تاپيك اخبار و سئوالات مربوط به خدمت سربازي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

Re: تاپيك اخبار و سئوالات مربوط به خدمت سربازي

پست توسط yasermym »

كميسيون امنيت ملي مجلس در گفت‌وگو با فارس خبر      بررسي اصلاح قانون سربازي هفته آينده در كميسيون امنيت ملي    [COLOR=#262626]خبرگزاري فارس: رئيس كميته امور دفاعي كميسيون امنيت ملي مجلس اظهار داشت: اصلاح قانون نظام وظيفه عمومي در كميته امور دفاعي بررسي شد و هفته آينده براي تصويب به كميسيون امنيت ملي ارائه مي‌شود.   تصویر 
      كرمي در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي فارس گفت: علت اصلي اصلاح قانون وظيفه عمومي، تغيير برخي از قوانين مربوط به زمان جنگ است. آخرين اصلاح انجام شده در سال 63 ‌صورت گرفته و در اين سال‌ها نياز به تغيير برخي شرايط احساس مي‌شد.

نماينده مردم كرمان در مجلس شوراي اسلامي افزود: در قانون جديد نظام وظيفه، بحث خريد خدمت سربازي اصلاً مطرح نشده است و هدف از اصلاح خوشايندسازي دوران سربازي است.

عضو كميسيون امنيت ملي مجلس گفت: در قانون قبلي، مشمولان خارج از كشور براي دريافت دفترچه خدمت بايد به كشور مراجعه مي‌كردند اما در قانون جديد، مشمولان با مراجعه به سفارت‌خانه‌هاي جمهوري اسلامي مي‌توانند اقدامات لازم را انجام دهند.

وي اظهار داشت: در قانون جديد پيشنهاد شده تا سربازان متأهل پس از خدمت، بيمه بيكاري دريافت كنند. همچنين پيشنهاد شده تا سربازان متأهل در نزديك‌ترين پادگان محل زندگي‌شان خدمت كنند.

كرمي گفت: ‌به زودي ديگر كميسيون‌هاي فرعي كه مصوباتي در زمينه نظام وظيفه داشته‌اند، مصوبات را به كميسيون امنيت ارائه مي‌دهند تا اين مصوبات و پيشنهادها در كميسيون بررسي و به تصويب برسد.   
[External Link Removed for Guests]  
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط yasermym »

[COLOR=#000080] [COLOR=#494429]مدير مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح:      [HIGHLIGHT=#eeece1][COLOR=#0c0c0c]خدمت سربازي فارغ‌التحصيلان دانشگاهي 1 تا 4 ماه كاهش يافت     [HIGHLIGHT=#95b3d7]خبرگزاري فارس: مدير مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: مدت خدمت مشمولان ليسانس يك ماه، فوق ليسانس 2 ماه، دكترا 3 ماه و فوق دكترا 4 ماه كاهش يافت.    تصویر 
   گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، سردار موسي كمالي امروز در جمع خبرنگاران مصوبات جديد مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا در خصوص خدمت نظام وظيفه را اعلام كرد.

سردار كمالي گفت: باتوجه به استقبال گسترده جوانان كشور جهت انجام به موقع خدمت سربازي و تأمين مشمولي مورد نياز كشور بنا به پيشنهاد ستاد كل نيروهاي مسلح و موافقت فرماندهي معظم كل قوا تسهيلات جديدي در نظر گرفته شده است.

وي افزود: براي مدت خدمت محققان فوق ليسانس و بالاتر به ازاي تحقيق يا اختراعي كه در زمينه مسائل نيروهاي مسلح ارائه كنند دو ماه تا يك سال كسر شد.

سردار كمالي گفت: مدت خدمت مشمولان ليسانس يك ماه فوق ليسانس 2 ماه دكترا 3 ماه و فوق دكترا 4 ماه كسر شد.

رئيس اداره مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح افزود: بسيجياني كه از سن 16 سال تمام عضو بسيج نيروي مقاومت سپاه پاسداران باشد و به طور منظم با آن نيرو همكاري كند هر سال خدمت آنان متناسب با ميزان فعاليت معادل 45 روز تا 3 ماه جزء‌ خدمت وظيفه محسوب و حداكثر نه ماه از خدمت دوره ضرورت آنان كسر مي‌شود.

وي اظهار داشت: باتوجه به اينكه يكي از فرزندان جانبازان 25 درصد و بالاتر از خدمت دوره ضرورت معاف هستند خدمت سربازي يكي از فرزندان جانبازان كمتر از 25 درصد به تناسب ميزان جانبازي كسر ولي در هر حال آموزش نظامي را طي خواهند كرد.

سردار كمالي افزود: باتوجه به اينكه يكي از فرزندان رزمندگان داراي 30 ماه سابقه جبهه از انجام خدمت به دوره ضرورت معاف هستند خدمت يكي از فرزندان رزمندگاني كه كمتر از 30 ماه سابقه جبهه دارند به تناسب مدت‌زمان مورد نظر از خدمتشان كسر ولي آموزش نظامي را طي خواهد شد.

وي اظهار داشت: يكي از فرزندان خانواده‌هايي كه سه فرزند آنان خدمت دوره ضرورت را انجام داده از انجام خدمت دوره ضرورت معاف است.

سردار كمالي گفت: مشموليني كه داراي فرزند معلول هستند از انجام خدمت دوره ضرورت معاف مي‌شوند.

وي اظهار داشت: يكي از فرزندان خانواده‌هايي كه يك فرزند آنها در حين خدمت فوت كرده از انجام خدمت دوره ضرورت معاف مي‌شود.

مديرمشمولان ستادكل نيروهاي مسلح تأكيد كرد: مهلت اجراي اين مصوبه از تاريخ 1 خرداد 88 تا 30 اسفند سال 89 است و اين مصوبات براي تمام كساني كه در حال انجام خدمت سربازي هستند و يا طي اين مدت انجام خواهد شد شامل مي‌شود.

سردار كمالي گفت: افرادي كه به دليل مأموريت سازماني به جبهه رفته‌اند مشمول اين مصوبات هستند.

سردار كمالي درباره خدمت سه فرزند يك خانواده و معافيت فرزند چهارم اظهار داشت: ملاك براي معافيت فرزند چهارم شناسنامه پدر است اگر فردي دو همسر داشته باشد فرزند چهارم باتوجه به اينكه شناسنامه پدر ملاك است معاف مي‌شود.

مدير مسئولان ستاد كل نيروهاي كشور تأكيد كرد: تمامي يگانها موظفند از تاريخ اجراي قانون افراد واجدالشرايط را ترخيص كند.

وي گفت: جزييات مربوط به محققين و مخترعين با توجه به تشكيل گروه ويژه‌اي در ستاد كل نيروهاي مسلح متعاقبا اعلام خواهد شد.

سردار كمالي اظهار داشت: در حال حاضر 60 هزار سرباز با در اختيار داشتن امريه در 120 وزارتخانه، سازمان و بنياد در حال انجام خدمت سربازي هستند.

وي گفت: در صدديم سهميه دستگاه هاي دولتي براي امريه سربازي را افزايش دهيم.

وي گفت: ايثارگراني كه يكي از فرزندانشان غيبت داشته باشند مصوبات شامل حالش خواهد شد.

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

داشتم همین خبر رو قرار میدادم که شما زحمت کشیدی به نظرم خیلی خوب شو وحالا باید افراد با سطح تحصیل بالاتر در ارتش تخصصی تر شوند
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
New Member

پست توسط TUCH AND GO »

[FONT=Times New Roman]این قانون معافیت فرزند چهارم در صورت به خدمت سربازی رفتن 3 فرزند دیگر سوالات بسیاری را پیرامون خود دارد.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> 
<o:p>[FONT=Times New Roman]  </o:p>
[FONT=Times New Roman]مثلا <o:p></o:p> 
[FONT=Times New Roman]اگر یکی از 3 فرزند به طریقی مانند طرح خرید سربازی معاف شده باشد آیا فرزند چهارم باز هم معاف می شود؟<o:p></o:p> 
[FONT=Times New Roman]یا اگر یکی از 3 فرزند نظامی بوده باشد باز فرزند چهارم معاف می شود؟<o:p></o:p> 
[FONT=Times New Roman]در صورت اطلاع لطفا نظر خود را بفرمایید  
تصویر
New Member

پست توسط barcelona291 »

<!--[if gte mso 9]> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument><![endif]--><!--[if gte mso 9]> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles><![endif]--><style><!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; text-align:right; mso-pagination:widow-orphan; direction:rtl; unicode-bidi:embed; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}@page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;}div.Section1 {page:Section1;}--></style><!--[if gte mso 10]><style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}</style><![endif]-->

سلام به همه دوستان . یه سوال در موردنظام وظیفه دارم اگه بتونین کمکم کنین یه دنیا ممنون میشم

.

من متولد 69/1/29 هستم.بنا به دلایلی دیپلمم را به جای اینکه خرداد 86

بگیرم شهریور 87 گرفتم.یعنی یک سال عقب افتادم. امسال پیشریاضی بودم و

برای سال اول بود که کنکور می دادم.مدرک پیشم را هم شهریورامسال

میگیرم(به صورت حضوری).می خوام بدونم تا کی مهلت دارم دفترچم را پست کنمکه غیبت نخورم و

بتونم سال دیگه کنکور بدم؟

نظام وظیفه شهرمون میگه تا 6 ماه بعد از گرفتن مدرک پیشتفرصت داری اما من

شنیدم که تازگیا این 6 ماه به یک سال ارتقاداده شده آیا این درسته؟

بعد از این که دفترچه سربازی را پست کردی حدودا چند ماه بعدتاریخ اعزاممم می خوره؟

دست همتونا میبوسم اگه کمکم کنید.ممنون<o:p></o:p>

<o:p></o:p>
New Member

پست توسط barcelona291 »

سلام به همه دوستان . یه سوال در مورد نظام وظیفه دارم اگه بتونین کمکم کنین یه دنیا ممنون میشم.
من متولد 69/1/29 هستم.بنا به دلایلی دیپلمم را به جای این که خرداد 86 بگیرم شهریور 87 گرفتم.یعنی یک سال عقب افتادم. امسال پیش ریاضی بودم و برای سال اول بود که کنکور می دادم.مدرک پیشم را هم شهریور امسال میگیرم(به صورت حضوری).می خوام بدونم تا کی مهلت دارم دفترچم را پست کنم که غیبت نخورم و بتونم سال دیگه کنکور بدم؟
نظام وظیفه شهرمون میگه تا 6 ماه بعد از گرفتن مدرک پیشت فرصت داری اما من شنیدم که تازگیا این 6 ماه به یک سال ارتقا داده شده آیا این درسته؟
بعد از این که دفترچه سربازی را پست کردی حدودا چند ماه بعد تاریخ اعزاممم می خوره؟
دست همتونا میبوسم اگه کمکم کنید.ممنون
New Member

پست توسط barcelona291 »

barcelona291 نوشته شده:سلام به همه دوستان . یه سوال در مورد نظام وظیفه دارم اگه بتونین کمکم کنین یه دنیا ممنون میشم.
من متولد 69/1/29 هستم.بنا به دلایلی دیپلمم را به جای این که خرداد 86 بگیرم شهریور 87 گرفتم.یعنی یک سال عقب افتادم. امسال پیش ریاضی بودم و برای سال اول بود که کنکور می دادم.مدرک پیشم را هم شهریور امسال میگیرم(به صورت حضوری).می خوام بدونم تا کی مهلت دارم دفترچم را پست کنم که غیبت نخورم و بتونم سال دیگه کنکور بدم؟
نظام وظیفه شهرمون میگه تا 6 ماه بعد از گرفتن مدرک پیشت فرصت داری اما من شنیدم که تازگیا این 6 ماه به یک سال ارتقا داده شده آیا این درسته؟
بعد از این که دفترچه سربازی را پست کردی حدودا چند ماه بعد تاریخ اعزاممم می خوره؟
دست همتونا میبوسم اگه کمکم کنید.ممنون

یه جوان مرد پیدا نمیشه جواب ما را بده؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

سنت رو بعلاوه 18 کن هر سالی شد سال اعزامت هست تا قبل از دانشگاه ببین اینطوری وضعیتت چه طوره؟

در ضمن عرض کنم خدمتت که این 1 سال مربوط به زمانی است که شما دفترچه تان رو به موقع پست کنید و در ان یک سال مرخصی رو قید منید تا زمان ما همین 2 سال پیش اینطوری بود الان رو یا همین طوره یا؟
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط yasermym »

[HIGHLIGHT=#ddd9c3]مدير كل مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح با اشاره به مصوبه امروز مجلس درباره دوره سربازي گفت: طول خدمت سربازي تا سال 1390 تغييري نخواهد كرد.   

تصویر
سردار موسي كمالي در گفت‌وگو با خبرنگار «جوانان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي درباره مدت خدمت سربازي، گفت: بر اساس طرح مجلس شوراي اسلامي كه از سوي كميسيون آموزش و براي بها دادن بيشتر به ميزان تحصيلات مشمولان سربازي به تصويب رسيده است، مدت مبناي خدمت سربازي 24 ماه تعيين شده است.

وي افزود: بر اساس اين مصوبه، مشمولان داراي ديپلم از دو ماه،‌ فوق‌ديپلم چهار ماه، ليسانس شش ماه، فوق ليسانس هشت ماه و دكترا 10 ماه معافيت در خدمت سربازي بهره‌مند خواهند شد.

سردار كمالي تصريح كرد: با تصويب و اجراي اين طرح عملا مبناي مدت سربازي نزديك به 95 درصد از مشمولان افزايش خواهد يافت و در كمتر از پنج درصد، مدت سربازي مشمولان تغييري نخواهد نكرد.

وي در ادامه اظهار كرد: تا سال 1390 اين مصوبه اجرا نخواهد شد و تا آن زمان مصوبه فعلي كه از سوي مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا ابلاغ شده، اجرا مي‌شود و سربازان در حال خدمت، نگران افزايش طول خدمت سربازي نباشند.

مدير كل مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح در پايان خاطرنشان كرد: مبناي دوره فعلي خدمت سربازي براي كليه مشمولان در مناطق عملياتي 16 ماه، مناطق محروم و بد آب و هوا 17 ماه و ساير مناطق 18 ماه است و علاوه بر اين از مدت خدمت كليه مشمولان ليسانس يك ماه، فوق‌ليسانس دو ماه، دكترا سه ماه و فوق دكتراي تخصصي چهار ماه كسر مي‌شود.

تصویر

دانلود مقاله در
New Member

كمك و راهنمايي در مورد معافيت كفالت(خواهش مي كنم كمكم كنيد)

پست توسط 5272 »

سلام به همه دوستان عزيز.قبل از هر چيز عذر مي خواهم از اين كه سوالم رو تو صفحه اول گذاشتم اخه واقعا موندم و احتياج به راهنمايي سريع دارم.چند تا سوال در مورد معافيت كفالت داشتم كه اميدوارم دوستان كمكم كنند.
اول اينكه پدرم متولد15/11/1329 هست و يك برادر دارم كه 15 سالشه و دو تا خواهر بزرگتر از خودم دارم.پدرم شغل ازاد داره و سالمه.و طلاق هم در كار نيست.با اين وصفها مي تونم معافيت كفالت بگيرم؟
2-تاريخ اعزام واسم خورده 1/6/88.اگه ميتونم معاف بشم و جواب بالا مثبته چه كار كنم؟
3-اگه ميتونم معافي بگيرم و معاف بشم به نظر شما خدمتم رو عقب بندازم يا فعلا تا بهمن رو برم؟سر همين مساله موندم كه اگه مشمول كفالت ميشم چه كنم.برم يا عقب بندازم؟شما بوديد چه كار ميكرديد؟ايا راه ديگه اي هم هست؟
4-اگه عقب انداختم (با توجه به پاسخ شما البته) دي و بهمن كه رفتم براي معافي اقدام كنم و مدارك رو بردم و با پدرم به كميسيون رفتيم حتما بهم مي دند يعني موافقت ميشه يا شرايطي داره؟يه موقع عقب نندازم و بعد موافقت نكنند و برم سركار و علاف بشم؟
5-كسايي كه معافيت كفالت گرفتند راحت معافي بهشون دادند يا گير الكي ميدند؟به صرف 59 سالگي و نداشتن برادر 18 سال به بالا معافي ميدند يا...؟مراحل كار رو بهم بگيد.
عزيزان و دوستاني كه وضعيت مشابه من رو دارند يا داشتند خواهشا راهنماييم كنيد كه موندم چه كنم.اميدوارم جوابهاي خوبي بديد چرا كه اين مساله همونطور كه خودتون مي دونيد روي اينده ام خيلي تاثير داره.چون كه ممكنه با يك عمل يك سال جلو بيافتم و يا دو سال عقب بمونم.
چه راهي برام هست؟
ممنونم از شما دوستان
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 19 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

پست توسط Maysam_b_e »

سلام دوستان من يه مشكل دارم كه اميدوارم دوستان آگاه پاسخ سوال من و بدن:
من در تاريخ 13/9/87 فارغ التحصيل شدم ولي متاسفانه نتونستم تا حالا براي صدور دفترچه اقدام كنم مي خواستم بدونم آيا من اضاف خوردم يا نه؟
در ضمن اگه من تو امتحان كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد كه جوابش شهريور ماه مياد قبول بشم مي تونم ثبت نام كنم يا نه؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 874 بار
سپاس‌های دریافتی: 1751 بار

پست توسط pasha85 »

ببخشید من یک سوال دارم
من مشکل پولیب بینی دارم و نمی تونم نفس به خوبی بکشم
ایا می تونم معاف بشم

اگه می شه مراحل رو شرح بدید :AA: :AA: :AA:
ارسال پست