شرایط جسمی ورود به دانشگاه امام علی(ع)
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 65 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
شرایط جسمی ورود به دانشگاه امام علی(ع)
با سلام خدمت بزرگواران
می خواستم از شرایط جسمانی(برام مهمتر بینایی) برای ورود به دانشگاه افسری رو اگه دوستان اطلاعی دارن بگن . و نحوه امتحانات و ...
نمره چشمای من 2.25 و 2هست می تونم یانه؟
می خواستم از شرایط جسمانی(برام مهمتر بینایی) برای ورود به دانشگاه افسری رو اگه دوستان اطلاعی دارن بگن . و نحوه امتحانات و ...
نمره چشمای من 2.25 و 2هست می تونم یانه؟
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
- تماس:
سلام عزيز
من يكي از ردي هاي دانشگاه افسري امام علي هستم
با چه ذوق و شوقي رفتم اونجا با كلي مدارك كه هيچ كدوم نيازم نشد
اول يه فيلم واستون پخش ميكنن كه از سان ديدن رهبر معظم انقلاب هست از دانشگاه
بعد مسئول دانشگاه يه صحبتايي ميكنه كه نصف بچه ها رفتند بيرون
يكي دوتا شو يادمه
1 اگه وسط هاي تحصيلت بخواي انصراف بدي يه جريمه نقدي سنگين داره
2 خارج از كشور تعطيل و......
منم جزو اون نصفي كه رفتند بيرون بودم
اميدوارم درست تصميم بگيري
ولي كاش مونده بودم تا الان بتونم بيشتر واست توضيح بدم
من يكي از ردي هاي دانشگاه افسري امام علي هستم
با چه ذوق و شوقي رفتم اونجا با كلي مدارك كه هيچ كدوم نيازم نشد
اول يه فيلم واستون پخش ميكنن كه از سان ديدن رهبر معظم انقلاب هست از دانشگاه
بعد مسئول دانشگاه يه صحبتايي ميكنه كه نصف بچه ها رفتند بيرون
يكي دوتا شو يادمه
1 اگه وسط هاي تحصيلت بخواي انصراف بدي يه جريمه نقدي سنگين داره
2 خارج از كشور تعطيل و......
منم جزو اون نصفي كه رفتند بيرون بودم
اميدوارم درست تصميم بگيري
ولي كاش مونده بودم تا الان بتونم بيشتر واست توضيح بدم
-
- سپاسهای ارسالی: 65 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
با سلام و تشکر از Saeed_6262
ممنون از راهنماییت .وضعیت تحصیلی من در حد خوبه و فکر کنم اگه همینطوری پیش بره در رشته مورد علاقم تو دانشگاه های سراسری شهرهای بزرگ می تونم قبول بشم اما با توجه به اینکه به جنگ افزار و خود کشور نه چیز دیگه ای علاقه مند بسیار شدید هستم بعضی وقتا فکر می کنم که می تونم این دانشگاه رو هم میتونم انتخاب کنم (بدون توجه به بیناییم)
حالا دو سوال دیگه دارم
ـ اگه انتخاب کردم ولی منصرف شدم که برم یا ممانعتی پیش اومد می تونم یه رشته دیگه برم مثلا" شما که نرفتی در انتخابهای دیگه دانشگاهها تونستی موفق بشی؟
ـ جای دیگه ای میتونم به این علاقم پاسخ بدم غیر از دولت؟
ممنون از راهنماییت .وضعیت تحصیلی من در حد خوبه و فکر کنم اگه همینطوری پیش بره در رشته مورد علاقم تو دانشگاه های سراسری شهرهای بزرگ می تونم قبول بشم اما با توجه به اینکه به جنگ افزار و خود کشور نه چیز دیگه ای علاقه مند بسیار شدید هستم بعضی وقتا فکر می کنم که می تونم این دانشگاه رو هم میتونم انتخاب کنم (بدون توجه به بیناییم)
حالا دو سوال دیگه دارم
ـ اگه انتخاب کردم ولی منصرف شدم که برم یا ممانعتی پیش اومد می تونم یه رشته دیگه برم مثلا" شما که نرفتی در انتخابهای دیگه دانشگاهها تونستی موفق بشی؟
ـ جای دیگه ای میتونم به این علاقم پاسخ بدم غیر از دولت؟
-
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
- تماس:
درود به حس وطن پرستي شما دوست عزيز
اين اطلاعاتي رو كه ميدم مربوط به چند سال پيشه اميدوارم مفيد باشه
قبولي در دانشگاه افسري يه رشتيه بورسيه است ،يعني علاوه بر اون شما يه رشته هم توي مابقي دانشگاهها(البته از برگه انتخاب رشته خودتون)قبول خواهي شد.
در اون صورت در صورت عدم مراجعه به دانشگاه افسري يا .... شما مي تونيد اون رشته قبوليتون رو ادامه بديد.
امادر مورد سوال دوم ،اطلاعات مفيدي ندارم
موفق باشيد
اين اطلاعاتي رو كه ميدم مربوط به چند سال پيشه اميدوارم مفيد باشه
قبولي در دانشگاه افسري يه رشتيه بورسيه است ،يعني علاوه بر اون شما يه رشته هم توي مابقي دانشگاهها(البته از برگه انتخاب رشته خودتون)قبول خواهي شد.
در اون صورت در صورت عدم مراجعه به دانشگاه افسري يا .... شما مي تونيد اون رشته قبوليتون رو ادامه بديد.
امادر مورد سوال دوم ،اطلاعات مفيدي ندارم
موفق باشيد
-
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
Re: شرایط جسمی ورود به دانشگاه امام علی(ع)
gordafarin نوشته شده:سلام:
من شنيدم در دانشگاه افسري ميشه طراحي سلاح هم خوند!!!!!!ايا اين درسته ؟و تنها براي اقايون كه نيست؟
كلا اگه براي طراحي سلاح ارتش زميني بخوام كجاها ميتونم برم؟چه رشته هايي چه دانشگاه هايي و شرايط ورود ....مقدمات و.....مرسي خيلي خوشحالم بين شماها هستم واقعا احساس خوبي دارم
بسيار مشعوف و مسرورم
سلام دوست عزیز
نمی دونم در چه مقطعی هستی اما این سوالات رو معمولا مشاور های مدرسه می دونند "منظورم مشاور دوره دبیرستان"
البته وقتی که مشاور شما تحصیلاتش خوب باشه
ما تو مدرسه ما یک مشاور داریم که اینارو قبلا برامون گفته اما کامل یادم نمیاد می رم ازش می پرسم بهت می گم.
سلام
من فارغ التحصیل دانشگاه افسریم
ورودی82
الانم جانبازم وبازنشسته شدم
صدای دهل از دور خوش است
ادامه تحصیل ممنوعه
مگر در شرایط خاص
جسما واقعا خوب میشی
خارج کشور ممنوعه
سخته ولی جذاب
من فارغ التحصیل دانشگاه افسریم
ورودی82
الانم جانبازم وبازنشسته شدم
صدای دهل از دور خوش است
ادامه تحصیل ممنوعه
مگر در شرایط خاص
جسما واقعا خوب میشی
خارج کشور ممنوعه
سخته ولی جذاب
-
فقط و فقط به خاطر جواب دادن به اين دوست عزيز عضو شدم.
ببينيد، من يه عشق نظام واقعي بودم. موقع كنكور نشد كه بيام، يعني روز رو اشتباهي رفتم و بعد هم نشد. اما الان بعد از 8 سال رفتم ارتش اونم برا سربازي. اينجا من سعي كردم پروژه هايي كه به درد نظام بخورن رو انجام بدم. اما با نهايت تعجب ديدم كه پروژه براي ارتش اصلا اهميت نداره، فقط چيزي كه مهمه امر بري، انجام كاراي روزمره ...، اذيت شدن، از اين ور كشور به اون طرف رفتن، آواره شدن، زندگي هاي سخت، و البته سطح درامد بسيار پايين. اين يكي آخريه ديگه خيلي بده. يه ارتشي هيچ كار خاصي نميكنه، فقط از اينكه نميتونه بيرون بره حرص ميخوره، اگر قبل از 20 سال بخواي بازنشست يا بازخريد بشي هيچي بهت نميدن. حقوق يه سروان ارتش كه كلي اضافه كاري هم ميمونه كلا 720 هزار تومنه كه 550 هزار تومن دستش رو ميگيره و از اون هم 350 تومن هزينه وامايي ميشه كه از ارتش گرفته و بايد با بقيش يعني 200 هزار تومن در ماه زندگي كنه، يه ارتشي نميتونه بيرون از ارتش كار كنه چون كاري بلد نيست. يه ارتشي افسرده ميشه. يه ارتشي واقعا زندگي سختي داره خيلي سخت. اين رو ميتونين از يكي از اطرافيانتون كه براي سربازي ارتش رفته بپرسين. از دور كلاس داره، باحاله، اما واقعا زندگي ميره تو هوا. جالب اينجاست كه اگر از تمام ارتشيها بپرسين اگه دوباره جوون ميشدين، ميرفتين ارتش 99 درصدشون ميگن اصلا، حتي نه هم نميگن.
خواهشا حتما تجديد نظر كنيد. خواهش ميكنم.
وقت به خير
ببينيد، من يه عشق نظام واقعي بودم. موقع كنكور نشد كه بيام، يعني روز رو اشتباهي رفتم و بعد هم نشد. اما الان بعد از 8 سال رفتم ارتش اونم برا سربازي. اينجا من سعي كردم پروژه هايي كه به درد نظام بخورن رو انجام بدم. اما با نهايت تعجب ديدم كه پروژه براي ارتش اصلا اهميت نداره، فقط چيزي كه مهمه امر بري، انجام كاراي روزمره ...، اذيت شدن، از اين ور كشور به اون طرف رفتن، آواره شدن، زندگي هاي سخت، و البته سطح درامد بسيار پايين. اين يكي آخريه ديگه خيلي بده. يه ارتشي هيچ كار خاصي نميكنه، فقط از اينكه نميتونه بيرون بره حرص ميخوره، اگر قبل از 20 سال بخواي بازنشست يا بازخريد بشي هيچي بهت نميدن. حقوق يه سروان ارتش كه كلي اضافه كاري هم ميمونه كلا 720 هزار تومنه كه 550 هزار تومن دستش رو ميگيره و از اون هم 350 تومن هزينه وامايي ميشه كه از ارتش گرفته و بايد با بقيش يعني 200 هزار تومن در ماه زندگي كنه، يه ارتشي نميتونه بيرون از ارتش كار كنه چون كاري بلد نيست. يه ارتشي افسرده ميشه. يه ارتشي واقعا زندگي سختي داره خيلي سخت. اين رو ميتونين از يكي از اطرافيانتون كه براي سربازي ارتش رفته بپرسين. از دور كلاس داره، باحاله، اما واقعا زندگي ميره تو هوا. جالب اينجاست كه اگر از تمام ارتشيها بپرسين اگه دوباره جوون ميشدين، ميرفتين ارتش 99 درصدشون ميگن اصلا، حتي نه هم نميگن.
خواهشا حتما تجديد نظر كنيد. خواهش ميكنم.
وقت به خير
-
سلام خدمت همه ی کسانی که مثلا یا واقعا ارتش رو دوست دارند ،دوستان بذارید همین اول کار جواب این دوستمون و همه رو بدم اگه میخواهید بیایید ارتش یک واقعیت وجود داره اینکه اگر پدرتون میتونه شمارواز نظرمادی پشتیبانی کنه مثلاباکمک پدرتون کسبو کاری راه بیندازید ومیتونیداینده داشته باشید نیایید ولی اگر غیرازاین هستوعلاقه هم داریدبه نظرمن بیاییدخیلی هم به نفع شماست برای ورود به ارتش دیگه بورسیه قدیمی شد کنکور سراسری هم قدیمی شد بلکه خود ارتش در اسفند ماه با اعلام قبلی بصورت کاملا شبیه ازمون دانشگاهها ازمون ورودی رو انجام میدهد و براتون بگم سوالات خیلی خیلی راحت است البته شما باید به موقع ثبت نام کرده و درازمون شرکت کنید .بعد از قبوی باید به مرکز گزینش نزاجا در تهران واقع در میدان حر برید و معاینات لازمه رو انجام دهید به افرادی که چاغ هستند توصیه میکنم تا قبل از موئدمعاینات اگر سینه یا همون پستان دارند ورزش کرده و وزن کم کنند چون هتمن در معاینات دچار مشکل خواهند شد بعد از معاینات بدنی تست ورزش وبعداز اون در روز بعد مصاحبههای حفاظتی و عقیدتی انجام میشود و دراینجا هم باز توصیه میکنم اطلاعاتتون در زمینه های دینی و مسائل سیاسی منطقه و بعلاوع روخونی قران هم خوب بلد باشید چون تمامی این موارد امتیاز دارند ،اگه سوال داری در سایت بذارید من جواب میدهم مطمئن باشید بدون جواب رها نمیشوید موفق باشید منو با اسم a-bبشناسید.