خريد سنگين نيروي هوايي ( سوخو 30 ، ميگ 31 ، ميگ 29 )

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

خريد سنگين نيروي هوايي ( سوخو 30 ، ميگ 31 ، ميگ 29 )

پست توسط Ahmad6644 »

خبري بود كه منو شوكه كرد 8)

Per Aviation Week's Day Four recap of the Paris Air Show, Syria is going to be acquiring MiG-31E's via Iranian funding and Iran themselves could very well be acquring both MiG-31E's as well as brand new MiG-29M/M2 aircraft via Belarus so the bill of sale will not be listed as Iran being the ultimate end user so as to get around the West's objections.

Reports also state that Iran is close to signing a huge order for 250 Su-30Mk's with Russia's Rosobornoexport (ROE) to replace all their 1970's US combat aircraft which might include licensed production rights to produce their own; this would be the largest single order for the aircraft ever. However, this version includes French Thales avionics and they might not be willing to sell them anything given the current nuclear issue with pretty much everyone else in the world save Russia and China - but I would imagine that would not be a huge deal breaker and they would acquire something comparable to get the deal done.

[External Link Removed for Guests]

Needless to say where there is smoke there is usually fire and this only reiterates my opinion that Russia is of little friend to the West. I have the utmost respect and actually like the MiG-29 and Su-27/30 quite a lot, but with Putin it's "once KGB, always KGB." Iran with all of these aircraft would go from a second string minor league Air Force to a highly capable and lethal power as soon as they received all the new aircraft and trained their pilots on them (which back when they were trained via US pilots and doctrine were actually fairly good pilots per the 8 year Iran/Iraq War - however would still be of little comparison to US or Israeli pilots, though.)

منبع : [External Link Removed for Guests]
لينك مستقيم خبر در ميليتاري : http :// military.ir /modules .php?name=Forums&file =viewtopic&t=1419

تصویر

تصویر

250 فروند سوخو 30 ؟ 8) 8) 8)

كف مي‌كنيييييييييييم :grin:
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

پست توسط Fariborz »

Ahmad6644 عزيز با سلام

ضمن تشکر بابت فعاليت خوب و شرکت مؤثر شما در بحثها , ذکر چند نکته را ضروری ميدانم :

۱. اينجا يک انجمن فارسی زبان است و ارسال خبر به زبان انگليسی مجاز نمی باشد :-o :-o

۲. لينک اصل خبر مربوط به نشريه

ميباشد و لينک مستقيم آن

[External Link Removed for Guests] ميباشد

۳. در صورتيکه ترجمه خبر را از انجمن ذکر شده ( [External Link Removed for Guests] ) قرار داده بوديد , ميتوانستيد از آن بعنوان منبع خبر نام ببريد در صورتيکه چنين موردی مشاهده نميشود . مطلب بالا کلمه به کلمه از آدرس زير عينأ کپی شده است و اين موضوع بيانگر عدم رعايت قانون کپی رايت در سايت ذکر شده شما بعنوان منبع ميباشد . :-(

۴. ضمن سپاس مجدد , اميدوارم در آينده دقت بيشتری مبذول نماييد . :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: همه جاي ايران زمين
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط KingArash »

حالا اين " سوخو " چه خصوصيات خارق العاده اي داره که مي خوان 250 تا !!!! ازش بخرن؟ :-(
زنده باد ايران و ايراني تا ابد
Commander
Commander
نمایه کاربر

پست توسط Fariborz »

hajarash نوشته شده:حالا اين " سوخو " چه خصوصيات خارق العاده اي داره که مي خوان 250 تا !!!! ازش بخرن؟ :-(

دوست گرامی برای آگاهی از خصوصيات هواپيمای ياد شده به بخش زير مراجعه کنيد . :D

آشنايي با جنگندهء سوخوي30
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

به شخصه تصور نمیکنم که این به اصطلاح خریدها چندان معتبر باشند ...برای این تصورم هم دلایل خودم را دارم ...
بیشتر به نظرم میاد که این خبر جزیی از برنامه ، قوی و خطرناک نشان دادن ایران هست ، برنامه ای که خودش جزیی از پروسه جنگ روانی بر علیه ایران به منظور آماده سازی اذهان مردم جهان برای حمله احتمالی هست ....
Commander
Commander
نمایه کاربر

پست توسط Fariborz »

رضا جان دقيقأ باهات موافقم . من هم فکر ميکنم غربيها برای جنگ روانی خود , هميشه سعی در بزرگنمايی طرف مقابل ميکنند تا در صورت حمله نظامی جوابگوی افکار عمومی ملتهای خود باشند. در سالهای قبل از حمله به عراق , روزی نبود که رسانه ها و مقامات غربی از قدرت فوق العاده صدام و زرادخانه اتمی و شيميايی او سخن نرانند . بعد از حمله به عراق مشخص شد که تا چه حد دروغ و اخبار غلط از طرف غربيها منتشر شد بطوری که وزير امور خارجه وقت آمريکا ( کالين پاول ) رسمأ اعلام کرد که جنگ بر پايه دروغ آغاز شد . به هر حال همه ما ايرانيها از تقويت نيروهای مسلح خود خوشحال خواهيم شد اما نه بر اساس شايعات و اخبار بی پايه و اساس . :-o
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

Fariborz نوشته شده: من هم فکر ميکنم غربيها برای جنگ روانی خود , هميشه سعی در بزرگنمايی طرف مقابل ميکنند تا در صورت حمله نظامی جوابگوی افکار عمومی ملتهای خود باشند. در سالهای قبل از حمله به عراق , روزی نبود که رسانه ها و مقامات غربی از قدرت فوق العاده صدام و زرادخانه اتمی و شيميايی او سخن نرانند . بعد از حمله به عراق مشخص شد که تا چه حد دروغ و اخبار غلط از طرف غربيها منتشر شد بطوری که وزير امور خارجه وقت آمريکا ( کالين پاول ) رسمأ اعلام کرد که جنگ بر پايه دروغ آغاز شد . به هر حال همه ما ايرانيها از تقويت نيروهای مسلح خود خوشحال خواهيم شد اما نه بر اساس شايعات و اخبار بی پايه و اساس . :-o

فريبرز عزيز، مثل هميشه تحليل هاي شما بي نقصه.
من يكي دو ساعته سايت سوخو رو به دو زبان روسي و انگليسي دارم زيرو رو ميكنم تا اطلاعاتي راجع به ورژن اسلامي سوخو 30 !! كه در اين مجله وزين Aviation Week درج شده پيدا كنم اما موفق نميشم. احتمالا بايد مدل خيلي جديدي باشه كه حتي فرصت درج اطلاعاتشو تو سايت خودشون نكردن :-)

اين جور درج اخبار جدا از اين مجله پرسابقه بعيد بود .
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

دوستان فکر کنم اين دروغ 13 بوده که يخورده دير اومده بيرون!
مگر بودجه نيروي هوايي (ارتش و سپاه رو هم ) چقدر هست که بتون همچنين خريدي بکنه !
يک توصيه دوستانه : دوستان عزيز من پيشنهاد ميکنم اصلا ديگه درباره اين گزارش مسخره صحبت نکنيم چون اينطوري خودمون رو در چشم ديگران سبک کرديم و همچنين به ترويج اين دروغ بي پايه و اساس کمک کرديم (که يعني خدمت به دشمن).
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

با سلام به همه دوستان
باید عرض کنم که جمهوری اسلامی ایران سفارش خرید میگ های 29 SMT را داده است. عکس زیر گویای قضیه است و بارها هم گذاشتمش اما این بزرگترین سایزی بود که تونستم ارسال کنم برای واقعیت بیشتر عکس به مجله نوآور شماره 21 به تاریخ خرداد 1385 مراجعه کنید.
پرچم ایران اولین ردیف از بالا و سمت راست
اما در مورد سوخو 30 و مخصوصا میگ-31 بعید میدانم که چنین کاری انجام داده باشند
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

احتمالآ منابع مالی ایران برای این خرید باید کافی باشه به خصوص با سهمیه بندی شدن کلی پول یارانه برای همچین خرید هایی مهیا هست و با توجه به تیرگی روابط آمریکا و روسیه این احتمال هست که روسیه برای حال گیری این کار رو بکنه ولی تنها مشکل بی جربزه بودن سران ایران هست که از این کار ها بلد نیستن و همین موضوع باعث شک میشه .

اگر راست باشه پس باید منتظر ساخت یه سالن مونتاژ بزرگ تو ایران باشیم چون ایران میتونه درخواست کنه که مثل هند این جنگنده با این تیراژ تو ایران ساخته بشه :-o
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

Fariborz, عزيز با تشكر از تذكري كه دادين اما لينك اصلي رو در داخل خود خبر ذكر كردم :

در مورد ترجمه هم قراره آقا سعيد زحمتش رو بكشه .

۳. در صورتيکه ترجمه خبر را از انجمن ذکر شده ( www .military .ir ) قرار داده بوديد , ميتوانستيد از آن بعنوان منبع خبر نام ببريد در صورتيکه چنين موردی مشاهده نميشود

در اين مورد حق باشماست اما به خاطر اينكه اين بحث در سايت ميليتاري داره پيگيري مي‌شه ، لينك ميليتاري رو دادم گفتم شايد به درد دوستان بخوره .

من هم فکر ميکنم غربيها برای جنگ روانی خود , هميشه سعی در بزرگنمايی طرف مقابل ميکنند تا در صورت حمله نظامی جوابگوی افکار عمومی ملتهای خود باشند.

بنده هم موافقم ، اين خبر از نظر من دروغي بيش نيست ، چون اگه واقعيت داشت آمريكا ساكت نمي‌نشست ، با توجه به اينكه عكس‌العمل آمريكا رو در مورد چند تور ام 1 مشاهده كرديم .

باید عرض کنم که جمهوری اسلامی ایران سفارش خرید میگ های 29 SMT را داده است. عکس زیر گویای قضیه است و بارها هم گذاشتمش اما این بزرگترین سایزی بود که تونستم ارسال کنم برای واقعیت بیشتر عکس به مجله نوآور شماره 21 به تاریخ خرداد 1385 مراجعه کنید.
پرچم ایران اولین ردیف از بالا و سمت راست

دوست عزيز ايران اقدام به خريد ميگ 29 SMT نكرده ( حداقل از منابع رسمي تاييد نشده ) ، بلكه ميگ 29 A خودش رو به سطح SMT ارتقاء داده

موفق باشيد
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

همانطور كه در خبر Aviation Week هم آمده ، مدتهاست كه مذاكره براي خريد و حتي ساخت جت منطقه اي و پيشرفته
TU-334 در جريان بوده و هست اما درج اخبار خريدهاي نظامي به صورت اغراق آميز در جرايد و رسانه هائي كه به عنوان منابع معتبر خبري در زمينه صنعت هوا-فضا به حساب ميايند (Flight. Aviation Week) در كنار خريدهاي غير نظامي باعث ميشه كه خريد هاي نظامي كه جاي خود، خريدهاي غير نظامي رو هم بيش از پيش تحت شعاع قرار بده.

تصویر 
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”