تاپيك اخبار و سئوالات مربوط به خدمت سربازي
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 502 بار
- سپاسهای دریافتی: 231 بار
یک نهاد نظارتی و مشکلات نظام وظیفه
یک نهاد نظارتی، چالشهای پیش روی معاونت نظام وظیفه عمومی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران را مورد بررسی قرار داد.
بر اساس بررسی این نهاد نظارتی، علی رغم ایجاد تحول قابل ملاحظه در سازمان نظام وظیفه عمومی در زمینه تجهیز به سامانه فن آوری اطلاعات و ارتباطات و تلاش مدیران و کارکنان در ایفای وظایف و جلب رضایت ارباب رجوع، برخی موانع همچون فقدان شبکه ارتباطی سامانه مزبور با مراکز ذیربط، کمبود نیرو و تمرکز گرایی برخی امور، منجر به اطاله امور و نارضایتی متقاضیان گردیده است.
بنابراین گزارش، تمرکز سازمان نظام وظیفه بر برخی امور موجب تاخیر در امور جاری، اتلاف وقت و تحمیل هزینه به سازمان و شهروندان شده است که این مسائل شامل موارد زیر است:
* الزام به ارسال و مدارک تقاضا توسط متقاضیان معافیت کفالت و پزشکی و سطح کشور به مرکز و سپس اعاده مدارک توسط سازمان به اداره نظام وظیفه شهرستان،
* صدور معافیت تحصیلی و بررسی غیبت متقاضیان در مرکز،
* عدم ارتباط شبکه ای سامانه فن آوری اطلاعات و ارتباطات سازمان با دانشگاهها، ادارات آموزش و پرورش، اداره کل گذرنامه و واحدهای نظام وظیفه حدود 70 شهرستان،
* کثرت جمعیت دانش آموزی و دانشجویی و سایر متقاضیان
بنابراین گزارش، دیگر معضلات این سازمان به شرح زیر ارزیابی شده است:
* نارضایتی شدید معاف شدگان مبتلا به چاقی و لاغری مفرط به دلیل فراخوان و الزام برخی از آنان به معاینه مجدد،
* بلاتکلیفی حدود 60 هزار نفر از متعهدین خدمت در آموزش و پرورش برای اخذ کارت پایان خدمت به علت عدم طی دوره آموزش نظامی،
* اعزام مشمولین به مراکز آموزش با «شیوه سنتی کنونی»،
* و نیز نارضایتی پزشکان متخصص عضو شورای مرکزی نظام وظیفه تهران بزرگ نسبت به حق الزحمه دریافتی که متناسب با میزان حضور و فعالیت آنان نمی باشد.
[External Link Removed for Guests]
یک نهاد نظارتی، چالشهای پیش روی معاونت نظام وظیفه عمومی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران را مورد بررسی قرار داد.
بر اساس بررسی این نهاد نظارتی، علی رغم ایجاد تحول قابل ملاحظه در سازمان نظام وظیفه عمومی در زمینه تجهیز به سامانه فن آوری اطلاعات و ارتباطات و تلاش مدیران و کارکنان در ایفای وظایف و جلب رضایت ارباب رجوع، برخی موانع همچون فقدان شبکه ارتباطی سامانه مزبور با مراکز ذیربط، کمبود نیرو و تمرکز گرایی برخی امور، منجر به اطاله امور و نارضایتی متقاضیان گردیده است.
بنابراین گزارش، تمرکز سازمان نظام وظیفه بر برخی امور موجب تاخیر در امور جاری، اتلاف وقت و تحمیل هزینه به سازمان و شهروندان شده است که این مسائل شامل موارد زیر است:
* الزام به ارسال و مدارک تقاضا توسط متقاضیان معافیت کفالت و پزشکی و سطح کشور به مرکز و سپس اعاده مدارک توسط سازمان به اداره نظام وظیفه شهرستان،
* صدور معافیت تحصیلی و بررسی غیبت متقاضیان در مرکز،
* عدم ارتباط شبکه ای سامانه فن آوری اطلاعات و ارتباطات سازمان با دانشگاهها، ادارات آموزش و پرورش، اداره کل گذرنامه و واحدهای نظام وظیفه حدود 70 شهرستان،
* کثرت جمعیت دانش آموزی و دانشجویی و سایر متقاضیان
بنابراین گزارش، دیگر معضلات این سازمان به شرح زیر ارزیابی شده است:
* نارضایتی شدید معاف شدگان مبتلا به چاقی و لاغری مفرط به دلیل فراخوان و الزام برخی از آنان به معاینه مجدد،
* بلاتکلیفی حدود 60 هزار نفر از متعهدین خدمت در آموزش و پرورش برای اخذ کارت پایان خدمت به علت عدم طی دوره آموزش نظامی،
* اعزام مشمولین به مراکز آموزش با «شیوه سنتی کنونی»،
* و نیز نارضایتی پزشکان متخصص عضو شورای مرکزی نظام وظیفه تهران بزرگ نسبت به حق الزحمه دریافتی که متناسب با میزان حضور و فعالیت آنان نمی باشد.
و يارانم
در مشقت هاي فوق الطاقه چندين ساله هيچ مقصودي نداشته و نداريم جز
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت
كوچك
در مشقت هاي فوق الطاقه چندين ساله هيچ مقصودي نداشته و نداريم جز
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت
كوچك
-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
بک خبر خوش برای دوستان سرباز و مشمولین ...
یک ماه از مدت خدمت سربازی کاسته شد ....
-------
مدت خدمت سربازي 1ماه كاهش يافت
مدير مشمولين ستاد كل نيروهاي مسلح، گفت: به مناسبت سالروز دوازده فروردين و حسب پيشنهاد ستاد كل نيروهاي مسلح و موافقت مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا مدت خدمت سربازي كاهش يافت.
به گزارش ستاد كل نيروهاي مسلح،سردار سرتيپ موسي كمالي مدير مشمولين ستاد كل نيروهاي مسلح ضمن تبريك اين ايام، اعلام داشت، با توجه به استقبال گسترده و چشمگير جوانان جهت اعزام به خدمت سربازي، به مناسبت سالروز دوازده فروردين تجلي اراده يك ملت جهت تثبيت نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران، مدت خدمت سربازي كاهش يافته است.
مدير مشمولين ستاد كل نيروهاي مسلح با بيان اين مطلب افزود: حسب پيشنهاد ستاد كل نيروهاي مسلح و موافقت مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا به مدت 2 سال و از تاريخ اول فروردين سال 87 الي اول فروردين سال 89 مدت خدمت دوره سربازي در مناطق عملياتي 17 ماه، محروم و بد آب و هوا 18 ماه و ساير مناطق كشور 20 ماه تعيين گرديد.
وي در ادامه اظهار داشت: مبناي تعيين مناطق محروم بد آب و هواي كشور مصوبه هيئت وزيران ميباشد.
مدير مشمولين ستاد كل نيروهاي مسلح، گفت: اميدواريم كه جوانان عزيز، اين آينده سازان ميهن اسلامي در چارچوب مقررات همچون سالهاي گذشته با حضور فعال و پر نشاط در انجام خدمت دوره ضرورت افتخار آفرين باشند
تابناک/
یک ماه از مدت خدمت سربازی کاسته شد ....
-------
مدت خدمت سربازي 1ماه كاهش يافت
مدير مشمولين ستاد كل نيروهاي مسلح، گفت: به مناسبت سالروز دوازده فروردين و حسب پيشنهاد ستاد كل نيروهاي مسلح و موافقت مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا مدت خدمت سربازي كاهش يافت.
به گزارش ستاد كل نيروهاي مسلح،سردار سرتيپ موسي كمالي مدير مشمولين ستاد كل نيروهاي مسلح ضمن تبريك اين ايام، اعلام داشت، با توجه به استقبال گسترده و چشمگير جوانان جهت اعزام به خدمت سربازي، به مناسبت سالروز دوازده فروردين تجلي اراده يك ملت جهت تثبيت نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران، مدت خدمت سربازي كاهش يافته است.
مدير مشمولين ستاد كل نيروهاي مسلح با بيان اين مطلب افزود: حسب پيشنهاد ستاد كل نيروهاي مسلح و موافقت مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا به مدت 2 سال و از تاريخ اول فروردين سال 87 الي اول فروردين سال 89 مدت خدمت دوره سربازي در مناطق عملياتي 17 ماه، محروم و بد آب و هوا 18 ماه و ساير مناطق كشور 20 ماه تعيين گرديد.
وي در ادامه اظهار داشت: مبناي تعيين مناطق محروم بد آب و هواي كشور مصوبه هيئت وزيران ميباشد.
مدير مشمولين ستاد كل نيروهاي مسلح، گفت: اميدواريم كه جوانان عزيز، اين آينده سازان ميهن اسلامي در چارچوب مقررات همچون سالهاي گذشته با حضور فعال و پر نشاط در انجام خدمت دوره ضرورت افتخار آفرين باشند
تابناک/
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....
- محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
سلام
بنده احتمالا مي خوام برم خارج درس بخونم ، برادر بزرگترم معافي گرفت ولي من بايد براي خروج از کشور بايد سربازي برم. حالا بايد چه کار کنم تا بتونم برم خارج ( احتمالا مالزي يا فيليپين ) براي کلاس هاي خلباني ؟
اون وقت اگر من مدرک خلباني بگيرم چه داخل ايران چه خارج اگر بخوام برم سربازي بازم مي شم سرباز صفر ؟
بنده احتمالا مي خوام برم خارج درس بخونم ، برادر بزرگترم معافي گرفت ولي من بايد براي خروج از کشور بايد سربازي برم. حالا بايد چه کار کنم تا بتونم برم خارج ( احتمالا مالزي يا فيليپين ) براي کلاس هاي خلباني ؟
اون وقت اگر من مدرک خلباني بگيرم چه داخل ايران چه خارج اگر بخوام برم سربازي بازم مي شم سرباز صفر ؟
-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
typhoon نوشته شده:دوستان با سلام. کسی از شما می دونه کد 226 مربوط به کدام مرکز آموزش است؟
با تشکر
سلام.اقا چقدر شما خوش شانسي كد 226 كد مازاد ميباشد يعني شما موقع تقسيم اخرين نفراتي هستيد كه به مناطقي كه داراي نيروي كمتر هستن و نيرو نياز دارند اعزام ميشي حالا ديگه شانسي هست كجا بيفتي
فقط از من ميشنوي خدمتو سخت بگيري بهت سخت ميگذره بيخيالي طي كن زود تموم ميشه فقط 10 روز اولش سخته تا عادت كني
خوب اينم كد ها و محل اموزش سربازان گرامي:
کد 1 : مرکز اموزش ولیعصر تبریز
کد 5 : کرمان ارتش
کد 6 :اراک نیروی انتظامی
کد 12 : مربوط به نیروی انتظامی مرزن آباد چالوسه
کد 35 : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی 01
کد 36 : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی 02
کد 37 : ارتش نیروی زمینی عجب شیر
کد 38 : مربوط به ۰۴بیرجنده
کد 47 : نیروی زمینی ارتش گروه 33 توپخانه پرندک
کد 49 : نیروی زمینی ارتش لشگر 16 زرهی قزوین
کد 75 : وزارت دفاع قزوین
کد 80 : ستاد مشترک سپاه
کد 82 : سپاه مرودشت
کد 87 : نیروی مقاومت سپاه پادگان خاتمی یزد
کد 88 : نیروی هوائی سپاه اردکان
کد 89 : سازمان زندان کرج
کد 94 :سپاه پادگان ولیعصر ساری
کد 135 : سپاه شهید قدوسی یزد
کد 182 : نیروی هوائی تهران ارتش
کد 185 : نیروی زمینی سپاه شهدای کرمانشاه
کد 215 : پادگان شهید پازوکی سپاه (لشکر 27 ) واقع در افسریه
کد 226 : مازاد (یعنی در روز تقسیم هر جا که نیرو لازم بود به انجا اعزام خواهید شد)
کد 234 : نیروی دریایی
کد 256 : مازاد (یعنی در روز تقسیم هر جا که نیرو لازم بود به انجا اعزام خواهید شد)
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
atropak نوشته شده:سلام
درود
شما اگر با اژانسي كه در رابطه با اعزام دانشجو فعاليت داره تماس بگيريد بهتون راهنمايي ميكنه چون خيلي از اين اژانس ها يك ويزايي براي شما صادر ميكنند كه ديگر نيازي نيست در ايران سربازي بگذرانيد
- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
ghadami2005, جان يک کد رو جا انداختي
07......مرکز اموزش ارتش.پادگان 07 کازرون.من اموزشيم رو همونجا گذروندم و بعدش معاف شدم.
07......مرکز اموزش ارتش.پادگان 07 کازرون.من اموزشيم رو همونجا گذروندم و بعدش معاف شدم.
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم