تاپيك اخبار و سئوالات مربوط به خدمت سربازي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 5628 بار
سپاس‌های دریافتی: 782 بار

Re: تاپيك اخبار و سئوالات مربوط به خدمت سربازي

پست توسط Mehrab373 »

ziadziadi نوشته شده:سلام بنده متولد ۶۸ هستم و دانشجوی کارشناسی پدر اینجانب دارای سابقه جبهه و ایثار گری هستند (۲۰ ماه ایثار گری) با توجه به اینکه اینجانب مشغول تحصیل بوده ام آیا فرصت کسری خدمت ویژه فرزندان ایثار گران کماکان به قوت خود باقی هست؟ اگر اینطور هست آخرین وضعیت چطور هست(هر ماه چقدر کسری) و این قانون تا کی قایبلیت اجرایی دارد؟ و اگر من تصمیم بگیرم برای مقاطع بالاتر ادامه تحصیل دهم این حق پس از طی تحصیل برای من قابل استفاده هست؟
من امسال تحصیلم تمام میشه و تا یک ماه دیگه میرم سربازی چه کار کنم؟

سلام
متولدین 1372 به قبل شامل مصوبه جدید کسری خدمت یا معاف از خدمت هستند .
به ازای هر یک ماه سابقه جبهه پدر بزرگوارتون ، هجده روز کسری دارین .
آیا پدر کارت ایثارگری دارند ؟
[FONT=Palatino Linotype]دوستی خود را به دوست ظاهر کن تا رشته محبت محکمتر شود. 

پیامبر اکرم(ص)
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

دوستان من بین کاردانی و کارشناسی یک بار دفترچه فرستادم کد خوردم نیروی انتظامی جهرم ولی زودتر دانشگاه قبول شدم و رفتم دانشگاه . آیا بعد از اتمام تحصیل باز هم باید دفترچه بفرستم ؟
آیا امکانش هست که دوباره کد بخورم و جای دیگه بیفتم ؟ یا دوباره همان کد قبلی تکرار میشه ؟ آیا اگر از شهر دیگه هم دفترچه ارسال کنم باز هم همون جهرم می افتم یا نه؟

در ضمن من پدرم فوت کرده ، دو برادر داشتم که یکی فوت کرده و دیگری هم سربازی رفته و از من بزرگتر هست و حدود سی و شش سال سن داره ، برادرم محل کارش شهر دیگه و زن و بچه داره ، من هم در شیراز با مادر و دو خواهر و یک عمه نابینا خود زندگی می کنم . هم از طریق خواهر می تونم اقدام کنم چون هر دو خواهرم بالای 35 هستند و از طریق مادر و عمه نابینا و ناتوان هم با من زندگی می کنه ، مادرم حقوق بازنشستگی پدرم رو می گیره ، آیا می تونم معافیت کفالت بگیرم . با این شرایط من یکی اگر غیبت هم بخورم نمی رم سربازی چون وقتی من نیستم کی می خواد از خانواده ام نگه هداری کنه به هر حال آیا دوستان می توانند راهنمایی کنند ؟
یک راه حل دیگه هم دارم این که مادرم رو زیر نظر کمیته امداد ببرم ولی چون مادرم حقوق داره نمی دونم قبول می ککند یا نه ؟
و یک سئوال دیگه کمیته وقتی می خواد استعلام بگیره از چه سازمانهایی و نهادهایی استعلام می گیره ؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
New Member
سپاس‌های ارسالی: 43 بار
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط javad 64 »

من متولد 64 هستم
تا حالا هم بنا به مشکلاتی خدمت نرفتم
الان 2 تا پسرم دارم
من کی معاف میشم ایا امیدی هست؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: Tabriz
سپاس‌های ارسالی: 6254 بار
سپاس‌های دریافتی: 1515 بار

پست توسط Ghost Rider »

Mehrab373 نوشته شده:
ziadziadi نوشته شده:سلام بنده متولد ۶۸ هستم و دانشجوی کارشناسی پدر اینجانب دارای سابقه جبهه و ایثار گری هستند (۲۰ ماه ایثار گری) با توجه به اینکه اینجانب مشغول تحصیل بوده ام آیا فرصت کسری خدمت ویژه فرزندان ایثار گران کماکان به قوت خود باقی هست؟ اگر اینطور هست آخرین وضعیت چطور هست(هر ماه چقدر کسری) و این قانون تا کی قایبلیت اجرایی دارد؟ و اگر من تصمیم بگیرم برای مقاطع بالاتر ادامه تحصیل دهم این حق پس از طی تحصیل برای من قابل استفاده هست؟

سلام

من هم متولد 1371 هستم (نیمه اول) و حدود یک سال دیگر باید برای سربازی اقدام کنم. پدرم 2 سال خدمت سربازیش رو تو کردستان بوده (زمان جنگ)، میخواستم بدونم آیا برای من هم امکان صدور کسر خدمت وجود دارد؟(چون پدرم داوطلبانه نرفته بوده و سرباز بوده)
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 699 بار
سپاس‌های دریافتی: 4990 بار

پست توسط marshal1987 »

Present نوشته شده:دوستان من بین کاردانی و کارشناسی یک بار دفترچه فرستادم کد خوردم نیروی انتظامی جهرم ولی زودتر دانشگاه قبول شدم و رفتم دانشگاه . آیا بعد از اتمام تحصیل باز هم باید دفترچه بفرستم ؟
آیا امکانش هست که دوباره کد بخورم و جای دیگه بیفتم ؟ یا دوباره همان کد قبلی تکرار میشه ؟ آیا اگر از شهر دیگه هم دفترچه ارسال کنم باز هم همون جهرم می افتم یا نه؟

در ضمن من پدرم فوت کرده ، دو برادر داشتم که یکی فوت کرده و دیگری هم سربازی رفته و از من بزرگتر هست و حدود سی و شش سال سن داره ، برادرم محل کارش شهر دیگه و زن و بچه داره ، من هم در شیراز با مادر و دو خواهر و یک عمه نابینا خود زندگی می کنم . هم از طریق خواهر می تونم اقدام کنم چون هر دو خواهرم بالای 35 هستند و از طریق مادر و عمه نابینا و ناتوان هم با من زندگی می کنه ، مادرم حقوق بازنشستگی پدرم رو می گیره ، آیا می تونم معافیت کفالت بگیرم . با این شرایط من یکی اگر غیبت هم بخورم نمی رم سربازی چون وقتی من نیستم کی می خواد از خانواده ام نگه هداری کنه به هر حال آیا دوستان می توانند راهنمایی کنند ؟
یک راه حل دیگه هم دارم این که مادرم رو زیر نظر کمیته امداد ببرم ولی چون مادرم حقوق داره نمی دونم قبول می ککند یا نه ؟
و یک سئوال دیگه کمیته وقتی می خواد استعلام بگیره از چه سازمانهایی و نهادهایی استعلام می گیره ؟

با توجه به داشتن برادر معافیت کفالت رو به شما نمیدن .

شرایطی که ذکر کردید باعث انتقال شما به شهر خودتون میشه (در صورت وجود نیروی مزبوطه در شهر) یا نزدیکترین جا به شهر

پیشنهاد دیگه که میتونم بکنم اینه که قبل از ارسال دوباره دفترچه برای امریه از طریق کمیته امداد اقدام کنید و بعد دفترچه رو ارسال کنید اینطوری بعد از اموزشی میفتید شهر خودتون و در اون سازمانی که مامور هستید در ساعات اداری کار میکنید.

البته میزان امریکه کاهش پیدا کرده و نیاز به پیگیری زیاد داره گرفتنش.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 1992 بار

پست توسط دموکراسی »

به به،اب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم،یه همچین تاپیکی تو سایت خودمون بود و ما تو نت در به در دنبال همچین تاپیکی میگشتیم به هرحال....

4/1 اعزامم ^:)^ لیسانس عمران حالا ایناش مهم نیست،سوالم در مورد ماه رمضونه چون از 19 تیر ماه رمضون شروع میشه،دوستانی که اموزششیشون حالا چه ارتش چه انتظامی...بودن تو ماه رمضون اموزشی چجوریه؟یعنی رژه و کارهای سخت بدنی بازم ادامه داره یا نه؟

چجوریه حالا ماه رمضون :-(
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 699 بار
سپاس‌های دریافتی: 4990 بار

پست توسط marshal1987 »

دموکراسی نوشته شده:به به،اب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم،یه همچین تاپیکی تو سایت خودمون بود و ما تو نت در به در دنبال همچین تاپیکی میگشتیم به هرحال....

4/1 اعزامم ^:)^ لیسانس عمران حالا ایناش مهم نیست،سوالم در مورد ماه رمضونه چون از 19 تیر ماه رمضون شروع میشه،دوستانی که اموزششیشون حالا چه ارتش چه انتظامی...بودن تو ماه رمضون اموزشی چجوریه؟یعنی رژه و کارهای سخت بدنی بازم ادامه داره یا نه؟

به سلامتی.

در ارتش ماه رمضان فعالیتهای بدنی مثل تمرین رژه و بدو بدو ،و کلاً تمرینات میدانی سنگین تعطیله و کلاسهای تئوری رو به جای اون برقرار میشه.
ولی به جاش ماه مبارک که تموم بشه یه دوره فشرده تمرین رژه در نیمه دوم اموزشی میزارن براتون که همه چی رژه خواهدبود!! تصویر

01 و 02 که خوبن و مطمئناً این دوتا سخت نخواهد گذشت ... 06 تهران کمی سخت تره ولی محیط بیرونش با کلاس تره تصویر
در مورد شهرهای دیگه که در ارتش جدیداً لیسانس میگیرن هم شنیدم رفتارشون خوبه ولی امکانتشون قابل مقایسه با پادگانهای اموزشی تهران نیست.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 1992 بار

پست توسط دموکراسی »

marshal1987 نوشته شده:
دموکراسی نوشته شده:به به،اب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم،یه همچین تاپیکی تو سایت خودمون بود و ما تو نت در به در دنبال همچین تاپیکی میگشتیم به هرحال....

به سلامتی.

در ارتش ماه رمضان فعالیتهای بدنی مثل تمرین رژه و بدو بدو ،و کلاً تمرینات میدانی سنگین تعطیله و کلاسهای تئوری رو به جای اون برقرار میشه.
ولی به جاش ماه مبارک که تموم بشه یه دوره فشرده تمرین رژه در نیمه دوم اموزشی میزارن براتون که همه چی رژه خواهدبود!! تصویر

01 و 02 که خوبن و مطمئناً این دوتا سخت نخواهد گذشت ... 06 تهران کمی سخت تره ولی محیط بیرونش با کلاس تره تصویر
در مورد شهرهای دیگه که در ارتش جدیداً لیسانس میگیرن هم شنیدم رفتارشون خوبه ولی امکانتشون قابل مقایسه با پادگانهای اموزشی تهران نیست.
ممنون
اعزامی از تبریزم فک کنم احتمال زیاد انتظامی بگیره،تو انتظامی هم همچین برنامه ای هست؟چون میدنی که وسط تیر روزه باشی رژه و بدو بدو...تصویر
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما
Major I
Major I

پست توسط Mehrab373 »

تصویر

پیامبر اکرم(ص)
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط ziadziadi »

Ghost Rider نوشته شده:
Mehrab373 نوشته شده:

سلام

من هم متولد 1371 هستم (نیمه اول) و حدود یک سال دیگر باید برای سربازی اقدام کنم. پدرم 2 سال خدمت سربازیش رو تو کردستان بوده (زمان جنگ)، میخواستم بدونم آیا برای من هم امکان صدور کسر خدمت وجود دارد؟(چون پدرم داوطلبانه نرفته بوده و سرباز بوده)

ببخشید من این شرایط کسر خدمت را خواندم ولی یک جا نوشته کسانی که قبل از سال نود اقدام کرده اند و یا وضعیت خود را مشخص کرده اند میتوانند کسری خدمت بگیرنند . من تازه متوجه شدم و هیچ کاری نکردم یعنی به من کسری خدمت تعلق نمیگیره؟
یک جورایی عذاب وجدان دارم که چرا نمیدونستم وگر نه 8 ماه باید کمتر خدمت میکردم.
Major I
Major I

پست توسط Mehrab373 »

مصوبه جدید تمدید مهلت بهره‌مندی از کسرخدمت‌های مربوط به ایثارگری برای متولدان سال 72 و قبل از آن به یگان‌های نظامی و سازمان وظیفه عمومی ناجا ابلاغ شد.

سردار موسی کمالی، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: بر اساس مصوبه ستاد کل نیروهای مسلح، متولدان سال 72 و قبل از آن که وارد غیبت نشده و والدینشان نیز دارای سابقه جانبازی، رزمندگی و ایثارگری هستند، می‌توانند از کسر خدمت‌ها استفاده کنند.

وی در پاسخ به ابهامات و بعضا ناهماهنگی‌هایی که پیرامون اجرای این مصوبه ایجاد شده بود نیز گفت: این مصوبه برای اجرا به تمامی یگان‌های نظامی و سازمان وظیفه عمومی ناجا ابلاغ شده است.

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح درباره افرادی که امکان بهره‌مندی از این کسر خدمت‌ها را دارند، گفت: شرط کلی بهره‌مندی از این کسر خدمت‌ها این است که افراد متولد سال 72 و قبل از آن بوده و همچنین وارد غیبت نشده باشند.

کمالی با بیان اینکه این افراد خود در سه دسته تقسیم‌بندی می‌شوند، به ایسنا گفت: گروه اول افرادی هستند که هم‌اکنون مشغول خدمت انجام سربازی هستند که این افراد باید به یگان خدمتی والدینشان یا دیگر نهادها و سازمان‌های مربوطه مراجعه و پس از اخذ مدارک مربوط به سوابق ایثارگری آنان، این مدارک را به یگان خدمتی خود داده و از کسر خدمت‌ها بهره‌مند شوند.

وی، گروه دوم را آن دسته از افرادی برشمرد که دفترچه اعزام خود را دریافت کرده و باید برای انجام خدمت سربازی اعزام شوند که این افراد باید با مراجعه به یگان محل خدمتی والدین یا دیگر سازمان‌ها و نهادهای مربوطه، مدارک مربوط به سوابق ایثارگری را گرفته و هنگام اعزام به خدمت، به یگان محل خدمتشان تحویل دهند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به دسته سوم واجدان شرایط بهره‌مندی از کسر خدمت‌های مربوط به ایثارگری نیز بهایسنا گفت: این دسته از افراد نیازی نیست فعلا دست به اقدامی بزنند و باید صبر کنند تا هر زمانی که موقع اعزامشان فرا رسید، به یگان محل خدمت والدین یا دیگر نهادها و سازمان‌های مربوطه مراجعه و پس از اخذ مدارک، به هنگام دریافت دفترچه اعزام خدمت، آن را به دفاتر پلیس +10 تحویل دهند.

کمالی از این دسته از افراد خواست از هم‌اکنون به دفاتر پلیس +10 مراجعه نکنند و در زمان مقرر که قصد اعزام به سربازی را داشتند، این مدارک را به دفاتر پلیس +10 تحویل دهند.

به گفته وی، همچنین آن دسته از افرادی که مدارک مربوط به سوابق رزمندگی، جانبازی و آزادگی والدینشان را اخذ کرده‌اند، می‌توانند در زمان لازم و با توجه به وضعیتی که در آن قرار دارند، از آن استفاده کنند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره برخی از مسائل مطرح شده از سوی مخاطبان ایسنا پیرامون عدم پاسخگویی برخی دفاتر پلیس +10 و ... نیز گفت: ممکن است با توجه به اینکه این مصوبه به تازگی ابلاغ شده برخی از دفاتر پلیس + 10 در جریان آن نباشند.

کمالی افزود: با اجرای این مصوبه، دیگر شرط ثبت کسرخدمت تا پایان سال 90 برای متولدان سال‌های 72 و قبل از آن لحاظ نخواهد شد و شرط مهم این است که آنان وارد غیبت نشده‌ باشند.

پیامبر اکرم(ص)
New Member
سپاس‌های ارسالی: 43 بار
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط javad 64 »

javad 64 نوشته شده:من متولد 64 هستم
تا حالا هم بنا به مشکلاتی خدمت نرفتم
الان 2 تا پسرم دارم
من کی معاف میشم ایا امیدی هست؟

کسی راهنمایی نمیکنه؟
ارسال پست