اسرائيل سيستم ضدموشك خود را آزمايش كرد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

اسرائیل سیستم ضدموشك خود را آزمایش كرد

پست توسط Reza6662 »

اسرائیل سیستم ضدموشك خود را آزمایش كرد

خبرگزاری فارس: اسرائیل در حالی سیستم موشكی ضدموشك «هتز» (پیكان = Chetz) را آزمایش كرد كه تلویزیون اسرائیل از آن به عنوان «پیامی به ایران» یاد نمود.

تصویر 

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، وزارت دفاع اسرائیل این آزمایش را تایید كرد كه اولین مورد از دسامبر 2005 تاكنون است و ارتش این رژیم این سیستم را كاملا عملیاتی خواند. در بیانیه وزارت دفاع اسرائیل آمده است: «این آزمایش موشكی به هدف آزمایش عملكرد هتز در شب و شرایط فوق‌العاده علیه موشك بالستیك انجام شد. همه تجهیزات این سیستم به طور كامل كار كرد.»

تلویزیون اسرائیل اعلام كرد موشك هتز از پایگاه «پالماهیم» در جنوب تل‌آویو پرتاب شد و موشكی را دنبال كرد كه از یك هواپیما پرتاب شده بود.

تصویر 

رادیو اسرائیل نیز اعلام كرد پرتاب این موشك به تقلید از موشك شهاب 3 ایران انجام شده كه می‌تواند به خاك اسرائیل برسد.

[url=http://www.avia.ir/Default.asp?@=4359&T=%20رژیم%20صهیونیستی%20سیستم%20ضدموشك%20خود%20را%20آزمایش%20كرد]منبع[/url]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

اين همان سامانه نيست كه با صدقه ي امريكا تو ازمايشات خود در كاليفرنيا چندين دفعه نتونست يه موشك كاتيوشا رو بزنه ؟ :-(
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: Mir Space Station
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط Danial_cartio »

کسی می تونه جواب من رو بده ؟
سرعت موشک چه ربطی به ضد موشک داره :-o آخه تا اونجا که من می دونم ضد موشک که قرار نیست به دنبال مشک بیفته که سرعت مطرح باشه :? ضد موشک طوری برنامه ریزی میشه که از مقابل به موشک بر خورد کونه نه از پشت !!!
این گفته مثل اینه که دو ماشین از رو به رو می خوان با هم برخورد کنن ولی چون سرعت ماشین اول 100 km وسرعت ماشین دوم 20 km پس به هم برخورد نمی کنن :? :?
اگه قبول ندارین به مطالبی که طرز کار ضد موشک Arrow رو نشون میده توجه کنین :shock:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

Danial_cartio, جداي از سرعت عوامل ديگه اي هم هستند مثل ارتفاعي موشك در اون پرواز ميكنه ، موشك شهاب3 يك موشك كروزه يعني از جو خارج ميشه و به همين دليل مورد هدف قرار نمي گيره فكر نمي كنم پاتريوت كه اينهمه ازش تبلغ كردن هم بتونه شهاب 3 رو بزنه مگر در موقع پرتاب چون هنوز ارتفاع و سرعتش كمه .
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

Danial_cartio عزیز
ضمن عرض خوش آمد گویی به انجمن، بحث کاملاً خوب و منطقی و صحیحی رو مطرح کردی.
البته دقیقاً به این شکل نیست که هیچ ارتباطی نداره ولی دوستان ارتباط اون رو به دنبال کردن موشک تعبیر میکنن و بر مبنای گفته هایی که سرشار از مطالب بدون منبع و غیر موثق هست نتیجه هم میگیرن که هیچ فایده ای نداره. به هر حال با وجود دوستان و اساتیدی که شاهد بحث هاشون هستیم من هم به نظرم رسیده که فعلاً طرح چنین بحثی بیفایده هست تا زمانی که کمی جو این تاپیک آروم بشه.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

Danial_cartio,
دوست من سوال جالبي کرديد و فکر کنم بصورت ساده جواب سوال شما را در اين انجمن يا انجمن هوافضا پست کرده باشم؟ :-(
اينکه دو جسم که مستقيم الخط و به سمت هم حرکت ميکنند يک امر بديهي فيزيکي است منتهي مشکل در اين مساله است که کي دو جسم به هم ميرسند؟ اگر هدف را مبدا مختصات در نظر بگيريم شايد موشک و ضد موشک در فاصله منفي 100 کيلومتر به هم برسند؟ :-(
مشکل ديگر در سيستمهاي شناسايي پيش اخطار و هدايت موشک ضد موشک است که ميتوان گفت بزرگترين مشکل هم همين است. :D برد ضد موشک آرو حداکثر 90 کيلومتر است يعني اگر شرايط مناسب باشد ميتواند از فاصله 90 کيلومتري به سمت موشکهاي شهاب-3 موشکها را شليک کند هر چند که شايد از چند صد کيلومتري موشک مهاجم را شناسايي کرده باشد. :-) در فاصله تقريبا 100 کيلومتر مانده به هدف موشک شهاب-3 در پايان مرحله دوم حرکت و رفتن به مرحله سوم يعني شيرجه به سمت هدف است که سرعت آن وحشتناک زياد خواهد شد و به 6 کيلومتر بر ثانيه خواهد رسيد در حالي که سرعت ضد موشک آرو تنها 2 کيلومتر بر ثانيه است. اين يعني اينکه شهاب-3 به ازاي هر کيلومتر طي مسير توسط آرو سه کيلومتر حرکت ميکند. حدود 10 الي 20 ثانيه هم طول ميکشد تا ضد موشک آرو خود را به ارتفاع شهاب-3 رسانده و سپس به سمت آن حرکت کند که در اين مدت شهاب-3 60 الي 120 کيلومتر حرکت کرده است. :-) پس موشک آرو حتي توانايي رسيدن به گرد موشک شهاب-3 را هم ندارد و حتي اگر فرض کنيم که موشک آرو در عرض 10 ثانيه به ارتفاع 70000 پايي برسد باز هم شهاب-3 60 کيلومتر طي کرده است و تنها 30 کيلومتر باقي مانده است که در عرض 5 ثانيه طي خواهد شد ولي موشک آرو هنوز در حال حرکت به سمت موشک شهاب-3 است که قبل از شهاب-3 به هدف خورده است. :smile:
البته ميتوان با استفاده از قوانين حرکتي دو بعدي و با در اختيار داشتن برخي مشخصات دقيقا جواب مساله را پيدا کرد که اينچنين مسائلي در کتاب فيزيک پيش دانشگاهي و فيزيک هاليدي جلد اول و بعضا کتابهاي مکانيک و ... وجود دارد. :D
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

در اين که موشک شهاب3 بي نظير و بسيار خوب است شکي در ان نيست
فقط من يک سوال دارم در جريان جنگ خليج فارس و همچنين موشکباران اسراييل توسط رژيم بعث عراق سيستم هاي
ضد موشک پاتريوت توانستند تعداد زيادي از موشک هاي اسکاد عراقي را در هوا رهگيري و منهدم کنند
با اينکه موشک شهاب 3 چه از نظر سرعت و برد برتر از موشک هاي اسکاد است ولي از اين طرف هم سيستم هاي
پاتريوت و ارو بهبود يافته و بهتر از زمان قبل شدند حالا ايا صد درصد مطمئن هستيد که ضد موشک هاي نسل پنجم در
برابر موشک شهاب 3 شکست خواهند خورد :-(
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
New Member

پست توسط مسعود كاظمي »

با سلام خدمت دوستان. موشک بالستیک شهاب در موقع وارد شدن در مرحله نهایی به جو سرعتی معادل 26 ماخ دارد و در این سرعت از عایقهای فداشونده گرافیتی استفاده می کند تا مانع رسیدن حرارت به فیوز انفجاری آن شود. بهترین ضد موشکها فقط قادرند موشکهایی که تا سرعت 6 ماخ می رسد را هدف قرار دهند. همچنین موشکی که به سمت هدف در حال شیرجه است اگر ضد موشک دقیقا در افق آن و روبه روی آن باشد معمولا 3 موشک پرتاب می شود که احتمال آن بالای 80 درصد میشود. در مقابل شهاب و اکثر موشکهای بالستیک ضد موشکها کاری نمی توانند بکنند. کمااینکه انواع سیستمهای اغتشاش و منحرف کننده در موشکهای بالستیک است و سر جنگی های انحرافی، چند تایی ....
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

iran4946,
در جنگ خليج فارس عراق 40 فروند موشک اسکاد بي به سمت اسرائيل شليک کرد و تنها 8 فروند (20%) توسط سيستم پاتريوت رهگيري و منهدم شد. :D البته سرعت و دقت موشکهاي اسکاد بسيار کم است و اصلا با موشکهاي سري شهاب-3 قابل مقايسه نيست چون از نوع بالستيک کوتاه برد هستند. :-)
طبق مطالبي که در پست قبلي گفتم مهمترين عامل در رهگيري موفق موشکهاي مهاجم سيستمهاي پيش اخطار و هدايت موشک ضد موشک است که در اين زمان فقط سيستم اس-400 روسي توانايي شليک به موقع موشک به سمت موشک شهاب-3 را دارد اما باز هم امکان رهگيري دقيق آنرا ندارد چون مرکز کنترل آتش آن حداکثر ميتواند موشکها را به سمت اهدافي با سرعت 17000 کيلومتر بر ساعت هدايت کند. :D
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”