<<<<<قورباغه هفت تیر کش شد !!!>>>>>

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 84 بار

پست توسط nemo »

torib جان شرمنده!

ولی از شوخی دوستان گذشته:اینها نشانه های پیش از ظهوره.
یادم میاد قبلآ حدیثی از امام علی (ع) خوندم با این مضمون که پیش از ظهور ایرانیان گردن های شما (اعراب+بحرین) رو
به خاطر اسلام نرم خواهند کرد.تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

تشكيل تيم آمادگي جنگ ايران و آمريكا در دولت كويت

پست توسط gigi64 »

كويت تنها كشوري بود كه در جريان حمله صدام به ايران، پس از در اختيار گذاشتن سرزمين خود براي تعرض به ايران از سوي ارتش بعث، با حمله موشك‌هاي ايران به پالايشگاه‌هاي آن روبه‌رو شد.

خبرنگار «بازتاب» گزارش داد: دولت كويت، تيمي از مقامات خود را براي آماده‌سازي اين كشور جهت هرگونه جنگ احتمالي ايران و آمريكا تشكيل داده است.

بنا بر اين گزارش، دولت كويت اعلام كرد، تيمي را براي برنامه‌ريزي و ايجاد آمادگي براي حالت فوق‌العاده رويارويي ايران و آمريكا و هرگونه پيامدهاي آن، تشكيل مي‌دهد؛ اين خبر را وزير امور هيأت وزيران كويت در گفت‌وگو با روزنامه «الوطن» كويت اعلام كرده كه بازتاب گسترده‌اي در شبكه‌هاي خبري نظير «العربيه» و مطبوعات منطقه داشته است.

به گفته اين وزير كويتي، هيأت يادشده كه نمايندگاني از وزارتخانه‌هاي بهداشت، برق، نفت، كشور، شهرداري‌ها و آتش‌نشاني در آن حضور دارند، نخستين جلسه خود را دوشنبه همين هفته برگزار خواهد كرد.

بنا بر گزارش‌هاي دريافتي، همچنين قرار است پارلمان كويت، نشست اول مي (دوازدهم ارديبهشت) خود را به موضوع آمادگي براي رويارويي ايران و آمريكا اختصاص دهد تا دولت كويت، برنامه‌هاي خود در اين‌باره را براي نمايندگان پارلمان تشريح نمايد.

گفتني است، كويت تنها كشوري بود كه در جريان حمله صدام به ايران، پس از در اختيار گذاشتن سرزمين خود براي تعرض به ايران از سوي ارتش بعث، با حمله موشك‌هاي ايران به پالايشگاه‌هاي آن روبه‌رو شد.
با اين حال، صدام چند سال پس از اين اقدامات، به خاك كويت، حمله و ‌آن را تصرف كرد.

گفتني است، هم‌اكنون نيز دولت كويت پايگاه‌هاي نظامي قابل توجهي را در اختيار ارتش آمريكا قرار داده و بخش زيادي از پشتيباني ارتش آمريكا در عراق، از اين كشور انجام مي‌شود.

:shock:

منبع:بازتاب
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

همکاري شوم

پست توسط iran4946 »

بر اساس یک گزارش کاملا محرمانه در طی سفر دیک چنی به کشور امارات متحده عربی مقامات بلند پایه ان کشور
از او خواسته اند تا در صورت حمله نظامی امریکا به ایران 3 جزیره تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی ابتدا از دست ایران
باز پس گرفته شود و سپس منطقه ممنوعه اعلام گردد و در اخر به این شیخ نشین دوباره باز گردد
گفتنی است این جزایر در وسط دریای خلیج فارس از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند و در حال حاضر خالی از سکنه
هستند
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

iran4946 جان
لطفا منبع رو هم ذکر کنيد :shock:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر

پست توسط iran4946 »

اين گزارش کاملا محرمانه است و از اطلاعات سري ميباشد پس نميتوانم منبع ان را ذکر کنم حالا چگونه اين خبر به دست
من رسيده بماند ولي در هر صورت من از درست بودت ان کاملا يقين دارم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: pejman.daie@gmail.com
سپاس‌های دریافتی: 20 بار
تماس:

پست توسط pejman »

بعد از اين ماهم خبر محرمانه بديم قشنگ ميشه شايعه پراكني
چيزي كه صحتشو نميشه اثبات كرد بهتره اصلا گفته نشه
Empty spaces - what are we living for?

از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن
فردا که نیامده است فریاد مکن
برنامده و گذشته بنیاد مکن
حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

من که دیگه واقعا خسته شدم از این اخبار و شایعات بی خودی. :-o اون از کویت بود که گفت حاضر به پناهندگی از آوارگان جنگ ایران هستیم , اینهم از این , منافقین همه جا هستن و شایعات و جو سازی هاشون.(کلی گفتم, کسی به خودش نگیره)
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

چه خبرهای مهمی هم به دست تون میرسه :-(

مواظب باشین سرویس های اطلاعاتی نیان سراغتون ::ns
 تصویر 
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر

پست توسط iran4946 »

اولا براي من مهم نيست كه شما خبر را باور كنيد يا نه
ثانيا قصد من از مطرح کردن چنين اخباري امادگي بيشتر جهت مقابله با حوادث و پيامدهاي احتمالي اين چنين است
کشور ما از هر نظر تحت فشار است و بايد مراقب بود :-o
وظيفه نگهداري و پاسداري از ميهن فقط به عهده ارتش و سپاه نيست بلکه وظيفه ديني و شرعي تمام مردم ايران است
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

اگه محرمانه بود الان شما هم از این خبر اگاه نمیشدید ، اگر خبری در طبقه بندی محرمانه قرار بگیره فکر کردید به این راحتی جایی درز پیدا میکنه ؟ :eek:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط arash_slayer »

iran4946,
دوست عزيز در هر حال بسيار از شما ساس گذلريم که ما را از اخبار محرمانه بيخبر نگذاشتي :razz:
مواظب باشین سرویس های اطلاعاتی نیان سراغتون

osilatoria,
اين جمله شما مرا ياد يک خاطره بسيار جالب که 3 سال پيش رخ داد انداخت :::P
يک بار بر گمرک ابادان (همينايي که با گاري 4 چرخ بار مي برند و ميارند) در يک جمع دوستان ادعا کرده بود که مامور امنيتي است و از اطلاعات فوق سري بسياري خبر دار است و بسياري از اين جور بلف ها .....
و شانس بدش هم چند تا از اين خبر هاي از من در اورديش درست از اب در امد بگونه اي که برخي از انها از سري اطلاعات فوق سري ايران بودند :::P .خلاصه بگم 5 ساعت بعد وقتي که هنوز افتاب طلوع نکرده بود ايشان مفقود شد و سر از جايي در اورد که عرب ني انداخت( امريکاييها بخيال اينکه يک شخص مهمي را شناسايي کرده اند ....) :::P :::P :::P
او دوم دسامبر به دار اويخته شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

بر اساس یک گزارش کاملا محرمانه در طی سفر دیک چنی به کشور امارات متحده عربی مقامات بلند پایه ان کشور
از او خواسته اند تا در صورت حمله نظامی امریکا به ایران 3 جزیره تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی ابتدا از دست ایران
باز پس گرفته شود و سپس منطقه ممنوعه اعلام گردد و در اخر به این شیخ نشین دوباره باز گردد
گفتنی است این جزایر در وسط دریای خلیج فارس از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند و در حال حاضر خالی از سکنه
هستند

طرح مربوطه چندان هم تازه نیست و در واقع سری هم نیست . سه روز بیش در جلسه اتحادیه اروپایی با شورای همکاری خلیج فارس دوباره در بیانیه ای از ایران خواستند که جزایر رو برگردونه منتها این بار اروپایی ها هم این بیانیه رو امضا کردند که باعث خشم سخنگوی وزارت خارجه شد .

علاوه بر اون جزیره خالی از سکنه هم نیست . دوستانی که به گوگل ارت دسترسی دارند میتونند با زوم کردن روی اونها ببینند که چند واحد ساختمان و دو فرودگاه کوچک بر روی اونها وجود داره علاوه بر اون سال پیش یک واحد نیرو برای مبارزه با تهاجم احتمالی به جزایر مربوطه ارسال شدند که خاطرم نیست سپاه بودند و یا ارتش .

خیالتون راحت دیگه بحرین دومی وجود نخواهد داشت :-o
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”