تاپيك اخبار و سئوالات مربوط به خدمت سربازي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member

پست توسط ss_reza »

سلام به همه
پدرمن 32ماه جبهه داره
من معاف ميشم؟
اگه نشد/كسرخدمت چي؟
با تشكر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط maryam-paizi »

ماه پيش پس از قبولي در كنكور از رشته قبلي ام انصراف دادم. بعد از دو سال درس خوندن و 61 واحد پاسي :grin: !
دانشگاه مقصد از ثبت نام من خودداري كرد و گفتند كه مشكل خدمت دارم و مداركم را به حوزه نظام وظيفه ارسال كردند. پس از سه هفته نامه اي از نظام وظيفه به دستم رسيد كه مانند پتك بر سرم فرود امد. و در ان نوشته شده بود من در تاريخ
18/9/86 بايد به خدمت بروم! :lol: در غير اينصورت غايب تلقي ميشوم. 8) دانشگاه اول كه از انجا انصراف دادم هم به من مدرك معادل نداد چون 9 واحد كم داشتم . در اينصورت ديپلم به خدمت ميروم . از همه اينها بدتر چون امسال دانشگاه روزانه قبول شدم و نتوانستم بروم سال اينده هم نميتوانم كنكور شركت كنم! :? چون محروم هستم. :-x حالا ني دانم چكار
كنم . شنيدم كه خدمت دوباره 24 ماه شده است. دارم نابود ميشوم :lol: از هركسي كه اطلاعاتي دارد خواهش ميكنم
كمكم كند. لطفا :?
اي شهر بخواب که اين ديوانه مرده است!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72684 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

شما در صورتي که هنوز دانشجو هستيد و ميفرماييد 9 واحد هنوز پاس نکرديد، ميتونيد يک سال بعد هم در کنکور شرکت کنيد، در صورت قبولي در کنکور سال آينده اگر در هر دانشگاهي قبول بشيد (البته کنکور آزاد) نامه اعزام به خدمت دريافت کرده و ميتونيد در اون مقطع جديد ادامه تحصيل بديد، البته در اين صورت به محض فراغت از تحصيل بايد عازم خدمت بشيد
به هر حال بهترين کار ممکن ادامه تحصيل و تکميل مقطع فعلي هست (اون 9 واحد رو پاس کنيد)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط maryam-paizi »

منظورتان را نفهميدم! يعني من فقط ميتوانم در كنكور دانشگاه آزاد شركت كنم نه سراسري!؟
در مورد آن 9 واحد كذايي . من دانشجوي ليسانس بودم و ان 9 واحد را فقط براي مدرك معادل بود تا بعنوان فوق ديپلم خدمت بروم! نه چيز ديگر :?
اي شهر بخواب که اين ديوانه مرده است!
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط Man3ouR »

تسهيلات نظام وظيفه ناجا براي خدمت وظيفه فرزندان ذكور خانواده‌ها اعلام شد

رييس سازمان وظيفه‌عمومي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران روز چهارشنبه تسهيلات اين سازمان را براي فرزندان ذكور خانواده‌ها كه به خدمت مقدس نظام وظيفه اعزام مي‌شوند، اعلام كرد.

سرتيپ پاسدار "بهمن كارگر" رييس سازمان وظيفه عمومي ناجا در گفت و گو با خبرنگاران در تهران گفت: از اين پس متولدين نيمه دوم سال مي‌توانند دو مرتبه در آزمون سراسري دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي شركت كنند".
وي توضيح داد كه "پيش از اين متولدين نيمه نخست هر سال پيش از اعزام به خدمت مقدس نظام وظيفه فرصت دو مرتبه شركت در آزمون سراسري دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي را داشتند، كه با تسهيلات جديد، متولدين نيمه دوم نيز از اين امتياز برخوردار شدند".
رييس سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران همچنين از تمديد تسهيلاتي كه براي مشمولان خارج از كشور در نظر گرفته شده بود، تا پايان سال ‪ ۹۰‬خبر داد و گفت: بنا به قانون، مشمولان خارج از كشور كه تا پايان سال ‪ ۸۲‬از كشور خارج شده باشند، به شرط اقامت دو ساله در كشور محل زندگي، مي‌توانند با مراجعه به ادارات نظام وظيفه و پرداخت مبلغ ‪ ۵۰‬ميليون ريال كارت معافيت از خدمت دريافت كنند.
"كارگر" افزود: اين قانون تا پايان سال ‪ ۸۵‬اعتبار داشت و در هماهنگي‌هاي صورت گرفته، در مرداد ماه امسال، اعتبار آن تا سال ‪ ۱۳۹۰‬تمديد شد.
وي در مورد افرادي كه تا پايان سال ‪ ۸۲‬از كشور خارج شده‌اند و مدت زمان حضور آنان در خارج از كشور متناوب بوده است، گفت: مشمولاني كه مدت انقطاع سفر آنان حداقل ‪ ۹‬ماه باشد، مشمول اين معافيت خواهند بود.
رييس سازمان وظيفه عمومي ناجا همچنين در مورد تسهيلاتي كه اين سازمان به دانشجويان خارج از كشور مي‌دهد، گفت: همه دانشجويان مشمولي كه تا شهريور سال ‪ ۱۳۸۵‬از كشور خارج شده باشند، به شرط تاييد دانشجويي آنها توسط وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، مي‌توانند، در هر سال دو بار و هر بار به مدت سه ماه وارد كشور شوند و از كشور براي ادامه تحصيل خارج شوند.
"كارگر" افزود: افرادي نيز كه تمايل نداشته باشند از معافيت‌هاي خدمت نظام وظيفه بهره‌مند شود، مي‌توانند بدون نياز به كارت پايان خدمت در هر سال يك بار و به مدت سه ماه وارد كشور شوند.
وي همچنين از تجهيز ‪ ۱۳۰‬شهرستان كشور به سيستم مكانيزاسيون سازمان وظيفه عمومي خبر داد.
رييس سازمان وظيفه عمومي ناجا در مورد فارغ التحصيلان فوق ديپلم مشمول كه به دنبال تحصيل در مقاطع بالاتر تحصيلي هستند، گفت: مهلت شش ماه براي اين افراد با اصلاح قانون برداشته شده است.
"كارگر" افزود: اين افراد به شرط نداشتن غيبت غيرمجاز، مي‌توانند بدون در نظر گرفتن مهلت شش ماهه به ادامه تحصيل بپردازند.
وي گفت: تا پيش از اين، مشمولان فارغ التحصيل كارداني كه قصد ادامه تحصيل را داشتند، مجبور بودند در يك مهلت شش ماهه در آزمون‌هاي مربوطه شركت كنند و چنانچه در اين مدت موفق به راهيابي به تحصيل در مدارج بالاتر نمي‌شدند، بايد به خدمت نظام وظيفه اعزام مي‌شدند.
رييس سازمان نظام وظيفه ناجا در عين حال تاكيد كرد: مشمولان فوق ديپلم بايد در مدت شش ماه با مراجعه به ادارات نظام وظيفه نسبت به تعيين تكليف وضعيت خدمت نظام وظيفه اقدام كنند.
"كارگر"همچنين در مورد ادامه تحصيل همه مشمولاني خدمت نظام وظيفه گفت:
همه افرادي كه درآزمون‌هاي سراسري دانشگاه‌ها ومراكز آموزش عالي و آزمون‌هاي دانشگاه آزاد اسلامي سال ‪ ،۱۳۸۵‬با هر تاريخ تولدي پذيرفته شده‌اند، در صورت موفقيت در آزمون دانشگاهي مقاطع بالاتر، مي‌توانند بدون هيچ مشكلي ادامه تحصيل دهند.
وي ديگر تسهيلاتي كه براي مشمولان در نظر گرفته شد را نيز اعلام كرد و گفت: از اين پس، لزوم مراجعه به كلانتري‌ها براي تاييد مدارك جهت گرفتن معافيت از خدمت نظام وظيفه حذف شده است و مشمولان براي تاييد مدارك مي‌توانند، مستقيما به ادارات نظام وظيفه مراجعه كنند.
رييس سازمان نظام وظيفه ناجا، گفت: پيش از اين مشمولاني كه درخواست دريافت معافيت داشتند، بايد با مراجعه به كلانتري‌ها نسبت به تاييد مدارك خود اقدام مي‌كردند.
"كارگر" افزود: با اصلاح قانون، اين شرط حذف و مشمولان مي‌توانند به صورت مستقيم براي تاييد مدارك خود به مراكز وظيفه عمومي ناجا مراجعه كنند.
وي در تشريح قانون حمايت از معلولان در نظام وظيفه عمومي ناجا ، گفت:
خانواده‌هايي كه دو فرزند معلول داشته باشند، يكي از فرزندان اين خانواده‌ها مي‌تواند از معافيت استفاده كنند.
كارگر با اعلام اين كه يكي از فرزنداني كه پدر يا مادر معلول دارند از خدمت وظيفه معافيت مي‌شوند، افزود: افرادي كه ازدواج كرده‌اند و بعد از ازدواج همسرشان معلول شده‌باشد نيز مي‌توانند از معافيت استفاده كنند.
رييس سازمان نظام وظيفه ناجا، گفت شش گروهي كه مشمول معافيت شده‌اند از زير ديپلم تا ليسانس بايد متولد سال ‪ ۱۳۵۴‬باشند.
وي با اعلام اين كه اين معافيت شامل سربازان فراري نيز مي‌شود ، گفت:
متولدين سال ‪ ۵۲‬كه مدرك فوق ليسانس داشته باشند نيز مشمول معافيت خواهند شد.
"كارگر" همچنين دارندگان مدارك دكتراي پزشكي و دامپزشكي متولد سال‌هاي ‪ ۱۳۵۰‬و ‪ ۱۳۴۴‬را مشمول اين قانون دانست.
وي ازتشديد برخورد بامشمولين غايب وسربازان فراري از ابتداي سال جاري خبر داد و گفت: بنابر مصوبه قانوني ناجا در صورت عدم ارايه مداركي دال بر انجام خدمت وظيفه و يا كفالت از سوي افراد، آن‌ها به كلانتري معرفي و سپس به وظيفه عمومي ناجا جهت انجام مراحل معرفي مي‌شوند.
وي گفت به تمامي سازمان‌هاي دولتي و غيردولتي نيز ابلاغ شده است از بكارگيري مشمولان غايب و يا سرباز فراري خودداري كنند.
رييس سازمان وظيفه عمومي با اشاره به اين كه حق كفالت نوه تنها بر جد ويا جده است، گفت: تنها نوه افرادي كه يك فرزند داشته باشندمي‌تواند كفالت آن‌ها را برعهده گرفته و معاف شود .
وي از عضويت رييس سازمان وظيفه عمومي در شوراي عالي ايرانيان خارج از كشوربه‌دستور رياست جمهوري خبر داد و گفت : تاكنون همايش ايرانيان خارج از كشور در چهار كشور فرانسه، انگليس ، تركيه و آلمان برگزار شده و قراراست خرداد ماه سال آينده اين همايش در تهران و با حضور نخبگان و براي ايجاد وحدت و تسهيل در رفت وآمد آنها برگزار شود.
"كارگر" درادامه گفت وزارت علوم تعهدي در مورد خروج دانشجويان نمي‌دهد، در حالي كه پيش از اين متعهد مي‌شد.
وي گفت: دانشجوياني كه‌قصد خروج از كشور را براي زيارت دارند مي‌توانند با سپردن ‪ ۱۵۰‬ميليون ريال چك و يا ضمانت نامه بانكي از كشور خارج شوند و در تلاشيم سند منزل را نيز جزو سپرده‌ها قرار دهيم.

منبع : ایرنا
نــــــیاز مــــــــــا

سایت نیاز ما با جدیدترین اخبار نظامی و هوایی در خدمت شماست

[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 339 بار

پست توسط jamal_khodamam »

سلام دوستان

من الان در هندوستان هستم و در ابان سال 84 از کشور خارج شدم و اومدم هند و الان من ميتونم خدمتم رو با 5 ميليون بخرم يا نه در ضمن دانشگاهم مورد تاييده اگر چنانچه دوستان اطلاعي در اين زمينه داشته باشن در اختيارم قرار بدن ممنون ميشم راستي از اخرين باري هم که اومدم ايران و برگشتم (بهمن پارسال اونم براي يک هفته ترازيت شدم از ايران تا ابان امسال که قراره بيام) ايا راهي هست براي خريدن يا نه؟
به کودکان پابرهنهء شهرم،به شهداي خونين کفن آبادان،به غيرت جوانان غيور آبادانم،به عرق جبين کارگران زحمتکش شهر خدا......سوگند مي خورم که وامدار هيچکس نيستم به جز .......آبادان
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 118 بار
تماس:

پست توسط lolo_babo1 »

من متولد 67 هستم
سال 85 خرداد ماه ديپلم گرفتم
الان غايب هستم؟
دكتر برام تعريق كف دست نوشته درصد اينكه من رو معاف كنن چقدره؟
يكي دو روز آينده دفترچه اعزامم هم تكميل ميشه و پست ميكنم كه به نوبت برم براي شوراي پزشكي
 َللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدناونبینا مُحَمَّدٍوآله مِا اختَلَفَ المَلَوان وَ تَعاقَبَ العَصرانِ وَکَرَّالجَدیدانِ وَستَقبَلَ الفَرقَدانِ وَبَلِّغ رُوحَهُ وَ اَرواحَ اَهلِ بَیتِهِ مِنَّا الافضل التَّحِیَّۀَ وَالسَّلامُ.
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط Man3ouR »

jamal_khodamam نوشته شده:سلام دوستان

من الان در هندوستان هستم و در ابان سال 84 از کشور خارج شدم و اومدم هند و الان من ميتونم خدمتم رو با 5 ميليون بخرم يا نه در ضمن دانشگاهم مورد تاييده اگر چنانچه دوستان اطلاعي در اين زمينه داشته باشن در اختيارم قرار بدن ممنون ميشم راستي از اخرين باري هم که اومدم ايران و برگشتم (بهمن پارسال اونم براي يک هفته ترازيت شدم از ايران تا ابان امسال که قراره بيام) ايا راهي هست براي خريدن يا نه؟

دوست عزیز

تنها کسانی میتوانند از این قانون استفاده کنند که قبل از سال 82 از کشور خارج شده باشند و حداقل دو سال در خارج از کشور اقامت داشته باشند
ولی زیاد عجله نکن خبری خوبی در پیش است

موفق باشید
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: شيراز
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط KLM »

ايا كسي از دوستان مي داند كد محل اموزش(16) مربوط به چه شهرستاني مي باشد.
رسانه ها ممكن است نتوانند بگو يند چگونه فكر كنيم.ولي انها به ما مي گويند كه به چه چيزهاي فكر كنيم.
New Member

پست توسط hamed_centralclubs »

سلام دوستان عزیز
من در 31 تیر ماه 86 فارغ التحصیل فوق دیپلم شدم. من تا همین حالا نمی دونستم 6 ماه را برداشتن حالا تکلیف من که دفترچه را هنوز پست نکردمه چیه ؟چکار کنم؟
ممنون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

hamed_centralclubs, جان شما که هنوز تا دي وقت داري بهتره بري دفترچه را پر کني وارسال کني تا تکليفت هم معلوم بشه
در ضمن بهتره بگم اين طور که شميدم ماه 12 سال 86 هم پر شده و اگر به تو نوبت بدهند براي ماه 2 سال 87 اعزام ميشي
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  

الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

سلام دوستان
افرادي که متاهل هستند آيا دوره آموزشي را هم در شهر خود خدمت ميکنند يا فقط بقيه خدمتشون را در شهر خودشون هستند و آموزشي را ممکنه هرجا باشند؟؟
ممنون
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”