ادعاي بازداشت «مامور سابق FBI» در ايران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط arash_slayer »

Mahdi1944 عزيز,
ايکاش اجازه مي دادي رضا جان جواب سوال مرا مي داد :-P
او دوم دسامبر به دار اويخته شد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

arash_slayer جان
همونطور که ميددونيد طبق قوانين بحث سياسي مجاز نيست، اخبار سياسي هم توسط مديران پالايش ميشه و اجازه‌ي ارسال هر خبري داده نميشه، اينجا يک انجمن تحصصي هست و علمي، نه يک سايت سياسي و ديني
اگر نياز به بحثي داريد، ميتونيد در PM بين خودتون موضوع رو پيگيري کنيد :shock:
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

نامه دوم آمریکا برای پیگیری وضع شهروند گم شده در ایران

پست توسط Reza6662 »

نامه دوم آمریکا برای پیگیری وضع شهروند گم شده در ایران

وزارت امور خارجه ايالات متحده بار ديگر از ايران خواست تا دانسته های خود از يک تبعه آمريکايی که ماه گذشته در جزيره کيش در خليج فارس مفقود شده را ارائه کند.

شان مک کورمک سخنگوی وزارت امور خارجه آمريکا دوشنبه در يک مصاحبه مطبوعاتی در واشنگتن از ارسال نامه دوم اين وزارتخانه به مقام های ايرانی برای پيگيری وضع رابرت لوينسون خبر داد.

اين نامه به وسيله سفارت سوئيس در تهران که حافظ منافع آمريکا در ايران است در اختيار وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی قرار گرفته است.

آقای لوينسون مامور بازنشسته پليس فدرال آمريکا، اف بی آی است و به گزارش وزارت امور خارجه آمريکا در اوائل ماه مارس برای سفری شخصی به جزيره کيش سفر کرده است.

در اين حال، به گفته آقای مک کورمک اين شهروند آمريکايی پيش از سفر به ايران با اعضای کنسولگری ايالات متحده در تماس بوده است.

به گفته سخنگوی وزارت امورخارجه آمريکا، دولت اين کشور از سفر رابرت لوينسون به جزيره کيش و حضور او در ايران اطمينان دارد ولی هيچ اطلاعاتی درباره احتمال خروج اين تبعه آمريکايی از ايران به دست نيامده است.

شان مک کورمک همچنين در پاسخ به سوالی درباره احتمال بازداشت رابرت لوينسون در ايران تاکيد کرد اطلاعات موثقی از وضع او در اختيار دولت آمريکا نيست.

در اين حال، آقای مک کورمک ضمن ابراز نارضايتی از پاسخ ايران به نامه نخست واشنگتن در اين باره که دو هفته پيش به تهران ارسال شد، ابراز اميدواری کرد کرد اختلاف های تهران و واشنگتن بر وضع اين شهروند آمريکايی تاثيرگذار نباشد.

اين در حالی است که بعضی تحليلگران در واشنگتن از ارتباط گم شدن رابرت لوينسون در جزيره کيش با دستگيری پنج مامور ايرانی در اربيل عراق ابراز نگرانی کرده اند.

Please Login or Register to see this code
[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 47 بار

براي پي گيري سرنوشت مامور مفقود شده FBI در كيش آمريكا براي سومين بار ب

پست توسط geologist »

براي پي گيري سرنوشت مامور مفقود شده FBI در كيش آمريكا براي سومين بار به ايران نامه نوشت

وزارت خارجه ايالات متحده بار ديگر از ايران خواست تا دانسته هاي خود از يك تبعه آمريكايي كه ماه گذشته در جزيره كيش در خليج فارس مفقود شده را ارائه كند.
شان مك كورمك سخنگوي وزارت خارجه آمريكا دوشنبه در يك مصاحبه مطبوعاتي در واشنگتن از ارسال نامه سوم اين وزارتخانه به مقام هاي ايراني براي پيگيري وضع رابرت لوينسون خبر داد.
اين نامه به وسيله سفارت سوئيس در تهران كه حافظ منافع آمريكا در ايران است در اختيار وزارت امور خارجه كشورمان قرار گرفته است.
لوينسون مامور بازنشسته پليس فدرال آمريكا، اف بي آي است و به گزارش وزارت خارجه آمريكا در اوايل ماه مارس براي سفري كه ادعا مي شود شخصي بوده به جزيره كيش سفر كرده است.
مك كورمك گفته است اين شهروند آمريكايي پيش از سفر به ايران با اعضاي كنسولگري ايالات متحده در تماس بوده است.
به گفته سخنگوي وزارت خارجه آمريكا، دولت اين كشور از سفر رابرت لوينسون به جزيره كيش و حضور او در ايران اطمينان دارد ولي هيچ اطلاعاتي درباره احتمال خروج اين تبعه آمريكايي از ايران به دست نيامده است.
شان مك كورمك همچنين در پاسخ به سؤالي درباره احتمال بازداشت رابرت لوينسون در ايران تاكيد كرد اطلاعات موثقي از وضع او در اختيار دولت آمريكا نيست.
مك كورمك ضمن ابراز نارضايتي از پاسخ ايران به نامه نخست واشنگتن در اين باره كه دو هفته پيش به تهران ارسال شد، ابراز اميدواري كرد اختلاف هاي تهران و واشنگتن بر وضع اين شهروند آمريكايي تاثيرگذار نباشد.
بي بي سي نوشت: بعضي تحليلگران در واشنگتن از ارتباط گم شدن رابرت لوينسون در جزيره كيش با دستگيري پنج ديپلمات ايراني در اربيل عراق ابراز نگراني كرده اند.

Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط arash_slayer »

من نمي دانم جريان چيه که بخاطر يک شهروند ساده و بازنشسته (به گفته خودشان) اينقدر توسر زنون را انداختند؟ :-(
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط arash_slayer »

اژه‌اي: اثري از مأمور FBI در ايران نيافتيم

وزير اطلاعات گفت: سرنخي از حضور و يا دستگيري مامور «اف بي آي» در ايران به دست نياورده‌ايم و در حال بررسي موضوع هستيم.

غلامحسين محسيني اژه‌اي امروز يكشنبه در حاشيه بازديد از شركت ايران خودرو در گفت و گو با فارس كه پرسيد آمريكايي‌ها مدعي دستگيري يك مامور اف بي اي در ايران شده‌ و عنوان كرده‌اند ايران خواستار مبادله وي با آقاي عسگري معاون وزير سابق دفاع است،گفت: اين مطلب صحت ندارد. آنها ادعا كرده‌اند و ما هم موضوع را دنبال مي‌كنيم.
وي در عين حال تصريح كرد:تا به حال سرنخي مبني بر دستگيري و يا حضور مامور اف بي آي در ايران به دست نيامده است، اما بر اساس يادداشت ارايه شده به ايران در حال بررسي مسئله هستيم.
وزير اطلاعات همچنين درباره بررسي‌هاي وزارت اطلاعات در خصوص تعقيب قضايي برخي از كاركنان قوه قضاييه كه در فرار شهرام جزايري با وي همكاري داشته‌اند، اظهار داشت: وزارت اطلاعات چند نفر را دستگير و درخواست تعليق دو قاضي براي انجام تحقيقات را مطرح كرده است.

وي با بيان اين كه به محض تعليق اين دو قاضي تحقيقات وزارت اطلاعات از آنها آغاز خواهد شد، تصريح كرد: تحقيق از متهمان ديگر چون منع قانوني وجود نداشت، آغاز شده و بعضاً در بازداشت هم به سر مي‌برند.

منبع: بازتاب
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط arash_slayer »

بازگشت بي سروصداي مأمور سابق اف‌بي‌آي به آمريكا

شنيده‌هاي خبرنگار «بازتاب» حاکي از آن است که رابرت لوينسون، مأمور سابق FBI که دولت آمريکا مدعي مفقود شدن وي در جزيره کيش ايران بود، روز دوشنبه در سکوت خبري به آمريکا بازگشته است.

اما به گزارش سرويس بين‌الملل «بازتاب»، خبرگزاري امنيت ملي آمريکا تلاش کرده تا بازگشت اين تبعه ايالات متحده را آزادي تعبير كند و آن را نشانه‌اي از اعلام حسن نيت ايران به آمريکا در آستانه ديدار رايس ـ متکي جلوه دهد.

اين خبرگزاري مدعي دستور دولت ايران براي آزادي رابرت لوينسون نوشت: لوينسون در ۸ مارس گذشته، پس از ديدار با يک تبعه سابق آمريکا در جزيره کيش دستگير شد و تا روز يکشنبه تحت نظر ايراني‌ها قرار داشت.

دستور آزادي او پس از سخنان رايس مبني بر ديدار با همتاي ايراني خود در مورد مسائل مورد علاقه آمريکا و ايران در عراق صادر شد. دولت ايران به عنوان جزئي از تلاش‌هايش براي برقراري رابطه مستقيم با آمريکا، دستور آزادي لوينسون را صادر کرده است.

يکي از منابع مورد اعتماد اين خبرگزاري در ايران گفت: «اهميت اين کار با موافقت ايران براي حضور در شرم‌الشيخ مشخص مي‌شود»!
همچنين يک منبع در ايران مدعي شد که اين اقدام نشانه‌اي بر خارج شدن رئيس‌جمهور ايران از چرخه تصميم‌گيري و کاهش نفوذ و تأثير اوست.

يک منبع موثق ديگر هم گفت که دولت ايران نتيجه گرفته لوينسون در زمان ديدار با داوود صلاح‌الدين در جزيره کيش، قصد جاسوسي نداشته است و گفته: مقامات ايران به اين نتيجه رسيده‌اند که وي اهداف تجاري داشته است.

خبرگزاري امنيت ملي آمريکا خبر آزادي لوينسون را ساعت سه بامداد روز دوشبه به وقت آمريکا همزمان با ظهر ايرانيان دريافت کرده است.

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

arash_slayer,
ممنون از شما بابت درج و تهيه خبرهاي تازه و به روز. اما من شبيه اين خبر رو دو روز پيش قرار دادم ولي الآن مي بينم غيب شده. 8)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط arash_slayer »

خبر رو دو روز پيش قرار دادم ولي الآن مي بينم غيب شده.

:::P :::P :::P
من در يک ماموريت 5 روزه به استان فارس رفته بودم براي همين هيچ خبري از سايت و مطالب درج شده در ان ندارم , اگر مطالب من تکراريي بود به بزرگواريي خودتان ببخشيد :razz:
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

arash_slayer نوشته شده:
خبر رو دو روز پيش قرار دادم ولي الآن مي بينم غيب شده.

:::P :::P :::P
من در يک ماموريت 5 روزه به استان فارس رفته بودم براي همين هيچ خبري از سايت و مطالب درج شده در ان ندارم , اگر مطالب من تکراريي بود به بزرگواريي خودتان ببخشيد :razz:

نه دوست من، مطلب شما با توجه به غیب شدن خبر ارسالی من، دیگر تکراری محسوب نمی شه.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

نامه همسر مامور سابقFBI به احمدی‌نژاد

پست توسط arash_slayer »

همسر مامور سابق اف بی آی آمريکا که گفته می شود در ايران ناپديد شده است، روز چهارشنبه خواستار کمک محمود احمدی نژاد، رییس جمهوری ایران برای يافتن وی شد.

به گزارش راديو فردا، رابرت لوينسون، روز هشتم مارس در جزيره کيش ناپديد شد و همسر وی به شبکه تلويزيونی سی ان ان گفته است که هيچ اطلاعی درباره سرنوشت او ندارد.

وی گفت: «ما در جستجوی واقعيات هستيم و مسلما کسی هست که از محل وی آگاهی داشته باشد. من به دولت آمريکا و ايران مراجعه کرده ام اما هيچ چيز تغيير نکرده است.»

به گفته خانم لوينسون، اين تجربه برای وی و فرزندانش چون یک «کابوس» بوده است. وی گفت: «ما از زمانی که رابرت (مامور سابق FBI) ناپديد شده در تاريکی زندگی می کنيم و مايليم که خبری از او به دست بياوريم، او را ببينيم و به او کمک شود تا به خانه برگردد.»

وی اظهار داشت که نامه ای برای محمود احمدی نژاد، رييس جمهوری ايران ارسال کرده و از او خواسته تا شخصا برای يافتن شوهرش کمک کند.

من اطمينان دارم دولت ايران قادر است که از قدرت وتوانائی اش استفاده نموده و دريابد که چه اتفاقی برای همسر من افتاده است. من اميدوارم که آنها محل وی را شناسائی نموده و اقدامات لازمه را جهت برگرداندن او انجام دهند تا او بتواند نزد خانواده اش بازگردد.

کریستینه لوینسون می گوید: «اما نمی دانم آيا نامه به دست او رسيده است. نامه را به فارسی و انگليسی در سايت خود گذاشته ام تا رييس جمهوری ايران يا هر فرد ديگری که مسئول است آن را بخواند.»

خانم لوينسون در نامه خود نوشته است: «من اطمينان دارم دولت ايران قادر است که از قدرت وتوانائی اش استفاده کرده و دريابد که چه اتفاقی برای همسر من افتاده است. من اميدوارم که آنها محل وی را شناسائی نموده و اقدامات لازم را جهت برگرداندن او انجام دهند تا او بتواند نزد خانواده اش بازگردد.»

وی افزوده است: «در نامه ای که رييس جمهور احمدی نژاد، به ملت آمريکا نوشتند، مرقوم داشته اند: ما همه مستعد برای انجام کارهای نيک و دست ياری به يکديگر دادن هستیم، خصوصا به نيازمندان.»

خانم لوينسون در ادامه گفته است: «من محتاج به کمک شما هستم و خانواده ما محتاج به ياری شما هستند.»
رابرت لوينسون، مشاور امنيتی و مامور سابق دفتر تحقيقات فدرال آمريکا بوده است. زمانی که از خانم لوينسون پرسيده شد که همسرش در ايران چه کاری انجام می داده است؟ وی گفت که در اين زمينه اطلاعی ندارد.

وی گفت: «راحت بگويم من هيچ اطلاعی در اين زمينه ندارم. شوهرم نان آور خانواده است و ما هفت بچه داريم و روز جمعه ۳۳ سال می شود که با هم ازدواج کرده ايم. من توی خانه کار می کردم همانطور که او بيرون از خانه کار می کرد. لذا واقعا علاقمند نبودم بدانم که او در آنجا چکار می کرده است. اين شغل او بود.»

روز چهارشنبه، شان مک کورمک، سخنگوی وزارت امورخارجه آمريکا گفت که دولت آمريکا همچنان به دنبال کسب اطلاعاتی درباره سرنوشت رابرت لوينسون است.

Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط arash_slayer »

وی اظهار داشت که نامه ای برای محمود احمدی نژاد، رييس جمهوری ايران ارسال کرده و از او خواسته تا شخصا برای يافتن شوهرش کمک کند.

اين امريکايها چقدر از خود راضي هستند فکر مي کنند از خرتوم فيل افتادند :::P يعني يک امريکايي اينقد اهميت دارد که رئيس جمهور 70 مليون نفر بخواهد امور اين 70 ميليون را رها کند و به درددل اين 1 نفر امريکايي رسيدگي کنه؟؟
وی افزوده است: «در نامه ای که رييس جمهور احمدی نژاد، به ملت آمريکا نوشتند، مرقوم داشته اند: ما همه مستعد برای انجام کارهای نيک و دست ياری به يکديگر دادن هستیم، خصوصا به نيازمندان.»

تا ديروز يک نفر بطور دقيق حرفي از محتواي نامه رئيس جمهور نزده بود و محتواي ان را بسيار پوچ و فرو مايه تفسير مي کردند ولي حالا ... :L:L
ما هفت بچه داريم

ما شاءالله , پس به اين نتيجه مي رسيم که همسر ايشون متواري است و در ايران ازدواج کرده و به امور عادي زندگي خود ادامه مي دهد و قصد دارد در زندگي نامه دراماتيک خود را در قالب يک کتاب بچاپ رساند :razz:
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”