: برخی از كشورهای اروپایی و هم‎چنین ایران كه به‎تازگی برخی از اعضای این سازمان را مورد عفو قرار داده‌اند، برای پذیرش آنها اعلام آمادگی كرده‎اند.

براساس اظهارات الوائلی، مهم‎ترین تغییری که در وضعیت این گروه پیش آمده این است که نیروهای امریکایی رسماً اختیار تصمیم‎گیری درباره‎ی وضعیت این گروه را به دولت عراق واگذار کرده‎اند.

در مدت زمانی که از سقوط صدام می‎گذرد، مباحث فراوانی بین دولت عراق و امریکا درباره‎ی پایان بخشیدن به حضور نامشروع و غیرقانونی مجاهدین در عراق صورت گرفته است. کارشکنی امریکایی‎ها برای جلوگیری از اعمال اختیارات قانونی دولت عراق و پیش کشیدن برخی کنوانسیون‎های بین‎المللی، موانع موجود بر سر توافق در این مذاکرات بود که اکنون با اعلام آقای الوائلی مشخص می‎شود که آن موانع برطرف شده است، به‎خصوص این‎که آقای وائلی صراحتاً به ایران به‎عنوان یکی از کشورهایی که برای پذیرش اعضای سازمان مجاهدین اعلام آمادگی نموده، اشاره می‎نماید.

اشاره‎ی الوائلی به اعلام آمادگی برخی کشورهای اروپایی برای پذیرش این افراد، مربوط به کسانی است که سابقاً در این کشورها پناهندگی داشته‎اند. با یادآوری این مهم که باید آن پناهندگی دارای اعتبار بوده باشد و از تاریخ آن نگذشته باشد.

در همین رابطه شایان ذکر است که هیچ کشور اروپایی تاکنون برای پذیرش دسته‎جمعی افراد مستقر در اردوگاه اشرف اعلام آمادگی ننموده، بلکه حتی مخالفت خود را تا هنگامی که کوچک‎ترین وابستگی به گروه تروریستی مجاهدین داشته باشند، اعلام نموده‎اند.

آنچه مسلم است نگاه منفی دولت‎مردان عراقی به این گروه است که از ابتدای روی کار آمدن دولت عراق بارها مسؤولین عراقی بر آن تأکید کرده‎اند. در همین مصاحبه نیز بار دیگر آقای وائلی بر این واقعیت که این گروه در عراق به بحران‎آفرینی مشغول است تأکید می‎نماید، و به‎نظر می‎رسد که اکنون با گذشت زمان و رایزینی‎های صلیب سرخ و کسانی که به‎نوعی دست‎اندرکار وضعیت این گروه هستند، برای آنان نیز روشن شده که باید از اعضای مجاهدین به‎عنوان گروگان‎های دربند رهبران این گروه تروریستی حمایت به‎عمل آورند.

نکته‎ی ظریف در این مذاکرات و به‎طور کلی در مذاکرات مربوط به تعیین تکلیف وضعیت مجاهدین این است که دو طرف (عراق و امریکا) بر سر این اصل پذیرفته شده‎ی حقوقی توافق دارند که در هرگونه تصمیم‎گیری درباره‎ی افراد مستقر در اردوگاه اشرف، باید به آنها به‎عنوان اشخاص حقیقی نگریسته شود و نه کلیت "سازمان مجاهدین خلق" به‎عنوان یک گروه. چرا که همواره و پس از خلع سلاح مجاهدین، طرفین بر غیرقانونی بودن گروه تأکید داشته و مسؤولین سیاسی و نظامی امریکا چندین بار به آن اشاره داشته‎اند.
درهمين حال رسیدگی به وضعیت آن عده از سران مجاهدین که مرتکب جنایاتی در عراق شده‎اند و هم‎اکنون برای آنان در سیستم قضایی عراق پرونده دایر شده است، در شرایط جدید امکان‎پذیر است.

[External Link Removed for Guests]
تصویر
.................... دنياي ديگري هم هست كه مي‌توان در آن آواز خواند ...................
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 682
تاریخ عضویت: شنبه ۲۳ دی ۱۳۸۵, ۱۲:۴۷ ق.ظ
محل اقامت: زير آسمون ابري
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

تصميم دولت عراق براي حمايت از اعضاي سازمان مجاهدين خلق!

پست توسط Montana2100 »

تصميم دولت عراق براي حمايت از اعضاي سازمان مجاهدين خلق!

عصرايران - در حالي كه پيش از اين مقامات دولت عراق بر تروريست بودن سازمان مجاهدين خلق تأكيد كرده و خواستار خروج اعضاي اين سازمان از كشورشان شده بودند ، يك مقام ارشد عراقي از موضع جديد بغداد در ايرن باره خبر داده است .

به گزارش عصرايران (ASR IRAN.COM) به نقل از پايگاه خبري "الملف" وزير امنيت ملي عراق گفته است كه بغداد از مجاهدين خلق حمايت خواهد كرد .

بر اساس ادعاي اين پايگاه خبري كه منابع رسمي در دولت عراق هنوز آن را تأييد يا تكذيب نكرده اند ، "شيروان وائلي" از توافق اوليه دولت عراق با امريکايي ها درباره اعضاي اين سازمان خبر داده و گفته است: آمريکايي ها با آنها در ارتباط هستند و طي مذاكراتي كه با مقامات آمريكا داشته ايم براي حمايت از اعضاي سازمان مجاهدين در داخل خاک عراق يك "توافق ويژه " حاصل شده است كه بر اساس آن ، نيروهاي عراقي ،همراه نيروهاي چندمليتي در حمايت از اعضاي اين سازمان مشاركت خواهند داشت .

اين مقام عراقي جزئيات بيشتري در اين باره نگفته است .

پيش از اين ، عراقي ها خواستار محاكمه اعضاي سازمان مجاهدين خلق به اتهام مشاركت در جنايات صدام عليه مردم اين كشور ، به ويژه در انتفاضه 1991 شده بودند .

چند روز پيش ، روزنامه "نیوآناتولین" چاپ تركيه نوشته بود: دولت بوش از گروه مجاهدین در عراق حمایت و آنها را به انجام حملات تروریستی و ایجاد اغتشاش در ایران ترغیب می‌كند و ایران شكایت كرده است كه گروه مجاهدین در عراق از سوی امریکایی‌ها مسلح می‌شوند، تعلیم می‌بینند و پناه داده می‌شوند.

به نوشته اين روزنامه ، عمليات ربايش 5 ديپمات ايراني در اربيل نيز به اين مساله ارتباط داشت زيرا در آن روز چند مقام ايراني سفري رسمي به عراق داشتند تا با مقامات اين كشور از جمله نچیروان بارزانی، رییس دولت منطقه‌اي كردستان عراق ديدار كنند و با آنها درباره محدودسازي مجاهدين خلق و پ ك ك مذاكره كنند .

"نیوآناتولین" مي افزايد: آمريكايي ها در واقع در صدد دستگيري اين مقامات بودند كه موفق به اين كار نشدند و فقط پنج كارمند كنسولگري ايران در اربيل را ربودند .


اكنون دولت عراق دست به كار شده و به تلاش‌هایش برای خاتمه دادن به حضور سه هزار و ‪۸۰۰‬ نفر از اعضای این گروه در عراق شدت بخشیده است اگر چه مقامات آمریكایی می‌گویند كه عجله‌ای برای تغییر رویكرد خود نسبت به سازمان مجاهدین خلق ندارند. این گروه منبع اصلی اطلاعات جاسوسی آمریكا درباره برنامه هسته‌ای ایران بوده است.

اعلامیه دولت عراق مبنی بر این كه ‪۱۰۰‬نفر از اعضای مجاهدین بخاطر نقض حقوق بشر تحت تعقیب قرار خواهند گرفت به زعم مقامات مجاهدین بنا بر تقاضای دولت ایران صورت گرفته است.

"بهزاد صفری" یكی از سخنگویان سازمان مجاهدین می‌گوید نظام ایران می‌خواهد تا آن جا كه ممكن است مانع تغییرات شود. دولت ایران به عوض نبرد با آمریكایی‌ها در داخل ایران، با آنها در خارج از آن كشور می‌جنگد. اگر ما مجبور به ترك عراق شویم معنی آن این است كه آمریكایی‌ها شكست خورده‌اند و ایران پیروز شده است.

بعد از سقوط نظام صدام سران این گروه موافقت كردند كه سلاح‌های خود را در اختیار آمریكا قرار دهند. در سال ‪۲۰۰۴‬ارتش آمریكا اعضای این گروه را تحت الحمایه خود اعلام كرد و از آن زمان به بعد مسئولیت امنیتی این اردوگاه در اختیار آمریكایی‌ها است.

روزنامه آمریكایی "واشنگتن پست" نيز پيش تر نوشت:هزاران نفر از مبارزان گروهی كه برای سرنگونی نظام روحانیون در ایران تلاش می‌كند در مجتمعی در شمال بغداد تحت حفاظت ارتش آمریكا حضور دارند. سربازان آمریكایی رانندگان سران ارشد گروه موسوم به سازمان مجاهدین خلق هستند، مجتمعی كه میزبان ده‌ها نفر از مراجعینی بوده است كه تلاش دارند وزارت امور خارجه آمریكا را متقاعد كنند نام این گروه را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج كند.

در صورت صحت اظهارات منتسب به وزير عراقي ، تيرگي روابط تهران - بغداد محتمل است .

[External Link Removed for Guests]
تصویر
.................... دنياي ديگري هم هست كه مي‌توان در آن آواز خواند ...................
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 547
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۷ دی ۱۳۸۵, ۶:۴۴ ب.ظ
محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

بی‌اعتنايي ساركوزي به در‌خواست‌هاي مجاهدين براي ديدار با وي

پست توسط arash_slayer »

اكثر مقامات آمريكايي به ويژه خانم رايس از يك طرف و مجاهدين(منافقين) از سوي ديگر از خانم رويال حمايت مي‌‏كردند اما افكار عمومي فرانسه او را انتخاب نكرد. اما در حقيقت پس از بلر و آمدن ساركوزي در اروپا با يك رويكرد متفاوت روبرو هستيم. كه در صحنه بين المللي قابل تامل و هشدار است ، هشدار از اين بابت كه نكند نفوذ ايران كه اكنون در خاورميانه غير قابل كنترل شده به سمت اروپا كشيده شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، يك پايگاه اپوزوسيون خارج نشين در يادداشت سردبير خود پيرامون شكست سگولن رويال در انتخابات رياست جمهوري فرانسه نوشت: پيروزي ساركوزي چنين پيامي دارد: اكثر مقامات آمريكايي به ويژه خانم رايس از يك طرف و مجاهدين خلق(منافقين) از سوي ديگر از خانم رويال حمايت مي‌‏كردند اما افكار عمومي فرانسه او را انتخاب نكرد. ما در حقيقت پس از بلر و آمدن ساركوزي در اروپا با يك رويكرد متفاوت روبرو هستيم. كه در صحنه بين المللي قابل تامل و هشدار است ، هشدار از اين بابت كه نكند نفوذ ايران كه اكنون در خاورميانه غير قابل كنترل شده به سمت اروپا كشيده شود.
اين پايگاه اپوزوسيون خارج نشين نقش گروهك مجاهدین خلق (منافقين) را در گسترش متحدان ايران به اروپا حائز اهميت دانست و گفت: قدرت ايران به دهها دليل در حال افزايش است و يكي از ان اينست كه اينان (منافقين) با عملكرد احمقانه خود روز به روز علي رغم اهداف خود به قدرت ايران مي افزايند.
اين گزارش در ادامه به نقل از خبر خبرگزاري فرانسه مي افزايد: این گروهك در فهرست گروه هاي تروريستي آمريكا و اتحاديه اروپا قرار دارد و از خصومت ديرينه اي با « ژاك شيراك » رئيس جمهور يپشين فرانسه و « نيكلا ساركوزي » رييس جمهور امروز فرانسه برخوردار است ولي پس از پيروزي ساركوزي اعضاي مجاهدين حداقل 4 بار درخواست حضوري و كتبي داشتند كه بتوانند با رييس جمهور فرانسه ديدار كنند ولي وي هرگز اعتنايي به درخواست هاي آنان نكرد.
سايت اپوزوسيون خارج نشين ادامه مي دهد: اين خبر را خبرگزاري فرانسه هفته گذشته بر روي خروجي خود قرار مي دهد كه با فشار برخي مراكز حذف مي شود و مسوولين سايت(اپوزوسيون) اين موضوع را از طريق يكي از مسوولان خبرگزاري فرانسه متوجه مي شوند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران خبرگزاري فرانسه پيش از انتخابات رياست جمهوري گزارش داد: تعداد معدودي زنان ايراني ، عراقي و فرانسوي در گردهمايي مجاهدین خلق (منافقين) كه به منظور حمايت از خانم رويال برپا شده بود شركت كردند. در اين گردهمايي يك پارچه نوشته با اين مضمون به چشم مي خورد : « زنان عراق ايران و فرانسه : حامي خانم رويال براي صلح و عليه بنيادگرايي » . همچنين در بيانيه اين گروه ها كه توسط خبرگزاري فرانسه منتشر شده آمده است : « ما از همه دوستان خود به ويژه فرانسوي ها درخواست مي كنيم كه به خانم رويال راي بدهند. »
او دوم دسامبر به دار اويخته شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

عامل ترور افسر ايراني، منجي تروريست‌ها مي‌شود!

پست توسط ghalamman »

روزنامه «دي پرسه»، چاپ اتريش، در گزارشي از ديروز و امروز گروه تروريستي مجاهدين خلق، از گروهي سخن گفته است كه به وسيله عامل ترور نافرجام افسر ايراني تشكيل شده و هم‌اكنون كار آن، بازگشت دادن مجاهدين به‌ ايران است.
به گزارش سرويس بين‌الملل «بازتاب»، اين روزنامه اتريشي مي‌نويسد: آرش صامتي‌پور، به راحتي مي‌توانست در شهر خود، در «بورك» ويرجينيا، زندگي آرامي داشته باشد. والدين او پس از انقلاب اسلامي به آنجا مهاجرت كردند. او كه در سال 1975 در تهران متولد شده، در اواخر دهه 90، مرتكب بزرگ‌ترين اشتباه زندگي خود شد؛ نامبرده عاشق يك زن ايراني‌الاصل شد كه وي را وسوسه كرد و سرانجام به مجاهدين خلق پيوست.
در آن زمان، اين گروه يك نيروي نظامي به شمار مي‌رفت كه مورد حمايت صدام حسين بودند كه براي سرنگوني رژيم ايران تلاش مي‌كرد. در سال 1999 مجاهدين او را به اردوگاه اشرف در عراق كه با مرز ايران 100 كيلومتر فاصله دارد، اعزام كردند. قرار بود او به جان يك افسر بلندپايه سوء‌قصد كند.
صامتي پور در دفتري كه تشكيل داده و «انجمن نجات» نام دارد، مي‌گويد: مأموريت من در ترور آن افسر با شكست روبه‌رو شد. اين سازمان غيردولتي (انجمن نجات) بازگشت مجاهدين به جامعه ‌ايراني را هدف خود قرار داده است.
او چنان سخن مي‌گويد كه گويي، در واقع، مأموريت او كاري عادي بوده و شكست در اين مأموريت، باعث شد كه او نخست، قرص سيانور بخورد، ولي وقتي زهر اثر نكرد، خواست با يك نارنجك، خود را منفجر كند. او دست راست خود را از دست داد، ولي به يك بيمارستان نظامي ايراني منتقل شد و توانست از مرگ نجات پيدا كند. به دنبال بهبودي، وي چهار سال تمام در زندان اوين گذراند.
او همچنين براي مصاحبه با روزنامه پرسه، از بابك امين كه از اعضاي سابق مجاهدين بوده، دعوت كرده است. بابك كه در سال 1993 تحصيل خود را در دانشگاه فني وين آغاز كرد بود، در سال 1985 در وين به دام مجاهدين گرفتار شد و سپس با خطوط هوايي اتريش به بغداد رفت و در بدو امر، در اردوگاهي در كردستان مستقر شد. در جنگ بين ايران و عراق، عمدتاً با اكراد طرفدار جمهوري اسلامي جنگيد. كمي پيش از پايان جنگ مسعود رجوي، رهبر مجاهدين خلق، تصميم به تغيير تاكتيك گرفت. قرار شد مجاهدين به عنوان ارتش، جنگ علني و رودررويي را با نيروهاي ايراني شروع كنند. پس از قطعنامه 598، رجوي خطاب به گروه خود، اظهار داشت: اگر دست به حمله نزنيد، آبرو و اعتبار از دست خواهد رفت.
در 18 ژوئيه، كمي پيش از قبول آتش‌بس از سوي ايران، مجاهدين اقدام به حمله كردند. هفت‌هزار نيرو در عمليات فروغ جاويدان شركت كردند و اين حمله، منجر به فاجعه شد و دست‌كم 1315 نفر در آن، به قتل رسيدند؛ بنابراين، براي سازمان راهي باقي نماند، جز اين كه به عمليات تروريستي در داخل خاك ايران اقدام كنند.
در سال 2001 بابك با يك اسلحه ضد تانك و يك قبضه كلاشنيكف به تهران اعزام شد تا در آنجا، اقدام به يك عمل تروريستي كند، اما وي دستگير و به ده سال زندان محكوم شد و سرانجام در سال 2005 از زندان آزاد شد.
حال اين پرسش مطرح است كه چرا حكم اعدام براي آن‌ها اجرا نشد و چرا او به همراه صامتي پور پيش از پايان دوره محكوميت از زندان خلاص شدند؟
سياست ايران در دوران رياست‌جمهوري محمد خاتمي در قبال مجاهدين تغيير كرد. چهار‌هزار مجاهد، كه هنوز در اردوگاه اشرف بودند، مي‌توانستند با اعلام توبه به وطن برگردند و در حق زندانيان هم تخفيف‌هايي شد. يكي از همكاران مركز مطالعات استراتژي ايران، كه نمي‌خواهد نامش گفته شود، از اين كه آمريكا حاضر به برچيدن اردوگاه و اعزام مجاهدين به‌ ‌ايران نشده، گله‌مند است. در حقيقت، مجاهدين، ايتام سياسي تاريخ متلاطم خاور‌ميانه هستند.
با سقوط صدام، ديگر كسي براي اين فرقه شبه نظامي مورد مصرفي نمي‌شناسد. آمريكايي‌ها به آنها اعتماد ندارند، زيرا تعدادي از سوء‌قصد‌ها به جان آمريكايي‌ها در زمان شاه كار مجاهدين بود، ولي برخي جناح‌ها در پنتاگون، آنها را نوعي مهره نظامي عليه ‌ايران مي‌دانند.
ولي همين گروه بود كه در سال 2002 وجود برنامه غني‌سازي اورانيوم در نطنز و نيروگاه آب سنگين در اراك را فاش كرد و آن را دليلي بر اهميت خود عنوان نمود. بازرس سابق تسليحاتي، اسكات ريتر، بر اين باور است كه سازمان مخفي اسرائيل، منبع آن اطلاعات بوده است. اسرائيل خود داراي تسليحات هسته‌‌اي است و از امضاي قرارداد منع گسترش تسليحات اتمي خودداري مي‌كند و بايد گفت كه اسرائيل اطلاعات را به ‌اين گروه داده است.
به هر حال، عراق مي‌خواهد از شر اين گروه خلاص شود، زيرا آنها متهمند كه با افراط‌گرايان همكاري مي‌كنند. آرش صامتي پور، منكر اين نيست كه انجمن نجات حامي منافع تهران و خواستار برچيده شدن اردوگاه اشرف است، ولي تأكيد مي‌كند كه كفه منافع و زواياي انسان‌دوستانه سنگين‌تر است.
تهران ‌مي‌خواهد با بازوي سياسي اين سازمان مقابله كند. ايران به ‌اين تصميم كه كميسيون اتحاديه اروپا قصد دارد اين سازمان را از فهرست گروه‌هاي تروريستي حذف كند، اعتراض دارد.
«هانس سووبودا»، نايب‌رئيس گروه سوسيال دمكرات‌ها در پارلمان اتحاديه اروپا، در گفت‌وگو با روزنامه دي پرسه اظهار مي‌دارد: من نسبت به فهرست تروريست‌ها بدبين هستم، چرا كه اين فهرست مانعي بر سر راه گفت‌وگو‌هاست، ولي حذف نام مجاهدين از فهرست گروه‌هاي تروريستي در اين مقطع، نوعي پيام سياسي نادرست است.
منبع:بازتاب
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”