تاپيك اخبار و سئوالات مربوط به خدمت سربازي
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
مدت دوره خدمت سربازي2ماه کاهش يافتمدير مشمولان ستاد کل نيروهاي مسلح گف
مدت دوره خدمت سربازي2ماه کاهش يافت
مدير مشمولان ستاد کل نيروهاي مسلح گفت: خدمت دوره ضرورت سربازي دو ماه کاهش يافت.
به گزارش رجانيوز به نقل از واحد مرکزی خبر، سردار سرتيپ موسي کمالي در نشست خبري با خبرنگاران افزود: باتوجه به تعداد مشمولان وظيفه و استقبال جوانان براي انجام به موقع دوره ضرورت و نياز نيروهاي مسلح، در مدت خدمت دوره ضرورت بازنگري شد.
وي گفت: خدمت ضرورت در مناطق عادي با دو ماه کاهش از 20 ماه به 18 ماه، در مناطق محروم با يک ماه کاهش از 18 به 17 ماه و در مناطق عملياتي نيز با يک ماه کاهش از17 ماه به 16 ماه تقليل يافت.
مدير مشمولان ستاد کل نيروهاي مسلح افزود: مدت اعتبار اين مصوبه سه سال است و از تاريخ 87،8،30 قابليت اجرايي دارد.
سرتيپ کمالي گفت: از تاريخ 87،8،30 مدت سربازي يک ماه و در تاريخ 87،9،30 نيز يک ماه ديگر کاهش مي يابد.
مدير مشمولان ستاد کل نيروهاي مسلح ادامه داد: اين مصوبه شامل تمامي سربازان وظيفه اي که خدمت مقدس سربازي آنان، تا 30 آبان به پايان مي رسد مي شود.
[External Link Removed for Guests]
مدير مشمولان ستاد کل نيروهاي مسلح گفت: خدمت دوره ضرورت سربازي دو ماه کاهش يافت.
به گزارش رجانيوز به نقل از واحد مرکزی خبر، سردار سرتيپ موسي کمالي در نشست خبري با خبرنگاران افزود: باتوجه به تعداد مشمولان وظيفه و استقبال جوانان براي انجام به موقع دوره ضرورت و نياز نيروهاي مسلح، در مدت خدمت دوره ضرورت بازنگري شد.
وي گفت: خدمت ضرورت در مناطق عادي با دو ماه کاهش از 20 ماه به 18 ماه، در مناطق محروم با يک ماه کاهش از 18 به 17 ماه و در مناطق عملياتي نيز با يک ماه کاهش از17 ماه به 16 ماه تقليل يافت.
مدير مشمولان ستاد کل نيروهاي مسلح افزود: مدت اعتبار اين مصوبه سه سال است و از تاريخ 87،8،30 قابليت اجرايي دارد.
سرتيپ کمالي گفت: از تاريخ 87،8،30 مدت سربازي يک ماه و در تاريخ 87،9،30 نيز يک ماه ديگر کاهش مي يابد.
مدير مشمولان ستاد کل نيروهاي مسلح ادامه داد: اين مصوبه شامل تمامي سربازان وظيفه اي که خدمت مقدس سربازي آنان، تا 30 آبان به پايان مي رسد مي شود.
-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
چند سوال
با سلام و آرزوي موفقيت براي همگي.در مورد امريه مي خواستم ببينم ايا كارت بسيج مي خواد؟وديگر اينكه آيا مدرك دانشگاه دولتي نسبت به آزاد يا پيام نور يا غير انتفاعي اولويت دارد يا همگي يكي اند؟وهمچنين آيا معدل شرط است؟و اصلا براي امريه بايد چكار كنم؟ممنون وتشكر از شما.
-
- سپاسهای ارسالی: 502 بار
- سپاسهای دریافتی: 231 بار
شما برای امریه باید بگردی و یه جایی رو پیدا کنی و با مسئول اوجا صحبت کنی تا برای شما امریه صادر بشه.
مدرک دانشگاهی نمی خواد
بسیج هم نمی خواد
هیچ تفاوتی هم بین مدارک دانشگاهی در امربه نیست.
پس شما اول باید جایی که می خوای امریه بگیری رو پیدا کنی. بعد مسئول قسمت.
بعد با اون صحبت کنی تا درخواست برای ستاد کل صادر بشه
مدرک دانشگاهی نمی خواد
بسیج هم نمی خواد
هیچ تفاوتی هم بین مدارک دانشگاهی در امربه نیست.
پس شما اول باید جایی که می خوای امریه بگیری رو پیدا کنی. بعد مسئول قسمت.
بعد با اون صحبت کنی تا درخواست برای ستاد کل صادر بشه
و يارانم
در مشقت هاي فوق الطاقه چندين ساله هيچ مقصودي نداشته و نداريم جز
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت
كوچك
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت
كوچك
-
من همین هفته پیش دنبال امریه بودم.
بردار من هم امریه گرفته
اکثر دوستان بنده هم امریه گرفتن
فقط باید دقت کنی در انتخاب محل خدمت
بردار من هم امریه گرفته
اکثر دوستان بنده هم امریه گرفتن
فقط باید دقت کنی در انتخاب محل خدمت
و يارانم
كوچك
كوچك
اگه؟؟
سلام.يك سوال داشتم و ان اينكه اگه من به خدمت نروم چي ميشه؟مي تونم نروم؟راستش ديروز دفترچه رو گرفتم اما از اين كه ان رو پست كنم و كجا بيافتم مي ترسم.و از دوري و اموزشي و...مي ترسم.اخه من تا به حال يك شب هم دور از خانواده ام نبودم ودانشگاه هم در استان خودمون (اصفهان)بودم.به هر حال در كل اگه نروم خدمت و دفترچه رو نفرستم چي ميشه؟بعدش بايد چكار كنم ؟دستگير نمي كنند؟چند سال بعد عفو مي خورم؟كساني رو مي شناسيد كه نرفته باشند؟وضعيتشون چطوره؟(5272ليسانس حقوق از اصفهان).ممنون وتشكر از پاسخهاي شما.
-
- سپاسهای ارسالی: 1054 بار
- سپاسهای دریافتی: 1082 بار
سن سربازي 20 سال ميشود
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا از بررسي طرحي در كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس خبر داد كه در صورت تصويب، پسران 18 ساله در صورت فارغ التحصيلي از دبيرستان، مي توانند دو سال خدمت سربازي خود را به تعويق بياندازند.
سردار محمدجواد زاده كمند، رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا در گفتگو برنا، با بيان اين كه طرح اصلاح قانون وظيفه عمومي در دستور كار مجلس شوراي اسلامي است، اظهار داشت: كميسيون آموزش و تحقيقات به عنوان كميسيون تخصصي اين موضوع را در برنامه بررسي خود قرار داده است.
وي افزود: يكي از بحث هايي كه در اين طرح مورد بررسي قرار گرفته است، اين است كه وقتي دانشآموزان پسر، دوره دبيرستان و پيشدانشگاهي خود را به پايان ميرسانند، بتوانند بعد از يك يا دو سال فارغ التحصيلي از دبيرستان، فرصت شركت در كنكور را داشته باشند.
سردار زاده كمند خاطرنشان كرد: يكي از مشكلاتي كه دانشآموزان پسر با آن روبرو هستند اين است كه وقتي دوره دبيرستان را به پايان مي رسانند، در صورت عدم قبولي در دانشگاه، بايد به سربازي بروند و زماني كه خدمت سربازي آنها تمام ميشود، اطلاعات دروس را فراموش كرده و انگيزه كافي براي ادامه تحصيل را ندارند.
وي تصريح كرد: پيشنهادي كه در اين طرح آمده است، بين يك تا دو سال است كه اين مدت در دست بررسي است و حداكثر در دو جلسه آينده كميسيون آموزش و تحقيقات، تصميم گيري قطعي در اين خصوص انجام مي شود.
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا از بررسي طرحي در كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس خبر داد كه در صورت تصويب، پسران 18 ساله در صورت فارغ التحصيلي از دبيرستان، مي توانند دو سال خدمت سربازي خود را به تعويق بياندازند.
سردار محمدجواد زاده كمند، رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا در گفتگو برنا، با بيان اين كه طرح اصلاح قانون وظيفه عمومي در دستور كار مجلس شوراي اسلامي است، اظهار داشت: كميسيون آموزش و تحقيقات به عنوان كميسيون تخصصي اين موضوع را در برنامه بررسي خود قرار داده است.
وي افزود: يكي از بحث هايي كه در اين طرح مورد بررسي قرار گرفته است، اين است كه وقتي دانشآموزان پسر، دوره دبيرستان و پيشدانشگاهي خود را به پايان ميرسانند، بتوانند بعد از يك يا دو سال فارغ التحصيلي از دبيرستان، فرصت شركت در كنكور را داشته باشند.
سردار زاده كمند خاطرنشان كرد: يكي از مشكلاتي كه دانشآموزان پسر با آن روبرو هستند اين است كه وقتي دوره دبيرستان را به پايان مي رسانند، در صورت عدم قبولي در دانشگاه، بايد به سربازي بروند و زماني كه خدمت سربازي آنها تمام ميشود، اطلاعات دروس را فراموش كرده و انگيزه كافي براي ادامه تحصيل را ندارند.
وي تصريح كرد: پيشنهادي كه در اين طرح آمده است، بين يك تا دو سال است كه اين مدت در دست بررسي است و حداكثر در دو جلسه آينده كميسيون آموزش و تحقيقات، تصميم گيري قطعي در اين خصوص انجام مي شود.
- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
5272 عزیز سلام.
در صورتی که خدمت نروید به مشکلات عدیده ای می خورید:
1.در گرفتن گواهی نامه و تمدید آن گواهی اشتغال به تحصیل و یا مدرک پایان خدمت لازم هست.
2.در سند زدن محضری و خرید و فروش و معامله که همراه با تغییر سند به اسم شما باشد کارت پایان خدمت لازم هست.
3.....
در کل اگر سربازی نروید به مشکل می خورید.
چون در جامعه کنونی ما و بر اساس قانون کارت پایان خدمت یا معافی یکی از مدارک مهم در سیستم های اداری ست.
پسر عموی من سربازی نرفت و چندی پیش زن سومش رو هم طلاق داد.
این رو گفتم که بدونی از نظر ازدواج مشکلی پیش نمیاد.
من با عضو شدن در بسیج و فعالیت در پایگاه سربازیم رو به طور قطع در سپاه خدمت می کنم که به احتمال قوی سپاه مشهد هست.
در ضمن شما با لیسانس ستفان 2 میشی و سربازیت سخت نیست فقط آموزشی داری بقیه خدمتت صبح تا ظهر هست فکر می کنم 8 صبح تا 2 بعد از ظهر.

در صورتی که خدمت نروید به مشکلات عدیده ای می خورید:
1.در گرفتن گواهی نامه و تمدید آن گواهی اشتغال به تحصیل و یا مدرک پایان خدمت لازم هست.
2.در سند زدن محضری و خرید و فروش و معامله که همراه با تغییر سند به اسم شما باشد کارت پایان خدمت لازم هست.
3.....
در کل اگر سربازی نروید به مشکل می خورید.
چون در جامعه کنونی ما و بر اساس قانون کارت پایان خدمت یا معافی یکی از مدارک مهم در سیستم های اداری ست.
پسر عموی من سربازی نرفت و چندی پیش زن سومش رو هم طلاق داد.
این رو گفتم که بدونی از نظر ازدواج مشکلی پیش نمیاد.
من با عضو شدن در بسیج و فعالیت در پایگاه سربازیم رو به طور قطع در سپاه خدمت می کنم که به احتمال قوی سپاه مشهد هست.
در ضمن شما با لیسانس ستفان 2 میشی و سربازیت سخت نیست فقط آموزشی داری بقیه خدمتت صبح تا ظهر هست فکر می کنم 8 صبح تا 2 بعد از ظهر.

(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد
خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

-
Re: تاپيك اخبار و سئوالات مربوط به خدمت سربازي
بنده اصلاح می کنم.
یه امریه داریم یه پذیرش.
اکثر متقاضیان موفق به دریافت پذیرش می شوند.البته موفقیت اون 100% نیست و احتمال اینکه جای دیگه بیافتید وجود داره.
ولی امریه 100% در محل معرفی شده خدمت میکنید. امریه تقربیا 6 ماه کار داره و رهبری باید تایید کنه. برای همین بصورت بسیار خاص و فقط برای نخبگان صادر میشه.
آخرین اخبار هم حاکی از این مسئله است که قرارگاه خاتم النبیا و تمام زیر مجموعه ها( تقربیا 800 موسسه ) تا اطلاع ثانوی سرباز در هیچ مقطعی نمی گیرن. این مسئله ظاهرا برای بنیاد تعاون سپاه هم بر قراره
یه امریه داریم یه پذیرش.
اکثر متقاضیان موفق به دریافت پذیرش می شوند.البته موفقیت اون 100% نیست و احتمال اینکه جای دیگه بیافتید وجود داره.
ولی امریه 100% در محل معرفی شده خدمت میکنید. امریه تقربیا 6 ماه کار داره و رهبری باید تایید کنه. برای همین بصورت بسیار خاص و فقط برای نخبگان صادر میشه.
آخرین اخبار هم حاکی از این مسئله است که قرارگاه خاتم النبیا و تمام زیر مجموعه ها( تقربیا 800 موسسه ) تا اطلاع ثانوی سرباز در هیچ مقطعی نمی گیرن. این مسئله ظاهرا برای بنیاد تعاون سپاه هم بر قراره
و يارانم
كوچك
كوچك