آخرين اخبار جنگ با تروريسم در افغانستان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1249
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۵, ۷:۴۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

آخرين اخبار جنگ با تروريسم در افغانستان

پست توسط Achilles »

سفير آمريكا در عراق كه از وي به عنوان رئيس نهادهاي نظامي و غيرنظامي آمريكا در عراق ياد مي‌شود بدون ارايه استناد منطقي و موثق و به منظور فرافكني مشكلات نظاميان واشنگتن در اين كشور اشغالي، ايران و سوريه را به القاعده مرتبط دانست.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري رويترز از بغداد، "زلماي خليل‌زاد" سفير بزرگترين سفارتخانه آمريكا در جهان با ادعاي ارتباط تهران و دمشق با القاعده،‌ اين دو كشور را متهم كرد كه تلاش دارند موجبات تقسيم عراق را فراهم آورده و مانع تشكيل كشوري دمكراتيك باثبات شوند.
اظهارات خليل‌زاد و همچنين اظهارات امروز "جرج كيسي" فرمانده ارشد ارتش آمريكا در عراق و تلاش آنها براي مقصر جلوه دادن جمهوري اسلامي ايران و سوريه در ناآرامي‌هاي عراق از جمله تندترين الفاظي است كه از سوي مقامات واشنگتن عليه همسايگان عراق درباره حمايت از گروه‌هاي مسلح بيان شده است.
خليل‌زاد ادامه داد:‌ «تلاش براي ايجاد عراقي دمكراتيك و متحد به عنوان چالش اصلي در زمان ما است و آينده خاورميانه و امنيت جهاني را تأمين خواهد كرد.»
وي كه دو هفته قبل از برگزاري انتخابات ميان دوره‌اي كنگره آمريكا در كنفرانس مشترك خبري با ژنرال كيسي شركت كرده بود، مدعي شد: «اين نيروها كه تشكيل دهنده اردوگاهي از تندروها هستند نه‌تنها القاعده را در خود دارند بلكه ايران و سوريه نيز تلاش دارند ما را از موفقيت در عراق دور كنند.»
خليل‌زاد بدون توجه به اين كه حضور نظاميان آمريكايي در عراق به ناآرامي در اين كشور دامن زده، تاكيد كرد: «آنها از موفقيت عراق هراس دارند. آنها مي‌خواهند راهكار ما را زير پا گذارند و باتحميل هزينه به ما و فرسايشي كردن مناقشه و بالابردن ميزان تلفات اينگونه جلوه دهند كه عراق نمي‌تواند باثبات شود.»
وي افزود: «القاعده و رقباي خارجي سعي دارند كه مردم عراق را با خطوط قوميتي دچار تفرقه كنند.»
جمهوري اسلامي ايران و سوريه بارها اين ادعاهاي واشنگتن را كه هر چند وقت يكبار تكرار مي‌شود،‌ رد كرده و همواره بر ثبات اين كشور اسلامي تاكيد كرده‌اند.

رهبري نيز امروز در سخنراني خويش به مناسبت عيد سعيد فطر بار ديگر خواستار آرامش عراق و خاتمه درگيري‌هاي قومي شدند.



این خلیلزاد رو من میتونم براحتی با دستام خفه کنم.. :-?
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 841
تاریخ عضویت: دوشنبه ۶ شهریور ۱۳۸۵, ۵:۵۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

خود افغانیش با اربابهای آمریکاییش با القاعده سلفی در ارتباط هستن نه ایران :-o
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2132
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۵ شهریور ۱۳۸۵, ۱۲:۵۱ ق.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

بابا همه ميدونن القاعده رو سيا سارمان جاسوسي امريكا براي جنگ با شوروي و بهره كشي از ديگر كشور ها با ترسوندن اونها به وجود اورده.

نتيجه:
القاعده= با بهايي
بهايي = با دشمن سر سخت شيعه( تشنه به خون تشيع)
پس اينا با هم سازگاري ندارند
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 249
تاریخ عضویت: شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۵, ۱۰:۳۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 19 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار
تماس:

نخستين سرباز زن اسپانيايي در افغانستان جان باخت

پست توسط salo »

نخستين سرباز زن اسپانيايي بر اثر انفجار مين در غرب افغانستان جان باخت تا شمار قربانيان اين كشور در ماموريت نيروهاي بين‌المللي بازسازي افغانستان (ايساف) به ‪ ۸۲‬نفر برسد.


رسانه‌هاي اين كشور اروپايي امروز پنجشنبه گزارش دادند:"ايدوئيا رودريگز بوخان" ‪ ۲۳‬ساله روز گذشته هنگامي جان باخت كه به همراه دو تن از همقطارانش در قالب يك كاروان خودروهاي زرهي از ماموريت انتقال نيروهاي ايتاليايي باز مي‌گشتند.

مين يادشده در منطقه شيندند در شهرستان هرات در غرب افغانستان منفجر شد و در جريان آن، دو همراه خانم بوخان در يك خودروي زرهي بهداري نيز زخمي شدند.

مقامهاي دولت افغانستان گفته‌اند كه مين يادشده از سوي مخالفان دولت در مسير حركت نيروهاي اسپانيايي كار گذاشته شده بود.

پيكر سرباز جان باخته اسپانيايي در افغانستان فردا با يك هواپيماي بويينگ ‪ ۷۰۷‬به مادريد انتقال خواهد يافت.

اسپانيا از سال ‪ ۱۹۸۷‬ميلادي تاكنون در ماموريتهاي بين‌المللي در مجموع ‪ ۱۲۷‬تن از نظاميان خود را از دست داده است كه بيشترين شمار قربانيان به افغانستان تعلق دارند.

از مجموع ‪ ۸۲‬نظامي جان باخته اسپانيايي در ماموريت افغانستان، تعداد ‪ ۶۲‬نفر در حادثه سقوط يك فروند هواپيماي ياك ‪ ۴۲‬حامل آنان هنگام بازگشت از اين كشور بر فراز تركيه در بهار ‪ ۱۳۸۲‬جان باختند و ‪ ۱۷‬تن نيز سال گذشته در حادثه سقوط يك بالگرد در غرب افغانستان قرباني شدند. دو تن بر اثر حمله مسلحانه و يكي ديگر نيز در يك حادثه از دنيا رفته‌اند.

به دنبال اين رويداد، احزاب سياسي اسپانيا، نخست وزير و وزير دفاع را براي توضيح درباره انفجار شيندند به كنگره فراخوانده‌اند و شماري از آنان نيز خواستار خروج از همراهي با آمريكا در افغانستان شده‌اند.

از سوي ديگر، "خوسه آنتونيو آلونسو" وزير دفاع اسپانيا اعلام كرد كه كشورش به ادامه حضور در افغانستان و تعهدات خود نسبت به نيروهاي بين‌المللي تحت فرمان سازمان ملل پايبند است، چرا كه ماموريت آنها را در افغانستان اصيل و شايسته مي‌داند.

در همين حال، مقامهاي بلندپايه اسپانيا همچون پادشاه، وليعهد، نخست وزير و وزير دفاع با ارسال پيامهايي به خانواده سرباز جان باخته، تسليت گفته و با نظاميان كشورشان ابراز همدردي كرده‌اند.

رودريگز اولين زن نظامي اسپانيا است كه در ماموريتهاي بين‌المللي جان خود را از دست مي‌دهد. وي سه سال پيش وارد ارتش شده بود.

نيروهاي نظامي اسپانيا را در افغانستان ‪ ۶۹۰‬نفر تشكيل مي‌دهند.
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 682
تاریخ عضویت: شنبه ۲۳ دی ۱۳۸۵, ۱۲:۴۷ ق.ظ
محل اقامت: زير آسمون ابري
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

گيتس كشف "سي -4" ساخت ايران درافغانستان را تأييد كرد

پست توسط Montana2100 »

عصرايران - وزیر دفاع آمریکا مدعي شد كه ايران به نيروهاي ضد آمريكايي در افغانستان سلاح مي دهد .

به گزارش عصر ايران به نقل از BBC رابرت گیتس با تأييدسخنان پیتر پیس، رئیس ستاد ارتشآمريكا، ارسال تجهیزات و سلاح به طالبان گفت:در یک ماه گذشته نيروهاي ما تسلیحات و مواد منفجره ساخت ایران را در افغانستان پيدا كرده اند ولي نمي دانيم این تسلیحات با نظر چه مقام هایی به این کشور ارسال شده است.

ژنرال پيتر پيس روز گفته است:سلاحها و مهمات ساخت ايران که برای شورشيان طالبان ارسال شده بوده در افغانستان کشف و ضبط شده است.
به ادعاي وي از يک ماه قبل در ولايت قندهار در جنوب افغانستان سلاح ها، خمپاره ها و مواد منفجره پلاستيکی موسوم به سی - 4 ضبط شده که ساخت ايران بوده است.

وی حجم سلاحها و مهمات ضبط شده را مشخص نکرد، اما تأکيد کرد که اين سلاحها و مهمات به تازگی توليد شده و مربوط به گذشته نبوده اند.

پيش از اين نيز مقامات آمريكايي درباره ارسال سلاح هاي ايراني به عراق نيز ادعاي مشابهي كرده بودند ولي نتوانستند مدرك معتبري ارائه دهند؛ حتي بعدها مشخص شد تجهيزاتي كه چند افسر آمريكايي به خبرنگاران نشان دادند و مدعي ساخت آنها در ايران شدند در كارگاه هايي در بغداد ساخته شده بودند .

در همين حال ريچار بوچر معاون وزیر خارجه آمريكا ضمن مثبت خواندن نقش ايران درمبارزه با مواد مخدر در افغانستان و فعالیت های فرهنگی و آموزشی در این کشور گفت: یافته های جديد آمریکا در مورد نقش ايران در افغانستان " نگران کننده" است.

در تحليل اظهارات مقامات آمريكايي، استاد کالج نظامی سلطنتی کانادا چنين مي گويد: ادعاي ارسال سلاح به افغانستان باید به وسیله مراجع بی طرف مانند سازمان ملل متحد بررسی شود.

هوشنگ حسن یاری با اشاره به سخنان ریچارد بوچر درباره نقش ایران در مبارزه با مواد مخدر و بازسازی افغانستان می گوید: تایید حقایق مثبت حضور ایران در افغانستان به موجه تر کردن ادعای این کشور درباره ارسال تسلیحات به طالبان کمک می کند.

واكنش ايران

سخنگوی وزارت امور خارجه ايران اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص یافتن تجهیزات نظامی ساخت ایران در افغانستان را سناریویی تکراری و بی اعتبار خواند و آن را تکذیب کرد.

سید محمد علی حسینی این گونه ادعاها را ناشی از ضعف و ناتوانی مسئولان آمریکایی در منطقه دانست و تصریح کرد: پافشاری بر رویکردهای غیر اصولی نمی تواند ناکامی های روز افزون دولت آمریکا در افغانستان را پنهان سازد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر مناسبات متین رو به گسترش جمهوری اسلامی ایران با دولت دوست و برادر افغانستان در چارچوب حسن همجواری و علایق دیرینه فی ما بین افزود: ایفای نقش سازنده ایران در حمایت از برقراری امنیت، ثبات و رفاه مردم افغانستان، امری شفاف و روشن است که همواره مورد تایید و قدرشناسی مردم ومسئولان آن کشور قرار می گیرد.

[External Link Removed for Guests]
تصویر
.................... دنياي ديگري هم هست كه مي‌توان در آن آواز خواند ...................
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

آخرين اخبار جنگ با تروريسم در افغانستان

پست توسط ghalamman »

حمله کانادایی ها به نیروهای طالبان با رمز "هوور"

حمله کانادایی ها به نیروهای طالبان با رمز "هوور"
در اين حمله، هواپيماهاي جنگي از جمله "هارير انگليسي" پوششي براي اين عمليات ايجاد كردند. اين عمليات با رمز "هوور" در چند كيلومتري محل ديدار روز چهارشنبه هارپر نخست وزير كانادا آغاز شد.
روزنامه كانادايي "گلوب‌اند ميل"، روز جمعه نوشت كه كانادايي‌ها جاه‌طلبانه‌ترين حمله خود عليه طالبان را در دو ماه گذشته، آغاز كرده‌اند.
به نوشته اين روزنامه، كمي پس از سپيده دم روز جمعه نيروهاي چند مليتي از جمله كانادايي، افغاني، پرتغالي و انگليسي، عمليات خود را با هدف پاكسازي طالبان از مناطق نزديك رود ارقنداب، آغاز كردند.
اين حمله توسط شمار زيادي تانك كانادايي و زره پوش انجام شد.
گلوب‌اند ميل به نقل از خبرنگار خود در افغانستان نوشته است: با آغاز حمله، يك تانك مورد اصابت بمب دست ساز كنار جاده‌اي قرار گرفت، اما صدمه زيادي نديد.
در اين حمله، هواپيماهاي جنگي از جمله "هارير انگليسي" پوششي براي اين عمليات ايجاد كردند. اين عمليات با رمز "هوور" در چند كيلومتري محل ديدار روز چهارشنبه هارپر نخست وزير كانادا آغاز شد.
اين منطقه كه در محدوده مرزي بين پنجوين و ژاري واقع شده است، شاهد زد و خوردهاي شديدي در يك سال گذشته بوده است.
به گفته مقامات كانادايي، ارتش ملي افغانستان بعنوان بخشي از انتقال نهايي كنترل در عمليات "هوور" يك نقش عمده برعهده خواهد داشت.
روزنامه كانادايي توضيح نداده كه اين عمليات چند روز ادامه مي‌يابد.


منبع:عصر ایران
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

دستگيري فرمانده ارشد طالبان در افغانستان

پست توسط ghalamman »

دستگيري فرمانده ارشد طالبان در افغانستان
در این بیانیه که اشاره ای به نام این فرمانده نشده، آمده است : این فرمانده در سازماندهی حملات انتحاری، مین گذاری و حملات موشکی علیه نیروهای ایساف دخالت داشته است.
نیروهای بین المللی حاضر در افغانستان بعداز ظهر یکشنبه اعلام کردند که یکی از فرماندهان ارشد گروه طالبان را دستگیر کرده اند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، نیروهای ایساف در افغانستان در بیانیه ای اعلام کردند که یکی از فرماندهان طالبان را شنبه شب با همکاری نیروهای پلیس افغان در شهرستان اندر در ولایت غزنین در جنوب افغانستان دستگیر کرده اند.
در این بیانیه که اشاره ای به نام این فرمانده نشده، آمده است : این فرمانده در سازماندهی حملات انتحاری، مین گذاری و حملات موشکی علیه نیروهای ایساف دخالت داشته است.
این درحالی است که صبح امروز سخنگوی طالبان از عملیات جدید این گروه علیه نیروهای ناتو و نیروهای امنیتی افغانستان خبر داد؛ درهمین رابطه "قاری یوسف احمدی" سخنگوی نیروهای طالبان اعلام کرد : عملیات جدید طالبان علیه نیروهای خارجی و افغان با عنوان "کمین" به زودی آغاز می شود.
بر همین اساس در درگیری های امروز جنوب افغانستان سه پلیس افغانی و 10 نفر از نیروهای طالبان کشته شدند.
از سوی دیگر طالبان امروز اعلام کرد که سه گروگان افغان خود را که چندی پیش آنها را به همراه دو فرانسوی ربوده بود، آزاد کرده است.


منبع: بازتاب
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

سقوط يك فروند بالگرد ناتو در افغانستان
يك فروند بالگرد نيروهاي پيمان اتلانتيك شمالي (ناتو) چهارشنبه شب در جنوب افغانستان سقوط كرد و گفته مي‌شود چند نفر از سرنشينانش كشته شده‌اند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از كابل، سخنگوي نيروهاي بين‌المللي كمك به امنيت در افغانستان (ايساف)، در اطلاعيه‌اي تاكيد كرد كه اين بالگرد حدود ساعت ‪ ۲۱‬به وقت محلي سقوط كرده است.
سخنگوي يادشده بدون اشاره به علت سقوط اين بالگرد و تعداد سرنشينان آن افزود كه بدون شك چند نفر در اين حادثه كشته شده‌اند.


منبع:بازتاب
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

مرگ هفت تن در سقوط بالگرد ناتو در افغانستان
پنج خدمه هلیکوپتر و دو مسافر نظامی آن در این حادثه کشته شده اند. مقام های نظامی آمریکا گفتند که خدمه هلیکوپتر آمریکایی بودند.
ناتو می گوید سقوط یک هلیکوپتر نظامی این ائتلاف در افغانستان باعث مرگ هفت نفر شده است.
پنج خدمه هلیکوپتر و دو مسافر نظامی آن در این حادثه کشته شده اند. مقام های نظامی آمریکا گفتند که خدمه هلیکوپتر آمریکایی بودند.
یک سخنگوی طالبان گفت این گروه یک "وسیله پرنده" را که در ولایت جنوبی هلمند سقوط کرد هدف آتشبار قرار داده است.
نبرد میان نیروهای ناتو و شورشیان طالبان در هفته های اخیر به خصوص در جنوب اوج این کشور گرفته است.
ملیت دو مسافر نظامی هلیکوپتر هنوز مشخص نشده است.
ایساف، نیروی بین المللی کمک امنیتی ناتو در افغانستان، در بیانیه ای گفت که هلیکوپتر حوالی ساعت 9 شب در محله کاجاکی هلمند سقوط کرد.
ایساف گفت که امدادرسانان وقتی تلاش داشتند به محل سقوط برسند هدف شبیخون "جنگجویان دشمن" قرار گرفتند و خواستار پشتیبانی هوایی شدند.
الستر لیتهد خبرنگار بی بی سی در افغانستان می گوید سقوط هلیکوپتر در جریان نبرد در افغانستان نسبتا نادر است.
در حدود 30 هزار نیروی ائتلافی ناتو و 10 هزار نیروی دیگر تحت فرماندهی آمریکا سرگرم نبرد برای تقویت حاکمیت دولت حامد کرزی در افغانستان بوده اند.
ناتو سرگرم تحقیق درباره علت سقوط هلیکوپتر است.


منبع:بازتاب
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

راي دادگاه افغان به ابقای سپنتا باوجود استيضاح!
رنگین دادفر اسپنتا و اکبر اکبر وزیران خارجه و مهاجرین، ماه گذشته به دلیل آنچه "عملکرد ضعیف" در جلوگیری از اخراج گروهی مهاجران افغان از ایران خوانده شد، از سوی مجلس نمایندگان افغانستان استیضاح شدند.
مقامات افغان می گویند: دادگاه عالی این کشور، تصمیم کتبی خود در مورد سرنوشت رنگین دادفر اسپنتا، وزیر امور خارجه افغانستان را به ریاست جمهوری ارسال کرده است.
در پی استیضاح و رای سلب اعتماد پارلمان افغانستان به دادفر اسپتا وزیر امور خارجه این کشور، حامد کرزی رئیس جمهور از دادگاه عالی (استره محکمه) خواست تا به "ابهاماتی" درباره رد صلاحیت آقای اسپنتا پاسخ دهد.
آصف ننگ سخنگوی وزیر دولت در امور پارلمانی به بی بی سی گفت که تصمیم دادگاه عالی را به هیات اداری مجلس نمایندگان (ولسی جرگه) تحویل داده است.
رنگین دادفر اسپنتا و اکبر اکبر وزیران خارجه و مهاجرین، ماه گذشته به دلیل آنچه "عملکرد ضعیف" در جلوگیری از اخراج گروهی مهاجران افغان از ایران خوانده شد، از سوی مجلس نمایندگان افغانستان استیضاح شدند.
مقامات افغان جزئیات بیشتری در مورد تصمیم دادگاه عالی افغانستان ارائه نکرده اند. اما برخی از مقامات که نخواستند نامشان فاش شود، گفتند که در این تصمیم به چند نکته اشاره شده از جمله اینکه استیضاح وزیر خارجه با توجه به اینکه وزارت خارجه ربط مستقیمی با مساله مهاجران ندارد، در مغایرت با قانون اساسی قرار دارد.
همچنین به گفته همین منابع، رای گیری دوباره در مورد وزیر خارجه نیز با اصول داخلی پارلمان موافقت نداشته است.
آصف ننگ سخنگوی وزیر دولت در امور پارلمانی ضمن تایید دریافت تصمیم رای دادگاه عالی به به بی بی سی گفت که این تصمیم کتبی را به هیات اداری مجلس نمایندگان تحویل داده است.
از سوی دیگر، مجلس نمایندگان افغانستان اعلام کرده که سه شنبه، در مورد تصمیم دادگاه عالی کشور بحث و گفتگو خواهد کرد.
روز دوشنبه، شماری از نمایندگان می خواستند که همان روز در این مورد بحث شود، اما يونس قانونى رئيس مجلس گفت که بهتر است روز بعد در این مورد گفتگو شود.
قانونی گفت: "اگر خواسته باشيد ما متن نامه را تکتير می کنيم و برای شما توزيع می کنيم و در اجلاس بعدى روى آن گفتگو خواهيم کرد، اگر خداى ناخواسته ما با شتاب و روى احساسات حركت کنیم، در آن صورت نتايج آن متبت نخواهد بود. ما به اين مباحت خود فردا ادامه می دهيم".
شمارى از حقوقدانان افغان نیز بر اين باورند بر اساس قانون اساسى افغانستان، دادگاه عالی يگانه مرجع عالى صدور حکم در کشور است و تصمیم آن باید مورد پذیرش همه قرار بگیرد، اما باید دید که مجلس نمایندگان افغانستان، چگونه با نظر اخیر دادگاه عالی کشور برخورد خواهد کرد.


منبع:بازتاب
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4122
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۶:۱۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

گیتس در کابل: اسلحه ایرانی در دست طالبان

پست توسط Reza6662 »

گیتس در کابل: اسلحه ایرانی در دست طالبان

وزیر دفاع آمریکا می گوید شواهدی در دست است که نشان می دهد که مهمات ساخت ایران، در افغانستان مورد استفاده شورشیان قرار گرفته است.

رابرت گیتس وزیر دفاع آمریکا که سرگرم دیدار از افغانستان است، این موضوع را در یک نشست مشترک خبری با حامد کرزی رئیس جمهور این کشور در کابل بیان کرد.


تصویر
این دومین سفر آقای گیتس به کابل است


اسلحهء ایرانی برای طالبان
در روزهای اخیر بار دیگر صحبت از کشف نشانه هایی از همکاری احتمالی ایران با شورشیان مخالف دولت افغانستان به میان آمده است. وزیر دفاع آمریکا گفت واشنگتن نحوه ورود این سلاحها به افغانستان و قرار گرفتن آنها در دست جنگجویان مخالف را بررسی می کند.

رابرت گیتس که در دومین سفرش به افغانستان اوضاع امنیتی این کشور را رو به بهبود توصیف می کند پس از دیدار با حامد کرزی رئیس جمهور این کشور، در یک کنفرانس مشترک خبری از وجود شواهدی سخن گفت که حاکی از ورود اسلحه از ایران به افغانستان است تا در اختیار طالبان و دیگر عناصر مخالف دولت قرار بگیرد.


تصویر
رابرت گیتس: شواهدی در چند ماه اخیر نشان داده که اسلحه از ایران وارد می شود ، ما هیچ اطلاعی در این مورد نداریم که آیا دولت ایران در پشت این قضیه قرار دارد یا اسلحه از آنجا قاچاقی وارد می شود ما دقیقا نمی دانیم که چه می گذرد اما شواهد روشنی حاکی از آن است که سلاح هایی از ایران با هدف قرار داده شدن در دست طالبان می آید.


شواهد بسیار روشن
او گفت:"شواهدی در چند ماه اخیر نشان داده که اسلحه از ایران وارد می شود ، ما هیچ اطلاعی در این مورد نداریم که آیا دولت ایران در پشت این قضیه قرار دارد یا اسلحه از آنجا قاچاقی وارد می شود ما دقیقا نمی دانیم که چه می گذرد اما شواهد روشنی حاکی از آن است که سلاح هایی از ایران با هدف قرار داده شدن در دست طالبان می آید و شاید هم برای قاچاقچیان مواد مخدر. ما این موضوع را از نزدیک و با دقت هرچه تمامتر تحت نظر قرار خواهیم داد."

اما حامد کرزی رئیس جمهور افغانستان در این باره اظهار نظر محتاطانه ای داشت. او گفت حمایت از طالبان به نفع هیچ یک از کشورهای همسایه افغانستان نیست.

رئیس جمهور افغانستان گفت: "به نفع براداران ایرانی ما است که افغانستانی استوار و پیشرو در کنار خود داشته باشند. پنج سال پیش افغانستان به وسیله کسانی اداره می شد که خود را دشمنان ایران می نامیدند و دیپلماتهای ایرانی را کشتند. پنج سال پیش تجارت ایران با افغانستان کمتر از پنج میلیون دلار در سال بود (درحالی که ) امروز به پانصد میلیون دلار رسیده است. بنا براین هیچ دلیلی برای حمایت همسایگان ما از طالبان یا عناصر دیگر وجود ندارد."

رابرت گیتس در حالی در دومین سفرش به افغانستان وارد کابل شده که با وجود ادامه فعالیتهای طالبان برای برهم زدن امنیت، به گفته او اوضاع امنیتی این کشور رو به بهبود است.


تصویر
حامد کرزای: به نفع براداران ایرانی ما است که افغانستانی استوار و پیشرو در کنار خود داشته باشند. پنج سال پیش افغانستان به وسیله کسانی اداره می شد که خود را دشمنان ایران می نامیدند و دیپلماتهای ایرانی را کشتند.


کنترل اوضاع
وزیر دفاع آمریکا می گوید حالا اوضاع از هر نظر در کنترل نیروهای خارجی مستقر در افغانستان و نیروهای افغان است.

همزمان، مقامات محلی در هرات، از کشف مین های ساخت ایران در منطقه مرزی مشترک با این کشور خبر داده اند. فرمانده پلیس مرزی هرات، پنج حلقه مین را به خبرنگاران نشان داده که "از یک غار در منطقه ای هم مرز با ایران" کشف شده است.


تقویت نیروهای افغان
آقای گیتس بر لزوم تقویت پلیس و ارتش ملی افغانستان که موضوع مذاکره امروزش با حامد کرزی هم بوده تاکید کرد و گفت حالا همکاریهای نظامی آنان با افغانستان بیشتر در این زمینه تمرکز یافته است.

کشتار غیر نظامیان در درگیری های افغانستان موضوع بخش دیگری از اظهارات وزیر دفاع آمریکا در این کنفرانس خبری بود. او گفت دلیل بالا بودن میزان تلفات غیر نظامیان این است که طالبان از آنها به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند.

حدود شش سال پس از سقوط طالبان در اثر ائتلاف تحت فرمان آمریکا، خشونتها و حملات منسوب به بقایای این گروه، بار دیگر شدت یافته است. در جریان خشونتهای یک سال گذشته افغانستان، چهار هزار تن کشته شدند که حدود هزار تن آنها، غیرنظامیان افغان هستند. عفو بین الملل در گزارش اخیر خود نوشته است که دولت افغانستان و همکاران بین المللی آن، در حفظ امنیت و این کشور موفق نبوده اند.

آقای گیتس، شب گذشته برای دیدار با مقامات افغان و سربازان آمریکایی مستقر در افغانستان وارد کابل شد. از زمان انتصاب آقای گیتس به وزارت دفاع آمریکا، این دومین سفر وی به افغانستان است که به منظور ارزیابی میزان کارآیی تلاشها برای استقرار ثبات در این کشور انجام شده است. آقای گیتس در این سفر با رحیم وردک وزیر دفاع افغانستان و فرماندهان نیروهای ائتلاف مستقر در افغانستان دیدار و گفتگو خواهد کرد.

Please Login or Register to see this code
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

گيتس: مدرک ارسال سلاح ايران به افغانستان را نداريم

پست توسط ghalamman »

گيتس: مدرک ارسال سلاح ايران به افغانستان را نداريم
وزیر دفاع آمریکا افزود: اما دلیل روشنی وجود دارد که برخی از تسلیحات که به افغانستان وارد می‌شود، به دست طالبان می‌رسند، اما شاید بخشی از آنها نیز به دست قاچاقچیان مواد مخدر بیفتد.
وزیر دفاع آمریکا امروز در کابل اعتراف کرد که کشورش هیچ مدرکی برای اثبات اتهامات علیه ایران مبنی بر دخالت در ارسال تسلیحات به ستیزه‌جویان طالبان، در دست ندارد.
به گزارش مهر به نقل از «رویترز»، «رابرت گیتس» که برای دومین بار از زمان تصدی وزارت دفاع آمریکا، از سنگاپور عازم افغانستان شد؛ با حامد کرزای رئیس‌جمهوری افغانستان دیدار و درباره افزایش خشونت در این کشور با وی گفت‌وگو کرد.
گیتس در کنفرانسی خبری در کاخ ریاست جمهوری افغانستان با بیان این ادعا که «نشانه‌هایی مبنی بر ورود تسلیحاتی که به دست شورشی‌ها در افغانستان می‌رسد ازایران وجود دارد»، گفت: اما ما اطلاعاتی در این باره که آیا دولت ایران این تسلیحات را ارسال می‌کند و این‌که آیا دولت ایران در پس این ماجراست و همچنین آیا این تسلیحات قاچاق می‌شود یا خیر، در اختیار نداریم.
وزیر دفاع آمریکا افزود: اما دلیل روشنی وجود دارد که برخی از تسلیحات که به افغانستان وارد می‌شود، به دست طالبان می‌رسند، اما شاید بخشی از آنها نیز به دست قاچاقچیان مواد مخدر بیفتد.
حامد کرزای نیز در این کنفرانس خبری روابط ایران و افغانستان را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: روابط دو کشور هرگز تا این اندازه خوب نبوده است.
کرزای تاکید کرد که دولتش تاکنون دلیل و مدرکی دال بر این‌که ایران درپس ارسال تسلیحات به داخل افغانستان است، به دست نیاورده است.


منبع:بازتاب
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”